- OLED monitor topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kiírt egy olyat az xperia mini pro-m hogy update center, új frissítést talált: 4.1.B.0.587
Gyári kártyafüggetlen. Jelenleg is az utolsó ICS verzió van fönt, ez miben lehet több?
Sajnos jövő hét közepéig nem tudom feltenni mert azt írja hogy pc-re kötve lehet feltenni, itthon viszont nincs pc-m csak az irodában...Szóval érdekes ez?
-
Jelentem, a sárga led töltéskor c. kérdéshez szeretnék még hozzászólni.
Mostanában töltöttem a telefont (kikapcsolt állapotban) úgy, hogy 15% alá volt merülve, onnan töltődött fel 100%-ig, és a LED jelzésének csak két fázisa volt, piros és zöld. Sárga soha.
Gyári ICS van rajta, gyárilag függetlenül lett véve a telefon. -
válasz
ithomas #12215 üzenetére
Akkor én nem jól írtam. Én úgy értettem, azt kell nézni, hogy ha 15% alatt rádugom, akkor mit jelez.
Igazság szerint elég gyorsan feltöltődik, másrészt mindig éjszaka töltöm, így pont azt a középső állapotot nem néztem még talán soha. Amit írsz, akkor is igaz ha kikapcsolva töltöm a telefont?
Egyébként éppen mostanában álltam rá arra, hogy csak nagyon ritkán, kivételesen töltöm hálózatról a telefont, mert van egy kb másfél éve vásárolt samsung kocsikihangosítóm, aminek van egy micro usb szivargyújtó töltője, és ha beülök a kocsiba automatikusan rádugom arra, és az sokkal gyorsabban tölti mint a hálózati, így szinte egyáltalán nem kell külön tölteni.
-
Volt a múltkor kérdés, hogy gyári szoftverrel (ICS) ami kártyafüggetlen telefon, ott ha merül 20, illetve 15% alá akkor mielőtt pirosra vált a led villogása, lesz-e narancssárga színű jelzés.
Ma lemerítettem 12%-ig és nem volt narancs színű jelzés. -
2 hetes androidosként lenne egy első látásra trollkodásnak tűnő, azonban valójában ismeretszerző kérdésem. Miért szoktak / érdemes root-olni androidon? Az ios jailbreak-et valamennyire értettem, de itt mi a lényege?
-
Köszi, most ugrott be, hogy erről kellett volna hogy felismerjem, hogy ez SE az új meg már "csak" Sony.
Éppen pár hónapja nem hordok órát, nem tudom, egy 5k-t megérne, az új látom olyan 30 körül van, hát annyit szerintem tényleg nem...Egyébként ez az új verzió simán együttműködne az xperia mini pro-val?
-
És ezeknél a li-ion akksiknál mit jelent ez? Van valami elektronika az akksiban ami figyeli a 100% és a 0% töltöttség között a szinteket és ennek megfelelően állítja be a töltési időt?
Lehetséges (ha a fenti igaz), hogy a kolléga telefonja ott hibázott, hogy az elektronika még nem jól lőtte be, hogy mikor van a 100% töltés és korán kapcsolta ki az akksi töltését?
-
Az én szubjektív véleményem szerint ez így nem normális. Nekem masszív használattal (napi 1-2 óra beszéd) email, naptár használata mellett kibírja a munkanapot. Google fiókkal való folyamatos szinkron (levél és naptár) folyamatos, időjárás app folyamatos, bluetooth és wifi állandóan bekapcsolva. Elég erős a napi mail forgalmam.
Szerintem vidd vissza. -
válasz
fatal` #11535 üzenetére
"Nagyon sokszor le lett írva, hogy nem támogat olyan fülhallgatót, ami iPhone kiosztású."
Ezt most kipróbáltam, tényleg így van. Ha bedugom az xperiába a szifon (4S) fülhallgatóját, akkor kattogó hang jön egy ideig, és kiírja hogy nem kompatibilis az eszköz.
Ami viszont érdekesebb: az xperia fülhallgatója olyan szuperül működik a szifonnal, hogy még a felvevőgomb is működik rajta, sőt, a szifon zenelejátszójában léptetni is tudja a számokat a gombbal, illetve play/pause is működik vele.
Így én a szifon fülhallgató xperiában nem működését nem értem, hogy miért van, ha visszafelé működik, de tény hogy így van.
-
válasz
Brutális eb #11532 üzenetére
Most töltöttem le a trial-t, eléggé tetszik. Bár az a helyzet, hogy ha a gyári zenelejátszóban meg tudnám oldani, hogy semmi esetre se legyen szünet a számok között, az is jó lenne. Olyan lemeznél, ahol az egész egy folyamatos felvétel, pl koncert vagy más hasonló, a gyári nekem betesz egy kis akadást a számok közé ami rettentő idegesítő. Esetleg valaki tudja hogy ezt hol lehet kikapcsolni? Én nézegettem a menüjét és nem találtam.
-
Ti milyen zenelejátszó programot használtok ezen a telefonon?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged