- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Házimozi belépő szinten
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Isten88
senior tag
Ha nem a kijelző tört be, akkor a hozzáragasztott digitizer, amivel az LCD-t is cserélni kell, szóval olyan, mintha az LCD-t törted volna be. Mindegy melyik sérül, együtt lehet cserélni csak, tehát a digitizer+LCD+szerelési költség árával csökkentett értéken tudsz rajta továbbadni.
-
Isten88
senior tag
Heló!
Mielőtt hülyeséget csinálnál szólok, hogy külön csak digitizert nem tudsz cserélni. Mikor próbáltam, már maga a figitizer kábelét LCD panelhoz rögzítő csatlakozó is elpattant, mert az is ragasztva van, ahogy tapasztalam (de lehet, hogy itt csak Én voltam béna), viszont az LCD-t és a digitizert nem tudod kettéválasztani, olyan erősen egybe vannak ragasztva. Inkább elpattannak, de a ragasztó tartani fog. A digitizert és az LCD-t egybe vedd meg.
Ja, és igen, még így is ragasztani kell a keretbe az LCD+Digitizer panelt, ami megint nem egyszerű. -
Isten88
senior tag
LCD-vel együtt lehet cserélni őket, mert a két rész gyárilag egybe van ragasztva. Ilyenem van nekem is (csak digitizer panel), porfogónak jó csak, sajnos. LCD+Digitizer kell neked/barátnődnek egyben.
(#13330) bogil99: Nem, nem tégla. Telepítsd fel az X-Parts-ot a Play-ből, az csinál CWM-et, onnantól megint szabad az út.
De Flashtool-lal is vissza tudod tenni a gyári szoftot.Azok is benne vannak az első hsz-ben.
-
Foose
addikt
Ez már más tészta,mert root nincs a telómon... Nem tudom miért gondolja mindig mindenki azt,hogy ha van egy androidos teló,akkor az csakis és kizárólag csakis rootolt lehet...?! És hidd el,van oka hogy nincs root! Még mielőtt belemennénk,tudom milyen a rootolt teló,(volt már párszor) de ez most nem olyan. Szóval így viszont hogy ott az a fránya térkép,nem tudok vele mit kezdeni. Max tiltani. Viszont akkor a többi app gondolom neten keresztül próbál majd meghatározni,az meg ugye olyan amilyen...
-
sumsang
aktív tag
Van valakivel/valamivel wifi kapcsolatod ez idő alatt ?
Nálam van 4 voip telefonvonal beregisztrálva, lehet, hogy ezek állandó regisztrációja által dolgozott ennyit a wifi manager, s ez szopta le az akksit. De az az érdekes, hogy a wifi manager nélkül viszont összehasonlíthatatlanul kedvezőbb lett a fogyasztás.
Valószínű, ha nem lenne ez a 4 voip telefonvonal beregisztrálva, azaz semmi sem lenne ráakasztva a wifi hálózatra, akkor nekem is annyit fogyasztana, mint Neked.
Viszont inkább a wifi managerről mondok le, mint a 4 voip vonalamról. No csak lassan megoldjuk a problémám okátThx
-
sumsang
aktív tag
Igen, ő volt a battery killer. Nálam is hibátlanul működött, csak az akksim bánta. Nem változtattam semmi mást csak ezt letöröltem és megszünt a probléma, az aksi mélymerülése. Persze elképzelhető, hogy a premium változata nem ilyen falánk, de azért próbáld ki, hogy (éjszaka bakapcsolt állapotban , kb 8-10 óra alatt mennyit merül a batteryd.......
-
-
-
D-Phrag
senior tag
Ez hülyeség. Mondom, hogy 2.3.4 ROM esetén egyik napról a másikra eltűnt.. Halucináltunk?
Akkor tudsz olyan moddot, amivel fel tudom varázsolni, anélkül, hogy főzött ROM-ot teszek fel? EZ például működne, ha feltolom CWM-mel? Melyik verziót érdemes használni (V.1 ... V.7)? Mi a különbség egyik-másik között?
Vagy EZ a módszer? Mondjuk ehhez .587-es ROM kell és ROOT jog. Apropó, a ROOT-olásnak ez a legjobb és legegyszerűbb módja? -
Zoli133
addikt
a 2.8.31-et próbáltam utoljára és ott is olyan volt nekem
, nem tudom mi okozhatta, majd pár hét múlva megnézem újra, most épp ExMIUI-t fogok felrakni és azt hiszem ez marad egy darabig mert az utóbbi hetekben nem volt ROM ami 2,5 napnál tovább volt fennt, nem árt egy kis pihenés
-
Zoli133
addikt
Nálam vannak bajai, de a legzavaróbb számomra az nem bug, inkább valami figyelemtlenség, az a notif bar dátum helyetti fekete sávja, ugye ez megvolt anna ko9 verziójában is de valamikor június végén talán javításra került, akkor nem zavart, de most, hogy van jó alternatíva így elég szembetűnő.
ko9: nah tiltva van az itteni hálózaton a git protokoll, repo így nicns és a fájlokat is http-n kell lehúzni, nah valamit majd kiügyeskedek belőle...
-
-
ko9
addikt
- Gallerybe belenéztem a múltkor, lenne kb 1napos meló, majd egyszer nekiűlök.
- A fényerő gombot azért nem szedem ki, mert reménykedek, hogy egyszer javítva lesz ez a funkció - ugyanis ha kiveszem a manuális állítást, akkor működik, de nincs HW bill világítás.
- MIUI Weathers is most lett átalakítva, igazából a WeatherProvider bennvan, nem értem miért nem megy... Addig is ezt az appot telepítve lehet működésre bírni.
- !!
Nem vagyok benne biztos, sajnos nincs kamera forrásunk... Ha esetleg találsz működőt, jelezz és meglátom mit tehetek.
-
Istvan89
tag
led: amikor belövöm a mobilnetet villan, ha van sms v nem fogadott hívás akkor zölden pittyeg vagy ég, ha töltöd először piros - narancssárga majd zölden izzik, flashlight led működik (vaku - elemlámpa)
Szerk.: bug... nem találkoztam vele, imádom, ennyire egy rommal sem voltam megelégedve, mióta androidos vagyok
-
Zoli133
addikt
Ha a PCC ajánlotta fel a frissítést akkor az T-s frissítés, ezekszerint megjött a T-s update.
Ha ragaszkodsz a T-s Rom visszatérési opcióhoz, akkor előtte názz körbe xda-n vagy esetleg itt a fórumban kérdezd meg, valakinek biztos van T-s ROM-ja (na jó legyen 95% hogy valaki tud adni...)(#10211) Mozzarella: Nincs tapasztalatom, fórum többségi vélemény szerint amíg gyári SE rom van rajta (mindegy h szolgáltatói-e), nem morognak....
-
ko9
addikt
Gallériáról tudok, de nem kis meló lenne átméretezni, ezért raktam bele az Xperia Galleryt is.
A Home méretein is módosítani kell ezek szerint, kell egy alsó padding, majd ránézek.
Viszont a középső képet nem értem. Elmondanád hogy érted el? Kipróbálom hátha tisztább lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Jövedelem
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LED világítás a lakásban
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged