- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Gaming notebook topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- 3D nyomtatás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViSAS
senior tag
válasz
Lacko84 #76046 üzenetére
Szívesen.
Szerintem arra az opcióra gondolsz hogyha azt beállítod, akkor az adott fél akivel beszélsz, egy külön csengőhangot fog általa hallatni a telefonod ha hív téged. Például van egy alap csengőhangod, ami mindig lejátszódik ha hívnak, de ha xy hív akire ezt külön beállítottad, akkor az ő hívásánál az egyedileg beállított csengőhang fog megszólalni. -
eengir
tag
válasz
Lacko84 #75970 üzenetére
Az igen... Ez mindig van? Vagy csak bizonyos hivasoknal? Nem telefon specifikus hibanak tunik, hanem halozatinak. Miért jatszanak visszafelé tone-t, ugye... De ha csak Nalad jelentkezik, akkor mégiscsak helyi gondnak kell lennie.
Mit értesz az alatt, hogy a sajat csengöhangodat hallod vissza? Amit beállitottal csengöhangnak gondolom, de akkor annak semmi köze a halozathoz. Ugyértem, hogy nem hallhatod ugynazt vissza...
-
Joshi
titán
-
snow2014
aktív tag
válasz
Lacko84 #69565 üzenetére
rootolva van a telod ?
szerk: ha igen akkor ezt kovesd:
1) Download Root Explorer.apk on your Rooted Galaxy S3 & install it.
2) Open Root Explorer, navigate to /system/media/audio/ui Folder.
3) Then Mount R/W.
4) Now find the Sound File it should be named like shutter.ogg or Shutter_01.ogg.
5) After you found it, long press on that sound file a popup will appear on your screen >> choose rename > & rename the file to shutter.ogg.bak. -
Smylei30
tag
válasz
Lacko84 #67995 üzenetére
Igen ott lehet az 1. reszet csinalni, am muszaj volt a beallitasok fiokok es azon belul a Facebook szinkronjat beallitani mert levolt tiltva a szulinapok.Mostmar mukodik hala istennek
Ui. Tegnap este 9 tol ma reggel 7ig 2% merult a telo ezzel a 4.3 al, am este feltoltottem csontig majd 2 ora alatt 40% meritettem rajta -kijelzo az zabalja az energiat
-
DNReNTi
őstag
válasz
Lacko84 #67777 üzenetére
Épp most akartam írni egy ilyen posztot. Az enyém fél éves és ilyen kis levegő buborékok lettek a kijelzőben. Vagyis valami rétegek közt. Ennyire nem durva de alakul. Én megpróbálom majd garanciázni, azért 130 ezerért ez nekem nem elfogadható és nem "ennyi belefér" kategória.
-
Norbi8719
tag
válasz
Lacko84 #66420 üzenetére
Hát nem szép az biztos , de azt gondolom erre nem fognak cserélni.
Ha meg elviszik bevizsgálni akkor pláne nem.
Ha már lebeszélted az időpontot telefonon akkor csak akkor fognak jönni , nem máskor.
Javaslatom: mondd le ezzel a hibával , és tedd azt amit havri1 mondott.
Jövőhéten már lesz egy új kijelződ.A kiszállási díj 5000 ha nem garis a teló.
-
kelzsoca
félisten
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Lacko84 #66426 üzenetére
1. Mikor nálam járt, azt mondta a karcos kijelzőt is kicserélik, hibára panaszkodva, egy a lényeg, NE legyen törött.
2. S4-em ugyanígy járt, 2 hétig ment a harc, lepattintottak azzal, hogy erős mechanikai behatástól sérült. Karc sincs a telón...
3. Tovább nem is sorolom.
-
pcsabat
őstag
válasz
Lacko84 #66420 üzenetére
rugalmasak. Felhívnak. Garancián kívül kérték tőlem a számlát is. Az, hogy mikorra igényelted meg teljesen mindegy. Nekem konkrétan egy hónap után jöttek házhoz és kijelző cserére is elvitték a telefont (nem csinálták meg háznál).
Persze mikor betörtem a kijelzőt (ami ugye fix áras javítás), akkor az igénylés után két nappal már itt voltak érte és se számla, se garancia se semmi nem kellett hozzá...
-
iSonic
addikt
válasz
Lacko84 #66406 üzenetére
Nekem is hasonló helyzetem volt mint neked.. csak nekem 6 napra vitték el a készülékemet a semmiért.. majd még nekem kellett hívni a telemaxot, hogy hozzák már vissza nekem (délután 4kor hívtam őket) - válasz kishölgytől épp most akartam hívni Önt.. hahahaha
Srácok a fórumon nekem is a kijelzőbeégetést javasolták..
-
Laca1212
őstag
-
havri1
félisten
válasz
Lacko84 #58684 üzenetére
Sajnos később még lehet baja. Keresd fel fagyállló -t, kitisztítja.
Az a baj, hogyha beázik, lerakódik ez meg az az alkatrészeken, oxidálódik stb..
Garid ugrott valószínű ezzel, hisz biztosan vannak benne beázás jelzésére papír, ami ilyenkor elszíneződik.
Én tutira kipucoltatnám, ezen a pár e fton ne múljon! -
[P]laci
senior tag
-
kengyel
nagyúr
válasz
Lacko84 #49380 üzenetére
Az írás, és olvasási sebesség
Nyilván a Class 10 kártya gyorsabb
Ez jó csak van ettől olcsóbb is. Nézz szét alaposan, mert nagy ár különbségeket fogsz látni.
-
apaszka
veterán
válasz
Lacko84 #49372 üzenetére
EBAYEngem mostanában szivatnak! Nemrég rendeltem egy 32 es kártyát CL10 est,és most meg a köcsög ebay törölte! Megírtam,nekik,hogy mehetnek ...a!
-Válasz,hogy még várjak!
Mire??? Ha ők törölték,akkor nem fog megjönni megint,és csak én fizettem azonnal,mint szoktam!
-Többé nem rendelek semmit onnan! Már sok dolcsim bánta !
Persze ez az én véleményem,és valaki esküszik rá,de én már nem veszek semmit onnan! -
kengyel
nagyúr
válasz
Lacko84 #49372 üzenetére
Nekem egy Samsung Class 6 ,8 GB verzió ketyeg benne hibátlanul
Vehetsz bele Class 10. est is ,és persze nagyobbat
Én innen vettem
Ez sem rossz de van egy csomó alternatíva különböző árfekvéssel
-
Jadro
veterán
-
koxminator
senior tag
válasz
Lacko84 #47118 üzenetére
itt egy táblázat, hogy mit lehet biztonsággal, kevesebb biztonsággal letiltani illetve mit nem igazán ajánlott
legegyszerűbb módszer vagy a TB-vel, vagy System App Remover progival (ezekkel lehet backup-ot is készíteni)
-
-
Varszegig
veterán
válasz
Lacko84 #47070 üzenetére
Bocsánat, hogy nem voltam itt, és nem válaszoltam azonnal
Szombat van, nem ülök a gépnél. Különben is óvatos vagyok, már nem merek mindenre válaszolni, a múltkor toltam egy választ valakinek, akinek senki nem válaszolt, erre le lettem cseszve egy harmadik fél által, hogy kit érdekel
Ennyi év után a hsz gyűjtők mondják meg, mit szabad, és mit nem
By the way, olyan nincs, hogy nyomod 8 mp-ig, és nem indul újra, az még SOD-ból is felkelti, belive meSilenzio: Épp az energiatakarékos mód a baj, azért akad.
-
-
Gizmo94
veterán
válasz
Lacko84 #44070 üzenetére
Itt van még egy az úriembernek, vedd és vidd.
Ghostman78 Így van. Abban semmi bukta nincs, ha drágábban hozza, mert akkor nem vesszük át és ennyi volt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GTA VI
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Óra topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest