Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
slice14
veterán
Sziasztok!
Kicsit elhasználódott a Watch5 (44mm)-öm szíja és ezt néztem ki a sestore-on. De nem tiszta hogy az M/L a szíj szélességére vonatkozik, ami a 44mm-re jó? És az S/M a 40mm-esre? -
mgTerminator
veterán
Van aki használ Ring ajtócsengőt? Eddig megkaptam az értesítésekben a képet de egyszer csak eltűnt és nem állítottam semmit.
-
Usgyi
aktív tag
Gyanítom azért, mert a fekete festett, az ezüst elvileg nem festett, hanem az anyag színét látod. Órában nem szeretem sem a feketét, sem a sötét szürkét. Anno sötét szürke szíjat próbáltam, 1 hét után már láttam a kopás jeleit... Ha én órát cserélek mindenképpen maradok az ezüstnél, annak ellenére, hogy a fekete nagyon tetszik.
-
dionaea
őstag
Én még csak másokon láttam és hát elég nagynak tűnt. Ez a legfőbb bajom vele. Tokot tuti raknék rá,mert amíg az acél alu korábbi samsungjaimat nem sikerült koptatni addig a fekete titánt igen. Zafír ide vagy oda még fólia is van rajta. Nem hiszem hogy ugyan az a zafirt kapja ez is mint egy komolyabb óra.
-
Usgyi
aktív tag
-
dionaea
őstag
Én is erre jutottam. Nekem nem kell Garmin van egy instinct2m de nem használom ki így eladó. De olyan drágák a garminok hogy nekem nem érné meg. Trex 3 at nézegettem de az sem annyira olcsó. Talán a po ára lemegy annyira hogy megéri megvenni de ha így is lesz az még tuti fél egy év
-
Usgyi
aktív tag
válasz
dionaea #4183 üzenetére
Nagyon jó kérdés... A huawei watch 5 biztosan nem, ez a sokszög design nekem egyáltalán nem tetszik és a kell a Google. A xiaomi lehetne a befutó, de az meg nagyon hasonlít a Samsung Watch 7-re, azt meg inkább hölgyek csuklójára tudom elképzelni. A Garmint venni nem sok értelme van, semmi szükségem a profi fitness funkcióira.
Ha a watch ultra mégsem, akkor úgy érzem gondban leszek -
$atirka
őstag
válasz
mgTerminator #4180 üzenetére
Próféta szóljon belőled
-
bcl
senior tag
Kész a OneUI6!
Szóval mostantól már belátható időn belül megérkezik!!
Reddit -
bcl
senior tag
Úgy tűnik, már csak kicsit kell válni, és nem kell mókolni az új watchfacekhez
Jönnek frissítéssel a 7-es előtti sorozatokra is!
https://9to5google.com/2024/10/02/samsung-brings-watch-faces-from-wear-os-5-to-galaxy-watch-4-5-and-6/ -
OFF
csendes tag
Az enyém nem lassul és 3-4 napot elmegy (alvás figyelés, néha telefonálás, GPS off, Kijelző csak gombnyomásra ébred, vérnyomásmérés). Mostanában nem ismeri fel a kerékpározást automatikusan...
-
Ateszpapa
addikt
Mindenesetre én letöröltem a számlapot, mert nem tudtam telefonon szerkeszteni.
Ott volt, de nem változott a szerkesztés alatt semmi, szóval valami nagyon nem volt okés,Lehet az a baja, hogy azok a számlapok már Wear OS5 a miénk még 4-es wear OS van rajta.
De, majd megkapjuk ha nekünk is megjelenik a Wear OS5.
Én az órán keresztül töröltem, és a telefonról is eltűnt.
Blac1:
Az órán a fejlesztői beállításokon belül van, ha azt aktiváltad, utána megjelenik.
-
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
Bocsánat de ezt az ADB-t hol kell keresni?
Köszönöm. -
bcl
senior tag
válasz
Ateszpapa #4158 üzenetére
Most, hogy kérdezed, megnéztem. Igen, kikapcsoltam.
Viszont egyre inkább azt látom, hogy egy újraindítás után egy darabig jó, aztán pár nap múlva elkezd nagyon fogyasztani. Aztán újraindítás, és megint jó egy darabig.
Lehet, hogy a rendszer kevés hozzá? (mittomén ram, cpu, valami más erőforrás; esetleg az OS más verziójú, és/vagy a garbage collector másképp működik?)
Vagy az a baj, hogy nem a store-ból installáltam? (mármint nem önmagában, hanem ott valami másképp zajlik? - bár nem hinném...)Apropos: ha adb-vel raktam fel, hogyan érdemes törölni? ADB-ből, vagy csak "simán"?
-
bcl
senior tag
válasz
mgTerminator #4157 üzenetére
Izé, az 5 pro sem kicsi
De én is 2m magas vagyok, elfér rajtam...
(más kérdés, hogy nem annyira tetszik, de hajlandó vagyok kompromisszumot kötni) -
zsoltix
tag
Köszönöm mindenkinek, sikerült a store-os verzió.
-
bcl
senior tag
válasz
mgTerminator #4154 üzenetére
Ja, igen, persze, szóval generál a 7-es sorozatra gondoltam
Csak akkor már inkább az Ultra; az 5Pro után talán annak hasonló az üzemideje, főleg azért. -
bcl
senior tag
válasz
bordi10 #4150 üzenetére
Na, ezt nem tudtam, hogy onnan is elérhető Ez nagyon jó, köszi!
Lehet, hogy ki kéne próbálni, mert ahogy én felraktam (ADB-vel), egyrészt nem testreszabható a wearable app-ból, csak az óráról, másrészt néha meghibban, és zabálja az akkut (pár napja írtam róla lentebb)
Így felrakva lehet, hogy mindkettő kiküszöbölhető lenne. -
bcl
senior tag
válasz
zsoltix #4148 üzenetére
APK mirrorról le tudod tölteni (ultra info board watch face )
És keresd meg a Gemini Man-t a Store -ban, telepítsd a telefonra, és települ az órára is.
Így pc nélkül is fel lehet tenniItt egy videó, hogyan:
https://youtu.be/TaKO5qDNH-0?si=MDUKXaoTG52KDEEqSzerk: telefonon vagyok, és kb egy hónapja csináltam, nem pont ezen videó alapján, de a lényeg ez volt. Az eredetit nem találom. Remélem, sikerül!
-
Decske
senior tag
De épp ez számomra az érdekes. Mert a saját órámon meg nem ezt tapasztalom. Ha tényleg gyenge lenne a vas, ahogy fentebb írták, akkor mindenkinél lassú lenne.
Nekem dupla gombnyomásra van állítva a stopper például és instant nyílik. Szintén nincs várakozás a felső menüsornál. Keepet nem használom, mert inkább diktafonozok, de az zenehallgatás közben sem lassú. Bejövő hívásnál meg mire a csuklóm felemelem ott van a hívó kijelzése.
-
Usgyi
aktív tag
Ez a bosszantó, hogy semmi extra terhelést nem kap az óra és még így is dühítően lassú.
Több másodpercnyi várakozás:
-bejövő hívás megjelnítése
-Google keep indítás
-stopper / időzítő indítás
-menüsor lehúzása fentrőlElsőre azt mondja az ember, hogy pár másodperc várakozás nem sok, de idővel el fogy a türelmem, ez az óra (nálam) csak folyamatos zökkenőkkel használható...
-
dionaea
őstag
Ehhez a rendszerhez kevés a vas. És nincs nagyon optimalizálás. A hívás botrány hogy már csneg a telefon 5 másodperce mire megjelenik az órán.és ez még tök csupasz rendszernél is van.
-
Decske
senior tag
válasz
$atirka #4139 üzenetére
Nekem több mint egy éve volt gyári visszaállítás, valahol Wear OS 4 frissítés után, azóta semmi. Talán a lassú hívószám kijelzés ami van nálam is, bár nem tudom az mennyire lassú, hogy mire felemelem a csuklómat az első rezgés után arra ott van a kijelzőn.
Az inkább idegesítő, hogy amikor felveszek az órán egy hívást, akkor van, hogy a telefonon veszi fel, vagy az óráról indítom akkor a telefonon csöng ki. Emiatt rá kell bökni az alsó részen lévő átirányításra. De ez szerintem szoftveres hiba és nem a "lassú" hardver.#4137 - Arcanine
Na ez tényleg bosszantó. Ilyet legutoljára egy Huawei Watch 3 csinált nálam, a Watch 5 Pro azt váltotta. Egy gyári visszaállítás és ugyan ahhoz a telefonhoz visszacsatolva sem produkálja azóta.#4138 - mgTerminator
Az elején, amikor megvettem az órát a Spotify botrány volt. Lassú, bugos, nem is lehetett az óra hangszórójával használni. De úgy nagyjából egy fél éve rendberakták. Azóta nagyon szeretem használni.#4140 - ACE-
Egy két másodperc szokott lenni a tárcsázás után, mire a híváskijelző panel megjelenik. Az igaz, hogy legalább rezeghetne egyet, hogy sikeres volt az indítás.
A Walletet két kártyával használom, az gyorsan megnyílik, de utána kell neki egy másodperc, hogy betöltse a kártyákat.Amúgy nem tudom, hogy én vagyok szerencsés vagy az én órám különleges, de sosem volt wipe cache, és a Wear OS 4 óta nem volt gyári visszaállítás sem, sőt, hetente az ingyenes számlapos topikból egy-két számlapot kipróbálok, majd ami nem tetszik törlöm, és nem nagyon vannak hasonló teljesítmény paráim.
Egyedül a mobil Bluetooth lecsatlakozás és a mobilhálózatra való fellépéskor szokott egy-két percet gondolkodni. Na azt nagyon nem szereti. De utána minden olyan mint előtte. -
ACE-
addikt
válasz
$atirka #4139 üzenetére
A hívás hogy lassan jelenik meg az engem is rettentően zavar, de úgy más gondom nincs vele. Talán még az hogy néha a tárcsázás is rohatt lassú, még az is amikor a névjegy -re koppintok, nincs visszajelzés hogy most eszrevette-e vagy nem. Na meg amit még sűrűn használok, néha a Wallet is rohatt lassan tölt be, bár nekem van benne 4 kártya... 5pro LTE
-
$atirka
őstag
Mielőtt újrahúztam volna, lassú volt akár az is, hogy fentről lehúztam a gyorspanelt, tehát húztam és 2-4mp után jött le. Ez már eleve ultragáz.
Bejövő hívásnál a telefon csengése után szintén 3-4mp,mire megjelent egyáltalán a hívás az órán, úgy, hogy már rezgett az óra is.
Balra húzva a kártyák szintén lassan tölt be, ugyanaz volt sokszor, mint a gyorspanel.
Most kb 1 hónapja volt gyárizva, azóta jó kb minden, leszámítva hívásnál, de gyorsabb lett az is, csak 1-2 mp a különbség.
Nem tudom mi az a pont, vagy hogy mitől lassul be, de akkor már a wipe cache vagy a restart sem segít.
De ezek a problémák másnál is ugyanúgy megvannak, azt gondolom...
5PRO LTE -
Arcanine
tag
Nekem mondjuk Watch 4 44mm LTE van (de nincs hálózaton), nem tudom az 5-höz képest miben másabb. De:
Tegnap voltam vele futni, mikor az órán leállítottam az edzést, le is fagyott az edzésválasztó csempén a rendszer. A felső sávot a gyorskapcsolókkal le tudtam húzni és el is tudtam tüntetni, de ezen kívül se a kijelző nem reagált semmire, se a gombok. Végül valahogy nagy nehezen sikerült újraindítani, aztán lassan helyreállt.
Korábban csinált hasonlót, mikor éjjel arra keltem, hogy a médiavezérlőt vagy micsodát mutatja Spotify-jal, és nem volt hajlandó lekapcsolni a kijelzőt, sem reagálni bármire is, mindezt alvó módban, amikor kb. semmire nem kéne a kijelzőnek felébrednie.
Pár nappal ezelőtt képernyőképeket csináltam vele, ez annyira megviselte, hogy pár darab után már ~10 másodperceket vártam 1-1 képre, kb. diavetítés üzemmódban működött az egész óra utána is még percekig.
És ez kezd általános jelenség lenni, sokszor olyan, mint akit téli álmából keltenek fel, annyira komótosan, akar reagálni egy lapozásra a főképernyőn, egy alkalmazásindításra vagy úgy bármire. -
Decske
senior tag
Aki arra panaszkodik, hogy lassú az óra, mire használja? Nem kötekedésből, csak kíváncsi vagyok.
Nálam Spotify (saját hangszórón és fülesen), letöltött podcast hallgatás musickal, maps, edzés követés, Health cuccok, stopper, ébresztő, to-do-k intézés, diktafon, fizetés GPay-jel, telefon és SMS, mert szeretem otthon/irodában hagyni a telefont, amikor úgy érzem nem lesz rá szükségem, plusz értesítések, naptár nézegetés. Ezek mellett én nem érzem lassúnak, sőt pl a Spotify amióta megvan az óra csak gyorsabb lett.
Jah, igen, nekem a 4g-s verzióm van. -
gyalu 1
aktív tag
válasz
Rigormortiis #4134 üzenetére
Saját számlappal elmegy 60 órát, de 48 óránként töltöm. Amikor töltőre rakom, akkor még 23% körül van benne. Folyamatos pulzus, stb. Éjjel nappal rajtam van
-
Rigormortiis
veterán
válasz
mgTerminator #4133 üzenetére
Jó mondjuk a 2 nap nálam úgy 2 nap, hogy csak a nap felében van rajtam.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Rigormortiis #4127 üzenetére
AOD nélkül meg mindent kikapcsolva, egy gyári számlappal talán kisajtolható belőle 2 nap (nem 48 óra).
De ha valaki használja minimálisan akkor 1 nap max -
Usgyi
aktív tag
Nálam (is) kezd fogyni a cérna, az óra lassúsága miatt. Váltanék, de a 7-es nem tetszik, azt inkább női karon tudnám elképzelni, az ultra meg drága
-
bcl
senior tag
válasz
dionaea #4128 üzenetére
Hmmm, érdekes...
Már készültem írni, korábban is erről.
Hát, akkor most
Szóval kb 2, talán 3 hete tettem fel ugyanezt a számlapot, és nekem egyértelműen többet fogyaszt az óra, mióta ezt a használom - legalábbis néha. Ha újraindítom, egy pár napig jó, aztán megint elkezd felkúszni a fogyasztás.
Semmi más nem változott. -
dionaea
őstag
Nekem 48 órát bír nappal aod al 10 perces pulzussal minden értesítéssel alvássa. Ig kb 20%ra merül. A számlap nagyon nem mindegy most a w7 ultrasok info számlapját használom és az remek.
-
gyalu 1
aktív tag
válasz
mgTerminator #4125 üzenetére
Nekem W5 44mm Bluetooth két napot simán bír
-
mgTerminator
veterán
válasz
Cobrusz #4124 üzenetére
Nekem a W5 nem bírt ki 24 órát sem, míg a W7 elmegy 48 órát is, persze AOD-al. Minden nap zuhany előtt töltőre teszem így nem merül le sose. A W7 töltése érezhetően lassabb mint W5 volt.
De a Fold 6 is lassabban tölt mint a Fold 5. Ezt a szélsebes töltéseket vissza kellett fogni kicsit.... -
Cobrusz
senior tag
válasz
mgTerminator #4123 üzenetére
Mennyit bír neked?
Nekem az 5pro az 4nap. -
mgTerminator
veterán
-
troland26
őstag
válasz
mgTerminator #4119 üzenetére
Én lassan megutálom, néha szinte a használhatatlanságig be van lassulva. 5 pro előtt sima GW volt azzal nem volt ilyen gondom. Lehet elengedem ezt a Samsung óra vonalat...
-
$atirka
őstag
válasz
dionaea #4120 üzenetére
Ha jön valami, biztosan fel fogom rá tenni, aztán csak bízni lehet benne, hogy lassabb nem lesz
Az viszont biztosan jó megoldás időnként (3-4 havonta) gyárizni és backup nélkül szüzen telepíteni, egész sokáig elfogadható lesz a sebesség. Most 4-5 óralappal, +1-2 appal, -4-5 fölösleges kacattal (gyári appok uninstall) szépen el lehet lenni. -
dionaea
őstag
válasz
mgTerminator #4119 üzenetére
Igen sajnos ez igaz. Én néha szeretem az újat.
-
dionaea
őstag
Elég régen kaptunk frissítést. Ennyi volt?
-
-
mgTerminator
veterán
Srácok, a Watch 7-nek nincs topikja vagy csak én nem találom?
-
$atirka
őstag
válasz
davidovi #4107 üzenetére
Nem gondolnám, hogy fejlesztői beállításban csodát lehetne okozni ezügyben, de gondolom már ki is próbáltad, ha már olvastál róla...
Részemről a barbár megoldás, a gyárizás az első, ha attól sem javul, akkor szerintem nem szoftveres a gond. Ezt az órát kb negyed-fél óra alatt újra be lehet "lakni", sokat nem vesztesz vele, cserébe még be is gyorsul általában...
Hajrá -
davidovi
tag
Sziasztok, bár nem pro, de máshol nem tudom hol kerdezzek.
Az alany egy watch 5 LTE 44 mm.
Mostanában el kezdte dobni a GPS jelet edzés közben. Vagy fel se veszi vagy menet közben dobja és meg se találja.
GPS és adatforgalom is bekapcsolva, pontos hely adatok funkció miatt, az is nyilván bekapcsolva.
Ötlet?
Külföldi fórumon olvastam olyat hogy a fejlesztői beallitasokban legyen bekapcsolva a gnss mérés kényszerítése.... -
bcl
senior tag
válasz
mgTerminator #4104 üzenetére
őőő... pont ezt akartam én is mondani, csak
- lehet, túlmagyaráztam
- volt benne egy - most értelemzavaróan fontos - elírás...
Hiányzik egy "helyett", valahogy így:
" Ha nem minden nap kell, csak 2-3 naponta, akkor mondjuk 1 év helyett 2-3 év az élettartama."
...és akkor így már tényleg az van ott, amire a költő gondolt -
bcl
senior tag
Nem tudok (nem is szeretnék!
)helyette válaszolni, de két okot tudnék én mondani:
- nemá'
(Lustaság, kényelem, meg az, hogy így folyamatosan a mátrixban lehet az ember. Talán egy kicsit macera is. Valahogy úgy, mint 20 éve, mikor 5- napig elvolt a telefon egy töltéssel, és nem kellett vele foglalkozni. Most meg egy húzósabb nap vége felé már töltö/powerbank kell.)
- az akksi kímélése. Bár ez inkább akkor ér, ha mindig csutkára feltölti az ember. Ha nem minden nap kell, csak 2-3 naponta, akkor mondjuk 1 év 2-3 év az élettartama. De persze ha minden fürdésnél tölt bele az ember valamennyit, akkor az azért annyira nem gyilkolja.Na jó, 3:
- még egy dolog talán: ha kibír 2-3 napot, akkor kibír egy erősebb napot is. Mondjuk túrázás, biciklizés, GPS-sel. Ha eleve nem bír egy egész 24 órát, akkor egy 8-10 órás menet simán nem fér bele. Az erdőben meg a bánat fogja töltögetni... -
ACE-
addikt
válasz
mgTerminator #4101 üzenetére
Ez engem is érdekelne, nekem pro van, ezt is elég lenne 2-3 naponta tölteni mégis minden zuhanyzásnál töltöm minden nap...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest