Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyca
senior tag
válasz
Domi392 #92948 üzenetére
Szia!
Itt vannak az aromás screenshot-ok: link
Próbáld ki így a telepítést:
Efs mentés: mindegy, gondolom már van mentésed
Install main Rom,
Kernel: Skip (ha felment a rom, a végén telepítsd ezt a kernelt : boeffla 7.7)
Modem: None
Google and 3rd Apps:A Play Service mindenképp kell, a többi mindegy
System apps: én innen semmit nem választottam ki
Voice and Text to speech: szintén semmit
Widgets: semmit
Add-ons: én az AdAway-t és a Camera Note2-t választottam csak
Theme and Apps: semmit
N4 or S5 Theme and Apps: Minden almenünél Skip-et válassz, ilyenkor az alap S3-as felületet rakja fel.
CSC: Skip
Camera patch: InstallHa lefut a telepítés, utána még a Boeffla kernelt is rakd fel, utána mehet a reboot.
Nálam a wifi-vel szokott gond lenni az elején, nem kapcsolódik, de arra is van egy patch
Szerintem így tökéletesen futni fog, legalábbis én már jó párszor felraktam, és sose volt gond.Ha minden oké, és unod az S3-as felületet, akkor lehet variálni, recoveryből újra flash-eled, de már az Individual items-t válaszd ki, a kernelnél, modemnél Skip-Skip, a köv. ablakokon minden pipát szedj ki (amit akartál az már fent van).
Ha elérsz az N4 or S5 Theme and apps-hoz, próbáld ki, hogy mindenhol az S5-öst választod ki, kivéve a SystemUI Lollipop-nál, ott Skip kell.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Autós topik
- Suzuki topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest