Hirdetés
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli_2010
tag
válasz
glacious #54729 üzenetére
Kösz szépen, megkísérlem!
-- ezt reméltem én is... aztán majd kiderül.
Most lett 1 sima S21, -céges- majd megszokom, az S7 meg lesz a gyerkőcé. Aksi már gyengül, pár halvány beégés is van..
De ha feléled jól, az még dilemma: nem szeretem pl. a kijelzőgombokat és az ujjlenyomatolvasót se az S21-en. -
Diokhan
addikt
válasz
glacious #54335 üzenetére
Azt nem tudom, hogy melyik procira jobb a támogatás. sosem vizsgáltam meg a dolgot ebből a szempontból. Abban sem vagyok biztos, hogy az S7 edge hány féle procival jött ki. Az enyém az telenortól van eredetileg, bár azóta hivatalosan független. Szerintem Exynos van benne.
Én a Note4-et, a HTC HD2-t is úgy romoltam, hogy amelyik rom tetszett és kompatibilis volt a készülékkel, azt feltettem. De az S7 edge-m megy eladásra, azt nem fogom piszkálni. A Note8 meg egyelőre jó a gyári rommal. Majd ha valami nagyon ütős rom lesz rá, majd rá teszem. -
looser
addikt
válasz
glacious #53838 üzenetére
Hát igen, egy 10 éves Lumix kompaktot hord magánál, amit ismer és szeret, de nemrég rácsodálkozott, hogy mobillal is milyen szép képeket lehet lőni. Így lecserélnénk a gombos Alcatel + Lumix kompakt kombót egy telefonra. Női táskában elfér. A szép kép meg tényleg lényeges lenne, de ez az akksi dolog eddig eszembe sem jutott. Nálam nem nagyon mentek gallyra 2-3 év alatt az akksik. Szinte teljes lemerülés és teljes feltöltés van nálam mindig és évek után is bírja a 1,5-2 napot egy telefon.
-
-
MadMancs
veterán
válasz
glacious #52429 üzenetére
Gyakorlatilag már csak a voda ragaszkodik a SIM lock-hoz. Telekomnál az összes teló független már és ingyen függetlenítik a régebbieket ha van hűség/törlesztő ha nincs. Telenornál az új készletek már mind függetlenek, az elfekvő régebbi készletek és a "butafonok" SIM lockosak. Ők a hűség lejárta után ( illetve húségidőn belüli készülékcsere/hosszabbítás esetén azonnal) függetlenítenek ingyen.
-
Parallaxis
addikt
válasz
glacious #52392 üzenetére
Nem is értem, hogy tudja valaki elhinni, hogy az oled kijelzők a fekete esetén adnak ki magukból fényt
Pedig régebbi paneleknél (a Samsung-nál is) adtak ki fényt.
Egyszerűen azért, mert teljes kikapcsolásból üzemi állapotba lassan váltott, ezért minimális fényerőn hagyták.
Talán emlékszel még a "WC-teszt" néven elhíresült dologra, ahol teljesen sötét helyre elvonulva (ami általában egy háztartásban a WC) fekete tartalomnál látszott a képernyő derengése, sőt a kijelző ragasztásának nyomai is látszottak ilyenkor.
Ezeknél a kijelzőknél volt az a probléma, ha nem ezt a minimális világítást választotta a gyártó, akkor fekete alapon fehér szövegnél lilás utánhúzás látszódott, mikor scrolloztál. [link]
-
gabo91
aktív tag
válasz
glacious #50566 üzenetére
Köszi a tippeket, és a többieknek is.
Sony 800mah-os töltővel kikapcsolva (4,5óra) feltöltötte most 100-ra, előtte wipe cache ürítést csináltam. Meglátjuk mit merül éjszaka, illetve utána hogy fogja bírni.
A 68%-ról annyit hogy 4,5óra kijelző idő volt benne, 11%-al jöttem el melóból 40percet ment spotyfiról (offline) zene, maradt 8%!!! konkrétan művészet volt lemeríteni max fényerőn 1 órát ment youtube hogy végre sikerüljön lemerülnie.... Azért ez nem olyan rossz
-
alcapone386
őstag
válasz
glacious #47818 üzenetére
9v feszültséggel számoltam, mert annyival töltött 14wattórát. Ennyit tudott felvenni 9v on az akksi.
Ezt vettem alapul: mAh = 1000 × Wh / VSajnos ennek van értelme, mert fogyasztási adatokat összeadva kb ennyi mah jön össze
De jó lenne, ha neked lenne igazad. Bízok benne én tévedek
-
törölt tag
válasz
glacious #47485 üzenetére
A következőt csinálom, nem jövök rá hogy hol a gond:
- Odin 3.13.1-el felrakom a samfirm által letöltött utolsó XEH FW-t (G935FXXS2DRC3)
- Miután elindul a fejlesztő menüben be van kapcsolva az OEM feloldás
- Odin-al felrakom a TWRP 3.2.1-1 recovery-t, manuálisan reboot-olok felrakás után
- Belépve a TWRP-be felrakom pendrive-ról a no-verity-opt-encrypt-6.0.zip-et (ezzel lehet probléma?)
- Reboot és nem indul a rom (fekete képernyő "Az ellenőrzés sikertelen" üzenettel) -
Yogibear974
senior tag
válasz
glacious #46594 üzenetére
Szia!
off on
Köszi! Én is így voltam anno a HM szériával. Ez már nem kapható, csak 'feketén'. A mostani kinézett sem friss darab. '14-'15-ös modell. Van akinek már s6 -nál is problémás volt a használata. Pedig az s-voice, dual mic. nfc. párosítás is jól. hangzik. Üzemidő is jó.Meg tesztelők is jókat írnak, már ha igaz! :-0. Bocs az offért.off out.
Tudom van ilyen topik, de kifelyeztetten
ehhez a telóhoz kell. -
vohanyi
senior tag
válasz
glacious #44451 üzenetére
lucky07 - semmit sem tud feltenni ... előzmény: twrp-n teljes mentést akart csinálni, de nem mem.kártyát, hanem otg-n keresztül pendrivera... közben lefagyott,és nem tudta,hogy kell restartolni gyorsgombbal telót. Azóta, sima recovery van format data után, de odinnal sem tud semmit feltenni,hibajelzése : sw rev check fail device 2 binary 1
-
-
alcapone386
őstag
válasz
glacious #41055 üzenetére
Egyet értek. Aki havi netto 125.000Ft ból él azért érzi a különbséget. Amúgy pl Auchan s8 plus 299.000Ft....
Dragon: mondtam én ilyet, hogy a világ legjobb készüléke az s7e? Egyszerűen ha egy kompromisszum képes ember király telefont szeretne és nem veti fel a pénz, az igen is jól jár s7e-el. Ha autót akarok venni és van rá 4 millióm, akkor nem veszek 5 milliósat mert van rajta pluszba 15 col helyett 16 colos felni meg qi töltő...
-
no more
veterán
válasz
glacious #39766 üzenetére
Ez a szomorú amúgy az Androidnál... Borzasztó, hogy van mindig valami, ami merít. 3600-as aksival röhögve kellene 1.5-2 napot mennie az S7E-nek úgy, hogy szétgyilkoljuk. Ehelyett alig bír egy napot...
Megkockáztatom, hogy feleekkora aksival egy iPhone ugyanezt az üzemidő szintet hozza simán. Remélem az Oreoban javítják ezt az Android Rendszer baromságot.
Amúgy lekopogom, most mintha nem merítene már a Facebook család... Visszaállt óránként -1% merülésre (nekem AOD be van kapcsolva), bár ez wifin jelenleg.
-
Kispotter
tag
válasz
glacious #38519 üzenetére
Köszi végül a win32Diskmanagert próbáltam ami nagyon szépen is csinálta volna a dolgát, csak sajnos 32 Gb os kártya felett már nem FAT32 van ha nem exFAT. Így hiába raktam rá a nagyobb kártyára a kisebbet ugyanúgy 32 Gigásnak látta a 128-ast. Szenvedtem sokat aztán maradt az a megoldás, hogy lemásoltam az egész kártyát gépre simán és rá az újra. Féltem ettől, mert azt hittem majd megkeveredik a telefonom meg így a fájl módosítás dátuma is változik sajnos és azt hittem majd összevissza lesznek a képeim is, de nem. Szépen elrendezte percek alatt ugyanúgy ahogy volt a zenéimet is a poweramp, és még először a google fotók felhő alkalmazás is még egyszer szerette volna feltölteni a képeket a memóriakártyáról ügye de felismerte, hogy ugyanazok a képek így nem csinált semmit.
Szóval minden olyan mint régen.. ha ezt tudom..
-
-
-
-
válasz
glacious #32236 üzenetére
A B20 problémáról tudtam, de azért egy kínai telefon nem brand telefon.
iPhone-hoz van egy ilyen pontos lista a támogatott sávokról és szolgáltatókról (innen tudtam, hogy az EU modell is használható teljesértékűen AT&T és T hálózatokon), Samsung S7 Edge-hez esetleg van ilyen _hivatalos_ lista?
-
válasz
glacious #32232 üzenetére
Ez csak szerintem nem normális dolog?Mindegy, ha nem megy, nem megy. -
-
-
-
válasz
glacious #25968 üzenetére
Én szilikon tokkal lent tartom a sarkokat, egyelőre gond nélkül, de azért a tokot lehet kivágom a gomboknál, hogy ha nyomkodom, ne gyűrje a fóliát
De amúgy szép, egyelőre tökéletes az egész, 2 pici bubi van, de nem nézek oda
A hátulján tökéletes lett, végre tuti 0 karc lesz -
james008bond
őstag
válasz
glacious #17037 üzenetére
Ezt az S6E+-nál már megtanultam és az S7e-nél már elég jól ment elsőre is! Gondolom, ha már sorozatban gyártják, csak kipróbálták előtte és fog működni. Ha meg tudták oldani az ultrahangos közelségérzékelést, a csontvezetéses "hangszórót", a kerámiaborítást, a kisebb kameramodult, szerintem ezt is. Amúgy a Sharpnak volt hasonló telefonja, gondolom, azt is lehetett használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Metal topik
- Lexus, Toyota topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Ink SL GPS, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch Series 9 (45mm, GPS + Cellular)
- Samsung Galaxy Watch Ultra fehér + Spigen Modern Fit 316L fém szíj - beszámítás!
- Apple Watch 10,Jetblack, 45mm, Gps+Cellular, garanciális, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest