Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
babosmiki
addikt
válasz
kisdobos0111 #22579 üzenetére
Na ez jó hír!
Azért igen jó lenne ha eszedbe jutna, hogy hogyan sikerült, mert nekem még mindig nem megy..
-
Mr.Silkó
veterán
-
válasz
Mr.Silkó #22574 üzenetére
Azt hittem, hogy ez az, hogy kikapcsolt képernyő van alapból,de ha jön valami értesítés (sms, e-mail, stb), akkor kivilágít a lockscreen, és látható,hogy mi jött (mint iOS-en). Eredetileg is ezt akartam megoldani, de akkor ez nem fog menni,ha jól értem.
Más: blue mailban az instant push beállításnál mit kell beállítani, hogy azonnal megjöjjön az e-mail? Mint a képen látható, ha "érkező"-re rakom akkor nem lehet időt állítani, ha bejövőre, akkor 3 perc a legkisebb intervallum, hogy csekkolgassa a szerveren az új leveleket. Ezek szerint most jól van belőve?
Maxximus: Figyelem folyamatosan, nem sietek vele, 20k-ért ha találok, akkor veszek egyet. Erre azonban várni kell.
-
kocsij
tag
Ez ugye vicc hogy a telekomnál már van frissités a Xeh függetlenekre meg semmi augusztus óta?
-
sgeza
veterán
Volt valami érdekes az elmúlt 3500 hozzászólásban? Nem nagyon jártam itt mostanában! :-D
-
bigdady
nagyúr
válasz
icecave #22563 üzenetére
Nincs, én is megszivtam, rakhattam újra az ikonokat késöbb mert akartam adni egy esélyt a gyárinak
A felvillanást aod-vel,vagy anélkül próbálod? Használat közben sem villan fel? Nálam megy, aod-t használok és felvillan simán, hanggal egyszerre majd ott marad az ikon is aod-n. Tokeletes. Ami meg kezeli az edge kepernyo villogo széleket ott meg az villan fel úgy
-
válasz
Mr.Silkó #22547 üzenetére
Dehát van erre opció: [link]
Ha ez így van mindegy, marad az AOD vagy a led, bár ha AOD nem csak a kis mail ikont mutatná hanem kicsit bővebb infót már az is megfelene.
bigdady: Nova nekem is megvan véve, de akarok adni egy esélyt a gyárinak. Amúgy van benne olyan hogy az ikonok megmaradnak olyanok mint most?
-
eliterob
tag
Üdv! Valaki próbált már két Bluetooth eszközt egyszerre kapcsolni? Gondolok itt két hamgfalra pl. Jó lenne ha tényleg tudná gyakorlatba...
-
Valkűr
addikt
Volt telekomnál valami frisdités S8+ ra...Nem figyeltem mi volt
-
abyssc2
tag
Sziasztok,
Tervezem egy S8 beszerzését, azon gondolkozok, hogy megvárjam-e a Black Fridayt vagy felesleges?
Szokott GSM boltoknál is black friday akció lenni? Van ebben valakinek tapasztalata?Media Markt, Extreme digital és egyéb helyeken jóval drágább a telefon, mint a GSM boltokban. Mi indokolja ezt a felárat?
-
válasz
Viktor0610 #22495 üzenetére
Trágya ez a samsung reg-es oldal.
Az elején nem írtam be a sorozat számot,de simán engedte végig a lépéseket,IMEI-t elfogadta,azután nem hosszabbította meg. Harmadik próbára erre is figyeltem, jól beírtam ez elején a sorozat számot és így elfogadta a garancia hosszabbítást. Nem is értem ha az elején van egy kizáró ok, akkor miért hagyja végig a lépéseket...a végén meg benyögi, hogy nem samsung által lett forgalmazva (úgy, hogy az IMEI stimmelt) Mind1,megvan a 2 év. Köszi a tippeket.Más.
Ha valakit érdekelne wireless autós töltő. Most vettem kb 4,800.- ért,holnap reggelig még akcióban lesz.
-
válasz
bigdady #22470 üzenetére
Na, hát én bekapcsoltam, de b*szik felvillanni a kijelző, ha jön e-mailem. AOD kikapcsolva, mondom megnyomom már a power gombot, erre mikor ennek hatására felvillan a kijelző, ott sorakoznak az e-mailek a lockscreenen. Mikor jöttek nem villant fel a kijelző
Mr.Silkó: Köszi neked is megint a válaszokat (meg másnak is).
-
dnelb
veterán
válasz
firemanus82 #22535 üzenetére
Látod erre is rosszul emlékszel, nem a túlszaturáltság ellen ajánlottam a progit, hanem hogy a kijelző beégését megakadályozzák vele az emberek, mert az LG ezt is összehozta, hogy az ips "beégjen" ...
a frissítéssel kapcsolatban a helyre rakással vannak tévképzeteid
jaja, bejöttél sírni hogy mekkora g*ci az lg, hogy tuti g6 után nem jön majd update a g5-re, holott az utolsó 6 évnyi lg flagship mind 2 fő updatet kapott. De látom még fél év sem volt elég hogy felfogd. -
firemanus82
senior tag
OFF : Nem kell mast tenni csak tavaly julius kornyeke utan beleolvasni a g5 forumba.
És Igen emlékszem h a túlszaturált színeket nem -bírod és valami night progit ajánlgattál. Oh itt ez fícsör bocsi... eletemben nem hasznaltam. a gps a nagy többségnek problémamentes Volt, a frissítéssel kapcsolatban a helyre rakással vannak tévképzeteid... De elég csak beleolvasni a g5 fórumába h ki is volt a troll és ki is kötött bele szinte mindenkibe...
Tudod okos enged... 😉 -
espi38
őstag
válasz
Viktor0610 #22523 üzenetére
Akkor nem, köszönöm a választ 😁
-
válasz
Viktor0610 #22523 üzenetére
Simán itt kell regelni a készüléket?
Ha most nem csinálom meg, van valami határidő,hogy vásárlás után meddig lehet ezt megtenni (pl. Huawei-nél azt hiszem 90 nap volt, aztán így jártál kártya járt, ha lemaradtál)?
-
-
-
torok6
aktív tag
Sziasztok! Melyik Ausztriai rom a független?
-
espi38
őstag
válasz
Viktor0610 #22495 üzenetére
Szia, még az eus samsungokat is két évig javítja a Samsung?
-
anrab
addikt
Sziasztok, sehogy nem találom a virtuális bill. cseréjének az opciójátt.
Köszi. -
dnelb
veterán
válasz
firemanus82 #22510 üzenetére
kékfényszűrést.
látom elég sz*r memóriád van, konkrétan megírtam a topikban hogy egy egyenetlen fos rajta az üveg, ami miatt hatan jöttek nekem, gagyi a kijelző, plusz a használhatatlan gps miatt majdnem kidobtam a kocsiból az ablakon.
de az volt nekem a csúcs, hát persze.
jah közben megvan, bejöttél trollkodni a frissítés miatt, aztán helyreraktam a dolgokat a fejedben és ezen besértődtél . -
firemanus82
senior tag
Éjjeli módon mit is értesz? Rendszer eq nekem meg egyáltalán nem fontos. De annál fontosabb lenne h ha lenémítom a telefont ne adja magától vissza a hangot, illetve ha egy eszközt hozzáadok akkor jegyezze már meg. A G5 dizájn nekem tetszett. Ahogy a nagylátószögű kamera is...
Tudom h volt G5-od mert emlékszem h akkor még az volt neked a csucsmobil -
hoy
tag
Sziasztok!
Ez a zenék albumborítója még mindig nem jó
Tehát felrakok a music mappába komplett zene albumokat képekkel együtt, s a lemezborító kép megjelenik a galériába.. De minek.
Ha amit mondtatok, hogy rakjak egy .nomedia file-t a music könyvtárba akkor a galériából eltűnik. Ez tök jó
De a zenelejátszó se látja ilyenkor.... Csodálatos ez az Android...Nem lehet beállítani, hogy a Galériában csak a fényképező által létrehozott képeket lássam?
Válaszotokat előre is köszönöm. Biztos én szúrok el valamit de mit vajon?
-
madkiller
őstag
válasz
Viktor0610 #22506 üzenetére
Köszi, megrendeltem
-
-
dnelb
veterán
válasz
firemanus82 #22501 üzenetére
jah jobb, még éjjeli mód sincs, se rendszer szintű eq :d hagyjuk már
nekem is volt G5, kanyarban sincs sehol S8hoz képest, se szoftver se hardver se külső -
madkiller
őstag
válasz
Viktor0610 #22503 üzenetére
Ugyanaz van a linkben, mint amit én linkeltem.
-
madkiller
őstag
válasz
Viktor0610 #22497 üzenetére
[link] ez mennyire tuti, hogy eredeti?
-
firemanus82
senior tag
válasz
janosibaja #22457 üzenetére
Oke h valami baj van de mi?
A bluetooth aksijának töltöttségi állapotát %ban az értesítési sávon a G5 mutatta. Hát azt hiszem fícsőrben még az LG jobb... 🤔
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- EAFC 25
- Robotporszívók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest