Hirdetés
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
szabi__memo #9 üzenetére
Én 150ért vettem 1 éve, ma 90 alatt megkapom..
-
gyuri2008
veterán
válasz
szabi__memo #97 üzenetére
Nem tudom
-
hallerlaller
addikt
'kerek, de nem tekerek'
ellenben eme remek szerkezetre teljes kereseted elverheted..
-
válasz
LosBlancosRM #50 üzenetére
Termàl nyírja az összes órát, nem szabad benne használni.
-
törölt tag
Multi-band azért kimaradt pedig ma már tudja egy 140ezres Forerunner 255 is. Ennyi pénzért meg már elvárható a tegyünk bele mindent…. Kicsit butább kicsit drágább de elgondolkodtató egy Epix Gen 2. Két óra között tényleg a használat dönt, sportra egyértelműen az utóbbi való és nem kell beáldozni az OLED panelt.
-
PeteePeti
őstag
.
-
GeoJoe
senior tag
Nincs itt probléma, ma du jött meg és állítottam be mindent.
Méret szerintem rendben van, lehetne nagyobb de a súlya egyáltalán nem zavaró. Nagyon praktikus a szíj zárszerkezete.
Google wallet - mivel én simple-t használok + nem fogadja el az otp creditet (lista, hogy milyen kártyákat fogadnak el) ezért a revolut kártyámat állítottam be rá. Továbbra is a telóval fizetek, ha nincs nálam arra jó lesz a prepaid az órán.
eSim - a telóm még fizikai simmel ment, kb 5 perc volt online (Telekom) beállítani meg egy gyors hívás, hogy órára is menjen a e-multisim (ingyenes)
WatchFace - na ez majd elviszi a teljes estémet mire találok valami jót de van választék rendesen
Kell majd még térkép, túraapp meg pár apróság de majd hétvégén.
Health - sajnos ez nekem most fontos, mindent leszinkronizált magától természetesen. A testösszetétel mérés egész jó, majdnem megegyezik egy erre vett céleszközzel szóval számomra tökéletes. Az kiakaszt, hogy havonta kalibrálni kell a vérnyomásmérőt, erre kitalálhatnának valamit. Véroxigént valóban alámér, gondolom ezt majd fixálják.
Töltés - bekaphatják, hogy nem jó a tripla paddal... (legalább a kapott töltő kicsi így elutazáskor rendben lesz)
... de azért jó lesz ez
-
rolandg
tag
válasz
szilasz007 #87 üzenetére
Nekem oldalra fordítva (oldalára fektetve) felcuppant rá a mágneses töltő, és simán feltöltötte úgy, hogy nem kellett a szíjat szétszednem.
Ja és egy nagyon low budget-es Blitzwolf töltővel töltöttem először, PD porton, és nagyszerűen feltöltötte (nem gyorstöltéssel, de gyorsan). Szóval nem hiszem, hogy ez gond lenne. -
Y72
aktív tag
Ezt nem értem: azt írja hogy már kiforrott és nem béta verziós óra közben meg végig azt olvasom hogy kb semmit nem lehet benne rendesen használni mert tele van hibákkal.
A béta verzió az az apró hibák tömkelege. Jó lenne ha kevesebbet tudna de azt legalább jól.
Na mindegy, Samsung már egy ideje lejtmenetben van technológiai fejlesztés terén, nem tudom össze tudják-e még szedni magukat, de az tuti hogy béta verziót nem veszek. -
szilasz007
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #80 üzenetére
Elso bekapcsolas, beregisztralas, betelepites, frissitesek, stb. Franc tudja. Biztos ami biztos, most feltoltom csutkara azt 24 ora mulva megnezem egy jo alvassal, hogy hogyan fog allni.
Az uj pand viszont tenyleg hat, kompromisszumos. Ciki hogy effektive csak a sajat toltojevel lehet tolteni. Szijjal leugrik a toltofeluletrol.. Ez azert egy nagy benezes Samsung oldalarol. Konkretan tenyleg le kell venned a szij mindket oldalat ha ugy szeretned tolteni.. Ami azert gaz. Meg jo hogy adtak melle a hibrid bor szijjat. Lehet majd lecserelem.
-
rolandg
tag
válasz
tomee007007 #82 üzenetére
Az előbb hozzáadtam, rendben működik.
-
Nem cserélném le a 4 classicot, nekem a lünetta hiányzik nagyon.
-
válasz
Tegnap este ment.
-
polonic
félisten
válasz
Nálam rendben ment a hozzáadás.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
szilasz007 #79 üzenetére
Két óra használattal mínusz 20% az korrekt?
Zsír új AW max 5%-ot merül mikor állítgatod be.Sajnos a Samsungos órák, főleg az e-simesek sose a jó üzemidőről voltak híresek. Reggel 8fele 100%-on rárakod a kezedre, este 8-ra max 20% lesz benne bekapcsolt e-simmel.
Ebben fogadni merek.
Kíváncsi leszek mennyire fog melegedni… A GWA2-m iszonyat mód merült meg melegedett… -
szilasz007
aktív tag
Nekem 85%-on volt az aksi bekapcsolasnal, fel se tettem toltore, most ket ora utan belakva 66%. Nem mervado, viszont inkabb korrekt.
Nekem a kijelzo tetszik. Jo a tapintasa es olyan kellemesen fenyes. A Watch 4 mattabbnak tunik. A virtualis lunetta is megszokhato, viszont egy nagy hatranyas latom mar most is, hogy az ujjammal kitakarom a kijelzot es kisse nehez latni, hogy hova tekersz. Kissebb porgetesekhez hasznalhato...
Valamivel hangosabb is. A 4 nekem kimondottan halk volt.Oh igen, es mivel eSIM. Telekom weboldalan kellett uj QR-t generalnom, hogy be tudjam telepiteni az eSIMet az orara. Ennyi. KB ugyanugy megy mint a classic.
Azert ez mar tenyleg sokkal jobb felhasznaloi elmeny, mint a 4-es indulasanal. Se GPay, se GBoard... most mar kapasbol lehet vele fizetni es magyarul diktalni...Csak hozza tenylegesen is a 2-3 napos uzemidot. Akkor megszeretjuk egymast
-
sirály69
őstag
Üzemidőben bőven van mit fejlődnie!
-
rolandg
tag
Köszi, ezek hasznos infók voltak!
-
embe
nagyúr
A képernyőzárat akkor kell csak feloldani, amikor visszateszed a kezedre. A Watch 4-ben legalábbis így volt. Ha nem veszed le, akkor nem kell minden alkalommal beírni a kódot ha fizetni akarsz vele.
A Watch 4-nél nekem az Erste töketlenkedett, vagyis az ügyfélszolgálatos, mert a telefonos ügyfélszolgálaton kellett rávarázsolni a kártyát. -
rolandg
tag
Sziasztok!
Nekem két napja van egy 5 pro BT. Eddig Huawei, Honor karpántokat használtam, és ahhoz képest volt ez most elmozdulás. Alapvetően az volt a indikációm, hogy a Huawei ökoszisztéma elhagyása után, a (Samsung) telefonom nem nagyon működött együtt ezekkel. Régóta gondolkodtam rajta, most léptem meg. Az árról annyit, hogy a 205 ezres listaárhoz képest kuponokkal, beszámítási kedvezménnyel, egy régi (a polcon porosodó) telefon beszámításával, meg az ajándék BUDS Live azonnali eladásával 74 ezerre jött ki az ár, ami összességében már vállalható volt úgy, hogy egy plusz szíj is jött hozzá.
Akkumulátor. Most tanul. Nekem megy az állandó pulzuskövetés, az alváskövetés (horkolásfigyeléssel), az üzenetek-hívások fogadása, viszont nem megy GPS. Ugye most még tanulja a szokásaimat, és nem optimális az akku merítés), de tegnap este fullra töltöttem, 22 órakor levettem a töltőről, reggelre (6:35) 96%-on volt. Most 88% (11 óra van), de nagyüzemben jönnek a hívások, az üzenetek, és volt 35 perc edzés is. Nem tudom, hogy ez mennyire jó, de nem az egy napos üzemidő, az tuti.Fizetés. Valami hiba miatt a Mastercardot nem akarja rávarázsolni a Wallet, de erről írtak (remélem javítják), de mivel ez képernyőzárral is jár, és nem szeretnék minden használatkor képernyőzárral izélődni, valószínűleg ez egyelőre nem lesz élesítve rajta.
Hogy miért vettem meg? Mert nagyon jó az egészségkövetése, és sajnos szükségem van rá. Próbáltam egy Huawei és egy Xiaomi órát is, de messze nem tetszettek ennyire, a Garmin pedig nekem túl fapadosnak tűnt. Egyelőre elégedett vagyok, a súlya furcsa kicsit még, de szokom.
-
szilasz007
aktív tag
válasz
LosBlancosRM #55 üzenetére
Nekem eddgi a sima Watch, es a 4 classic is jol birta. Tobbszor is. Mondjuk csak normalisan hordom es nem nyomatom ra az aparturakbol a fizet. Eddig kop-kop nem volt baj.
Telefonnal meg vizbe nem megyek. Annal nekem az akkor lett tabu, minkor eloszor elkezdte a Sony a vizallo telefonokat, aztan meg utolag mondta, ja, gari nem vonatkozik ra. Azzal nem jatszom -
bollokcs80
Korrektor
Valahogy nem győz meg a Bone által leírt hibák mentén, hogy miért is jó ez - főleg ennyi pénzért. A funckiók nagy részét én mondjuk ki se használnám, az alapdolgokra nekem bőven elég lenne egy Amazfit vagy egy Withings is.
200 felett már inkább valami "rendes" órát vennék karra. -
válasz
kakuk.tamas #61 üzenetére
Azért értéktelenednek, mert gyakran már pár hónappal a megjelenés után (vagy akár előtte), sokkal olcsóbban megveheted a Samsung termékeket, nem ritka a 40-50%_os kedvezmény sem. Ezen lehet vitatkozni, hogy jó vagy rossz, de a többségnek nyilvánvalóan jó, mert olcsóbban jut hozzá a termékekhez. Annak rossz, aki arra számít, hogy drágán adja el a használt cuccát.
-
jacis
nagyúr
válasz
Roland861010 #3 üzenetére
Semmi politizálás nem volt benne. Inkább egy jópofa humor volt amit Te nem értettél.
-
joey04
titán
Hát ez nem lett nagy durranás.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
szilasz007 #51 üzenetére
Gyógyvíz a normál órát is szét tudja cseszni, nem, hogy az ilyeneket. Ha sugárban kapja a vizet, akkor meg lehet, hogy nagyobb nyomás éri, mint amire kitalálták. Nekem a Galaxy Watch ázhatott be, mert nem reagált a felemelésre, majd pár nap után megint jó lett.
Tökéletesen működő iPhonet is láttam már, aminek szétszereléskor elszíneződött indikátorai voltak. Note9-el is voltam termálban, amikor megláttam, hogy a kamera mögött bepárásodott, inkább hanyagoltam a vízbe merítést.
-
gyuri2008
veterán
Részemről csalódás a w5.
Mondjuk nekem nem a pro van..... -
GeoJoe
senior tag
válasz
szilasz007 #49 üzenetére
Köszi a tippeket! Igen, a fizetés jól jönne (mikor jutunk el odáig, hogy egy fürdőben azzal a gagyi órabelépővel fizetni is lehetne?). Simple-t használok, szóval majd keresek valami alternatívát
Nekem eddig minden samu cucc bírta a vizet, legyen az gyógyfürdő, sós vagy bármi. Sosem volt bajuk.
-
szilasz007
aktív tag
válasz
LosBlancosRM #50 üzenetére
Is-is. Nem volt tőle semmi baja. Most nyilván nem főzni vettem fel és nyomtam víz alá két krumpli és répa társaságában :)
Úgy tapasztaltam, hogy olyan 40 fok felett dobta fel a pacskert hűsőlni. Kb termál víz és LTE szinte perc alatt túlmelegedés. Repülőbe, ok. Ha 5m mélységig vízálló a 4-es ettől nehogymár baja legyen. Nem is volt. Nekem ez használati tárgy, nem hímes tojás, de nyilván nem ugrálók rajta sem :)
Ennél az 5-ös olvasva az eddigieket, csak jobb lehet. -
LosBlancosRM
őstag
válasz
szilasz007 #49 üzenetére
Elég merész vagy, hogy termál(gyógy?) meg élménymedencében használod.
-
szilasz007
aktív tag
Nekem is az volt az egyik fő terület. Viszont víz alatt tedd repülőre majd. A 4-es nagyon hajlamos volt túlmelegedni fürdővízbem. Ezerrel megy a rádió hogy tartsa a jelet. Ezért sokkal jobban fog merülni is. 2 óra pincsi-pancsi és már a fele lement a 4-nek. Ha meg mondjuk fizetni szeretnél órával lehet nem fér bele az a 2-5-10 perc míg lehűl. Addig csak pontosidő és segélyhívás.
Az 5-ös legalább jobban bírja, ha használod és az aki is jóval combosabb. Itt már azért itt max a melegedés para eshet be élményfürdőkbe, termálba... de aksi merülést nem hiszem, hogy gond lesz.. -
GeoJoe
senior tag
válasz
szilasz007 #47 üzenetére
Köszönöm!
Futás, úszás, strandolás, ilyesmi miatt gondoltam az LTE-t. Már csak ide kéne érnie. -
szilasz007
aktív tag
Amiatt ne aggódj. Samsung se hülye.
Mindig a leggazdaságosabb hálózatot fogja futtatni.
Ha telefon ott van BT közelben, akkor csak azt. Ez engem mondjuk appok telepítésekor szokott zavarni, mert BT-t lekapcsolva órán, wifin sokkal gyorsabban tölte le, mint egyébként.Ergo, akkor fog LTE-zni, amikor nincs mellette a telefon. Én a 4-esnél váltottam rá, és megérte.
Edzés terembe volt amikor kellett reagálni kis történésekre pl egy gyors hívás képében, vagy csak válaszolva messengerben. MMS hangos üzenet is hasznos erre (Samsung saját Messages appja tudja ezt), ha GBoard nagyon "nem tudni magyartat"...Szóval azt a 3x merülést vedd úgy, hogy ha nincs BT-n közelségben a telefon.
+1. Egy dolog szokott mostanában elfordulni. Van amikor közvetlenül akarok az óráról telefonálni. Ezt hívás kezdésekor feldobja, hogy min keresztül hívjon (telefon, vagy óra). Mondom telefon, erre meg szól, hogy engedélyezzem a hangot BT-n. Mondtam anyád. Telefonon ki kellett kapcsolnom a BT-t, hogy magára találjon, és úgy már hívott. Ez pl ha rohangálnod kell házban és nem akarod a telefont cipelni...
+2: Hívószám kijelzéshez órán keresztül, legyél órán mobilhálózaton és akkor a tárcsázó alján a beállításokban szabályozható a hívószám kijelzés. -
válasz
Roland861010 #38 üzenetére
Néha hallgatok zenét róla, LTE, WiFi bekapcsolva(automata), BT végig, GPS is, folyamatos stresz, folyamatos pulzus, alvásfigyelés mindennel, sok értesítés, napi 1-2x mérek mindenre, amit mér.
AOD az nincs.
-
GeoJoe
senior tag
Hiányoltam pár összehasonlító táblázatot a cikkből, mint a mobiloknál szokás.
Na mindegy, 1-2 nap és megjön és majd akkor kiderül minden. -
Bumburka
csendes tag
127/92, 127/91, 126/94 mmHg,
A systolés éértékeid rendben de a dyastolé magas.....érdemes lenne lmenni kardiológushoz nincs e valami lappangó dolog a háttérben...
-
válasz
szabi__memo #33 üzenetére
Tök mindegy, nem az számít, mennyit adnának érte, mert nem fogod leadni. Viszont önmagában a beszámítás csökkenti az árat 25 ezer forinttal (igen, akkor is, ha nem adod le a telefont, annak a becsült ára még ráadás lenne, ha leadnád, de nem kötelező).
Írják is:
"Rendeld elő a Galaxy Watch5 Pro okosórát ráadás, ónix színű Galaxy Buds Live fülhallgatóval és óraszíjjal augusztus 25-ig! Készülékbeszámítás esetén 25 000 Ft azonnal felhasználható kedvezményt is adunk."
Szóval a lényeg, hogy beszámításra megadsz valamit, de NEM KELL LEADNI azt a készüléket, és ez a 25k kedvezmény ebben az esetben fix. -
atomka78
aktív tag
Végre ma már én is átvehettem az 5pro t. Beszámítás nélkül 157 re sikerült lenyomni az árat, így megérte a csere a 4 röl
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Roland861010 #10 üzenetére
Ez az. De egy éves..
#20: köszi szépen.
-
floatr
veterán
Nemrég adta meg magát a huawei gt órám. Körbenéztem a boltokban, hogy mi a felhozatal, és szerettem volna egy samsung órát, mivel a telefon is az. Bár az igazság az, hogy samsung telefonnal is tökéletesen együtt tudott működni a huawei óra egy korábbi kommenttel ellentétben. A w4 classicra mentem rá -- tetszettek a szenzorok, elmegy a külseje, bár appokra nem volt szükségem -- de lepattantam róla a borzalom üzemidő miatt.
Amikor megláttam a w5 renderképeket, vettem egy gt2-t. Nyilván az ízlés nem vitatéma, de ez...
-
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet. Egyelőre marad az SW4.
-
válasz
Roland861010 #12 üzenetére
Én 140-ezerért vettem a BT-s GW5 Pro-t, 2 kuponnal, és beszámítási kedvezménnyel. Ennyiért szerintem jó ár volt. És persze jött vele az ajándék Buds Live meg a hibrid bőrszíj.
-
Ja, sokkal jobb, kerek 1 nap használat után (végig rajtam volt a zuhanyozáson kívül), kevesebb, mint 30%-ot fogyasztott, és még egyszer sem töltöttem (tegnap jött meg), vagyis valszeg 1 héten belül még javul az üzemidő, mint ahogy a korábbi órákkal is történt.
Nálam szerintem simán lesz 4-5 napos üzemidő, mint ahogy a 44mm-es GW4-gyel volt bő 2 nap, vagy szűk 3.
-
embe
nagyúr
válasz
szabi__memo #9 üzenetére
Természetesen költői túlzás.
De! Februárban már az Emag a Watch4 + Watch 4 Classic csomagot adta 154eFt.-ért. Utána adták magát a Classicot már ~90eFt. körül. És ez normális üzletben, nem zuggéesemben.Pár hónappal a megjelenését követően.
-
$atirka
őstag
Nem érzem ennyire rossznak az üzemidőt. Watch4C-hez képest majdnem dupláját látom így egy nap használat után, ami később még jobb is lehet.
-
Dodeszh
tag
Kíváncsian vártam, hogy Bog vagy Brigi ír esetleg egy bekezdést a W4 és a W5 összevetéséről és részletesebben arról, hogy szerintük megéri-e váltani az új szériára.
Nekem a W4 Classic után nem éri meg, hiszen a soft újdonságok egy részét a 4 is meg fogja kapni, a hőmérő nem igazán selling point nekem, a fizikai lünetta hiánya meg eléggé zavar, hihetetlenül kényelmessé teszi a kezelést. A napi töltést pedig megszoktam már, az S22+-t is naponta töltöm.
Esetleg majd a 6 jövőre. -
Csocsesz75
őstag
Samsung oldaláról jelenleg az LTE verziót 159 742 forintért lehet elhozni készülékbeszámítással, SAMSUNGNYAR10 és egyedi generált kóddal. Jár mellé még plusz szíj és Buds Live füles is.
-
válasz
Roland861010 #14 üzenetére
Jó nagyon pont a lünetta miatt vettem, volt elötte egy watch active 2 nem tetszett a virtuális lünetta
ezért esett ki az watch 5 sorozat is -
válasz
A samsungtól kuponokkal 69300 ért vettem egy hete a 4 klasszikot
-
Roland861010
veterán
válasz
Előrendelés esetén kapsz 25ezer Ft alap kedvezményt+ 25ezret készülék beszámításra (akár egy mi band 1-et is le lehet adni.) Az ajándékok értéke ( olyan 30ezer Ft ebből ha nem kell a füles még tudsz csinálni egy kis mínuszt.) Plusz ha valaki esetlegesen a telekomnal veszi még lehet belőle lefaragni csomag függő persze ott nincs a 2*25ezer Ft .
Szóval rosszabb esetben 180ezer Ft az óra kezdő ára.
-
Csocsesz75
őstag
Bogot kértem hasonlítsátok össze a fényerejét a Watch 4-gyel, kültéren, maximum fényerőn. Ez nem történt meg esetleg ?
-
Roland861010
veterán
válasz
szabi__memo #9 üzenetére
Jelenleg a Classic LTE verzió 104ezer, neve nincs helyen 90ezer.
169ezres áron nyitott anno . -
Roland861010
veterán
Azért amivel össze hasonlítottad az nem éppen egy olcsó óra.
Ha pedig a Huaweit vesszük akkor ahhoz is kell egy Huawei telefon amivel normálisan össze dolgozik.Anno ezek a tesztek mindig arról szóltak, hogy milyen plusz kiegészítőt kell használni ahhoz, hogy normális értéket kapjunk.
Mostmár azért nagyjából megvannak a megfelelő értékek egy egy ilyen okoseszköznél is .
Eddig egy Amazfit T-Rexet nyuztam ha nem volt aktív a kijelző akár 2 hétig is elment.
Aktív kijelzővel csak 4 napot folyamatosan aktív monitorozás mellett. Ezerszer kevesebb funkcióval.Van itthon egy Apple Watch SE LTE az naponta töltőn van. Igaz azon megy a Messenger is de hát ez van.
Nekem a lényeg egy ilyen eszköznél, hogy nagyjából a mért értékek megfelelőek legyenek, lehessen látni ki hív vagy írt és most jelenleg az is fontos ha nincs nálam a telefon mert nem lehet akkor legalább vissza tudjak írni egy üzenetet.
Amennyire szerettem a cikkeket itt olvasni annyira ment el tőle a kedvem mivel teljesen értelmetlen össze hasonlításokat csináltok.
De főleg a politikát belekeverni nem okés.
-
floatr
veterán
Elég ótvarul néz ki, pedig vártam már, hogy végre megjelenjen.
-
embe
nagyúr
Jó lesz ez 2 hónap múlva féláron. Nevetséges volt a Watch 4 áresése, szerintem ez sem fogja ezt elkerülni.
A tesztet elovasva, nézve a fotókat, nincs meg az a "KELL, MOST " érzés. -
Oldman2
nagyúr
„A Samsung sportételemben használja”
sportértelemben?
„például szívromot sem jelez”
szívrohamot?
-
Roland861010
veterán
Nem értem miért kell politizálni egy okosóra cikkben .
Már a flipet is lehúzásnak vettétek ezt meg végképpen.
Érdekes, lehet nem úgy jön a támogatás már a Samsungtól... -
viragdani01
HÁZIGAZDA
válasz
killertibi #1 üzenetére
Csak kölcsönbe, de már nálunk van.
-
killertibi
tag
A 2. oldal képernyőképén jól látom, hogy kaptok egy Sony Pro-I-t??
A teszt is jó lett amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lexus, Toyota topik
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Motoros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Autós topik
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest