Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdigit
addikt
maximálisan egyet értek veled.a fél topik másról sem szól mint az itt reped ott karcolt rinyálásról na meg jajj 0.005mm rést látok 10x-es nagyítás alatt.komolyan kezdek aggódni néhány ember egyáltalán minek vesz telefont.legyen mit cirógatni simizgetni törölgetni?
nekem már rég dobott egyet betonra az élével na és akkor mi van?viszont még mindig nem találtam én sem megfelelő tokot.ezek a slimes pofámba lifegőssek valami katasztrófák.ha csak szilikon a hátlapra akkor még a kijelző kaphat egy komolyabb sérülést is akár.nem is beszélve róla ha gyári autóstartóba szeretném rakni vehetem majd le róla mert úgy nem fér bele.
kellene egy külön topik a jajj a telóm karcos lett részlegnek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Politika
- Elemlámpa, zseblámpa
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest