Hirdetés
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
$atirka
őstag
Sziasztok, léptem a topikból, elpasszoltam a W5Pro-t.
Sajnos nem változott a bejövő hívásnál a jelzés gyorsaság, kábé ez az egyetlen okom volt a váltásra. No meg a lehetséges újdonság varázsa...
Igaz most bajban vagyok, hogy 6c vagy 7-es. Az ultra meg...nem tudom, vegyes érzéseim vannak vele kapcsolatban.
Köszi mindent -
Decske
senior tag
válasz
Roxbury #4486 üzenetére
Nem tudom, hogy nálad hogy volt, de én írtam SMS-t az óráról, amikor nem volt nálam telefon. Szintén W5Pro LTE, Telekomos multisimmel.
Eseményt eddig nem volt igényem létrehozni az órán, de ahogy láttam most már van lehetőség rá a OneUI 6.0 Watch frissítés után.Roxbury
Pedig benne volt eddig is. Kaptam értesítést és válaszoltam pl discordon ezzel a funkcióval.szilrobi
Honnan tűnnek el? Az alkalmazásváltóból vagy a kijelző alsó részén lévő folyamat ikonokra gondolsz? -
szilrobi
aktív tag
Fw frissítés óta a futó alkalmazások eltűnnek, legyen az időzítő vagy egy folyamatban lévő edzés. Hogyan tudom legkönnyebben előhozni ezeket, anélkül hogy a menüben újra meg kellene keresnem ha rá akarok nézni? Vagy van erre beállítás, hogy kint maradjanak a kijelzőn, mint eddig?
-
Roxbury
őstag
válasz
Roxbury #4485 üzenetére
LTE módban viszont sosem engedett SMS-t küldeni. Ebből a szempontból sokkal jobb volt az első generációs Galaxy Watch LTE-m. Azzal bármikor tudtam SMS-t küldeni és bármikor tudtam naptárbejegyzést létrehozni LTE módban. Okosabb volt a TIZEN rendszer bizonyos szempontból, mint ezeken a modernebbeken a WEAR. Ezeken nem enged pl naptárbejegyzést létrehozni az óra. Ez óriási visszalépés volt a TIZEN-hez képest. Sokkal többre tartom azt a mai napig. Csak hát annak LTE módban kb 4 órát bírt az akksija, míg a W5 Pronak 12-15-öt is akár. Igaz modernebb SOC, meg sokkal nagyobb akksi, meg teljesen más rendszer.
-
pgonzy
tag
Olyan, mintha ez LTE képes órákon nem lett volna aktív. Szerintem ez is a frissítéssel jöhetett.
-
ACE-
addikt
Na, nálam az van az asszony órájával, hogy egy idő óta nem jött semmilyen értesítés, gondoltam újrakapcsolódom hozzá, óra átvitelével, hát nem jött össze, valami kapcsolati hibát írt, na mondom akkor reset, újraraktam az órát, majd valami hibával folyton leáll... "Nem sikerült párosítani, nem sikerült kapcsolatot létesíteni", stb.
Ilyenkor mi a pék van? Dobjam ki? -
pgonzy
tag
Eddig nem.nagyon voltak gondjaim az órával. Viszont a frissítés óta kezd előjönni sok hiba, amire a forumokon panaszkodnak az órával kapcsolatban. Sokszor 5-6 alkalommal is fel kell oldani a pin kóddal, mert ahogy kikapcsol a képernyő vissza is zárja. A messenger üzenetekkel semmi bajom nem volt, most látszólag elküldi a választ, de telefonon megnezve látszik, hogy nem küldte el. Sajnálom, mert egyebkent meg tetszene az új felület, meg volt ami megjavult, például a gboard lefagyások alkalmazásokban. Idegesítő, hogy valamit rendbehoznak, de elcsesznek másik kettőt. Sokat gondolkodtam már váltások, de nem igazán látok megfelelő alternatívat, talán a Huawei gt 5, de ott meg más kompromisszumokat kell kötni.
-
Pjos
csendes újonc
5pro LTL re ma megjött a frissítés !
-
S-eye
senior tag
Tegnap jött az új Wear OS 5 frissítés. Muszáj volt kikapcsolni előtte az órán a wifit és a telefonon a bluetooth-t mert anélkül nem volt hajlandó frissíteni.
Talán az animációk gyorsabbak elsőre, viszont a bringázást, ha manuálisan is indítom el, eddig nem kapcsolta ki automatikusan. Most meg 30p tekerés után a piros lámpánal lekapcsol és még egy 4 perces szakaszt hozzáadott később.
-
dionaea
őstag
Én toltam gyárit és tényleg gyorsabb lett. Szerintem nem lett rossz. Eddig nem vettem észre semmi negativot
-
$atirka
őstag
válasz
Rigormortiis #4459 üzenetére
Viszont ahogy a többi watch topikban is írják, tényleg pörgősebb lett az óra, a menüben lépkedve. A bejövő hívás nem lett gyorsabb, kb 3-4 mp a késés. Majd ha lesz időm, nyomok egy gyárizást.
Az időjárás kártya kinézete annyira nem zavar, viszont most ha odalapozom, akkor azonnal frissíti a helyet és dobja az aktuális időjárást. -
válasz
Rigormortiis #4459 üzenetére
Nekem ott az edzés ikonja, ha mellette megy médialejátszás is, akkor meg felváltva mutogatja (bár ez lehet eddig is így volt, nem tudom).
Az újdonság, ami értelmes, az a kétujjas érintés egy-két funkcióhoz: értesítés elvetése, lejátszás indítása/megállítása, stb.
-
Rigormortiis
veterán
Semminek. Cserébe az időjárás app kapott egy kék hátteret a szép oled barát fekete helyett.
De a legudegesítőbb, hogy ha indítunk egy edzést, és visszatérünk az alap óra képernyőre, akkor már nincs alul a kis zöld ikon, amire bökve rögtön visszatérhetünk az edzés képernyőre, cserébe visszanavigálhatunk a menüből.
-
ACE-
addikt
Valaki olyan tapasztalatokat írna, hogy gyakorlatban milyen újításnak lehet látni a hasznát?
-
pgonzy
tag
Egy nagyon fontos, szerintem fontos, hiba javult az új verzióban. Eddig gboard billentyűzetet használva a googke keep kifagyott, nem lehetett vele eseményt létrehozni, gmail-re sem lehetett válaszolni. Nálam ezek most már működnek.
-
fater01
tag
És megérkezett.
-
bcl
senior tag
Lassan három hete naponta többször megnéztem, persze, semmi Mármint: persze, az LTE -re később jön. De hátha.
Erre mikor három napra le kell tenni az órát, megjön.Most ehet a fene...
-
Ateszpapa
addikt
Na, a miénkre is megérkezett (LTE)
Lehet töltikézni. -
modd3r
őstag
Watch 5 Lte-re is megérkezett.
-
ACE-
addikt
Már jön a 4-re is, de 5ProLTE-re még semmi... vicc.
-
Blac1
aktív tag
válasz
mgTerminator #4441 üzenetére
Ennyim is sima 5 és betölti.
-
Cobrusz
senior tag
Aksi nekem se nagyon változott, hozza amit eddig 3-4nap..
-
$atirka
őstag
válasz
AndrewBlase #4433 üzenetére
-
AndrewBlase
senior tag
Üdv!
Az óra időzítőjén (visszaszámlálás) lehet valahogy törölni az előzményeket?
Berakja felülre az összes addig használt időzítőt, és így mindig le kell tekernem a kijelzőn, hogy eljussak arra az értékre, amit éppen használnék.
Nem halok bele a műveletbe, csak zavar. -
$atirka
őstag
Most reggel az fogadott, hogy ki van kapcsolva az alvás apnoe.
Pedig be volt, sőt tegnap még ki is írta, hogy a két éjszakából egy figyelés már kész van. Erre most meg...
Na majd két nap múlva 🤨
Szívritmus problémát nem talált egész nap.
Mondjuk valahol azt írta, hogy ez csak akkor fog jelezni, ha legalább egy órán keresztül észleli a problémát. -
Blac1
aktív tag
Nekem a frissítés óta az alváskövetés nem igazán működik rendesen. A legtöbb esetben nem érzékeli az éjszakai felébredést. Most éjjel rosszúl aludtam háromszor is felébredttem. De az óra szerint végig aludtam az éjszakát. Az apnoé is azt írta hogy meg van az első ejszaka. Elöző két éjszakát végig aludtam ott meg az apnoé szerint nem aludtam eleget. Az óra frissítése előtt az éjszakai ébredéseket szinte percre pontossan mutatta. Tapasztalt valaki más is ilyet?
-
Pjos
csendes újonc
5pró órámat szerettem volna feltölteni 1500ft al, de ílyen szám nincs. Idáig feltudtam néha töltetni. Yetteles vagyok . Lehet, hogy ezen is el kell végeztetni az adategyeztetést ! A hívás átirányitás sem megy.
-
ACE-
addikt
5ProLTE-re még mindig semmi...
-
Usgyi
aktív tag
Én nem tapasztaltam változást az üzemidőben (de legalább nem is romlott
). Bő 2 nap alatt lemerül AOD-vel.
-
a1l9o8n6e
kezdő
Sziasztok. Nemtudom hogy írhatom e ide, de megválnék a sima galaxy watch 5 esim képes órámtól. elég sok kiegészítőt vettem hozzá annó. igazából ez miatt is vettem meg ezt az órát mert elég sok tokot lehet hozzá venni és nekem nagyon bejött hogy így teljesen máshogy nézhet ki, de mégsem használom mivel van több órám is. akit érdekelne esetleg az írjon üzenetet. köszi [kép]
-
Cobrusz
senior tag
Sziasztok.
Control panel mindenkinél ilyen szürke hátteres? -
Liller7
tag
Na szóval......eddig sokkal jobb az aksi idő.
10 és fél óra használat és most 84%-on van. -
Blac1
aktív tag
Köszönöm mind kettőtöknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari