Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaliGab23
senior tag
válasz
kengyel #22990 üzenetére
Kicsit túltolják már a samunál szerintem.. Ki sem hűlt még az S8, de már jön az S9..
És persze S8-nál (nem mintha annyira hiányozna, persze azért kíváncsi vagyok mindig az új ROM-okra) már csúszni fognak a frissítések.
Csatlakozom a táborhoz, kihagyom én is az S9-et.
Az S10 meg mikor fog jönni?? 2018 nyáron? hogy megelőzze az Iphone 1000et??
Jajj. -
válasz
marquuard #22992 üzenetére
Adblock for Samsungot használom én is a kezdetektől. Teljesen jó!
Más! : köszi az ACR pro val kapcsolatos válaszokat.
Kérdés :
Ha benne vagyok pl. a böngészőben, és közben van egy bejövő hívásom ami a képernyő felső részén jelenik meg. Azt nem lehet máshol megjeleníteni? pl a képernyő közepén egy ablakban ?
-
marquuard
veterán
Átállok samsung böngészőre, melyik adblockert ajánljátok?
-
polonic
félisten
A frissítés után a notif centerből eltűnt az egyik ikon, azt hiszem a nearby.
Nektek sincs ott? -
-
Chrys_
addikt
válasz
Gascoigne74 #22960 üzenetére
Működik teljes képernyőn az eredeti YT-app és az OGYouTube is (én ezt használom, mert ugye ez fut a háttérben is, a fullHD megjelenítés pedig elég).
-
válasz
Mr.Silkó #22980 üzenetére
Ahogy néztem munkába jövet a neten, vagy USB-C -> HDMI átalakító,vagy DEX, de akkor már utóbbi, azt úgyis akarok enni. Megvárom a Black Friday-t és ha sehol sem lesz akció, a mastercard-os dec. 15ig tart, így meg tudom venni 35k helyett 28-ért Samsung Store-ban.
Azt néztem, hogy Miracast-al is át tudom lőni, de szerintem egy fullHD filmet nem visz át akadásmentesen.
-
csabicska
senior tag
Üdv.
A Samsung böngésző könyvjelzőit a Chrome böngészőbe hogyan tudom importálni?
Köszi előre is. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
Zsozsoka 74 #22953 üzenetére
Elvileg igen, de én nem szoktam, és semmilyen anomáliát nem okozott ez még nálam.
-
söncö
tag
válasz
Mr.Silkó #22950 üzenetére
Igen ez a gond most is. Olyan laggik vannak hogy 10-ből 7szer nincs animáció zárfeloldásnál meg hasonlók.
Ideje cserélni ,de akkor ezek szerint csak jobban járok.
Android frissítésileg meddig várható hogy támogatást fog kapni az S8. Pl a következő főverziót megkapja aztán jónapot vagy utána is lesz? -
-
hunluigi
senior tag
Akkor most már csak telenóriéknál kéne hogy felébredjenek...
-
polonic
félisten
El sem hiszem, hogy megjött a XEH-re a frissítés.
És akkor most kettő van, ha jól olvastam? 3-as és 5-ös végű? -
thamasz
senior tag
válasz
janosibaja #22961 üzenetére
Néhány napja én is ráengedtem a frissítést úgy, hogy a disablerről el is feletkeztem, de minden működik, semmi hibát nem vettem észre.
-
wayet
csendes tag
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy az S8 lezárásakor a másodperc töredékére fekete-fehér a kijelző. A youtube teszten ez nem látszik, így nem tudom, ez alapműködés-e, vagy valami nagyobb probléma előjele. Ti tapasztaltatok hasonlót?
Köszönöm előre a válaszotokat. -
lukoz
aktív tag
Sziasztok!
Laptopon egy pendrive-ot NTFS-re formáztam, majd bedugtam a telóba, és nem tetszett neki, át is formázta a teló FAT32-re. Viszont így 4GB-nál többet nem tudok rámásolni.
Nem lehet ezt valahogy megoldani, hogy elfogadja az NTFS pedrive-ot? -
janosibaja
őstag
Hajnalban, félálomban ráengedtem az októberi frissítést az S8-asra.
Sajna nem kapcsoltam ki előtte a bxActions-t és elfelejtettem újra engedélyezni a programokat a BK Package Disablerben...
Minden működik. Lehet valami, ami titokban rendetlenkedik, csak még nem veszem észre, csináljak bármit a telepítéssel? (Tudom, örüljek, de hátha, inkább kérdezek
)
-
Gascoigne74
csendes tag
Másnak működik a youtube teljes képernyős üzemmódban? Nekem eltűnt ez a lehetőség. Nem figyeltem, hogy a frissítés óta vagy a youtube appból vették ki ezt a funkciót.
-
Hikvision
senior tag
Üdv!
Gyári samsung vezeték nélküli gyors töltő, azt csinálja, hogy teljes feltöltés után, átvált zöldre, egy pillanatig kikapcsolja a ventilátort, aztán újra bekapcsolja és pörgeti magát egész este, miközben a telefon 100%-on áll benne. S7-nél ilyenkor szépen kikapcsolt a venti, ami normális is lenne. Másnál is ilyen szar?
Köszi. -
Ateszpapa
addikt
válasz
icecave #22954 üzenetére
Ez jó kérdés még nem próbáltam ki.
De szerintem nem lesz jó, mert drivereket kell telepítenie a PC-nek is, hogy felismerje a telcsit.
Este ki tudom próbálni egy Samsung F6400-en.Ami tuti müxik az, hogy a telefonba bedugod a vincsit OTG-vel és a vincsire másolod a filmet, és azt be a TV-be.
-
SharpSA
veterán
Független S8+-ra is megjött a frissítés, most töltődik le. 536,48MB
-
zzola
titán
válasz
Zsozsoka 74 #22953 üzenetére
Igen, minden tiltást ki kell kapcsolni...
-
Mikor hazalátogatok, édesanyámmal együtt szoktunk filmezni. Van egy ilyen TV-je: [link] Eddig úgy néztünk TV-t, hogy egy kis USB-s vinyót, vagy pendrive-ot rádugtam, és simán lejátszotta.
Kérdésem,hogy ha a telefont ugyanúgy USB-n rádugom, látni fogja a TV, mint külső meghajtó és le tudok róla filmet játszani?
-
Zsozsoka 74
senior tag
Sziasztok. Xeh függetlenre az éjjel nekem is megjött a 3-as után egyből az 5-ös frissítés. Kérdésem az lenne hogy mielőtt frissitek disableres tiltott dolgokat engedélyezni kell előtte?
-
törölt tag
válasz
badxgirl #22944 üzenetére
Ennek az üzemidőnek és egyben az elégedettségnek egyetlen oka van:Te is klónt vettél.
üdv a klubban
Viccet félre téve tényleg sokan elégedettek vagyunk. Disablerrel gyomláltam a pluszt is de csak mert a hobbimhoz kellet még egy kis tartalék. Sajnos gyenge hálózati viszonyok között nagyobb a merülés.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Tamás88 #22945 üzenetére
Az megvan hogy az elévülési időt bizonyos /jogilag szabályozott /lépésekkel ki tudják tolni, akár jóval hosszabb időre is?
Aki kiskapukat keres és abban reménykedik, hogy megússza, mert itt a balkáni szférában mindent meglehet, annak keserű pillanatai lehetnek később.
A megúszásra hirtelen csak egy ötletem van, holttá nyilvánítás x év után, utána valóban lejár majd az elévülés. -
Megérkezett az Okt.01. Biztonsági frissítés a független s8 amra
-
söncö
tag
Sziasztok.
Telefon vásárlás céljából valakinek tapasztalat i6-ról S8-ra?
Vártam az i7-et ,kinézetre ugyanaz ,vártam az i8-at ugyanaz. Meguntam az almát nincs szabadság.
Lesz-e olyan kényelmes ,praktikus ,gördülékeny mint pl egy i7?
Tapasztalat esetleg ,hogy mire figyeljek vagy mi lesz szenvedés az elején.
Összesítve: megéri lecseréljem az i6-ot s8-ra? -
-
badxgirl
aktív tag
válasz
#67656192 #22939 üzenetére
Így van, ahogy írtam is. De egy ugyanilyen napon a p10 pl 5 órát bírt.
Ez akkor szokott 4.5-5 óránál megfeküdni, ha játszok is jócskán.
Egyébként azt figyeltem mobilneten sem zabál sokkal többet, bár ebbe talán beleszámol az is hogy ahol mobilneten szoktam lenni délelőtt ott maxon van a térerő mindig.
Vagy pl az s7-em úgy hozott hasonló kijelzőidőket hogy sok minden ki volt lőve.
Nekem annyiból mindegy hogy este ígyis úgyis töltőre rakom, de ez a húzósabb napokat is kibírja megszorítások nélkül, míg az s7-nél ugyanehhez tiltogatnom trükköznöm kellett, a p10 meg legtöbbször délután 3 körül töltőre került hogy kihúzza a napot.
Így én maximálisan elégedett vagyok vele. Lehetne többet is kihozni az általatok javasolt beállításokkal tiltásokkal, de egyenlőre ezzel is jól elvagyok, az meg megnyugtat hogy ha hardcore felhasználásra váltanék, reszeléssel még an benne tartalék 😀😀 -
válasz
Mr.Silkó #22941 üzenetére
Épp akartam kérdezni,hogy ezek közül melyiket érdemes felrakni hozzá: [link]?
Egyébként mostmár igen jól állok a telefon kiismerésében, csak hát dolgozni is kell így hétköznaponként ugye
Tisztán látszanak az előnyei, hátrányai is, de majd írok egy összefoglalót erről, ha használtam 1-2 hátig a telefont. -
*Mukeey*
addikt
válasz
szkorhetz #22913 üzenetére
Ez annyira nem igaz hogy....:kb 10 évvel ezelött eljöttem az akkor még pannongsm-től.Bementem kirendeltségbe,lezárattam a számlám,ott helyben kifizettem ami hátra volt.Elköltöztem külföldre.6 év után visszajöttem,bejelentkeztem egy lakcímre.Rá kb 2 hétre jött a behajtó,hogy a pannongsm eladott valami 5ezerFt tartozást nekik,mert mikor lezártam a számlám,rosszul számolták ki.Próbáltak keresni,de ugye sehol nem értek el.Na az 5ezerből lett 90ezer a 6 év alatt.
-
badxgirl
aktív tag
Bekem a tegnapi ilyen volt. Gyári vilagos téma, automata fényerő, bixby és szinkron cuccok on, felbontás fullon, helymeghatározás bekapcsolva, többnyire wifi... face, messenger, böngészés...játék most nem volt benne.
Szerintem így hogy semmi nincs tiltva és felbontás meg minden oda van húzva rendesen, nagyon nagyon korrekt...
Ja, sima s8...
-
leslien
nagyúr
Oreo UK (BTU) bétát azt buktuk ,de ha jönne a DBT akkor ott sem lehet csak Német sim kártyával trükközni?
-
-
válasz
bigdady #22932 üzenetére
Az lesz, chrome szerintem eléggé eszi is az akkut. Pár napra letörlöm, meglessük.
Tényleg, vezeték nélkül töltöm a telefont általában (gyári samu, amit linkeltem), mennyire gáz,ha leveszegetem róla a telefont? Inkább hagyjam amíg szépen feltöltdődik, max. a töltőn nyomkodjam, ha épp eszembe jut?
Gyorstöltést kikapcsoltam, nem hiszem, hogy jót tesz hosszú távon az akkunak, de lehet tévedek. Mondjuk az csak kábelesnél volna fontos.
Bixby-t hol kell letiltani/kikapcsolni? Egyszer felajánlotta akkor kikapcsoltam, az elég?
-
iOS-ről jöttem, ott elég smooth volt, de abban az iOs mindig jó volt, hogy ezeket elrejtse és a folyamatosság érzését keltse. Droid (chrome is) gyors, de van, hogy anim nélkül, vagy minimális animmal csak odab*ssza az arcod elé a kontentet és szétesik az egész folyamat. Szokni kell. Ezzel most nem vitát akarok indítani, azt mondom, amit tapasztalok. pár nap után még nem mondok véleményt, gyűlnek a pro és kontra érvek mindkét oldalon.
Jut eszembe, köszönöm ismét a válaszokat mindenkinek.
Csak ha egyesével megköszönöm, nekem is megköszönik a részvételt a topikban.
-
bakkir
tag
Mai nap én is beléptem a táborba egy S8-cal (sima).
Eddig minden okkés, szép lassan kezdem belakni.
Elsőnek megnézem mennyire bírja az aksi és ha síralmas, akkor megy a optimalizálás, bixby és társai letiltása. -
-
válasz
insyde5 #22885 üzenetére
Én általában a "vizesen/nedvesen" felrakható fóliákban hiszek, évek óra magam fóliáztam körbe a telefonjaimat Invisible shield, Gadgezhieldz, vagy bestskinsever fóliákkal.
Most azonban annyit hallottam a Mobile outfitters-ről,hogy kipróbáltam azt. Rohadt drága, 12k a teljes teleofn védelme, de ha cserélni kell, ugyanaz már "csak" 4k. Előbbi fóliák azért 10-30 dollár között vannak. Megcsinálták, alatta egy deka kosz nincs, szép lett, de mivel ismerem ezeket a fóliákat és hogy hogy száradnak, kis cselt bevettem. Hazavittam a kapott zacsiban (hisz száradni kell,vagy felválik különben, amit nedves), majd szépen elkezdtem valami sorozatot, köben végig simogattam a széleket, rajta tartottam különböző pontokon az ujjbegyemet, hogy így biztosítsam, hogy tökéletesen ráragadjon körban a széleken is, szépen száradjon rá. Ha ezt nem csinálom meg, a szélén látszott volna nagyon picit, hogy levegős a fóla/nem tapadt fel 100%-osan.
Minden nedves fólia titka,hogy meg kell várni a teljes száradást, ami otthon felrakott esetében (mivel nincs spéci folyadék hozzá) lehet 3-4 nap is, de akkor ha maradt buborék, az is felszívódik.Persze, így tok kizárva, mert felszedi a fóliát (legalábbis a legtöbb), de nekem ez így megfelel.
-
speedy87
csendes tag
Karacsonra szeretnék egy S8-at rendelni a Mobilcornertől, milyen tapasztalataitok vannak a céggel? Érvényesíthető a +1 év gari?
-
bezz
tag
T-s vagyok T-s telefonnal.
Ma reggel jött ez a AQJ5-ös frissítés. Valaki felrakta már?
A telóval semmi gondom, minden megy flottul, mostanra már az üzemidővel is elégedett vagyok, miután kikapcsolgattam mindent ami fölösleges. Ezeket nem cseszi el ez a frissítés? Nem örülnék ha megint játszadozni kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- EAFC 25
- Robotporszívók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest