- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Nem hátrány, de nem is előny (HOX felhasználói vélemény szerint).
Elsősorban ezért +60k az ára a többihez képest. Erre épült a marketing, és minden ami eladhatóvá teszi. Persze, hogy elvárja az ember, hogy ne csak bench szinten domborítson. Nem várnék el 100% teljesítménynövekedést, de azért legyen már érezhető ha már belerakták és ezzel a "hardveres fícsörrel" adta el a készüléket.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
iguana
őstag
az a bajom nekem pl. hogy a 2 mag is bőven elég nekem.
az akku nem.mit fejlesztenek?
magokat, teljesítményt, pontszámokat.sokszáz lóerős autók virsli, gyenge gumikkal.
pikkpakk elfogy.
ennyi.14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
bordi10
senior tag
igen azt
megnyitod, kiválasztod, h egyéni csúszka hozzáad és a témák letöltése menüben felülről a 2. lesz..nem az xda-s menüben van, hanem ami a wl honlapjára visz, a témák közé.[ Szerkesztve ]
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
KKevin
tag
-
SipiBcs
őstag
válasz atila4 #29840 üzenetére
Nekem az van! A T-nél rendeltem a webshopban még karácsony előtt. Hétfő este 7-kor rányomtam a kosárba tesz gombra, szerdán reggel 9-kor a kezemben volt a készülék. A T-sek belecsomagoltak még egy ajándék napelemes töltőt is!
Bár nekem ez az első androidos telefonom, egyenlőre hihetetlenül meg vagyok vele elégedve.
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
-
apaszka
veterán
válasz atila4 #32407 üzenetére
Az enyém meg 07/2012 havi! Bár nem értem,hogy miért nem adják ki rá a javítást! De ,hogy ez jó,vagy nemm????
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
roberto211
őstag
válasz atila4 #55222 üzenetére
Már nem púposodik az új szériánál hanem kirobban. Mégsem olyan csúnya púpos csak kettészakad a telefon. Nem lesz szép látvány de hát benne van a pakliban.
ZOzika2: Használd azt a k*rva keresőt mert megint elindítasz tömegveszekedést itt. Senki nem érti meg ..
GIZMO: Látod azt mondtam kb 1het múlva jön elő a ram téma. . 3nap sem telt el..
[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest