- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
marquuard
veterán
-
Vettem egy Spigen NeoFlex fóliát mert a gyári Samsung fóliát felnyomta a Spigen tok, erre pedig az írták, hogy case friendly. Valóban az, gond nélkül felraktam, bár egyszer vissza kellett szedni, mert alákerült egy szösz, de ez a spriccelős módszer kellemesebb mint a gyárinál.
Szépen felment, 12 órát hagytam, elment minden buborék rendben rásimult... DE! gusztustalan narancs héj kinézete van, a gyári sokkal szebb, annál szinte nem is látszik, hogy fólia van rajta, ez pedig matt egy kicsit és narancshéj kinézete. Találtam egy képet róla, más is belefutott már, ilyen:
Inkább kivágom pengével a gyárit megfelelő méretre és szerencsétlenkedek vele egy kicsit, de ez megy a kukába. Ráadásul az íven sem tapad meg szépen, kicsit eláll. Ha rásimítom rátapad, de egy idő után ismét kezd visszapörögni. Nem javaslom senkinek, hogy ilyet vegyen.
-
Mauro812
tag
NextRadio csak FM rádiózásra jó? Mert Google szerint nem kompatibilis S8-cal. Azt hittem online rádiókat is lehet vele hallgatni.
-
hevepapa
senior tag
Az enyém 1 éves, soha nem volt vele probléma, nincs karc. A sebessége is teljesen rendben van.Érzésre picit talán lassabb mint a teljesen szűz állapotában, de ez természetes. Az aksija átlagban másfél napig kibírja.
A rendszer telekomos és csak OTA ment rá. Összegezve: nekem bevált az S8. -
ZsRoberto
újonc
Üdv. Hello.
Segítséget szeretnék kérni.
adott egy telekomos s8 . Rootoltam.
tökéletes volt míg újra nem indult. A twrp-ben azt írja ki kilépéskor hogy nincs operációs rendszer telepítve. Valamit törölhettem. A telefon A galaxy logo után újra és újraindul. -
Deck
titán
1 év 4 hónapos a telefonom.
Kis érdekességek:
- egyik okostelefon sem volt meg eddig
- karcmentes
- szervizben nem volt
- váltás tervben sincs, tökéletesMás, hogy áll?
-
dkovizoli
addikt
Nem volt olyan lehetőség, hogy ne jelezze a privát számokról bejövő hívásokat?
-
dkovizoli
addikt
-
ToBeY
nagyúr
-
LoGeN90
aktív tag
válasz
sebgutkopf #45966 üzenetére
Ertem. Tehat igen, vagy nem?
-
LoGeN90
aktív tag
Tenyleg megkapjuk a kovetkezo frissitessel az AR emojikat?
-
Deck
titán
Valami jó headsetet tudtok 10k körül? Nálam ez fogyóeszköz ezért nem adnék érte többet
-
AMILO1510
csendes tag
-
thamasz
senior tag
Irónia on. Jöhetne már a szeptemberi frissítés vagy valami S10 hír (S9 kimarad), mert már unalmas kezd lenni az S8 telefonom, csak működik és működik és az aksi is bírja, tok is van rajta és fólia is. Van rá biztosítás és még közel egy év gari. Egy ideje semmi bug sincs. Uncsi na. Off. :-)
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Williamgrant #45944 üzenetére
Másik rommal és home csc-vel nem vesztek volna az adataid, de lehet kijavította volna a Viberrel kapcsolatos rom-inkompatibilitást.
-
sebgutkopf
őstag
válasz
Williamgrant #45917 üzenetére
Még egy lehetséges beállítási probléma.
A telefon beállításaiban a Zárolt képeryő és védelem. Itt az értesítések engedélyezve:
először is legyen bekapcsolva, míg a tartalom elrejtése. Továbbá a részletekbe beljebb tekintve az értesítések megjelenítése: viber
Itt külön lehet állítani az üzenet, hívás, rendszer viber értesítéseket, hogy zárképernyőn ezek mehetnek-e. -
válasz
Mr.Silkó #45943 üzenetére
Legfrissebb volt rajta, ezért feleslegesnek éreztem downgradelni. Másik rommal meg ugyanúgy vesznek az adataim vagy még nagyobb katyvaszt okozok. Az update óta csinálta, tuti valami beragadt a frissítés során a viber vagy a képernyőzár adataiban.
Megoldotta, csak lehet belakni a rendszert nulláról. A legfájóbb a banki szoftverek aktiváltatása.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Williamgrant #45938 üzenetére
De legalább megoldotta a problémát? FR előtt másik rom telepítését próbáltad?
-
XboxGamePass
senior tag
Javítási időre nem lesz max pontos a pécsi szerviz. Múlt héten adtam le beégett kijelzős S8+ telefonom és még semmi hír.
-
-
marquuard
veterán
Régen romoltam Odinnal, ha most XEU CSC-m van, és van frissebb XEU CSC, akkor a simát flasheljem rá vagy a HOME-ot, ha mindent meg akarok hagyni?
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Williamgrant #45935 üzenetére
Nacccerű.
-
Csak jelzem a Viber problémámra a megoldás:
Gyári beállítások visszaállítása. -
Mo Bill
aktív tag
Telekomos vagyok és a biztonsàgi frissítésem július 1.-i.
Ez másoknál is így van? -
SteveJobs
őstag
Sziasztok! Rendelt már valaki Kínából kijelzőt?
-
KunEmber
senior tag
Skacok, találkoztazok olyannal, hogy nem teszi le a Messenger a hangüzenetet? Van egy kis mikrofon ikon, amit ha nyomsz, veszi a hangüzenetet. Az esetek 60-70%-ában hiába engedem le, veszi tovább a nagy semmit. Tapasztaltatok már ilyet?
-
-
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Egy percre van állítva a képernyő,de képek nézegetésénél nagyon hamar elsötétedik.Ez mitől van,és hogyan lehet kikapcsolni? -
Ateszpapa
addikt
válasz
Williamgrant #45909 üzenetére
Hátha ott tapasztalták már.
Én használok Vibert, de csak írogatni, és most nem tudom kipróbálni, hogy vajon bekapcsol-e a kijelző ha hívnak rajta vagy nem.
Gondolom a Viber beállításainál az "Üzenetek esetén a képernyő világít" be van pipálva.
Szerk:
Közben ki tudtam próbálni, ki is írja ki hív, minden rendben vele.
Legfrissebb XEH rom van rajta (Augusztusi) -
Mr.Silkó
veterán
válasz
Williamgrant #45911 üzenetére
Akkor már csak az a kérdés, hogy itt, a többi Vibert használó fórumozónál is fenn áll-e a probléma..
-
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Williamgrant #45907 üzenetére
Valami biztos nincs, különben mutatná neked a kívánt értesítést.
Ha más telefonon rendben megy a Viber nálad, akkor tuti a készülék beállításaiban kell keresni a "hibát".
-
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Williamgrant #45907 üzenetére
A Viber topikban már kérdezted?
-
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Williamgrant #45905 üzenetére
Itt mit látsz? Lehet kéne egy-két screenshot tőled a korábban említett beállításokról, hogy lássuk, mi a bibi.
-
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Williamgrant #45903 üzenetére
A Messengerből indulok ki (nincs ugye Viberem):
Beállítások, alkalmazások, Viber, értesítések, chatek és hívások (Messengernél van ilyen opció, szerintem a Vibernél is kell lennie, a hasonló alkalmazástípus miatt), "a zárolt képernyőn" (speciális). Itt lehet rejtést állítani.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest