- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Androidos tablet topic
- Fujifilm X
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Philips LCD és LED TV-k
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibike8
őstag
válasz
Mr.Silkó #43288 üzenetére
Próbáltam már. Elfelejttettem a telóval a kapcsolatot. meg váltogattam a 2,4 és 5 GHz közt meg repülőbe meg vissza meg csatornákat váltottam. Most tartok ott, hogy gyárizom, hátha, de előtte láttam, hogy van olyan is, hogy hálózatbeállítások visszaállítása. ezt megcsináltam és most már a 6. körben hozta ismét az 'elképzelhetetlen sebességet'
De még tesztelem.
-
MárkyMárk
tag
Egyszerűen nem értem! Sikerült nekem is a Sabs-ot elindítani...minden frankó! Engedélyezve van a Bixby a Sabs-ban, engedélyezve van a Bixby buttons is a kisegítő lehetőségéknél....és mégis hiába nyomom bal oldalon a Bixby gombot semmi! Valamint tekerem a képernyőt teljesen balra a Bixbyre és rá is megy ... kb 1 másodperc alatt előugrik a Google képernyő és ennyi...mit rontok el? Valakinek ötlet? Már szétvet az ideg...😔
-
sgeza
veterán
válasz
moco22 #43284 üzenetére
Ha szösszel ment esetleg tele, akkor az szimplán fújással messze nem biztos, hogy kijön, és nem is feltétlenül tűnik fel, hogy le van tapadva az aljára, ellenben elég nagy mennyiségben képes ott lenni. Hasonlóan egyébként a füles csatlakozóhoz, abban is tud lenni olyan sok az alján, hogy nem marad bent a füles, nem pattan be a helyére, hanem kilöki.
Gondolom más töltővel és kábellel próbáltad már!? -
moco22
aktív tag
Remélem nem halt meg a töltő csatlakozóm. Rádugom tölteni, glüggyen egyet, ahogy szokott, úgy csinál, mintha töltene, de nem tölt. Megfújkáltam a csatlakozót, hátha belement valami. Mit tudnék még tenni? Nem szeretném, ha behalna.
-
Tomiii258
tag
válasz
marquuard #43276 üzenetére
Igen, ez a gond és hogy hiába supportolják jövő nyárig, 3 hónap után lejár és nem találni az oldalon, hogy hol kell újat generálni. Hiába görgetek le, Legacy SDK nincs is a generálás oldalon, ha meg a saját korábbi kulcsaimat nézem, ott ugyan van Legacy rész, de ott sincs új kód generálási link.
Magyarul, ha valakinek lejár, akkor meg van lőve, mert nem tud generálni.
Edit:
Keresgettem a SEAP oldalán, találtam egy ilyet:
Next steps ...
Generate a Development Samsung Knox License. To use the new namespace, you will also need to migrate your app to the Knox SDK. If you would like to generate a legacy license, please contact us.
A please contuct us link pedig egy sima Contact us oldalra visz, ahol írhatok nekik üzenetet -
Lacka89
aktív tag
Na sikerult egy ismerosre szert tennem a bartok bela uti cordon eletronicsba 53 bruttoba megcsinaljak a kijelzomet
beszerzesi ar. Mire nem jo ha taxizik az ember.
-
tibike8
őstag
Sziasztok, Egy számomra érthetetlen jelenséggel kapcsolatban írok. Nem is tudom, hogy melyik topikba tartozik, de talán ide. Szóval S8+ van itthon meg egy Asus RT-AC66U B1 router. 5GHz-en a teló hozta az elvárt 200-250-es le és feltöltést is. Most annyi történt, hogy a routert kivittem az előszobába, hogy a lakás közepén legyen az egyenletesebb jel miatt. Közvetlen a bejövő lan kábelt dugtam a routerre (Digi 500). Idáig is ezen volt, csak meg volt hosszabbítva, hogy beérjen oda ahol idáig volt. Most kiiktattam a hosszabbítást és közvetlen a bejövő kábelt dugtam a routerbe. Innentől kezdeve a telón 5GHz-en olyan tizedére esett vissza a sebesség és 2,4-en meg még kevesebb. A teló újraindítása után a sebesség rendben van a speedtesten majd ha megint mérek a speedtesten, félúton errort ír, hogy nincs net (van amúgy) és mikor rányomok megint a sebsség mérésre, már csak a 10-e van amíg újra nem indítom a telót.
Egy régebbi lumia van még itthon amivel teszteltem és most csak 2,4-en megy a wifi rajta, de azon a szintjéhez képest hozza fixen a kb 50/20-at. Ugyanitt a samu meg olyan 25-30/20-at produkál amíg újra nem indítom, aztán egy mérés erejéig megint jó.
Mi történhetett? -
Tomiii258
tag
Azt telepítettem és első pár alkalommal nem is neveztem át, az átnevezést már csak kínomban csináltam, hátha...
A gond egyébként a kulcs generálás SEAP-ban, mert lejárt a régi, új kulcs kell mindenképp, de Legacy SDK-t nem lehet generálni, vagy én vagyok nagyon vak...
Valaki ránézne a SEAP oldalra, hogy tényleg én vagyok vak, vagy megváltozott és nem lehet Legacy-t generálni, csak sima Knox SDK-t. -
Mo Bill
aktív tag
Szerintem okés a cucc!!
Bár nem tudom tutira ugyan az-e?
Ez ipon, de ugyanúgy védi a samut is. -
Mo Bill
aktív tag
válasz
Mr.Silkó #43265 üzenetére
Ez a kép igen ipon, de ha megnézed az oldalt, samura is van.
Szerintem nagyon állat!😁
Kérdés:
-mennyire karcolódik?
-mennyite gyűjti a koszt, zsebpiszkot?
-nem utolsó sorban, mennyire védi a telót eséstől, nagyobb kocctól?
Nekem nagyon tetszik, az ára is így akciósan türhető. -
poli27
veterán
-
DefJamHUN
aktív tag
Twrp t rakott mar fel valaki? Gari ugrassal jar?
-
DarkDeer
senior tag
Sziasztok!
OnePlus 3-ról jövök, ott volt egy egyszerű opció, hogy a kiválasztott alkalmazásokat levédhettem, hogy csak az ujjlenyomat olvasás után nyíltak meg. Ezek a programok ugyanúgy kint voltak a kezdőképernyőn és mutatta a kis szám az értesítéseket, de ha meg akartam nézni akkor kérte az ujjlenyomatot. Na most ugyanezt szeretném az S8-on is, de ezen csak valami biztonságos mappa van, amiből az ikonokat nem lehet kitenni a kezdőképernyőre, elég idióta megoldás ez. Nincs olyan lehetőség mint a OnePlus-on?
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
avlisz80 #43243 üzenetére
Nézd meg az akkumulátor beállításainál, hogy nem kapcsoltad-e ki véletlen a gyorstöltés opciót. Egyébiránt csak kikapcsolt kijelzővel működik a dolog. Érdemes szétszedni a töltőt is, hogy nem poros-e vagy nem lazult-e meg.
Ha minden rendben és mégsem működik, akkor másik kábellel kellene kipróbálni.
-
avlisz80
tag
Sziasztok!S8+on a vezetékes gyorstöltés valamiért nem működik!A vezeték nélküli igen de a vezetékes régebben kiírta a gyors töltést most viszont csak sima töltést ír!A töltő ugyanaz a kocsiba mint fél évvel ezelőtt mikor még működött a gyors töltés...Nem emlékszem hogy állitgattam volna ilyet rajta
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
helltp #43241 üzenetére
1. Knox download módban látszik.
2. Tudtommal a beázásnak legtöbb esetben nem látni kívülről nyomát.
3. A telekomos S8 szoftvere TMH, néhány nap/hét eltéréssel frissül általában a függetlenhez képest. Csak arra figyelj ezeknél a szokásos dolgokon kívül, hogy legyen bizonylata az eladónak a teljes vételár kifizetettségéről.
-
helltp
aktív tag
Sziasztok!
Használtan tervezek s8-at venni. Átfutottam az összefoglalót, és maradt pár kérdésem:
Knox állapotát hol tudom ellenőrizni?
Beázás látszik valahol? (Vízre szineződő matrica vagy valami.)
Függetlenek közül T-sből van a legtöbb, jár valamilyen hátránnyal a T-s rom a frissítések terén? -
vinczetibor
aktív tag
Battery case-t használ valaki?
Olyan 7000 forint körüli áron már látok 5200 mAh-t, aminek "csak" 14,5 mm a vastagsága. Kiválthatná a power bankot, amikor előre tudom, hogy egy napig nem jutok áram közelébe. -
marquuard
veterán
Tudtok ajánlani egy jó app lockert Playről, ami nincs tele bloatware-ekkel? Ha kell akkor inkább áldozok rá zöldhasút, de a legtöbb locker akkora hulladék, hogy inkább legyen 0 privacy.
-
róland
veterán
Olcsó, jó, keskeny, kb. 5.000 mAh-s powerbank-ot milyet ajánlanátok? (Van 10.400 mAh-s pb-m, de az nem fér el a biciklis kormánytáskámban.)
-
Deck
titán
válasz
enginev3.0 #43223 üzenetére
Nálam megduplázta az aksi időt
-
icemad
nagyúr
Valaki ajánlotta, hogy vegyem vissza a felbontást aksi miatt. Köszönöm neki!
Fogalmam sincs, hogy miért ez a változás, de ma kibírta a telefon, addig amíg hazaértem. Még most is 11%-on van. Mindenhol azt olvasom, hogy ez a felbontás állítás nem nagyon számít, de csak a hecc kedvéért holnap 720p-re fogom kapcsolni. Úgy meglátom mit bír. De full hd-ra állítva tényleg tovább bírta.
Szerk.: Én xiaomi powerbankot használok, qc2-es és van gyorstöltés.
-
viktorhu
veterán
válasz
marquuard #43197 üzenetére
Azért az optimalizálás nem lenne tilos, pl. a memóriakezelésben is. Feltűnően sok az újratöltés sajnos.
Ami erőssége a Samsungnak, az a kijelző és a kamera, amik nekem kb. a legfontosabb szempontok, és ezekben nincs versenytársa - ezzel szemben állnak a tervezési kompromisszumok.
-
Protezis
őstag
válasz
vinczetibor #43215 üzenetére
Abból nekem az első generációs van csak. A tied írja töltés közben, hogy gyorstöltés? A blitzwolf igen, kb. úgy tölt, mint a gyári konnektorból.
-
válasz
enginev3.0 #43174 üzenetére
Tedd vissza full hdre, sokat javít
Ez úgy hozzávetőleg mit takar a használatot illetően?
-
<Lacy85>
addikt
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
vinczetibor #43194 üzenetére
Elég masszív felhasználói igényeid vannak ezek alapján, de azért lehetne olyan mobilt találni, ami nagyjából megfelel ezeknek: Huawei Mate 9, 10, 10 Pro, P20 Pro, iPhone 8 Plus, például.
-
enginev3.0
félisten
Samsungnál vásárolt készülékhez nem adnak semmilyen garipapírt?
-
<Lacy85>
addikt
Hogyne. Múltkor poénból bedobtam a mikroszkóp alá. 30-szoros nagyításnál már kezdtek látszódni a pixelek.
Anno, amikor tesztelték az S8-at, vakteszten nem tudtak különbséget tenni még a 720p, és az 1440p között sem.
Persze mindig jön egy sasszem, aki még az 1440p, és az 1439p között is látja a különbséget 6"-on, csak hát.... -
Protezis
őstag
válasz
vinczetibor #43198 üzenetére
Bár nem megoldás, de segít: mindenképp gyorstöltést tudó powerbanket használj, így negyed óra alatt is elég sokat tölthetsz a telefonba. Én ilyet vettem 6000-ért: https://m.banggood.com/BlitzWolf-PowerStorm-BW-PF2-10000mAh-18W-QC3_0-Type-C-Power-Bank-with-Fast-Charging-Input-and-Output-p-1219389.html?rmmds=search
-
gabosz02
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap óta a telefonon, ha a messengeren jön egy üzenet akkor fent az értesítési sávon 4 kis kör, hogy az alkalmazást figyeli és ez valami értesítés.
Ki lehet azt valahogyan kapcsolni?
Köszönöm előre is. -
XboxGamePass
senior tag
Beszorult a fülhallgatóm a táskám húzójába és csak jó erős húzással tudtam kiszedni. Meghalt, nem szól, gombok se reagálnak rajta. Próbálkozhatok garanciában cseréltetni, vagy felejtős?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Vicces képek
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Androidos tablet topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Fujifilm X
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest