-
PROHARDVER!
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Permet Elek
senior tag
-
Yodaaa1
tag
Szia! Tobbek kozt ez is kozrejatszott amiert megvaltam az L-tol. Rengeteg gyermekbetegseggel rendelkezik, amiknek csak egy reszet fogjak frissitessel megoldani. Persze ha lesz ra mostanaban egyaltalan. Mind ismerjuk a Sony supportjat:-(
PERMET ELEKem sok korme van a sracnak. Ott legfeljebb egy kis borkemenyedes lehet. Mas telok erzekelik a kormot, borkemenyedest, szort, koromlakkos kormot, stb.[ Szerkesztve ]
-
zolmesz
aktív tag
Ha nem is pont ilyen hiba miatt, de (részben) a kijelző érzékenysége/érzéketlensége miatt mi már beadtuk a szervizbe a telefon a T-Mobile-ban, most várjuk az eredményt, hogy mit mondanak. A párom telefonja, előtte egy Arc-a volt (mondjuk még most is egy arca van, de minek is több ), ahhoz tudott viszonyítani. Ahhoz képest az L videó felvétele, meg a kijelző érzékenysége elég gagyi, pedig az Arc ugye már mai darab, csak lassú. Tudom, a többségnek minden rendben van vele, de akkor is úgy néz ki, hogy elég sok selejtes darab keletkezett ebből a típusból.
Szóval ha tényleg ilyen rosszul reagál a kijelző, nyugodtan vissza lehet vinni és reklamálni.@Permet Elek:
mint ahogy fentebb írtam, nálunk is szarakodik a kijelző, és igen, pont ahogy írtad, néha lapozgatás közben lapozás helyett elindítja az ujjamhoz legközelebb lévő programot, néha meg alig érzékeli a ujjamat. És nem, nincsenek bőrkeményedések az ujjamon, se nem a körmömmel használom a kijelzőt. Ez nem trollkodás, kifogtunk egy hibás szériát, van ilyen.[ Szerkesztve ]
-
Permet Elek
senior tag
Megirtam. Csinálj egy értelmes videót. Ahol tényleg látjuk, hogy nem érzékel a kijelző. Mert így ez a videó elég kettős érzést vált ki.
Bemész a kisegítő lehetőségekbe. Átállítod az Érintés és tartási késleltetést rövidre. Majd csinálsz egy videót, ahol azt ujjbegyed húzod a telefon kijelzőjén, nem bökdösöd mint egy felpörgött kisgyerek a csiga szemét. mert nem életképes helyzet. Normális esetben nem így érinted a kijelzőt. Majd körbehúzod az újjad a kijelző peremén körbe, mintha egy keretet rajzolnál. Utána a kereten belül. + csinálsz egy főoldal menü görgetést. ap megnyitást. De ne a két ikon közé bökj. Aztán ha rosz, mi is rábólintunk, hogy tényleg az.
Az én L-em se érzékeli a körmömet.
-
Damage401
senior tag
Parancsolj
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs