Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bevásárolná magát az Intel Foundry-ba a TSMC
- Blu-ray lejátszók
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- SSD kibeszélő
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
babhun
aktív tag
-
MadMancs
veterán
válasz
NandorHUN #52260 üzenetére
Köszönöm annyira nem kavargok már. Pass annyira nem lényeg, minden más meg működik. Most váltottam vissza stock-ra Glamour ról. Ott ugyan volt pass, cserében nem volt VoLTE. Igazából sose értettem ezt a Knox mizériát. S6 edgemet pl Nemesis ROM al küldteem szervízbe (Az azóta már megszűnt háztól házig gari keretében) nem egyszer, sose kötöttek bele, megjavitották az aktuális hibát, illetve visszapakolták az épp aktuális Stock ROMot VDH CSC vel. Magyarul ha szervízt nem érdekli hogy 0x0 vagy 0x1, akkor egyáltalán minek?
-
Keem1
veterán
válasz
NandorHUN #51759 üzenetére
Köszi srácok
Már megy az S Health is. Samsung Pass kell még
Nekem tökéletesen jó a stock rom, ha testre tudom szabni. Sose volt problémám, mert tudom, hogy mit törlök. Amit nem ismerek, azt előbb jegelem, de ha kideríttem, hogy nem fog problémát jelenteni, törlöm. Erre is egy régi bevált app a jó. A Link2SD. Jegelésre, törlésre. Még majd a játékok OBB fájljait akarom SD-re kényszeríteni. Elvileg ezzel megy, gyakorlatilag még nem próbáltam.Azt hiszem, ma a család keveset fog rólam hallani, offoltam magam a telefonnal
Ebéd:
- drágám, kész a kaja
- ok, kösz, csammcs... csammcs [kezemben a telefon]. 3 perc múlva: köszi, finom volt, puszi (és húztam vissza a nappaliba -
alcapone386
őstag
válasz
NandorHUN #51728 üzenetére
Sebességben sac23 volt a jobb, de csak azért mert lehetett csalni benne. Animációkat 0.1x re lehetett állítani, f7 ben 0.5. Sajnos random újraindulásokat csinált, így jöttem F7 re.
F7 nél is ma újraindult 1x, de ezzel a lendülettel arianoxx kernel 2.0 helyett feldobtam moro 4.5-t. Eddig minden rendben.
F7 összességében jobb és a gear vr is hibátlanul megy. Egyenlőre marad.
Már csak 1 kérdés, remélem van megoldás.
Hogy lehet visszaállítani, hogy status barban látszódjanak a futó appok és az értesítések? F6 hoz külön volt zip, de F7 nél ez a zip nem települ. Prime controlban nem találok ilyen opciót -
laszlolczka
őstag
-
laszlolczka
őstag
válasz
NandorHUN #51367 üzenetére
Igen,ugyanis az üzlet Samsung hivatalos szerviz) tulajdonosa gyerekkori jó barátom.De a lényeg nem publikus,gondolom tudod mire gondolok.Most személyesen láttam,teló összerak,megy a sütőbe,majd nyomás próba.Komoly beruházást igényel.Nem is értem a sufnik hogy mernek ilyet vállalni.
-
laszlolczka
őstag
-
laszlolczka
őstag
válasz
NandorHUN #51328 üzenetére
RESETTING KNOX
1) Ensure Successful install of Busybox -KNOX- & Supersu 2.52 or 2.762) Install Plugin for KNOX Reset
3) Run KNOX Reset
4) Select your preferred method (Auto – Binary flash recommended)
5) Wait till your device reboots
6) Your KNOX Counter should now be resetted to 0x0(0)
-
gerner1
nagyúr
válasz
NandorHUN #51290 üzenetére
Lehet. Én ezek közül egyiket sem használom. Amiket viszont igen, azok (nálam) rendben vannak WQHD -n is. Az viszont igaz, hogy a felbontások közötti számítási teljesítményigény eredményezhet fogyasztáskülönbséget, de szignifikánsat ott is inkább masszív 3D -s játékoknál. ahogy ezt ezt jeleztem már korábban is.
-
Alonso69
senior tag
válasz
NandorHUN #51171 üzenetére
Szia.
Nem sok minden ,én sem találtam semmilyen videót vagy leírást,csak a hozzászólások itt a fórumon és az orosz 4pda-án amelyek a stabilitást és a jó üzemidőt méltatják,hozzáteszem nekem a SOT nem sokkal lett jobb,de már elmúlt 2 éves a telóm,van 10-órás SOT is egy kicsit olvass vissza.Itt van[link]
-
gerner1
nagyúr
válasz
NandorHUN #51154 üzenetére
Ez csak úgy változhatott meg, ha telepítetted a Good Lock 2018 "Task Changer" komponensét. Az Összefoglalóban benne van, hogy miként lehet (kell) azokat használni. Tehát, a natív firmware által biztosított "megjelenés" visszaállítható, mert ez egyébként nem része az OS - nek, ez nem egy "havi biztonsági frissítéssel" érkezett ...
-
Alonso69
senior tag
válasz
NandorHUN #49733 üzenetére
Volt már róla szó S9 Infinity[link]
Az időjárás kijelzés zárolt képernyőn,nálam működött,de CryO forumtársnak valamiért nem jött össze,pedig próbáltunk minden beállítást ami nálam van úgy állítani az telóján,de nem sikerült.A Note 8 rom-nál semmit nem kell állítani csak ki pipálni és műkszik. -
Alonso69
senior tag
válasz
NandorHUN #49723 üzenetére
Én telóról nézem még annyit se látok belőle,az Orosz 4PDA-án olvasok róla ,ott is azért vannak "kétkedők", megy a vita.
Akik dicsérik többen vannak ezért is mertem felrakni és megosztani.[kép]
Saját oldala van ami azért már jelent valamit.
Én csak azt teszem fel amiről írnak az oroszok,van ujjabb ,erről nem tudok. -
Alonso69
senior tag
válasz
NandorHUN #49713 üzenetére
Az orosz 4PDA-ról linkelt Rom-okra is azt írtad, hogy nem megbízható,holott ott vannak az XDA-án,nem is olyan rég már szó volt róla (Alexega ,Alexandr Rom-ok)Ez a vietnámi nekem bejön és remélem másnak is ,mert ahogy írtad ez egy fórum és mindenkinek van saját véleménye ,ha még alá is tudja támasztani ,akkor "illik" elfogadni még ha nem is tetszik .
-
laszlolczka
őstag
-
Alonso69
senior tag
válasz
NandorHUN #49703 üzenetére
Próbáltam mind kettőt nekem nem jött be,csak kíváncsiságból,te próbáltad az Infinity Oreo rom-okat ,mert ha nem ,akkor nem kellene "leirni" őket,a képek aku használatról szerintem elég meggyőzőek.[kép]Nem akarok vitatkozni mélyik jobb,
mindenkinek az amit szeret és megvan vele elégedve.
-
laci laci
addikt
válasz
NandorHUN #48113 üzenetére
Szia.Más linkem nincs,mert ez a saját(nem teljesen) "szerzeményem".De portoltam erre a készülékre,de sajnos amit használok rommal(amit ajánlottál) nem működik,másikkal igen.Találtam hasonlót a nagy videó megosztón,de azt nem próbáltam,de megnézem azt is...De most sikerült bootlopba rakni telot egy s9 portolt rommal.Meg kellett várnom,hogy teljesen lemerüljön,mert nem akart reagálni semmilyen gomb kombinációra.Merülés után a 9008-as portot megnyitottam deep flash kábellel és elkezdte tölteni,utána már simán ment..Nagyon kell vigyázni ezekre a portolt romokra,ahogy már sokszor említetted.
-
alcapone386
őstag
válasz
NandorHUN #48100 üzenetére
Ebben tök igazad van. Drága mint állat. Meg se venném soha. Amikor ingyenes promóció volt, akkor ráraboltam és azóta használom. Root óta valóban adaway-t használtam, de most, hogy újra működésre tudtam bírni, örülök neki és használom.
Pontos okát ne kérdezd. Csak örülök, hogy újra működik és megosztottam veletek. Ennyi és semmi többet nem kell bele gondolni. -
alcapone386
őstag
válasz
NandorHUN #48052 üzenetére
Gear VR nem akart menni, de ez nem izgatott.
Ujraindult és akadt webezésnél. Melegedett jobban mint sac23 és merült is valamiért. 2szer is felraktam, totál mindent legyalulva, de sajnos mindig volt valami ami idegesített
Igaz még nem próbáltam a legújabb frissítést, de most hagyom sac23-t. Most fogja kiadni az ujabb betáját. S9 kinézet nagyon bejön -
laci laci
addikt
-
kissati66
tag
válasz
NandorHUN #47891 üzenetére
Helyesbítek, az A3 2017-es telefon és januárban jelent meg, az S7E meg 2016 márciusi, vagyis egy év sincs köztük (10 hónap), ráadásul az S7E csúcstelefon. Ennek fényében számomra (sem) egyértelmű miért kellett az A3-nak jóval hamarabb megkapni az Oreót (asszonyén már napok óta az megy). Nem azért, mert nekem annyira sürgős, csak ez a hozzáállás bosszantó.
-
Alonso69
senior tag
válasz
NandorHUN #47884 üzenetére
Nem kötelező.
De,szerinted az XDA-án mennyi orosz szerző által készített Rom van,csak az S7 edge-re 2 bíztos, hogy orosz a többi készülékről ne is beszéljünk.[link]
[link]
A banki adatokat nem mentem a telóra,mindig beírom a szükséges adatokat,nem sok pénzem van a bankban kevés a kamat.
A viccet félre téve, volt már erről szó régebben is ,hogy az orosz rom,meg a KGB,beférkőzik és lehallgat-hat, ezt mindenki saját maga kell hogy eldöntse,én simán bevállalom,mert ilyen alapon az XDA-án is kaphatok bármit ami a bank vagy a személyes levelezésemet letudja követni. -
Alonso69
senior tag
válasz
NandorHUN #47813 üzenetére
Tudok persze.
[link]
Lehet regisztrálni kell,nem tudom,hogy mit fogsz látni a linken belül.Olyan mintha egy portolt s9+ rom lenne a bixby,kamera, infinity hátterképek,közben a legújabb ERE8 -as Bootloader van ja és orosz SER a Csc-je,nincs aroma telepítő ezért úgy maradt.[kép]
Ebben a rom-ban az arcfelismerés az extra settings-ben kell engedélyezni ,aztán a smartloock-ban aktiválni. -
-
passat77
tag
válasz
NandorHUN #47760 üzenetére
Jól látom ugye, hogy a 4k 60 fps HDR videót is tud felvenni a telefon, csak ehhez kell root, meg ez a camera mod app? Ez azért elég erős!
Még csak most lesz a telefonom 1 éves nyáron, hogy fogom még 1 évig kibírni így?! Az a root, knox....... Vas ügyileg nagyon ott van ez a telefon még mindig
-
NandorHUN
addikt
válasz
NandorHUN #47685 üzenetére
Illetve még annyi, hogy 8.0 nem csak gyorsabb, de valahogy sokkal fluidabnak tűnik, ahogy pl. lapozok vagy lehúzom a státusbart.
7.0-a se laggolt vagy röcögött, de sokkal jobb érzés ez az új rendszer. - ez videokon nem igazán jön le, de majd ha felraktátok, akkor szerintem ti is észreveszitek.Frissítés előttig gondolkodtam egy telefoncserén LG V30 vagy S9-re, de most ez a 8.0 meggyőzött, hogy még egy évig jó lesz az S7. Kamera modokkal nagyon jó - pl. 80Mbps 4K-s video HDR-ben nagyon jól fest (Zero Camera Mod). Illetve magasabb záridőmoddal a sötétben is van majdnem olyan jó, mint a mai telefonok.
Kijelző és sebesség is tartja még magát, ahogy videon is látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Watch Series 9 (45mm, GPS + Cellular)
- eladó CES újdonság - egészségügyi okosóra Rollme Hero M5 Ultra
- Apple Watch Se 2 ( 2024 ) 40mm, Midnight, új , karcmentes, 2 év Alza garival
- 2+1 akció minden Apple Watch szíjra! Minőségi Apple Watch szíjak verhetetlen áron.
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest