- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós kamerák
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Computex 2025: háznézőben a Chieftec-nél
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdigit
addikt
maximálisan egyet értek veled.a fél topik másról sem szól mint az itt reped ott karcolt rinyálásról na meg jajj 0.005mm rést látok 10x-es nagyítás alatt.komolyan kezdek aggódni néhány ember egyáltalán minek vesz telefont.legyen mit cirógatni simizgetni törölgetni?
nekem már rég dobott egyet betonra az élével na és akkor mi van?viszont még mindig nem találtam én sem megfelelő tokot.ezek a slimes pofámba lifegőssek valami katasztrófák.ha csak szilikon a hátlapra akkor még a kijelző kaphat egy komolyabb sérülést is akár.nem is beszélve róla ha gyári autóstartóba szeretném rakni vehetem majd le róla mert úgy nem fér bele.
kellene egy külön topik a jajj a telóm karcos lett részlegnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Black Titanium - Használt, karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 11, fekete, 128GB
- Samsung Galaxy A szériás készülékeket FELVÁSÁROLOK!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 05.22 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- 250db DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest