-
PROHARDVER!
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csatsa
tag
Szerintem 89-es és azért ajánlotta fel neki a seus, de csalódni fog mert ugyanaz megy neki vissza, az olasz TIM 89-es.
Ezt leginkább akkor fordul elő ha kernelcserés rootot csinálunk és amikor ráflasheljük a rootolható kernelt és újraindítjuk a telót majd a rootolás miatt rádugjuk a gépre usb-vel akkor pl a pcc automatikusan elindul és kírja hogy létezik frissebb változat. Ez csak a régebbi kernel miatt van (ez van seusnál is) és ha ráfrissítesz akkor kerül vissza a 89-es rom ami az olasz lesz. -
freemanone
addikt
Igen.
A root is ugyanúgy történik, sima kernel csere.
(#11521) Csatsa: Dob egy hibaüzenetet, de ettől függetlenül megy. Most próbáltam ki, mert ezt a funkciót nem használjuk, így rejtett hiba, de működik. Viszont előtte be kell kapcsolni a wifi-t, majd utánna bekapcsolni a tethering-et.
Esetleg más hiba ami elkerülhette a figyelmemet? -
duo
addikt
Valószínű nem mert ez nem szoftveres gyíkság.
egyszerűen paraméterezhető lesz, hogy pl emailre kéken villogjon, milyen gyakran és milyen hosszan villanjon fel. nem fogadott hívásra piros, smsre zöld. vagy ahogy akarod.
CM-ekben van olyan hogy menüből állítható hogy az alsó ledsor csinálja ugyanezt. na az látszik. ( a felső led meg akár kikapcsolható.)
Ezt volna jó implementálni ebbe a romba. -
Jimmy66
senior tag
Én is inkább a Mircinko ROM-ot tenném fel!
Sokkal összeszedettebb, mintha elkezdenéd a JB-s appokat felrakni (nekem sem jött minden össze), abban minden megvan. És feltenni is nagyon egyszerű!
És a korábbi kérdésedre. Ezt tedd fel, ezzel tudod a Root-olt telefont "kigyomlálni". Nagy előnye, hogy először csak jegeli amit kitörölsz, ha rosszúl döntöttél, vissza tudod állítani a végleges törlés elött.
-
L.L.
senior tag
Igen, de azt a 3 színt keverheted. Pl. pirosat és zöldet felhúzod sárga lesz belőle stb, de ha mindegyiket lehúzva hagyod, és úgy nyomsz a save-re sötét marad. Minél kisebbet "húzol" annál halványabb színeket kapsz. Beállítás után akár az alkalmazást is törölheted akkor is úgy marad, amíg a készüléken újra nem választasz gyári témát.
-
skizzz
csendes tag
Jaja, ezzel tisztában vagyok, de azért köszönöm
Meg is van az app, írtam is. Csak hogy mennyire akksi igénylő ez a sáv működése, az lett volna az igazi kérdésem valójában
@Jimmy66: köszi neked is a választ!
Egyelőre szerintem is jópofa az a sáv, csak sok helyen olvastam, hogy irritáló tud lenni, de én kb észre se vettem, szóval úgy annyira nem rikító, mint ahogy elképzeltem.
-
godzsy2
senior tag
-
stifi
senior tag
hát én meg hím vagyok, és egyáltalán nem akartam okostelefont (Nokia 6550 Fold telefonom volt, tökéletesen elégedett voltam vele).
amikor a cégem kitalálta hogy legyen telefonom és választhattam egyet, elsődleges volt hogy ne valami batár de okos cucc legyen, ilyen áron és méretben ez a legjobb ami a piacon van.
nekem például a 3,7" is necces már, nem kell. a 4"-os lapátoktól pedig a hideg kiráz -
#TOTTI
őstag
-
Jimmy66
senior tag
Ez a lista tájékoztató jellegű és lehet, hogy már nem is frissül...
Ez azt jelenti, hogy a hozzászólásokban megjelenő információkon alapul. Tehát "NO"-valindult minden szám és mikor a hozzászólásokban megjelent pl 1261-9038 Hungary yes ICS, akkor a táblázatot pár nap múlva valaki frissítette a 1261-9038-nál YES-re. Szerintem már nem aktuális, pedig még nagyon sokan várják a hivatalos .10-es ICS-t.
Mi meg gyarló módon már a .54-et várjuk...
-
freemanone
addikt
-
FoLey-v
addikt
Még nincs rajta az ICS ezért kérdeztem meg t-mobiltól a garanciavesztést és ezt kaptam
"T-Mobile Hungary Kedves Adrián! Amennyiben hivatalosan a gyártói programmal, esetleg üzleteinkben történik a frissítést, akkor a garancia megmarad." ezért most SUS-el megnézzem,hogy van-e frissítés -
confuser
senior tag
Én nem TC-t használok "fájlmozgatásra", hanem a sima Windows intézőt, de szerintem ugyanazt tapasztaltuk.
Nálam meg sem jelent a mappák 90%-a. Egy sima reconnect vagy telefon reboot megoldotta a dolgot. Ha legközelebb előjön, feljegyzem melyik mappákat látom ebben a helyzetben is, de nyilván csak az "SD kártyán" lévő dolgok tűnnek el.
-
-
freemanone
addikt
-
pit stop
addikt
Ne csak total commandert nézd - azzal van amikor gondja van. Még a P topikjában volt ez probléma (nemtudom itt előkerült-e, már nem emlékszem), Total Commanderhez le kellett tölteni valamit hogy lássa. Sajátgépen keresztül próbáltad, és ugyanúgy nem?
Megelőztek, és pontosabb is lett egy fokkal
-
freemanone
addikt
Akksival annyi a lényeg, hogy ha lehet kerülni kell a teljes lemerülést. Nem kell túltölteni és semmi extra, csak használni kell.
(#4355) Gyuresz: olvass vissza vagy 50hsz-t valaki még képet is szúrt be tokról, ami olyan mint egy "köpeny" picit vastagabb lesz a teló tőle, de teljesen ízléses.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új Xperia család legkisebb tagja a 3,5 hüvelykes kijelzővel szerelt U, mely úgy néz ki, mint nagyobb testvérei. Kellemes.
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bluetooth-headsetekről általában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Windows 11
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest