- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Canon EOS DSLR topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wdx
őstag
válasz
Oceanus #88862 üzenetére
Nem lett volna szabad kivenni az akksit töltőre dugott állapotban. Amikor hosszú időre lemerül egy akksi, akkor az első töltőre való dugásnál akár fél óra is eltelhet, mire elkezdi látszólag tölteni a telefont. De végeredményben akár meg is halhat az akku. Nem bírják a lemerült állapotot. Még rövid időre se, nemhogy hosszúra. Próbáld ki egy másik akkuval valahogy. Ha ugyanúgy állandóan újraindul recovery menüben, akkor marad az alkatrésznek való eladás. Még így is sokat ér.
-
gurl
tag
válasz
Oceanus #79631 üzenetére
Érdekes,hogy egy ilyen telefont, akkor lehet megfelelően használni,ha minden ki van kapcsolva,ami érdekessé tenné a készüléket
én viber,facebook messenger, email és zenén kívül,nem használok mást,mégis estére lemerül úgy,hogy napközben azért megpróbálok gazdálkodni..és akkor még nem beszéltem játékról,navigációról,netezésről vagy bármi másról
ilyen beállítások mellett elég lenne egy 5 ezer forintos telefon is... lehet nálam van a hiba, de én egyelőre ezeket a "hibákat" a rendszernek tudom be
hivatalos Kitkat meg elvileg nem várható S3-ra.. talán itt a váltás ideje?
off: használ valaki 3000 mAh akksit? az alap -ha jól tudom- 2100-as,de 3 ezrest is bele lehet tenni (?).
-
gurl
tag
válasz
Oceanus #79629 üzenetére
A zeneszaggatás már korábban is előfordult, ezt nem a frissítés hozta magával
próbáld meg a powerampot,nekem segített korábban. Én most 4.4.2őt használok (CM11) és lekopogom(koppkoppkopp),nincs bajom vele. Akksi üzemideje kicsit gyengécske, mint a gyári 4.3-mal, nekem ezt kéne orvosolnom valahogy...ha bárkinek van ötlete(alap battery alkalmazás? , valami trükk a beállításoknál,bármi..),hallgatom!
-
Oceanus
tag
válasz
Oceanus #43692 üzenetére
Sziasztok!
Hát végül teljes hard reset lett belőle nem mentegettem én le semmit a telóról mert közben is kifagyott... Szóval a lényeg hogy az a problémám hogy a teljesen gyári teló is kifagyott miközben telepítettem fel rá a régebbi programokat... Ez már akkor csak gariban lesz m egoldható vagy esetleg van valakinek ötlete még ezen kivül?
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Politika
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szemüveges topik
- Kutya topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest