Hirdetés
-
PROHARDVER!
-= Sony Xperia XZ1 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
proximus
senior tag
Sziasztok!
Nekem 2 kérdésem lenne.:
Egyik, hogy vettem egy Kingston MicroDuo 64G-s pendrive-ot és ez amúgy a Type-C -s változat.
Gondoltam, de jóóó lesz nekem, mert majd a telefonról is tudom használni, meg bármilyen másik számítógépen is.
Amúgy fontosabb dolgok őrzésére vettem, mint családi-, illetve ilyen-olyan képek, videók, illetve jelszavak...
Próbáltam "jövőbiztos" ilyen eszközt venni, ezért akartam a Dual lehetőséget is.
A laptopon tényleg hibátlanul működik, elég gyors is, mert valami 30-40 körül ír, meg vagy 120 körül húztam át róla a fájlt a gépre, DE!Az XZ1C telefonomra dugva csak egy pillanatra látja a rendszer, aztán eltűnik gyorsan!
Egyáltalán hogyan, vagy hol kellene ezeknek az OTG-s cuccoknak megjelenni a telefonon?
A "Tároló" -nál is, vagy csak fájlkezelő?
Vagy a Tároló csak SD kártyánál mutatja a bővítőket?
(egy pillanatra amúgy már mintha láttam volna a fájlkezelőben a tartalmát...)-----
Másik dolog, hogy gondolkodom valami futáshoz megfelelő tok beszerzésén, amivel megóvhatom a készüléket a csurgó verejték/sós lé nem éppen kedvező hatásaitól...
Lehetne ez átmeneti tok is, amibe csak addig rakom.
(Egyébként van is rajta egy Nillkin szilikon tok folyamatos használatban)Szóval használ valaki ilyesmit?
Avagy milyen egyéb lehetőségek vannak erre?
(lehet veszek majd egy Xiaomi MiBand 3-mat is valamikor)Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A XZ1 kompakt változata apróságokon kívül tökéletesen megegyezik a csúcsmodell képességeivel és felszereltségével, csak tényleg kicsi.
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PHP programozás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest