- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
-
törölt tag
válasz
marquuard #44593 üzenetére
Üdv!Fólia terén kaptam már segítséget tokba milyen a jó?Ami nem nyomja fel fóliát de véd s amitől nem lesz jóval nagyobb az egész.Sima tok elég ami hátulját s kicsit védi elejét?A csukható tok elvileg karcolja fóliát ha pl porszem kerül közé ezért gondolkodom simába bár ha leesik fólia is sima akkor tuti törik is.
Akinek van jó ötlete,tapasztalata írja meg,köszönöm! -
reechyke
tag
válasz
sebgutkopf #44572 üzenetére
Ezt nagyon rosszul tudod. Attol, hogy a szolgältato neked ezert külön nem szämläzhat ki dijat az EU-s jogszabälyok alapjän, attol a szolgältatonak ez 2018-ban 6 euroba, 2019-töl 4.5 eurba, 2020töl 3.5 eurba ... azt hiszem 2022ig van meg a tervezet...
es igy evenkent csökkentett gb ärat kell fizetni a barangolt hälozatnak a sajätodtol.
Ugyanugy megvan az sms dija, a hivott es a fogadott hiväsnak is.
Ja es ezek netto ärak. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
eladogeppc #44580 üzenetére
Más telefon is így viselkedik a lakásodban?
-
-
nagyj74
senior tag
Ahogy a magyar jogszabályok engedik. Vagyis bukta.
Anno volt egy CAT telefonom. Fullra beázott. Pedig aztán a leírás alapján tényleg mindent ki kellett volna bírnia. Megvonták a garanciát, hogy nem rendeltetésszerűen használtam, ezért ázott be.
Minden fórumon elkaszáltak.
Úgyhogy óvatosan! -
oil120
senior tag
Vízben történő videó készítéséhez tudtok tokot ajánlani?
Gondolom a videó indítását-leállítását meglehet oldani a tokban? Esetleg a lámpát is bekapcsolni. -
102jenő
csendes tag
Sziasztok!
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
eladogeppc #44577 üzenetére
Igen, az alacsony térerő akkugyilkos. Hol jelentkezik ez nálad? Út közben, munkában, otthon?
-
sebgutkopf
őstag
válasz
reechyke #44548 üzenetére
Miért kapna az olasz szolgáltató 6 eur-t? Az eu roaming díjak el lettek törölve. Ez magával hozza a roaming díj kiesést és nyaralós időszakban a kedvelt nyaraló helyek hálózatai nyáron több millió extra felhasználót kapnak a nyakukba, amit nagy valószínűséggel nem tudnak kiszolgálni. Az eu adatroaming miatt pedig mindenki otthoni szokásai szerint akarja használni a telefonját (még jó, ezért akartuk), de ha ezt nem bírja a hálózat, akkor a szolgáltató a saját előfizetőinek adatforgalmát előnyben fogja részesíteni (mivel ők fizetnek is) és mi "nyaralók", akik más mobil szolgáltatónak fizetünk nekik nem, mi leszünk a 2. rendű hálózat használók alacsony prioritással.
Ha télen megy olaszba (nem síelni, hanem délre), akkor valószínűleg nem fog ilyen lassulást tapasztalni. -
BoneDragon
veterán
Na kora reggeli pararoham megvolt. 2%on volt a telefon, mikor pont rá akartam dugni a töltőre 3 csik megjelent a kijelzőn és elszállt. Nem reagált se töltésre se hard resetre. Kb a 10. próbálkozás után kapcsolt be...
-
oba
addikt
Szépen fel is mászott, minden rendben van
A szoftver frissítésnél nem dob hibaüzenetet, csak annyit, hogy nem talál frissebb verziót. Root nincs ugye, knox 0x1 ugyanúgy persze, szóval ez is biztos most már, hogy az OTA -t nem befolyásolja. Köszi mindenkinek még egyszer a helpet!
-
oba
addikt
Köszi srácok, már elvileg megy is fel a legfrissebb oreo, sima csc -t tallóztam be, és valóban kellett a legújabb odin
-
badxgirl
aktív tag
Tudtok esetleg olyan imei check weboldalat, ami valós infót mutat, és a hazai szolgáltatók adatbázisait is nézi? Adott egy s8 plus ami t-nél elvileg tiltva van, ma 2 óta nem is megy t simmel, de vodával igen. Most akkor?
Illetve ilyenkor mik a lehetőségek? Ha az eladó nem épp segítőkész, lehet ezt valahogy orvosolni? Válasz jöhet privatban is ha valaki nem akarja itt kibeszélni a tiltott telója történetét 😁 -
oba
addikt
Köszi, ezt jó tudni!
Viszont nem tudom felrakni a legfrissebb oreot -t (xeh, crg1), odin 3.12.3 -al próbálkozom, betallózom a fájlokat (cp, bl...stb.). Elkezdi a folyamatot majd újraindul a telefon és bebootol vissza a régi rendszerbe azonnal, nem történik semmi. Másik odin kéne? Illetve két csc file van, érdemes a nem home -osat betallózni neki? Mi a különbség a home -oshoz képest? Bocsi ha nagyon egyértelműt kérdezek. -
-
oba
addikt
-
oba
addikt
Független, XEH/XEH/SEB - es (Baltic) S8am van, amin jelenleg van twrp és egy custom gyári rom van ami még nem oreo. Szeretnék Odinnal egy olyan gyári oreot felrakni, ami majd később OTA -n tudna frissülni. Melyiket ajánlott rá felrakni? Illetve a twrp miatt odinnál kell valami különleges beállítás vagy mehet minden a szokásos módon és vissza kerül a gyári recovery?
-
reechyke
tag
válasz
sebgutkopf #44545 üzenetére
Az olasz miert lassitsnä? Kap 6euro+äfät gigabyotonkent. Mi az ha nem aranyär? Inkäbb a magyar szolgältato a ludas, ö ällja a cehhet!
-
-
spider23
senior tag
Üdv. Olaszban vagyok még mindig és olyan problémám van hogy hiába van 7gb netem, ráadásul most a hónap elejével újból kezdte a számolást mégis alig megy a net. Próbáltam hálózatot váltani I Wind vagy I TIM de szinte nulla. Kiírja hogy 4G de a net meg sem mozdul. Majd kézzel visszaváltom 3G re akkor van egy kis net de harmat gyenge. 1 hétig nem volt gond, elég jól ment és a sebesség is megfelelő volt. Mi lehet a hiba? Próbáltam wipe cache - t, többször újraindítottam de nem lett jobb. Automata vagy kézi hálózat keresésnél is ez a helyzet. Pl I vodafone hálózaton teljes térerőnél nincs egyáltalán net. Ahogy láttam csak mintha I Wind-en menne, máshol semmi. Ha ez számít t mobilos vagyok. Segítség!!!
-
sebgutkopf
őstag
válasz
goldister #44513 üzenetére
Igen nekem van gyári alcantara tok. A 4 saroknál a kijelző főlé ér, tehát aral lefelé a kijelző nem érintkezik semmivel. Belül is alcantara bevonatos, aminek előnye, hogy az nem karcolja össze a hátlapot. Az anyagból következik, hogy a tapintása kimondottan kellemes, kézben fogvan nem lesz tőle drasztikusan vastagabb a telefon. Ennek ellenére, amikor tehetem én csupaszon használom (az az igazi élmény) és akkor teszem rá a tokot, ha olyan helyre megyek, ahol nem biztos, hogy tudok, vagy akarok rá annyira vigyázni.
Egy negítavuma van, ha szűk zsebbe teszed vele a telefont, aminek szintén tapadósabb az anyaga, akkor nem az a besiklik a zsebbe dolog, hanem be kell tömködni és ki kell huzigálni. Cserébe nem valószínű, hogy csak úgy véletlen kirántanád és leejtenéd a telefont. -
WaterWave
veterán
Tegnap sikerült vásárolnom egy s8+-t. Sajnos éjszaka szeretett Note2-esem se kép se hang, nem bootolt be, aztán download módban odinnal se tudtam rátenni egy gyári romot, mert a végén FAIL hibaüzenettel lerohadt.. Tehát az nagy valószínűséggel kuka.
Nagyon tetszik a telefon, még csak barátkozom vele, de fényévekkel jobb mint a note volt
-
goldister
tag
Nyaraláskor próbáltam filmet nézni melopow segítségével. Olyan problémám van, hogy random időnként eldobja a jelet. Tv azt írja hogy nincs jel, de a telefon marad dex üzemmódban. Valaki tapasztalt hasonlót? Illetve csak kíváncsiságból, a képernyőtükrözésnél a teló kijelzőjét ki lehet kapcsolni valahogy?
-
Warpig
aktív tag
Üdv!
A gyári samu-s üvegfólia a szélein is normálisan ragad, nem lesz levegős?
-
dkovizoli
addikt
Letöltöd az odin 3.13.1 verzióját. Letöltöd a samfirm nevű programot. Avval letöltöd a telefonodnak (950f) megfelelő XEH firmware-t. Persze mindezt pc-n. Kicsomagolod és odinnal ugyanúgy feltelepíted mint anno. Odinba mindent a saját helyére tallózol, ha nem akarsz újra belakni, akkor a home csc-t teszed a sima csc helyett a helyére.
-
Gee_-
tag
Sziasztok
Abban szeretném a segítségetek kérni hogy még nagyon rég amikor az oreo megjelent és még OTA keresztül nem volt elérhető a frissítés akkor feltelepítettem Odinal az oreot a telefonomra itt ezen a forumon talált leírás szerintem, tökéletesen működik azóta is viszont azóta nem érkezett semmi frissítés a telefonomra.
A kérdésem az lenne hogy hogyan tudnák vissza térni arra a rendszerre ami a telefonomra való és rendszeres frissítés is érkezik hozzá. A telefonom t-mobilba vásárolt sima S8.
Előre is köszönöm a segítségetek.
-
sgeza
veterán
válasz
Unbaised-Ben #44520 üzenetére
Én a Váci úti szervizt javasolom.
-
Unbaised-Ben
senior tag
Mi a legjobb hely törött kijelző cserére Budapesten?
-
marquuard
veterán
válasz
Reinkz #44517 üzenetére
Próbáld meg a Youtube Vanced-et, ebben nincsenek hirdetések. Legfrissebb APK-t lent találod, szokták gyakran frissíteni.
-
Reinkz
senior tag
Sziasztok
Felraktam az adhell 3-mat, domain rules be van kapcsolva, youtubon még is bejott 2 whises reklám, es nehany weblapon is latok alzas reklámokat, valamit nem allitottam be?
-
Mr.Silkó
veterán
-
petya2012
őstag
sziasztok
mennyibe mennek el mostanság ezek a telók használtan??1,5 éves az enyém
a telekomtól vásárolt az kártyafüggetlen? -
w333
félisten
-
-
dkovizoli
addikt
válasz
pendre54 #44494 üzenetére
Üdv. Én használtam crystallusiont. Az tuti, hogy törés ellen nem véd. Talán egy darabig a hajszálkarcok ellen. Néhány hétig max. Szóval nem nagy durranás. Üvegből létezik olyan is ami nem hajlik a széleire és teljes felületen tapad. Én anno ebay-ről rendeltem hozzá ilyet. Talán az, az általad választott tokkal azért adna némi biztonságot és a kijelző nagy részét a karcoktól is védné.
-
goldister
tag
Ha már tokokról van szó. Alcantara tok mennyire jó védelemre? Most Nillkin Frosted van, de nem szeretnék rá jobb védelmet, mivel nem nyúlik a tok a kijelző fölé, de nem akarom hogy nagyon megnövekedjen a méret. Még néztem spigen is, de nem tudom. Whitestone üvegfóliával kompatibilis?
-
marquuard
veterán
válasz
pendre54 #44502 üzenetére
Biztos van olyan gyártó, aki mindkét terméket gyártja és forgalmazza is, bár a legbővebb ismeretem annyi, hogy egyre több üvegre ráírják, hogy case friendly, aztán a részükről letudva a szükséges marketing.
Részemről az egész üveg-mizéria arról szól, hogy fenntartunk egy alapvető félelmet a fogyasztóban, hogy bizony ezt betöröd és szükség lesz egy üvegre.
A toknak már bőven nagyobb létjogosultsága van a védelemben, pláne az általad kiválasztottnak, mint említettem. Aztán azt senki sem garantálja a pénztártól való távozás után, hogy az fent is marad, vagy nem fogja felgyűrni a tok egy idővel.
-
válasz
marquuard #44497 üzenetére
Neked is köszönöm a véleményed, és csak úgy félhangosan gondolkodva, azt nem értem, hogy a tok, meg üveg gyártók, miért nem hangolják össze a cuccaikat, azaz egy adott tokhoz, elkészíthetnék, az ahhoz passzoló üveget is, így megadva a lehetőséget a delikvensnek, hogy igény szerint, akár párban megvegye a cuccokat.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
pendre54 #44496 üzenetére
A kiálló tárgy a maradék 5%.
Maga a tok úgy van kialakítva, hogy a négy sarkánál jócskán túlnyúlik a képernyő síkján, így az esetek nagy többségében valóban megvédi a komplett telefont ez a tok. Ha meg éles/kiálló tárgyra esik a mobil, azt semmilyen edzett üvegfólia nem fogja megvédeni, az a véleményem.
icemad kollégához csatlakozva megfontolandónak tartom az esetedben a készülékbiztosítás megkötését is, amennyiben olyan helyről szerzed be az S8-at, ahol van rá lehetőség, illetve ha van már lakásbiztosításod, amibe bizonyos cégeknél bevonható a mobil is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rendszergazda topic
- Steam Deck
- Tőzsde és gazdaság
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest