Hirdetés
-
PROHARDVER!
-= Sony Xperia XZ1 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kárátékutyá #399 üzenetére
Kezdem a rossz hírrel: a Z3C meg LCD elválós, tehát a ragasztás elenged rajta és ha elejtik, akkor a digitizer egyes sávokon megszűnik érzékelni. Viszont nem foltosodik.
Ettől függetlenül imádom a Z3C-t, most is azt használom napi telefonnak.
Van nálunk SGS4, 3x volt benne LCD cserélve, első kettőt szakszervizben, aztán lejárt a gar róla. Problémák: Beégés, Ghost Touch, a saját javításomnál szintén Ghost Touch.
SGS6-7: egy sáv kékes-lilás lett az egyiken, sárga a másikon. Szerviz cserélte, a 7-esnél az egész telefont (nem tudom miért de mindegy). Kolléga pofára ejtette, pénzért cserélték szervizben, az új két hónap után sárga foltos lett.
SGS8: Egy hetesen vörös sáv lett a bal oldali edge mellett, garban azonnal cserélték.Ezekről az adott telók topikjaiban egy büdös szót sem írtam (talán a 6-ost igen anno, fene tudja), míg az összes Sony-s problémám megtalálható a topikjaiban. Szóval persze lehet itt arról beszélni hogy miből mennyit adnak el és mennyi probléma van vele, de hogy ez mennyire reprezentatív az erősen vitatható.
-
kárátékutyá
őstag
válasz
Williamgrant #397 üzenetére
Természetesen van igazság abban amit mondasz, de azért valljuk be, Samsung (nem védem) azért nagyságrendileg más eladási számokat produkál, és a fórumokban nincsenek be/ki égési problémák sem sárgulások olyan számban mint a Sony fórumokon. Nekem ez azért igazán szomorú, mert az én megítélésem/elvárásaim szerint ha nem küzdene ezzel a Sony, a compact telefonjai a valaha volt legjobb telefonok lehetnének.
De hogy egy jót is írjak, sógornőm Z3c-jét anyósom kapta meg és azzal nagyjából okés minden. Nem mai telefon, kijelző sem 100% homogén, de nem foltos.
-
-
válasz
kárátékutyá #394 üzenetére
Nem firtatom amit írtál. Jópár lcd hibás Samu volt a közelemben. Ahogy nálad nincs gond egy teló típussal, úgy az másnál pont fordítva. Hidd el, az LG, a Samu, az Apple és minden más gyártó küzd problémákkal.
-
szjutyi
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos nekem is túlságosan megtetszett a teló, így nem igazán látok visszautat, muszáj leszek előbb-utóbb megvenni.
Nagy Sony-párti vagyok, pedig Z1C-vel és a jelenlegi Z5C-mel is vannak problémáim. Előbbinél a vízállósággal és a bevillanó vakuval volt problémám, utóbbinál meg a "beégő", foltosodó kijelző okoz bosszúságot. A kérdésem az lenne, hogy ez a rövidke idő alatt van-e tudomásotok szériahibáról, vagy egyéb zavaró jelenségről? -
Bozek
nagyúr
válasz
kárátékutyá #394 üzenetére
Ja, a Samsung csak "beég". Nincs vele semmi probléma.
-
kárátékutyá
őstag
válasz
Williamgrant #391 üzenetére
Tényleg XA-m is volt, azzal ilyen gond nem volt.
Nálam Sony és LG van emiatt tiltó listán, Samsung 2 is van itthon, egyikkel sincsen semmi bajom.
-
-
szubrutin
aktív tag
Sziasztok, az erdekelne, hogy egy samsung s8 ashoz kepest milyen kepeket lő a telo?
-
válasz
kárátékutyá #390 üzenetére
Z1C és Z5C esetén nekem nem volt semmilyen LCD hibám. Amúgy az XA1-esekkel is volt LCD probléma. Nálunk a samsungok és a Xiaomik is foltosodtak. SGS6-7 is. Szóval...
-
kárátékutyá
őstag
-
Bozek
nagyúr
válasz
kárátékutyá #387 üzenetére
Milyen alapja? A Z3-as baki? Mert több telefonról nem tudok, aminél probléma lett volna a kijelzővel. Pedig több Xperia is megfordult a kezemben, volt neo, V, Z1C, Z5C is.
-
válasz
kárátékutyá #387 üzenetére
Nem kritizáltam a mondandót.
-
kárátékutyá
őstag
válasz
Williamgrant #386 üzenetére
De azért nem kis alapja van...valljuk be...
-
válasz
PrinceHerceg #385 üzenetére
Csiricsáré hozzászólás.
-
PrinceHerceg
őstag
Vajon ezekbe mennyit fog bírni a kijelző?
-
-
vicze
félisten
Hm XXL-nél jól tolják az ÁFA optimalizálást. 137e....
-
-
g4b3n
tag
válasz
Williamgrant #380 üzenetére
Köszönöm, megrendelve.
Milyen védelem ajánlottrá? tok, üveglap . . . s hol érdmes venni?
Nem volt még ilyen jellegű telefonom. nokia 5800-t selejtezem. -
Igen érvényes, azonban fogyasztóvédelmi jogaid nincsenek és a törvények szerint ha szemétkedni akarna veled a Cordon, akkor nagyjából azt is kérheti hogy bizonyítsd hogy a hiba fennállt vásárlás óta (pontos infókat keress a neten, van dögivel). Azonban ilyet még nem tett, több céges telefonom fordult meg náluk az elmúlt évek során.
-
g4b3n
tag
Sziasztok!
Megszeretném venni az ,,izomkockát", az Aqua az ajánlott webáruháza között van, mely 2 év garanciát ad.
Tudja valaki, hogy ez a két év gyári gari céges számla esetén is érvényes-e?Köszönöm
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
Williamgrant #376 üzenetére
A telefon legyen kicsi, az nem érdekes, ha csak 2"-os kijelző van benne.
-
A kerettel (talán kávára gondoltál
) kapcsolatos kérdésedre - ha tényleg érdekel és nem csak a villogó emotikon erdő létrehozása volt a lényeg - megtalálod a választ az előtted hozzászólók leírásaiban.
"de valamelyik gyártó vegye már észre, hogy a telefon mérete a fontos nem a kijelző"
Önellentmondás. -
bunnyhu
senior tag
Azt magyarázza már el valaki, hogy a kis méretű telefonoknál miért van hatalmas keret, míg a nagyobbaknál nincs? Miért nem lehet a 4.7" kijelzőt egy alig nagyobb házba rakni, hogy a TELEFON is kicsi legyen? Nem a kis kijelzőt várja az ember a kompakt telefontól hanem a kis telefon méretet basszus.
Respect a sony-nak, hogy végre nem gagyi a hardver de valamelyik gyártó vegye már észre, hogy a telefon mérete a fontos nem a kijelző. -
-
Bozek
nagyúr
válasz
Williamgrant #372 üzenetére
Olvastam. De amúgy az FTF-et is az XperiFirm-el szoktam letölteni, szóval sok újdonság nincs benne. De majd csak hétvégén, mert most nincs hozzá energiám.
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
Williamgrant #370 üzenetére
Ja, erről meg is feledkeztem. Akkor majd a Newflasher-rel tolom fel.
-
Na, van már flashtoolod hozzá?
Ha jól tudom (nem napi infó, mert a telóm szervizben van) csak Newflasher működik, legalábbis egyelőre. -
Bozek
nagyúr
A Telenoros és a CE1-es 47.1.A.5.51 is megérkezett. 383,4 MB az utóbbi, épp tölti lefelé a telefon.
De azt hiszem, a hét végén megy fel FTF-ből, 0-ról az egész. Sok volt már az OTA frissítés.
-
DDA40X
aktív tag
válasz
Williamgrant #366 üzenetére
Oké! Parancs! Kussolok!
-
eventus
veterán
Telekom meg nem dobta ki, telenor mar van. Varom nagyon!
-
-
DDA40X
aktív tag
válasz
Williamgrant #362 üzenetére
Hát nem érted? Ő mindig mindenben megtalálja a tökéleteset!
Amit a REPÜLŐN is kiválóan tud használni.
-
-
-
vicze
félisten
válasz
kárátékutyá #355 üzenetére
iPhone-ok se jók zeneileg, sőt. Ha jól értelmezem, nem hallottál egy zeneileg valóban kiemelkedő telefont, mint egy V10(bármelyik V), egy felső kategóriás HTC, Vivo-k, Meizu, stb., rengeteg van.
Amennyiben a füles terén az NC31-re gondolsz, akkor megint csak "mérce". Annak a fülesnek a hangja úgy az 5e kategóriában játszik. Repülőn az ANC miatt én is azt használom, és ott oké, de amúgy viszonylag gyenge V hangzása van, az ANC miatt viszont nagyon megéri azt a 5-6e-s árát.
A Sony nyújtja a legolcsóbb ANC megoldást, amit nagyon értékelek, egyik vásárlási érv számomra.
Pont a NC31-nek lett nagyon erősen rosszabb hangja XZ1c-n, rettenetesen zavaró, hogy legalább 1 nagyságrendet esett.(#354) Bozek:
Esetleg járj utána mielőtt hülyeséget hordasz össze.Felhívnám a figyelmed az SE utótagra. Az ára 250$, a XZ1c 500$, ármennyire is rossza vagyok matekból, ez a fele. Az meg hogy mennyi idős nem igazán tudom hogy befolyásolná a hangját.
(#356) syn7h37ic:
Akkor ha jól értelmezem, a kérdésedre a válasz az, hogy 0db-bal hasonlítottad össze. Bár továbbra is kíváncsi lennék, hogy mi az összehasonlítási alap?A DAC vs. DAP vita elég sokszor ki lett vesézve a füles topikban. De össze foglalva te azt mondod, hogy egy ugyan olyan minőséget nyújtó DAP majd dupla áron, kisebb üzemidővel, ugyan úgy két eszközt cipelve, csökkentet funkcionalitással jobb választás mint egy DAC. Biztos van akinek igen, ahogy van a DAC-nak is hátránya.
"A Sony az egyetlen mobil gyártó, aki úgy-ahogy odafigyel a zenei teljesítményre is"
Azonkívül, hogy telepakolják istentelen mennyiségű EQ-val, semmit nem tesznek az ég világon. Semmilyen extra HW leginkább egy OAMP, nincs a telefonban, amitől elfogadható hangzást produkálna. Gyakorlatban teljesen leszarják."A snapdragonban benne van az aptx-hd, de pl a Samsung egyáltalán nem használja."
Semmi köze az Snapdragonhoz, a AptX-HD egy codec. Samsungokban is lesz 8.0-lal(melleselg a Samsungnak van saját HD codec-je, ami pont annyira elterjedt mint a AptXHD = semennyire)."Volt még egy jó zenei mobil"
Egy "picit" el vagy tévedve, nagyon nem 1 van, és a London nem volt egy túl kiemelkedő valami.De azért jó hogy levezetted, hogy gyakorlatilag nem kell jó hangzás telefonba, csak mert. Jó kamera se kell, mert minek. Nem is értem minek vesz valaki 200e-s telefont.
(#357) Bozek:
Szerinted ilyenkor újat mondasz?
"A Samsung melyik fejlesztése került bele az alap Android rendszerbe?"
Egyszóval rengeteg. Az Android jelenlegi biztonsági szintje kizárólag a Samsungnak köszönhető, nagyon sok energiát fektettek ebbe, mert mindenképp enterprise szintre akarták emelni. De adott IR API-t, split-screent, multi user-t, és még ki tudja mit, Sony-nál se tudom mindet felsorolni, ahogy a HTC is rengeteg dologban hozzájárul és sorolhatnám. -
törölt tag
válasz
Williamgrant #359 üzenetére
👍
-
-
Bozek
nagyúr
"Vicces a AptX HD emlegetése, úgy hogy ott a Sony-nak az LDAC."
Ehhez még annyit fűznék hozzá, hogy 8.0-tól már mindenkinek van LDAC, nem csak a Sony-nak. Merthogy a Sony segíti a Google-t. Az OMS-t is ők adták a Google-nek, de az energiagazdálkodás is a Stamina-ból lett kifejlesztve tudtommal.
A Samsung melyik fejlesztése került bele az alap Android rendszerbe?
-
törölt tag
Magánvélemény: a hordozható dac-ot az egy akkora elb...dolognak tartom, mint az y kábelt az iPhone-nál, Én az asztali dac-okról beszélek, ott egy értelmes minőség is 140+ Egy mobilra fogsz rádugni még egy mobileszközt, ami jóval nagyobb, mint maga a telefon? Tényleg kényelmes dolog. Ja, nem. Arra jó, hogy a business class osztályon villantson egyet a tulaj, hogy erre is van pénz, nem csak a repjegyre az Emirates-nél.
Kiemelkedő minőségi hordozható zenehallgatás nem telefonon fog megtörténni, hanem céleszközön pl egy DAP-on. Véleményem szerint a tökéletes minőségi zene és az utazás, egymást kizáró ok. Maximum jó minőségről lehet beszélni, de nem kiválóról. Ha már utazok, és ki akarom zárni a külvilágot, akkor egy noise cancelling fejhallgatót választok, ami aktív. Ez már eleve belenyúl a hangképbe, és hiába lesz kvázi kizárva a zaj az ellen fázisos megoldás miatt, a tartalom is torzul. Próbáltam ilyen NC fejest, aktív zajszűrésnél változott a hangkép. Engem nem zavart, de vannak olyanok akiket igen. A mobiltelefonokban lévő dac pont elég a tömegeknek. Aki minőséget akar, az ki fogja dobni a pénzét az extra kütyüre, ha kell, ha nem.
A snapdragonban benne van az aptx-hd, de pl a Samsung egyáltalán nem használja. A Sony az egyetlen mobil gyártó, aki úgy-ahogy odafigyel a zenei teljesítményre is, hiszen mégis az egyik húzóágazat a szórakoztató elektronika. Főleg hogy jó fejhallgatói is vannak. Így abszolút érthető, hogy beleteszi termékeibe a saját formátumát, is ha egyszer van, és az ráadásul még jó is. Volt még egy jó zenei mobil a Marshall London, de az a fehér holló kategória volt A telefon kameráját meg ballisztikus ívben lesz@rom, nem fotózom telefonnal, maximum munkához gyors képeket, amik arra pont jók, hogy elküldhessem mail-ben hogy pl. mi a hiba.
Azért nincs tucat kínai telefonom, mert vannak olyan igényeim, amit eddig mindössze három gyártó volt hajlandó applikálni a telefonjaiba. Az Apple kizárva az ios miatt, A Samsung kizárva a görbe kijelző miatt, így maradt a Sony. Ha esetleg a jövőben lesz olyan gyártó, aki a vízállóság mellett belerakja a barométert is a telefonjába, és olcsóbb lesz a felsorolt készülékek bármelyikénél, akkor azt fogom venni. Amennyiben a forma is elnyeri a tetszésem. -
kárátékutyá
őstag
Vitatkoznék ezzel. Sonyból nekem Xperia Z - Z2 - Z3c volt, és nem igazán volt gyengébb a Z3c zenei oldalon, én szerettem a hangját. Nejemnek akkor iPhone 5s volt, jobban tetszett ami a Z3c - ből jött kábelen. Z2 egy picit talán jobb volt, főleg a saját "zajszűrős" fülesével meglepően kellemesen szólt. De az én fülemnek a compact is rendben volt. Havonta valtogatom/válogattam a telefonokat, bő harminchat kipróbáltam az utóbbi 2 évben, és a Sonyk hangilag a tetején vannak a legjobbak között. Jelenleg Samsung A3 2017 telefonom van, már lassan 4 hónapja. Sajnos zenei oldalon nem túl erős, így ezt már nyugodtan hallgatom wireless fulessel minden mindegy alapon
-
Bozek
nagyúr
"a hordozható piac egyik legjobbja is fele"
Egy több mint 4 éves, 2 csatornás DAC-al a piac egyik legjobbja? Na meg a 130 ezer Ft nem egészen a fele, inkább 2/3-a.
A kamerát meg az XZ Premium-ban is javítja a Sony a 8.0-val. A Samsung meg majd 2 év múlva kiadja a 8.0-t a telefonjaira.
-
vicze
félisten
Még egy kis pontosítás. A linkeden aiff-ok vannak nem DSD. A DSD az 1bit-es a legkisebb 2,8MHz(DSD64), legnagyobb 22.5 MHz(DSD512), ezek vannak lekonvertálva PCM-re a DSD Master nevű iOS programmal.
Innen tudsz valós DSD mintákat letölteni, a DFS formátumát támogatja a Sony alap lejátszója és ezeket jelöli HR ikonkával. 512-esem nincs, de 256-ig mindent lejátszott, csak fontos, hogy DFS legyen a formátum, mást nem akar megenni. A valós master az DXD vagy DAT.
Amúgy jó pár HiRes lejátszó van Store-ban ami ezeket tudja, mondjuk a többség USB Audióra van kitalálva. -
vicze
félisten
válasz
#96302336 #349 üzenetére
Azt a tény elhanyagolva, hogy messze nem ennek a telefonnak az árában vannak, még a hordozható piac egyik legjobbja is fele, mennyi telefont tudtál összehasonlítani ezzel a Sony-val? Én eddig úgy 5-öt(csak a felső kategóriából), és garantálom hogy még az elődje is jobb hangzású, ez majdnem olyan rossz mint a Z3c. Xc-t minden nélkül nyugodtan lehetett hallgatni, ez egyszerűen zavaró huzamosabb idő után, főleg ezért bosszantó számomra.
Értem hogy egy 20e-s kínaihoz képest jobb, de mi a mérce, a hullámos kamerakép?
Semmi kiemelkedő nincs benne sőt.Vicces a AptX HD emlegetése, úgy hogy ott a Sony-nak az LDAC.
Amúgy megmondod melyik konkurensben nincs?
Segítek. Amúgy messze nem teljes a lista mert a Samungokban is van, és sok egyébben, Pixelek, Nexusok, stb. Mondjuk vevő oldalon aztán elég siralmas a helyzet. Sonynak most több terméke van már LDAC-kal.
-
törölt tag
-
-
Bozek
nagyúr
Akinek kétségei vannak a telefon zenei képességeiben, az töltsön le innen egy 24 bites, 352,8 kHz-es DSD fájlt (DSD Master 24-bit 352.8kHz PCM version) és hallgassa meg. Az AIFF kiterjesztéssel rendelkező fájlokat a gyári lejátszó is viszi, érdemes azzal hallgatni. Szerintem több kérdés nem is lesz utána.
Kicsit belenéztem az audio_policy.conf fájlba, ott találtam rá arra, hogy ezt is tudja. Egyelőre csak a Mahler Symphony No 1-el teszteltem, de valami hihetetlen a hangzás a hangszóróval is. Teljes hangerőn sincs semmi torzítás.
-
Igazad lehet!
(#341) Vegha
Mindenképpen nekiállok és szarrá karcolom az LCD-met és a hátlapot a telefonomon, valamint odavágom a falhoz párszor hogy ha netán idetéved egy ... troll, akkor úgy mondhassam neki hogy érdemes a telefonra tokot és fóliát (főleg üveget) tenni hogy TESZTELTEM hogy tényleg össze-vissza lehet karcolni és törni a készüléket. -
unravel
őstag
válasz
Williamgrant #340 üzenetére
ez rendesen be van gombázva...
-
Vegha
senior tag
válasz
Williamgrant #340 üzenetére
En is azt gondoltam hogy akkor ajánlasz valamit ha meg van alapozva, de most mar latom, hogy ilyet kar volt feltételezni.
Es ezt itt le is zártam. -
-
Vegha
senior tag
válasz
Williamgrant #338 üzenetére
Neked ez kötekedés ?
Akkor nincs több kérdésem. Felőlem is azt ajanlasz, amit csak akarsz : ) megengedem. -
-
volandy
senior tag
Hol érdemes Xpéria Xz1 Compact mobilt venni? Egyenest a Sonytól vagy esetleg más hely?
-
Vegha
senior tag
válasz
Williamgrant #331 üzenetére
Annyira osszekarcoltad ?
-
Csak a Tbackup és a gyári Swiftkey cseréje miatt néha. A romot ami fut rajta adb uninstall-al kigyomláltam, reklámok Dolphin Zero miatt nem érintenek. Appjaim minimalizálva.
Meglepően jól használható. Azért követem az xda-n az XZ1C drm restore bounty-t. -
unravel
őstag
válasz
Williamgrant #323 üzenetére
nem hiányzik a root?
-
-
volandy
senior tag
válasz
Mekkora és milyen SD-vel érdemes bővíteni?
Tok kell hozzá meg kijelzővédő fólia? -
vicze
félisten
A microUSB-s kábelben nincs védelem(azaz egy 200-as van), csak az USB-C szabvány része, így az átalakítóban kell legyen. Illetve minden eszközben kell legyen, amin átfolyik az adott feszültség, mivel ezek a rövidzár ellen védnek, nem csak 1 helyen kell legyen hanem a lánc minden elemében.
Sima töltőkkel nincs gond, de egy USB Power Delivery-s vagy gyorstöltő vagy nem fog működni egyáltalán, vagy esetlegesen zárlatot is okozhat, attól függ mennyire szar minőségű, szóval nagyon erősen ellenjavallt, hogy bárki is szabványon kívüli átalakítót vegyen. -
Bozek
nagyúr
Érkezik XZ1-re és XZ1C-re is a kamera frissítése.
(#326) vicze1: És ha a kábelben már van 54k-s ellenállás, akkor miért kell még az átalakítóba is? Akkor már összességében nem az előírások szerint jár el az ember, ha mindkettőben van.
-
-
vicze
félisten
válasz
Williamgrant #325 üzenetére
Azért felhívnám a figyelmet, hogy USB-C nem olyan egyszerű és erősen ajánlott jobb minőségi terméket venni(bár az se garancia), amiben van 54k-s ellenállás amit a szabvány kötelezően előír.
Egyéb esetben elég könnyen károsítható a készülék. A linkelt terméket nagyon messze elkerülném. -
Bozek
nagyúr
válasz
Én mondjuk régebben nem nagyon akartam Type-C-s dugót, de aztán az XZ1C óta megszerettem.
Igazából csak az zavart, hogy a Z1C-hez még mindig magamnál kell tartanom a microUSB-t is, így két kábellel kell futkosnom.
-
-
volandy
senior tag
válasz
Williamgrant #321 üzenetére
Szuper!
Mire használod leginkább?
Ez a "nekem tökéletes" mit jelent? -
-
volandy
senior tag
Sziasztok!
Van már valakinek tapasztalata a telefonnal kapcsolatban? -
eventus
veterán
Minden klappol keszulekkel?
BlackBerry launchert es programokat hasznal rajta valaki?
-
Rickeffe
aktív tag
ezért írtam jobbkezest. ezzel nem zártam ki, hogy egy balkezes hogyha kezeli. de pontosan úgy ahogy leírtad (fekvőt). reflexből 90 fokkal balra fordítva. főleg, hogy ilyenkor a kezelőszervek jobb oldalra kerülnek tehát ux szempontból is így várják,hogy használják.
biztos van akinek ingere van arra, hogy jobbra fordítsa de tippem szerint ez elenyésző. -
-
Bozek
nagyúr
válasz
Williamgrant #311 üzenetére
A #TúlárazottASony kimaradt.
Az persze sose volt gond, hogy az S8 275 ezerről, az S8+ 300 ezerről indult. A Note 8 335 ezres ára se zavart gondolom senkit, ahogy az iPhone X 380, illetve 437 ezres indulóára se.
(#315) Rickeffe: "úgy veszel fel fekvő tájoslásban videót ahogy azt egy jobbkezes ember teszi, akkor a felvett hangcsatornák fordítva rögzítődnek" - Hogyan vesz fel egy jobbkezes ember videót? És hogyan egy balkezes? Én 90 fokkal balra fordítom a telefont és két kézzel fogom, ha fekvő videót veszek fel. Igaz, nálam azért elég érdekes a kérdés, mert bár balkezes vagyok és bal kézzel írok, a telefont mégis jobb kézzel kezelem.
-
Rickeffe
aktív tag
egyébként sok minden kimarad egy tesztből.
pl. a redmi note 4 tesztjéből is kimaradt , hogy 1. ha jobbkezes vagy és úgy veszel fel fekvő tájolásban videót ahogy azt egy jobbkezes ember teszi, akkor a felvett hangcsatornák fordítva rögzítődnek. (konkrétan fel van cserélve a két mikrofon.) 2. arra sem nagyon emlékszem, hogy a hívás minőségéről szó esett volna.
ezt a kettőt tudom, nem biztos hogy ezt a note4et választom.
ezek nem kategória, meg költségfüggő dolgok hanem trehányság. (nyilván ha messziről vezetjük le akkor minden költségfüggő, node na) -
Rickeffe
aktív tag
válasz
ezen ku***jót röhögtem. 😀
-
unravel
őstag
válasz
Az még kimaradt, hogy "ennyiért inkábbmá két sájomit veszek".
Én is Z3Cről fogok jönni erre a készülékre, csak még nem tudom mikor.
- tetszik a kinézete
- szép képeket lő
- van benne DSEE HX, emiatt szebben kell szólnia a z3cnél
- az ujjlenyomatolvasó ELKÉPESZTŐ gyors -
Nem láttam hogy leváltotta volna, max pihen... Amúgy is akinek kellett, elmondta hogy szar a kamera.
Tekintsd axiómának, gyártótól függetlenül, ha az nem Apple vagy Samsung. #MindenkiMáséSzar. Véletlen sem más tartományokon ad más dinamikát, vagy túlzott/kevés szoftveres manipulációval gyengébb eredményt ad, vagy bármi amitől a szubjektivitás egy kicsit objektív szagú lenne, neeheheheeem, egyszerűen szar.
De legalább nem kell ezzel a témával tovább foglalkozni, kinyilatkoztatás pipa.
Ennek axiómatestvérei a #VastagAKávaEzértSzar és az #UgyanekkoraHázbaÖtcolosElcédétKénetenni örökérvényű kvantumfizikán átívelő törvények. Ha ezeken túl gondolkodsz, fénylény vagy, emberekre a fentiek vonatkoznak. -
unravel
őstag
váó. egy új Sony topik.
de nem is értem.....a húsz oldalon át tartó "szar a kamera" tébolyt leváltotta a kávaőrölet.
mivanveletek? -
quailstorm
nagyúr
Nekem csak annyi bajom van, hogy nem 1280x768 mint az előző telóm, hanem csak 720, és még abból jön le a virt gomb, vagy rejteni kell. Bár tény, hogy teljesen korrektül működik a rejtés bármelyik Z compacton, ez már nem a droid 4.2.2. Ott még a kikapcs menüből rejtettük haverokkal.
-
eventus
veterán
Jol latod a dolgokat es koszonom a fekete tema infokat. Kava: ez a divat es pont. Ha valami nem olyan, akkor az szar gagyi. Volt a kezemben vekony kavas, de szamomra es masnak is lehet kenyelmetlen. Egy telefont tudjak jol megfogni. Hangszoro: hat igen, 200 es felette plane illene egy jo hangzas bele, de 100 korul sem nehez ugy.
-
Bozek
nagyúr
Ami még kimaradt:
A Sony-nak hála (ők fejlesztették ki az OMS-t, azaz az Overlay Manager Service-t) a telefon egész jól témázható. Működik a Substratum, csak kell hozzá az Andromeda (ami fizetős) kiegészítő. Itt van pár példa (Beállítások, Google Play, YouTube, Fájlok, Google Fordító) sötét háttérre. Az értesítéseket is át lehet állítani sötétre, csak ez a zárképernyőn nem működik. Ott fehér lesz a háttér és a szöveg is, így olvashatatlanná válik.
-
Bozek
nagyúr
Na, idetaláltam.
A cikk olvasása közben már a 2. oldalnál azon gondolkoztam, hogy abbahagyom. Azt hittem, hogy semmi másról nem lesz benne szó, csak a készülékház méretéről és a kávákról...
Azért egy-két dolognak nem ártana utánanézni, mielőtt megír valaki egy tesztet. A telefon támogatja az OTG-t (ahogy már írták, nem ártana tesztelni, ha már tesztről van szó), valamint a Galileo műholdakat is látja (ezt is lehet tesztelni, csak egy GPS program kell hozzá, igaz, nem mindegy, hogy melyik). A másik topikokban ezeket már kiveséztük a cikk megjelenése előtt.
"a kártyát belső tárhelyként is formázhatjuk"
Erre azért kíváncsi lennék, hogy hogyan. Igaz, nem formáztam vele SD-kártyát, de mintha a Sony is kivette volna az Adoptable Storage funkciót.(#6) joey04: "lecsapott a kompakt verzióval, viszont utána csak herélt kompaktok jöttek, azok is ritkábban" - Melyik volt herélt kompakt? A Z1C, a Z3C és a Z5C is ugyanazzal a vassal jött, mint az aktuális nagytestvér? Az XC-nél volt gyengébb a kompakt, mint a sima X.
(#217) quailstorm: "Most szenvedni kell a virt gomb rejtéssel" - Miért kell szenvedni? Az Immersive Mode kikényszeríthető, lehet hozzá csempét is létrehozni a QS-ben.
(#268) Kékes525: Csak a hangszóróhoz van köze, annak meg azért kell a hely. Bár lehetne kisebb a káva, ha kis ősrégi PC-s csipogót raktak volna bele.
-
-
oleeg
tag
Sziasztok!
Emag rendes garanciával árulja? Illetve honnan érdemes megvenni ahol biztosan rendes garanciával adják?
Üdv:
o
-
-
doooo
veterán
válasz
Williamgrant #295 üzenetére
Héj, héj, héj!!! Kikérem magamnak!
Nem voltam az, bár féltem, hogy félreérthető lesz, és nem is állna messze tőlem az ilyesmi... de nem voltam az, csak könnyen elképzelem, beleélem magam szituációkba, és gondoltam, hogy ha engem kiráz a hideg egy mobil repülésétől, az nem lesz elképzelhetetlen egy ilyen társaságot összefűző, virtuális térben...
És a doktor úr nem is értette félre!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A XZ1 kompakt változata apróságokon kívül tökéletesen megegyezik a csúcsmodell képességeivel és felszereltségével, csak tényleg kicsi.
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest