- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
1 napos S8 tulaj vagyok azelőtt volt S2től S7ig minden.
S6 és S7nél a Spigen neo hybrid tok + védőüveg combo bevált.S8nak más a kijelző a korábbiakhoz képest.
Ma megvettem a spigen neo hybrid gunmetal tokot.
S8ra milyen védőüveget javasoltok , hogy a spigen tok gumis széle, ne nyomla le a teló kijelzőről ?
Szóba jöhet nem, full takarású üveg is, de ha van olyan jól bevállt modell, ami telibe takar, és nem jön le,
akkor azt venném inkábbMinőségi fólia sem, megfelelő számomra.
-
SonyNex7
senior tag
A háta ahol a carbon minta van az közepesen, de a matt szélén,ahol fogom ott nem,és ez a lényeg.
Nekem nagyon bejön.Szemből nézve szinte semmi nem látszik hogy rajta van.
Legjobb lenne az eredeti carbon de hol adok már 15e egy tokért.
Amúgy lehet Mm-ben is kapni,már ha van készlet. -
badxgirl
aktív tag
Sziasztok.
Van sok fizetős téma ami tetszene a téma áruházban, de megfeneklettem.
Csak hitelkártyás fizetést kínál fel, aminél visa vagy mastercard kártyát adhatnék hozzá.
Csak hogy nekem maestro van.
Tenyleg nem lehet sehogy maestro kártyát hozzáadni? Vagy paypal?
Lehet én vagyok hülye de googleben sem jutottam semmire hiába keresgélek.... -
Zsozsoka 74
senior tag
válasz
gainwardgs #43587 üzenetére
Parancsolj kérlek.
Sling shot extereme - open GL
Overall score 3297
Graphics 3608
Physics 2532 -
ToBeY
nagyúr
Valamit elállítottam és most ha alkalmazásváltót megnyomom leteszi kicsibe az appot [kép]
Ezt hogy lehet viszaállítítani? -
gainwardgs
veterán
Valaki futtatna egy 3dmark slingshot extreme sima opengl tesztet a telón
-
Mo Bill
aktív tag
A régi telóimról a fényképeket, videókat, lementem mindig a pc-re.
Mániám, hogy a telefonok neve mappákat hozok létre az új telóm sd kariján ( Sony Z1C, SonyZ3C, Samsung Galaxy A7, Iphone 5s, Iphone SE ) és oda másolom a pc-ről a file-okat.
Vendégségben voltunk és elkezdtem szinkronizálni a samu clouddal az sd tartalmát.
Ennek az lett az eredménye, hogy a telóm mappáit kiüresítette.
Ha nem vagyok gépnél, hogyan tudom visszaállítani a képeket, videókat? -
gaboca
újonc
válasz
Zsozsoka 74 #43568 üzenetére
Megvolt az is. Munkatársamnak se frissül. Nekem 3 óránkéntra van beállítva de mindig csak a reggeli hőmérsékletet mutatja. Kézzel rányomok úgy jó.
-
csacsa01
tag
válasz
thedarkfox #43571 üzenetére
Köszi, eléggé benéztem
-
CsodaP
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni.
A problémám, hogy zene hallgatás/youtube közben szeretném zsebre vágni a telefont képernyőzárral (de az egyik tokot amikor becsukom, akkor is), de folyamatosan abbahagyja a lejátszást.
Van erre esetleg egy beállítás valahol, vagy valami egyéb megoldás? Kösz a segítséget előre is!
-
csacsa01
tag
Sziasztok,
Segítsetek legyetek szívesek. Feltettem a GoodLock 2018-at, azon belül a Szélérintést is. Le akartam törölni, mert az a 2 oldalsó vonal megjelent a széleken. Töröltem a gyorsítótárat, memóriát, appot, de újraindítás után újra ott figyel. Eléggé zavar, de nem tudok megszabadulni tőle. Ötlet? -
Mo Bill
aktív tag
A samu cloud-ból hogyan lehet file-okat áttenni a telóra?
Lövésem sincs, csak szinkronizálási lehetőséget találtam. -
STC Speed
őstag
Sziasztok,
Érdekes probléma állt fel most ,mikor eladnám az S8 as telefonom.
Gyári visszaállítás után, az új tulaj belerakta a simet, bekapcsoltunk minden oké, viszont play áruházból nem tudtunk vele letölteni semmit, csak ezt írta "letöltés indítása" és töltött.
Próbáltuk a beállításokban mókolni, hogy mobilnetről is szedje az adatot, plusz megpróbáltuk az én mobilnetemmel is, másik két telefonunk működött, viszont az S8 as nem akart egy programot sem leszedni/frissíteni. Probáltuk másik gmail accountal is,de az sem működött, cachet töröltünk,újraindítás után sem volt jó.Az internet ment rajta viszont....Kérlek segítsetek,
Köszi
-
gaboca
újonc
Sziasztok. Nekem a legutóbbi frissítés óta nem frissít magától a gyári időjárás widget. Másnál hasonló probléma? Az alkalmazás adatait már töröltem , de nem segített. Köszi a segítséget.
-
-
Quqesz
nagyúr
3D wallpaper Parallax ha vkit érdekel jópofa háttérkép.
-
Lacka89
aktív tag
Udv. Ma beadtam a telot torott kijelzo, akku, tolto csati cserere. Mar jott is az sms, h kesz vannak. A kijelzo 53e a tobbi garis problema. Kivancsi vagyok az uj kijelzore a regi rozsaszines volt es nem tudtam olyanra beallitani mint kollegam 2hetes s8. Teljesen mas a ket kijelzo.
Ez meg az arlista. Bartok Bela uti cordon. -
degec
senior tag
Mr.Silkó Bá...
Mondj már nekem olyan fólia és tok kombót ami hátlap tok és ezen tokhoz tartozó tokbarát előlapi műanyag fólia.. és jól elvannak egymással és feltapad és oké minőség, mert a spiegen hátlap tokom szétszakadt 1 év után....
Ja és magyar boltból beszerezhető nem ibéj meg dzsunka balra webshop. meg alikaka webshop.Kösziszépen !
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Zsozsoka 74 #43542 üzenetére
Huh, ez jó kérdés, szerintem nincs rá hatással. Esetleg próbáld ezt a kérdést a szolgáltatódnak megfelelő mobilarénás topikban felvetni, hátha a témában jártasabb kollégák ott tudnak ebben neked relevánsabb segítséget nyújtani.
-
STC Speed
őstag
Sziasztok,
Telefont csak a szolgáltató tud függetleníteni ugye?
Eladnám telenoros telefonom, telenor szerint csak én tudom függetleníteni
ameddig hűségidőm van rá, de félek,hogy a következő tulaj, ha függetleníti akkor kötbért kapok.Köszi
-
Chamoro
tag
Tegnap este olyan tortent a telefonommal, hogy azthittem szerviz.. kileptem a pubg jatekbol (Eleg eroforras igenyes, melegszik a telefon, nagyon merul) es a naptarban latszodott, mert vilagos a hattere, hogy fuggoleges csikok vannak a kijelzon vegig, kb fel centinkent. Amikor a honapok kozott valtogattam, akkor mozgott az osszes csik is. Mitol lehetett ez? Lehult a telefon es eltunt a problema. Remelem erthetoen irtam :/
-
LoGeN90
aktív tag
Sracok, melyik ad blockert javasoljatok a Samsung browserhez?
-
LoGeN90
aktív tag
Azt meg lehet csinalni, h navigacios sav csak bizonyos appoknal (pl.bongeszo) tunjon el?
-
Tujmos
tag
ja egyébként gond nélkül cserélték a fülhallgatómat, csak egy kicsit várni kellett
-
ToBeY
nagyúr
Ha messengeren ír valaki és megnézem asztali gépen,akkor a telón miért villog még mindig led?Mindig azt hiszem hogy új üzenet,de aztán mégsem.
-
törölt tag
A telekom bekapcsolta a volte hanghivast. Mivel a telefon tudja szoftveresen. Van valakinek tapasztalata? Hangminőség? Akku fogyasztás?
-
-
oba
addikt
Tokot keresek, sima s8ra. A Nillkin frosted shield szokás szerint a sarkoknál már megrepedt.
Olyan kéne ami eléggé slim, ennél a Nillkinnél nem vastagabb, texturált vagy nagyon jól tapadó anyagból van hogy stabil fogása legyen. Ja és az ujjlenyomat olvasónak külön kivágás legyen, hogy könnyebb legyen megtalálni.Tudtok ajánlani valamit? Mofit nézegettem, ilyen farmer vagy szövet anyagból van a háta, nagyon tetszik csak az ujjlenyomat olvasónál nem jó sajnos a kivágás.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Sankó78 #43510 üzenetére
Mindkettő remek telefon, nyilván az S9 a nagyobb tudású készülék, viszont amennyire én olvastam és hallottam, valami megcsúszott a legújabb Exynos optimalizálásával kapcsolatban, legalábbis jópár S9 tulaj az S8-nál gyengébb üzemidőre panaszkodik.
Ha olyan tapasztalatokra vágysz, ahol a tulaj mindkét készüléket használta, akkor szerintem inkább az S9 topikban keresgélj ezügyben, valószínűleg felfelé váltottak oda a legtöbben innen és nem fordítva.
-
Mo Bill
aktív tag
Tényleg nem lehet a gyári kamera esetében megadni a mentési mappát?
Csak sd vagy hd? -
Sankó78
újonc
Nekem azok már túl nagyok. S8 vagy S9 ez a dilemmám. A hivatalos tesztel az a baj, hogy rögtön a kiadás után történt.
Azóta jöhettek ki frissítések amik változtathatnak rajta Üzemidő). Ezért jó lenne egy olyan vélemény hogy valaki használta mind a kettőt huzamosabb ideig és a tapasztalat mit mond. -
LoGeN90
aktív tag
Sracok vki hasznalja a Samsung bongeszot? Milyen a chrommal szemben?
-
-
Sankó78
újonc
Sziasztok. Telefon csere előtt állok. Jelenleg S6-om van. Nem tudok dönteni az S8 és az S9 között. Nálam nem az ár hanem az üzemidő fog dönteni. Ezért kérnék infókat, tapasztalatokat olyanoktól aki mind a két telót tudta használni. Tudom, hogy 3000-es mind a kettő aksija de ettől függetlenül lehet eltérő az üzemidő. Melyik bírja tovább?
-
Ateszpapa
addikt
Srácok, aki már vitte szervizeltetni a készülékét a Váci útiba, kb hány nap múlva mehetett érte?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest