Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyalu 1
aktív tag
Nem.
"Az alvási apnoe olyan rendellenesség, amikor alvás közben a szokásosnál gyakrabban fordul elő légzési szünet vagy felületes légzés. Mindegyik intervallum néhány másodperctől néhány percig tarthat, és éjszaka sokszor előfordul. A legtöbb esetben ez a tünet a személy hangos horkolását okozza"
Nekem a módosított health monitorral működik. Kettő éjszaka egymásután figyeli az alvást, utána ad értékelést -
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
Lehet hogy butaságot kérdezek de ez a alvási apnoe nem a légzés szám figyelése? -
Cobrusz
senior tag
válasz
Sweet Lou 6 #4393 üzenetére
Ezen nem lehet valahogy változtatni?
-
Cobrusz
senior tag
Mindenkinek ilyen szürke hátteres a control panel?
-
fater01
tag
Sikerült az első gondok után beüzemelni a wallet-ot. A Lidl terminálok egyébként másoknál elfogadják? Mert több helyen próbáltam sikerrel (benzinkút, Jisk, dohánybolt), de a Lidlben kétszer is sikertelenül.
-
Liller7
tag
Pár napos használat után semmi extrát nem vettem észre ugyanolyan használat mellett.
Folyamatos pulzus mérés,energiatakarék be,aod nincs bekapcsolva,órán beszéd,írás stb.
Akku sem merül jobban.
Én vártam a pulzusfigyelést,ami jelez ha valami nem ok,de azt nem találtam meg.Vagy csak nálunk nincs,nem tudom.Ahogy az alvási apnoe sincs.
Úgyhogy semmi extra.😊 -
Cobrusz
senior tag
Sziasztok.
Felraktam én is, sok változás eddig nem történt.
Ha lehúzom a fejlécet most szürke háttér van és az ikon fehérek.
Hogy tudom visszaváltoztatni hogy fekete háttér és szines legyen? -
Ateszpapa
addikt
Fogok csinálni egy gyári resetet, ha kijött a frissítés az órához mindenképp.
Most csináltam egy cache törlést, de nem lett jobb.
Ha el is indul, pár másodperc után leáll.Feleségem W4 óráját kipróbáltam, ott egyből végig ment, és sikerült a mérés.
Na mindegy, ritkán használom, de azért szomorú lettem, hogy nem működik.
Nyomásra reagál szerencsére, ami nekem fontos azt tudom használni (wallett) dupla nyomásra is.
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
-
$atirka
őstag
válasz
Ateszpapa #4376 üzenetére
Nekem volt egy időben, hogy az ekg alig működött, hiába nyalogattam az ujjaimat
, már azt hittem, hogy elromlott valami. Utána nem foglalkoztam vele egy ideig...
Azóta gyáriztam az órát(pár hónapja), tisztán belaktam, most minden tökéletesen működik. Aksi is jobb, ekg is működik. Nincs rá magyarázat... -
-
hcs57
addikt
Ezt találtam, itt beállítva nem kell a pipa a PIN után.
-
erzol
őstag
válasz
bordi10 #4373 üzenetére
Oh, köszi.
Azt hittem, hogy az óra számlappal együtt változik a redőny, de tényleg eddig kék volt.
A többit most először nyitottam meg amióta megvan az óra.
A betű fel sem tűnt, mert alapból nem a gyárit használtam.
Remélem előjön valami hasznos újdonság is...
1 hetes üzemidő meg ilyen lényegtelen hülyeségek. -
erzol
őstag
Nézem, túrom, nyomkodom az órát frissítés óta.
Tényleg az egyetlen optikai változás a pin kód beírásának módosítása? -
Roxbury
őstag
válasz
mgTerminator #4367 üzenetére
Nálunk sem kell pipát nyomni. Az első pin beállításnál be tudod állítani, hogy ne kérjen pipát soha többet. Legalábbis az 5 PRO LTE-n biztosan így van.
-
ACE-
addikt
válasz
mgTerminator #4367 üzenetére
Nekem jelenleg a W5ProLTE-n sem kell, amikor beállítod a PIN-t, akkor lehet beállítani hogy ne kérje az OK-ot, csak asszem kicsit lefele kell scrollozni, mert nem látszik alapban a checkbox.
-
-
slice14
veterán
Egyhez nem kellett volna hozzá nyúlniuk, az pedig a PIN panel.
Borzasztó.... -
Ateszpapa
addikt
Sziasztok!
Szerintem nem mindig érzékel a felső gomb, sokszor már egy EKG-t sem tudok elindítani.
Test-zsír mérésnél is a felső gombot nem érzékelné ha rárakom az újjam.
Benyomásra reagál, de mintha nem érzékelné ha rárakom.
Sajna gari már lejárt.
Van valami teszt rá, vagy valami okosság? -
Liller7
tag
Az első 2-3 órában merült jobban,de azóta nem rosszabb,mint frissítés elött.Talán még jobb is.De majd holnap többet fogok tudni.😊
-
hcs57
addikt
Frissült, most itt áll egy ideje..
-
Decske
senior tag
Azért ez nem annyira fekete-fehér. Itt a fórumon is inkább a több szokott lenni, hogy jobb/nem változott, mint romlott az akkuidő egy nagy frissítés után.
Legtöbbször a telepített appok a ludasak, mert nem támogatják az új verziót. Na meg ne felejtsük el, hogy ilyenkor az akksikezelő algoritmus is változik és sokszor újra kell tanulnia a használati szokását a felhasználónak.
Egy új eszköznél még szokták is írni, hogy hagyj neki egy hetet. -
gyalu 1
aktív tag
Nekem a fájlok átmásolása közben elhasal a frissítés. Mit csinálok rosszul?
-
gjoco1
addikt
válasz
Rigormortiis #4345 üzenetére
-
gjoco1
addikt
válasz
Liller7 #4343 üzenetére
Nem támadásként mondtam amúgy .
Csak nézzük a tényeket . Bármilyen telefonos Topikban olvashatjuk és a saját bőrünkön tapasztaljuk , hogy szinte minden hasonló frissítés után az akkunak annyi . Legalábbis zömében jobban merül , mint előtte .
Részemről pusztán ténymegállapítás volt .De majd jönnek a többiek és elmondják a tapasztalatokat .
Egyenlőre én várok vele . -
Liller7
tag
Megérkezett....
-
fater01
tag
válasz
kisdobos0111 #4329 üzenetére
Biztonság és adatvédelem az órán/mobilcsomag pinkódja
-
fater01
tag
válasz
kisdobos0111 #4332 üzenetére
A mobilhálózatokat vagy mindíg be, vagy ha automatikusra van állítva, akkor a blútyúkot kapcsold ki! Amíg csatlakozik az órához a telefon nem lehet hívni az órát. Mondjuk nincs is értelme. Szerintem.A multisim más, ott mindkettő csörög és kiválaszthatod melyiken fogadod.
-
Evo50
tag
válasz
Bocsi, félrement..
-
Decske
senior tag
válasz
A Vodafone-nál nincs multisim. Más a telefonod és az órád telefonszáma.
-
kisdobos0111
aktív tag
Szombaton aktiváltak esimet az órába a vodafone szerint minden beállítás jó de mégsem működik ha engem hívnak a hívó félnek kicsörög az óra nem jelez hívást. Mi lehet a baj?
-
kisdobos0111
aktív tag
Hogyan lehet az esim pin kódját kikapcsolni?
-
ACE-
addikt
válasz
bferenc188 #4317 üzenetére
Ja, gondolom úgy hogy a mobilhálózat kb. be sem kapcsol mert végig a teló közelében van... fixen LTE-t használva kb. 12 óra és vége...
-
dionaea
őstag
válasz
bferenc188 #4317 üzenetére
Nekem is az van e simes de nem használom így 48 órát bír aod al. Szerintem teljesen jó. W7 sem tud többet így ha kijön a frissítés szinte ugyan az lesz. Sajnos ennyi telik a samsungtól ez a szomorú.
-
bferenc188
csendes tag
kint van már w5pro-ra az új frissítés ?
-
dionaea
őstag
válasz
fater01 #4315 üzenetére
Az e simet direkt nem írtam. Talán ez az elönye van még. Érdekes hogy nem eröltetik a gyártók. Pl Garminnál sokan várták, csak akkor nem lehet eladni a terméket, hogy sose merül le vagy elég 10 naponta tölteni. De Tizen nél is volt e sim. Tehát abban sem sikerült fejlődni. Egyébként nem tudom ki használja w5 ön az e simet de a kérdés igy kibír 24 órát ?
-
fater01
tag
válasz
dionaea #4308 üzenetére
Eddig watch4 44mm lte verzám volt. Két évig használtam. Csak az üzemidō miatt váltottam.
Mindenkitől kérdezem. Pillanatnyilag a piacon hány tipus van, ami megfelel a következő paramétereknek: Önállóan kepes navigációra, le tud követni egy több órás kültéri edzést, lehet vele fizetni, és ha baj van ( én pl-ul már estem el bringával, eltört a medencém, kellett segítség) tudsz rajta hívni? Én hármat találtam. Abból az Apple kilőve( még rosszabb üzemidő. A Garmin 350000-nél kezdődik. Marad a wear OS. Mielőtt kritika érne, nem akarok másik eszközt, pénztárcát és bankkártyát magammal vinni egy hosszabb túrára. Ezek az elvárásaim, amiknek egyenlőre csak a wear OS-es órák felelnek meg. Minden másra ott a Huawei, az Oppo meg a mittudomén még hány féle másság.Telefonon megy együtt a simple és wallet. Nincs összefüggés a kártyák között. Más a számuk is.
-
püki
aktív tag
Sziasz! Kicsit off.
Mennyit érthet egy jó állapotú W5Pro Titanium szürke? (Nem eSimes)
~1.5 éves, kijelző karcmentes, első perctől fólia védi, sok csereszíj, fólia is van még hozzá, doboza töltője mindene megvan.
Köszi -
sfefe
addikt
válasz
Rigormortiis #4303 üzenetére
Miben tér el a dizájn mint a mostani?
-
dionaea
őstag
Az a durva ,hogy tényleg totyog a Samsung már megint egy helyben. Értem a tizen rossz volt. Na majd ez. És mi történt mert kb semmi. Persze ez okos óra de a héten vki kérdezte hogy nála huawei watch on igy működik az EKG, mutassam meg samunál hogyan. Naná hogy elkezdett döcögni, 2x kellett rányomni hogy valami történjen stb. Persze utána ment a vagizás hogy mitől okosóra ez amikor ilyen lassú, akadozó Hát mondom mert ez döcög, belassul néha, de telepíthetők rá bármit. Pl mi?. Hát bármi. Na ennyivel lett jobb a samsungnak ez a rendszer. 10 éve ugyan úgy néz ki, pár reszelés, de legalább ha elesek észre veszi. Pff persze. Korábban gondoltam Samsung telefon Samsung óra hibátlan lesz. Na hát lassan ez sem nagy érv mellette.
-
gjoco1
addikt
válasz
Rigormortiis #4301 üzenetére
Dehogy , nem próbáltam mert nincs .
A Master is valójában " kényszerből " van , de ha már megvan szerettem volna megnézni milyen életérzés vekkerrel fizetni .
De kezdek belefáradni és valószínű elengedem . Ennyi macera már nem fér bele a mindennapjaimba .ACE- : szerencsére azt nem érintette , hiszen akkor még a Simple sem volt meg .
-
$atirka
őstag
válasz
24U-ra várom a ui7-et, ott sok minden tetszett, amit láttam. Hihetetlen, hogy órán semmi jelentős változás.
-
slice14
veterán
válasz
Itt csak az a baj, hogy ha kijön egy frissebb rendszer, akkor már csak ahhoz jönnek a security update-ek.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
$atirka #4302 üzenetére
Nekem van 6 is. Nekem épp nem eszik többet, de a dizájn valóban gyengébb, cserébe semmi érdemi pluszt nem ad. Alapvetően az 5öt használom többet, eszem ágában sem lesz frissíteni.
Többször szóba került már, de nem örülök az órás frissítéseknek, végre az 5 és a 6 is fasza lett, nem merül, minden működik, erre szétcseszik...
Mondjuk én telefonon sem élem az updatet...jöjjenek csak a szeku ápdétek, max bugfixek...értelmes updatet már nagyoooon régen nem láttam.
-
$atirka
őstag
Sok jóra nem számítok a frissítéssel, a 6-os topikban megy az anyázás, pocsék lett a dizájn és cserébe többet eszik akkuból pár arcnak, mint előtte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Apple Magsafe töltő eladó
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest