Hirdetés
-
PROHARDVER!
-= Sony Xperia XZ1 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vicze
félisten
válasz
jaszy91 #1197 üzenetére
Eddigi tapasztalat alapján január-május. Kb. mindegyikre volt már példa, de ebben a tartományban szinte biztos megkapjuk.
(#1196) unravel: "Illetve erre talán hamarabb jön a Pite"
Az utóbbi 3 év tapasztalata számomra azt mutatja, hogy inkább utolsók között. Upgraddel óvatosak és kisebb régióktól haladnak a nagyobbak felé, szóval igazából az számít, hol mennyi készülék kell el. Persze ezt nyilván a szolgáltató felülírhatja, most csak a független régiós ROM-okról beszélek. -
jaszy91
aktív tag
Kíváncsi vagyok, hogy valójában mikor fogjuk megkapni.
-
unravel
őstag
válasz
zambozoli #1194 üzenetére
Érdemes cserélni, ha igen hogyan?
Nincs rá megfelelő válasz hogy érdemes-e. Mindenki azt a FW-t hasznélja amelyiket akarja.
Csodálatosan működött, hibátlanul nekem a CE1.
Csak az zavart, hogy nem jönnek a havi biztonsági frissítések.
Illetve erre talán hamarabb jön a Pite.
Cserélni a Flashtool programmal lehet. -
zambozoli
aktív tag
Nálam ez az FW fent: 1310-7123 Customized CE1 47.1.A.12.179
Érdemes cserélni, ha igen hogyan? -
unravel
őstag
válasz
Williamgrant #1190 üzenetére
én is így emlékszem.
a használtan vett vadiúj, "telekomos" zéháromcém azonnal vitte a másik szolgáltató kártyáit. -
Bozek
nagyúr
válasz
Williamgrant #1190 üzenetére
Valamelyik telefonnál pedig mintha olvastam a Telenornál is, hogy független, de már nem emlékszek.
-
-
CabalX
aktív tag
Nekem a Z3C után (aminek a kijelzőjének a teteje már nem érzékelt) nem jelent olyan nagy megszoknivalót, tetszik, nagyon is a telefon. Nem tudom hogy a jövőben a Sony mit alkot, de jelenleg számomra ennél jobb telefon nincs méret/tudás/ár tekintetében.
Hivatalosan a Sony is azt mondja már erre a modelre hogy a cseppet bírja (eső, leöntés stb...) de víz alatt ne használd. Így is több ez a védelem mint egy ennyivel sem rendelkező típusnál.
-
bolcsodal
addikt
Kb két hete vezetés közben megcsuklott a gps, elvesztette a jelet és az istennek nem tudta megtalálni újra. Szerencsére van egy XZ1 is a családban és össze tudtam hasonlítani. A pontossága a saját compactnak az árnyéka önmagának.
Nálatok mi a helyzet? Valami update volt, vagy magától kuka. Így szinte használhatatlan vezetéshez 100-200m-es pontossággal szórakozik.
Factory reset? Földhöz b@sz§s?
Fogtam a két készüléket, kiálltam az erkélyre és megpróbáltam jelet fogni:
Ötlet?
Nincs alu-tok, nincs ólomból a bal kezem sem amiben a Compact-ot fogtam... -
Mielőtt megrendeltem volna, hogy nehogy valami apró betűs hülyeségbe fussak bele, felhívtam a központi ügyfélszolgálatot, ott még egyszer megerősítették, hogy semmi trükk, akár rögtön ki is dobhatom, az új SIM kártyát, annyira nincs semmi kötelezettség a vásárlásnál, viszont azt mondta az ügyintéző, hogy mindettől függetlenül, a készülék telenor függő. Ettől függetlenül, azért majd a rokonságban letesztelem, hogy mi a szitu.
-
Üdv!
Akkor én is csatlakoznék a táborhoz.Mivel már ezer éve telenoros vagyok, így most volt lehetőségem, hogy sima feltöltőkártyásként, mindenféle hűségidő nélkül, igen baráti áron hozzájussak a telefonhoz.
Ilyen árban, az árukeresőt megnézve, még a zug gsm-es boltok se tudják adni, kivéve azt az egy szem bugyirózsaszínű ajánlatot.[link]
Ráadásul, itt tuti normális 2 év gari is lesz.
Annyival járt az egész, hogy a meglévő számom mellé, lesz még egy új is, de még annyi kötelezettség sincs, hogy legalább egyszer fel kellene tölteni. Gyakorlatilag, ha akarnám, azonnal függetleníthetném is a telefont, de annyira azért nem sürgős.
Megrendeltem hozzá ezt a 360 fokos, atomtámadás, és özönvíz ellen is védelmet nyújtó cuccot az Amazonról, remélem 10 napon belül ez is megérkezik, oszt utána hajrá. [link]
-
unravel
őstag
-
Celtis
veterán
Köszi a tippet, meg is vettem az Euronicsban. Elég vegyes az első benyomás. Ugye a praktikum miatt akartam ilyen kis készüléket, a vastagsága és a buta formája ellenére, de ezek egyelőre jobban zavarnak, mint számítottam rá. A Z3C telefonomat szerettem anno, remélem ezt is megkedvelem.
A vízállósággal van tapasztalat? A Z3C-m beázás miatt ment tönkre... Ott kiderült, hogy inkább csak marketingfogás a vízállóság, és jobb ha az ember nem teszi vízbe a készüléket.
-
-
vicze
félisten
válasz
unravel #1173 üzenetére
Magyarországon nem tudom, hogy használják-e de nyugatabbra a szörnyű lefedettség miatt elég elterjedt.
Ha WiFi-n vagy akkor azon keresztül tudsz mobil hívást kezdeményezni teljesen úgy mintha normálisan telefonálnál, akkor ha nincs mobil térerőd.
Gyakorlatilag egy SIP hívást csinál adatkapcsolaton keresztül, pont mint VoLTE, ez számodra teljesen transzparens és nem érzékelsz különbséget max. jobb VoLTE-vel egyenértékű hangminőséget. -
CabalX
aktív tag
A 3.5-es jack hiánya nekem visszatartó erő volt az XZ2 Compact beszerzésekor.
Meg hogy a hátlapra rakták az ujjlenyomat érzékelőt, tuti hogy csomószor a kamerát tapiztam volna.
Ezért vettem 2 napja XZ1 Compactot !
Nem tudom mennyire szabad "reklámozni", de most 120e HUF a Euronics-nál (60e-rel olcsóbb mint a normál listaára), valamivel így persze drágább mint a zugGSM-eknél, de adnak hozzá 2 év normális garanciát és független.
Szóval aki most gondolkodna váltáson - ennyiért szerintem nagyon is megéri. -
volandy
senior tag
"Mégse veszi kutya se ez a készüléket se... Szóval a kisebbséggel beszélsz."
Igen ez nagyon találó megállapítás!
Ilyen jó meg olyan jó, izomkocka, simulékony ragadozó stb. ( a Compactok ) Qualcomm Snapdragon 845 illetve 835.
Itt van 1171 az XZ2C-n pedig 571 hozzászólás.
Most akkor...... mi is van?
Jó a készülék villámgyors, stabil stb. és még sem veszik?
Túl van árazva, nincs jól reklámozva, hiányzik a 3,5 jack, a Sony mindenkinek tud jó kamerát csinálni csak saját magának nem, sarkos, kocka stb.
Telített a piac az biztos. Szinte naponta jönnek ki új telefonok.
Úgy tűnik még a Sony név sem garancia arra, hogy sokan vegyék a telefonjaikat! -
vicze
félisten
válasz
unravel #1169 üzenetére
Nekem ez a gyári.
Amúgy decemberben a UK custom-on is kimaradt egy, azaz úgy volt, hogy dec 24.-én jött a novemberi és 1 vagy 2 órával később a decemberi...Hm még 2 hónap és éves lesz a teló, ennek örömére igazán kaphatna egy ki pitét.
(#1170) Celtis: "Rengeteg emberrel beszéltem, akik hasonló véleményen vannak."
Mégse veszi kutya se ez a készüléket se... Szóval a kisebbséggel beszélsz. -
Celtis
veterán
Sziasztok,
Szeretnék vásárolni egy ilyen készüléket, de a megrendelés előtt kipróbálnám legalább egy kézbevétel erejéig.
Tudtok esetleg Dél-Budán olyan helyet, boltot, bemutatótermet, ahol van ilyen készülék kirakva?OFF
Teljesen érthetetlen számomra, hogy ezt a mértet miért hanyagolják az androidos gyártók. Ezen kívül nem létezik 5'' alatti telefon normális vassal. Rengeteg emberrel beszéltem, akik hasonló véleményen vannak.
ON -
-
unravel
őstag
-
válasz
#96302336 #1161 üzenetére
Köszi, tehát ha jól értem, akkor védelmi szempontból tökéletes. Még esetleg annyit, hogy a telefon képernyő matatását nem zavarja( pl. ujjlenyomat olvasó ), és legalább annyira pontos, mintha nem lenne rajta a védőüveg? Az oldalsó gombok is jól hozzáférhetők?
Williamgrant : ebben a páncélos cuccban, a bugyirózsaszínből se túl sok látszana ki, ettől függetlenül azért valami emberibb kinézetűt fogok venni, de ez az ár már okés lenne amúgy. -
törölt tag
válasz
pendre54 #1159 üzenetére
A nagyobb tesón (XZ) volt ilyenem.
A tok vadállat, van külön elöl is védőüvege. De azzal számolni kell, hogy jelentősen meg fog a mérete és a súlya nőni a telefonnak. De szerintem ez a legkevesebb, én is túrázni vettem, és oda tökéletesen megfelelő.
A mostanira is tervezem ennek a megvételét, annyira bevált. -
Üdv!
A hatvanon már jócskán túl, úgy döntöttem, hogy lassan időszerű lesz befejezni a buta telefonos korszakomat, és átnyergelni okosra,A mostani trendet képező, hurkasütő tepsi méretektől ódzkodom, így az egyik esélyes ez a telefon lenne főleg akkor, ha beesik az ára 100 ezer alá, amire szerintem már nem kell sokat várni.
Mivel a telefon úgyis le fog esni, ez nem lehet vita tárgya, ezért valami bolondbiztos védelmet is keresnék neki. Találtam egy ilyet, [link] ,ami ugye 360 fokban körkörösen véd. Kérdezném, hogy van/volt valakinek ezzel, vagy ehhez hasonló tokkal már dolga, és ha igen mi a vélemény?
Előre is köszönöm az infókat. -
unravel
őstag
-
-
unravel
őstag
Van rá esély hogy karácsonyra megkapjuk a júniusi peccset?
-
-
adam_81
újonc
válasz
Williamgrant #1150 üzenetére
Hát nálam kisebb az üveg is és légrés is van.
-
-
adam_81
újonc
Az alábbi problémával tudna-e nekem vki segíteni. Előre is köszönöm!
Telefonomra felhelyezett üvegfólia a telefon két hosszanti szélén 3mm szélességben (teljes hosszon) nem
fekszik fel egyáltalán, légrés van (ez beleesik a képernyőbe). Pedig erre a típusra való. A fólia csak a képernyő széléig tart szélességi értelemben. LITO PREMIUM Tempered Glass 9H típusú fóliát tettem rá fel. Ez teljesen abszurdum, mintha a fólia nem is erre a telefonra gyártották volna. Érdemes lehet reklamálnom? -
recusar
tag
válasz
Williamgrant #1145 üzenetére
Nincs különösebb oka amiért át akarom tenni a programokat az SD-re, ez egy régi rossz beidegződés, amolyan perverzióm, hogy ha már át lehet pakolni, ne a belsőn legyen. Akkor ez van...
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
Williamgrant #1145 üzenetére
Szerintem meg inkább az Oreo vagy a Sony miatt van így. Mondj egy alkalmazást, amit a linkelt módszerrel át lehet rakni SD-re. Én nem találtam ilyent.
-
recusar
tag
Sziasztok! Mától boldog tulaja vagyok egy XZ1C-nek
Azt tapasztaltam, hogy nem tudok egy alkalmazást sem áttenni sd-kártyára. Ez most Oreo dolog vagy Sony feaute? Nem rootolnék, ha nem muszáj...
-
eventus
veterán
frissítés nem jön két hónapja. lassan itt az augusztus
-
-
-
-
ChoSimba
tag
válasz
Williamgrant #1132 üzenetére
Ha lementhető lenne a TA és BL nyitással rootolnánk, akkor a TA visszatehető lenne ? Vagy ahhoz un-rootolni kell és vissza is kell zárni ? Vagy ki tudja, mert még nem fordult elő ilyen a világegyetemben
-
vicze
félisten
válasz
Williamgrant #1132 üzenetére
Már $856 a bounty rá.
-
-
LaMotta
aktív tag
válasz
Foglalt név #1129 üzenetére
Jó lenne, ha valahogy ezek a hozzászólások értékelhetőek lennének és előre hozhatóakká válhatnának...
Akkor is, ha nagyon kritikus.. Az értékelések úgyis meghatároznák a használhatóságát...Részemről semmi bajom a telefonnal, cserélnem kellett Z3C-ról (szóval van kis "elfogultság"), elégedett vagyok vele, minden téren. Sebesség, fényerő, méret... Nekem tökéletes.
A sarok engem is zavart, mielőtt megvettem és csak kézbe vettem pár percre, de egy tok észre sem veteti.
Az meg általánosan furcsa, hogy nincsenek dedikált gombok, hanem a szoftveren belül jelennek meg és a 4,6 így sok programnál csak mennyi... 4,4"? Ez persze már régi hülyesége a Sony-nak... Rohadtul pont odaférnének a képernyő és a hangszóró közé a navigációs gombok..Szerk.: Ja, meg még annyi, miután a kezem közé került egy Samsung A5, baromira kedvelem, hogy nem kell az ujjlenyomat érzékelős gombot benyomnom, hogy feléledjen a telefon, szemben az XZ1C-vel, hanem csak rá kell tennem az ujjam és kész. Ha erre van megoldás a Sony bekapcs gombjával kapcsolatban, ne tartsa magában!
Egyetlen kirívó bajom van vele, hogy nem lehet lazán root-olni (remélem csak MÉG nem), BL nyitás nélkül..
-
csadi0011
őstag
válasz
Foglalt név #1129 üzenetére
"0.18 másodperc pont semmire nem elég"
Én úgy tapasztaltam, hogy ahol van értelme a 32x-es lassításnak, ott bőven elég az idő. Rá kell érezni, vagy át kell gondolni, hogy mire is használható.
"Az pedig, hogy az XZ2-vel a Sony is elhagyta az 5 col alatti, ezáltal nem létező mezőnyt, annyira abszurd számomra, hogy nem is tudok rá reagálni."
4mm különbség van magasságban az XZ1 C és az XZ2 C között. Az az 5 inches kijelző 2:1 oldalarányú, szóval nem nőtt sokat magasságban.
-
Foglalt név
addikt
válasz
Foglalt név #1121 üzenetére
Adtam egy pár napot a dolognak, hogy kiforrja magát. A hétvégén egész jól megbarátkoztam a telóval, szépen végigbírt egy otthon töltött vasárnapot, ültő helyemben már egész jó fogást találtam rajta, nagyobb zsebbe szépen passzol, a bevezetőben említett szúrást nem tapasztaltam, pedig direkt ezért minden fajta nadrágot végigpróbáltam. Egyedül az edzős rövidnadrág volt az, ahol a súly és mérettöbblet erősen kifele rángatta a biztonságból. A sebesség továbbra is pazar, ezentúl viszont az egyetlen említésre méltó dolog, az a széleslátós szelfikamera, amit viszont nem használok. A 960fps nagyon szépen néz ki, kár hogy semmi értelme. 0.18 másodperc pont semmire nem elég és szerencse dolga, hogy pont "a pillanatot" sikerül-e elkapni. Ha lenne legalább opció egy 240fps, mint az almánál, nem korlátozott felvételi idővel, akkor... Na mindegy. Szép is. Kár, hogy ettől kényelmetlenebb. Felvenni az asztalról, nem belesimul, hanem beleáll a tenyérbe. A fogása különben is véleményes, ha kisujjal is támasztok, akkor elkerülhetetlen a fogásváltás, különben viszont bizonytalan a fogás, vagy begörcsöl a két ujjam, amivel feszítem. Kicsinek nagy, nagynak meg kicsi. Mivel pár éve elértünk egy platót, attól sem sírtam el magam, hogy ma megint az S4 Mini volt nálam. Ez ugyan csak reggeltől estéig bírja 2 éves akksival, miközben, a Sony 24 órát is elment, de ez pont semmi különbséget nem jelent a valós életben, mivel a töltési idő kb. 1-ről 3 órára nőtt. Annyi ebédszünetem nincs, így este kapna enni így is, úgy is. Az ujjlenyomatolvasónak van egy ilyen mókás dolga, hogy nem beolvassa az egész ujjat, hanem x képet elment és kész, ergo ha lehagysz valamit, akkor majd nem old fel és kész. Az pedig koncepciójában zavarós, hogy gondolt valaki a kameragombra, viszont az elólapon simogatni kell, hogy a leghasználtabbakat előcsaljam, miközben van 1 centis üres sáv
Ha mini lenne és nem kompakt, elnézném neki a semmilyenségét, de így, hogy kényelmetlenül nagy, kéne valami amiért vállalom, ehhez viszont a 120 fokos előlapi kamera kevés önmagában. Értem én, hogy plató van, évek óta semmi érdemi nem történik mobil fronton, de hogy 5 év alatti semmi érdemlegest nem sikerült letenni az asztalra, arra nem számítottam. Az pedig, hogy az XZ2-vel a Sony is elhagyta az 5 col alatti, ezáltal nem létező mezőnyt, annyira abszurd számomra, hogy nem is tudok rá reagálni. -
-
g4b3n
tag
Sziasztok!
Hogyan tudok biztonságosan (valóban minden) média fájl átmásolni telefonról sz.gépre. Akár a telefon saját szoftverjét alkalmazva. Nem találom a megfelelő menüpont.
Több másoltam fájlokat, total commander segítségével, és rengeteg fájl 0 byte-os lett. . .
-
-
Vegha
senior tag
Hu, de furcsa nyelvet használtok !
-
eventus
veterán
válasz
Foglalt név #1121 üzenetére
zseblámpa tényleg hármat, de azontúl semmi többet nem tudok aláírás az elmúlt fél év használata után
-
Foglalt név
addikt
Mivel az S4 Minim elég ramaty állapotban van, ami külsejét illeti, rendeltem egy ilyen készüléket és pár napja ismerkedem vele. Leírom az eddigi tapasztalatokat, ha más nem nekem hasznos lesz később visszaolvasni. A sorrend szubjektív, talán a benyomások nagyságát tükrözi.
-a zseblámpa egy vicc, ez volt az első, amire rákerestem, sajnos mások is megerősítették, viszont vaku módban rendes fényerővel működik a led, az nem probléma
-a kamera mobilos, ez egyértelmű csalódás, mikor az eggyel régebbi S3 Miniről váltottam a 1020-as Nokiára, ott megvolt a hanyattesés, amit egy több kategóriával és ennek megfelelően árban is feljebb pozícionált terméktől elvárható, itt ha megerőltetném magam biztos látnék különbséget. A szuperlassítást még nem próbáltam.
-a telefon elsőre hatalmas(9-10 a kesztyűméretem), köszönhetően a sarkoknak is. Utóbbi később sem múlik el, viszont a virtuális gombok jó szolgálatot tesznek, hogy fél kézzel is használható maradjon a mobil. Sokkal feljebb kell fogni, mint a lekerekített eszközöket(iPhone SE, Mini), ami szokatlan, de éppen átérem a kijelzőt fogásváltás nélkül. A biztos fogásra az iPhone felett én már korlátozottan érzek lehetőséget, itt nagyon számít az a pár milliméter. Koca használoknak nem probléma, amíg kezünk van alul és rajta fekszik a telefon. Más pozíciókban a félkezes használat gyakorlást igényel és ezután is kényelmetlen, bizonytalan. Ez a legnagyobb negatívum eddig, tekintve, hogy a kompaktsága kéne eladja.
-az ujjlenyomatolvasó elhelyezése és úgy egészében az elrendezés tökéletes balkezes használathoz.
-sajnálatos, hogy az biometrikus azonosítás minden, csak nem intuitív, kivéve, ha az ember játszik vele. Miről is van szó: mikor beállítottam az olvasót, kipróbáltam párszor a működését és nagyon meggyőző sebességgel illetve találati aránnyal mutatkozott be; meg is nyugodtam, hogy ez az a rész, amivel egyszer foglalkozom és el is felejtem, mert működik. Hát nem. Rendeltetésszerű használatnál, tehát ha több percig nem babrálom, akkor van egy másodperc közeli késleltetés. Ez az izommemóriával együtt pont az eredményezi, hogy rányúlok, látom, hogy nem ismert fel, megnyomom mégegyszer, addigra pont felismer, így felold, de rögtön vissza is zár. Ilyenkor lehet újra felnyitni, ami már megint rendesen megy, így teljesen összezavar. Biztos van rá ügyesebb módszer, de egy csúcsmodellnél miért a felhasználonak kell ezzel foglalkoznia?
-az akkuról eddig a megbízhatatlan jelző alakult ki bennem. Kibontás után 50-ről 15%-ra merült 3 óra alatt 1:40 perc képernyőidővel, SIM nélkül(azt nem volt hajlandó felismerni, de legalább fagyott és akadt tőle) WiFi-n. Majd éjszaka megvolt 4%-al, és másnap meló után is még 6% maradt benne, mikor ráleltem itthon. Innen kapott egy töltés 8x%-ra és egy másik SIM-et, amit már hajlandó kezelni. Ez viszont hazavágta az estéjét, több, mint 30%-ba került neki tartani a kapcsolatot a toronnyal.
-az egyértelmű pozitívum a lóerő, az előzőhöz képest ez működik. Nyomsz egy gombot és az történik, akkor amikor várod. Nincs meditálás, app újratöltés.
-szintén elvitathatatlan előny, hogy az agyhalott trendekkel ellentétben sikerült ideillő anyagokat választani, a matt fekete műanyag nekem még tetszik is. Kevésbé örülök, hogy nyert a dizájn így a kijelző síkban van a többi elemmel. Kétlem, hogy annyival megúszná a futás közben betonra dobálást, mint a korábbi eszközök. Ez ellen szól a kivehetetlen akkumlátor, ami a hátlappal együtt az egyik legnagyobb energiaelnyelő elem. Érdekes világ ez, ahol a praktikum az egyetlen, ami nem számít. Miután a B2100-al merült, nem hinném azt sem, hogy a (korlátozott) IP68 indukálná.
-a C Type csatlakozó szerintem még így egy évvel a megjelenés után is kitolás, főleg a 2.0-s protokollal. Mondom ezt úgy, hogy a szimmetrikus csatlakozó egy áldás.Összegezve: ha valaki mindenáron Androidot szeretne, akkor nincs igazán választása, más telefont nem gyártanak értelmes HW-el, csak phabletet. Mivel már az iOS is ráment kaki-emoji fejlesztére, így ott is megvan ez a testreszabás dolog, ha a szívünkre tesszük a kezünket, az értelmezhető minőségű app-ok számában pedig nincs különbség. Ettől függetlenül nagyon szeretném szeretni a Sony-t, de nem sokat segít benne. Erősen annak áll a zászló, hogy visszaküldöm, marad a Mini, ameddig nem lesz valami jó akció az SE-re. Ez pedig annak az eredménye, hogy egyik sem hoz lázba vagy nyűgöz le, a két újabb gép értelemszerűen jövőt állóbb viszont az iPhone tokkal is elfér egy kézben és a legutolsó porfészekben kapni hozzá kiegészítőt, mert évek óta ugyanaz a formaterv.
Hatalmas kihagyott ziccernek érzem ezt a szegmenst és nem értem, miért büdős a gyártóknak a pénzünk, de hát ilyen a neo-kapitalizmus.u.i.: az már teljesen személyes nyomor, hogy nem fordul körbe a főképernyő, így a két lapom között csak az egyik irányba tudok váltani.
-
-
xlaxix
tag
válasz
Williamgrant #1118 üzenetére
Hát általában vigyázok a telefonra. Aprót, kulcsot sem dobálok mellé a zsebben. Bár akkor lehet inkább mégis felrakom a kisebb kijelzővédőt, mert attól független féltem a telefont.
Van is Nillkin féle kijelzővédőm, de amikor csak ráillesztettem, akkor olyan furának tűnt, hogy nem ér a széléig, ezért nem ragasztottam rá.
A Nillkin tokot pedig nem szeretném cserélni egyelőre, de lehet majd későbbiekben beszerzek egy alut. -
-
xlaxix
tag
Sziasztok!
Kb. 1,5 hete használom az XZ1 Compactot és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Nagyon tetszik.
Kijelzője gyönyörű, a kamera is nagyon jó...és az előlapi látószöge baromi nagy. Először a szobámban próbáltam ki. Az egyik sarok felé nyújtottam ki a kezem és szinte az egész szoba benne volt a képben. Ehhez képest a Z3 Compact-tal csak a mögöttem lévő szekrény látszódott.
A telefon pörög, az ujjlenyomat olvasó nagyon jó helyen van és egyből reagál.
Feketét akartam rendelni, de sajnos az elfogyott viszont az ezüstöt sem bántam meg, gyönyörű.Viszont lenne egy kérdésem.
Szeretnék kijelzővédőt a telefonomra. Ami csak az érintő területét védi (a lekerekített részt nem) az nem tetszik, hiába csak 0.2 mm vastag. Olyan fura, hogy nem az egész részén van rajta.
Ha veszek rá olyan kijelzővédőt, ami az egész kijelzőt védi. Egygondoltam lehetőleg átlátszóban.
Akkor a tok nem fogja felnyomni a szélénél a kijelzővédőt? Nillkin Sparkle kihajthatós tokot használok.Előre is köszi!
-
-
vicze
félisten
válasz
eventus #1113 üzenetére
Ami késik az nem múlik, 2x fordult elő, hogy egy hónap kimaradni, általában valami fontos sérülékenység miatt, vagy a Google visszahívta. De az is megkésett, hogy 3nap különbséggel jött két patch.
Sony teljesen random téríti a biztonsági frissítéseket, volt hogy hónap elején megkaptam egyből, volt hogy csak hónap végén. Sose találtam benne logikát.
Egyszer jön és kész, ez jelenleg biztos. -
eventus
veterán
Új rom 235
-
eventus
veterán
válasz
garaboncias2 #1104 üzenetére
napfényben ha rá süt akkor tiszta szürkés a kijelzo, az nem szép. valamit olyankor nagyon furán allitgat a kijelzo.
-
garaboncias2
csendes tag
válasz
eventus #1102 üzenetére
finomitanek. Ha hatulrol a valad mogul sut a nap, olyan mintha transflective lenne. tenlyeg jobban olvashato ugyanazon a fenyeron mint arnyekban. De valoszinuleg ez csak a lcd sajatossaga, vagy esetleg a kevesbe tukrozodo uvegnek koszonheto. Mindenesetre a kijelzoje lathatoan jobb mint a z3c-nek volt, abszolut meg vagyok vele elegedve.
-
Rögtön egy kérdés. Van egy JBL Charge 2+ bluetooth hangszóróm, amivel ha párosítom, akkor szól, viszont a hangerő állításra nem reagál. Tehát ha a telefonon állítom a hangerőt, akkor nem változik semmi, de a hangszórón, akkor működik minden, ahogy kell. Z3 Compactnál működött minden. Mi okozhatja a problémát?
-
eventus
veterán
no, nekünk nem jött frissítés meg
-
unravel
őstag
Nincs semmi fólia?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A XZ1 kompakt változata apróságokon kívül tökéletesen megegyezik a csúcsmodell képességeivel és felszereltségével, csak tényleg kicsi.
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest