Hirdetés
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
Yogibear974 #53877 üzenetére
Valami háttérappot törölhettem, fent van a Google Cloud Print, a gyári app, meg a HP appja is. Ezek beállításaiban ott a nyomi.
De ha rá küldenék bármit a nyomtatóra, meg se jelenik az az ablak, ahol kiválaszthatom. A céges telefonon ott van. Biztos hogy én töröltem ki egy rendszerappot, de nem tudom, mi az. A céges telón "print" és "nyomtat" kifejezésekkel nincs eggyel több app, mint a sajátomon. -
válasz
Yogibear974 #53859 üzenetére
Érthető, ha kipurcan a teló, muszáj újat venni.
-
válasz
Yogibear974 #53853 üzenetére
A repedés után én is gondolkodom rajta, de egyelőre drágállom. Talán a következő példány érkezése lefarag belőle még egy egészséges 100-150EUR-t...
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Yogibear974 #53850 üzenetére
Mi lesz az új ha nem titok?
-
Enigma1945
őstag
válasz
Yogibear974 #53676 üzenetére
Hat sajnalom! :(
Nekem a telo mar bekapcsolt mukodott minden rajta, bar kicsit lassucska volt. Pedig az a telo iszonyat gyors, nem kerdez semmit sem. Most hagyom szaradni, remelem nem lessz semmi komoly, bar egyesek szerint ne varjak semmit tole. Tegnap meg be sem jott, ma meg mar minden mukodik rajta pedig nem telt el 1 nap sem a "furdetese"ota. -
Enigma1945
őstag
válasz
Yogibear974 #53674 üzenetére
Engem szivesen erdekelne mi lesz a teloval. En most varok az elazott s7 edge mobilommal mi lesz :(
-
Yogibear974
senior tag
válasz
Yogibear974 #53673 üzenetére
Most meg müködik. Lemerült teljesen.Wp cache pucolás & Bootloader újraindít. Lesz egy biztonsági mentés és utána fr reset. Bár szerintem alaplap hiba lesz. Meglátom. No nem untatok senkit! Inkább sétálok egyet úgyis szabadban v'ok. ;-)
-
Yogibear974
senior tag
válasz
Yogibear974 #53671 üzenetére
Kicseréltem az akksit! Utána működött szépen. Azután kifagyott. Keresztbe egy vékony csík. Mint a videókarin memória hibánál. :-o Újraindításnál kifagy a samsung logonál, vagy random. Jelenleg az állapot led pulzál sötés-világos kéken. Nem reagál a gombokra :-o Úgyhogy szerintem erősen hw probléma. Ennyi.
Ötletem sisncs. -
gerner1
nagyúr
válasz
Yogibear974 #53657 üzenetére
Lehet érdemes volna mérlegelni ennek a rizikóját is, mielőtt "neki kezdesz"...
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Yogibear974 #52953 üzenetére
A generic barmely virusirtonal fals riasztas szokott lenni. Irj az ESETnek, par oran belul valaszolnak is.
-
mycso
veterán
válasz
Yogibear974 #52897 üzenetére
Én több mint egy éve törtem össze, aztán azóta úgy használtam.
Hivatalos szervizben kb. annyi lett volna egy kijelzőcsere, mint egy makulátlan, használt s7e.
Ebay és társain is brutál árak voltak.Aztán most novemberben találtam 40-ért kijelzőt, szuper is volt.
Majd 1 nap múlva behalt az alaplapom.
De, öcsém is összetörte a telefonját (s7e), úgyhogy megkaptam azt és most azt használom az új kijelzővel.
Pedig már épp elcsábultam s9 irányba, de így marad még egy ideig. -
gerner1
nagyúr
válasz
Yogibear974 #52897 üzenetére
Részvétem, de ez sajnos gtk.
Mivel rendkívül nehéz az eredeti gyári esztétikai állapot elérése a "csak üvegcserével" (ami, ehhez mérten szintén nem "olcsó"...) ezért nem is nagyon van hely, amit ajánlani lehetne. Egyébként a komplett kijelzőt kell cserélni, ami a hivatalos árát nézve nem éri meg. Sajnos donor készülék sem nagyon van, ezért az alternatív szervizekben a donorból helyreállítás sem éppen olcsó, mert az is súrolja egy használt készülék ársávját...
-
mistar
tag
válasz
Yogibear974 #51668 üzenetére
-
erzol
őstag
válasz
Yogibear974 #51321 üzenetére
Akartam írni, hogy a fém lappal nem lesz qi töltés. Én kiveszem a tokból, ha úgy töltöm.
Valahol láttam középen lyukas fémlapot, de most nem találom. -
vohanyi
senior tag
válasz
Yogibear974 #51315 üzenetére
Mi dualra is a xeh romot használjuk, tökéletes rá
-
erzol
őstag
válasz
Yogibear974 #51241 üzenetére
Én egy ilyen mágnesest használok.
Minimálisan takarja a telefont. -
Gercsi
tag
válasz
Yogibear974 #51237 üzenetére
Nekem olyan van, mint amit Te is használsz. Úgy raktam fel az üvegre, hogy a befúvó pont rá fújja a levegőt. A kocsi szellőztetését meg értelem szerüen az ablakra irányitottam. Waze + 4G net + bluetooth közben powerbankról töltés kb. 3/4 fényerő és megsem nyikkant 150 km alatt.
-
xedos
addikt
válasz
Én Rock márkájú szellőzőbe rakhatót használok. Elfordítható, jó.
-
Nagya21
addikt
válasz
HAli!!
Navinak+ tartaléknak én vettem egy Xiaomi 5A-t, Here ingyenes progi fut rajta.eddig nem panaszkodott a melegre.
Üdv Nagya -
törölt tag
válasz
Yogibear974 #50766 üzenetére
Köszönöm a választ, jó nagy szórás van az eltérő hw és fw verziók között.
-
törölt tag
válasz
Yogibear974 #50763 üzenetére
Nem olyan színű mint a fotón, hanem rózsaszínű ! Ezt csak mintaként másoltam be, hogy ilyen a tok ! Állítólag beállítási, vagy applikáció letöltési kérdés van mögötte ! De nem tudtam eddig megoldani !
-
Yogibear974
senior tag
válasz
Yogibear974 #49988 üzenetére
Itt írja, ha valaki szeretne neki vágni! Kérdés az 'átvágjuk' a telót, hogy menjen a Bixby Va, USA CSC-re nem zavarja be az eredeti duos fw-t. Továbbra is fog frissíteni, meg minden. Nem szeretném hazavágni a telót, ha nem sikerül a váltás. Nem csináltam még ilyen rendszerszintű mókolást, hiába egyszerűnek tűnik (yt videon is)
-
vipviform
senior tag
válasz
Yogibear974 #49009 üzenetére
Persze, hogy nem másolható szövegként, hiszen ez egy kép fájl. Ha mindenképpen szövegként van rá szükséged, akkor próbáld meg egy OCR progival beolvastatni, vagy alakítsd át pdf formátumba, és egy pdf editorral már szövegként is menthető.
De szerintem, ha begépeled egy wordbe az gyorsabb... -
vohanyi
senior tag
válasz
Yogibear974 #49006 üzenetére
Néztem telón is, nem értelek,.. ez kép, nagyítható, huzható,és menthető is.. jobb felső 3 pötty. [kép]
-
vohanyi
senior tag
válasz
Yogibear974 #49004 üzenetére
Rá klikk, uj lapon nyílik, majd jobb klikk, kép mentése másként ...
-
gerner1
nagyúr
válasz
Yogibear974 #48484 üzenetére
Ilyen célra ne használd. Van, amit jól tud (pl aktív CSC -t pontosan megmutatja), de vannak funkciók, amelyeket inkább kezeljünk fenntartásokkal.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Yogibear974 #48374 üzenetére
😃
-
gerner1
nagyúr
válasz
Yogibear974 #48371 üzenetére
Nem a jégesőt jelzi így ?
-
törölt tag
válasz
Yogibear974 #48366 üzenetére
Biztosansági-szint frissítés még ~1 évig lesz, további főverzió viszont nem várható.
-
Jag
senior tag
válasz
Yogibear974 #48336 üzenetére
En is felraktam mindenfele fr nelkul.
Tokeletesen mukodik minden. -
mistar
tag
válasz
Yogibear974 #48336 üzenetére
-
sbalu1
senior tag
válasz
Yogibear974 #48306 üzenetére
Felraktam az Oreo-t.Csináltam utána Factory Resetet és Cache Wipe-ot is.Most kezdhetem újra belakni az egészet előölről, de legalább az az idegesítő állandóan felugráló fake oldalak eltüntek.
-
Nagya21
addikt
válasz
Yogibear974 #48308 üzenetére
Hali!!
Feltelepült, megy, pörög, akadás fagyás eddig nemvolt.
Ha lesz akkor du otthon: Fr .
Sajnos most vagy kivették, vagy nem találom az edge Always on displayt, amit éjjel szoktam használni.
Ja igen a programok gombot(mivel most már simításra elő lehet hozni), hogy lehet törölni az alsó sávból??Üdv Nagya
-
Nagya21
addikt
válasz
Yogibear974 #48306 üzenetére
HAli!!
Nálim is megjött az Orejo, most települ.....
Vodafone.
Üdv Nagya -
Viktor77
titán
válasz
Yogibear974 #48000 üzenetére
Te komolyan ideges lettél attól, hogy még mindig 7.0-n kell lenned? El sem merem képzelni mit csinálsz, ha mondjuk kifogy a benzined az autópálya közepén. 3. világháború?
-
gerner1
nagyúr
válasz
Yogibear974 #48000 üzenetére
FD orosz régió, ma kapott oreo -t . Szerintem, már neked sem kell sokat várni...
-
glacious
addikt
válasz
Yogibear974 #46590 üzenetére
Mindig a legnagyobbat vedd, amit a készüléke(i)d támogat(nak).
A samsung szerint mindkett BT3.0
-
Sanyikademe
csendes tag
válasz
Yogibear974 #46590 üzenetére
Ok köszönöm
-
vohanyi
senior tag
válasz
Yogibear974 #46514 üzenetére
Nekem idáig a nougaton van a legjobb akksi idő... 2 éves akksi,éjjel nem rep.modban, 3% esés,magyarul 3 napig elmegy símán, pedig napközben wifi/mobilnet,fész, messenger... egyedül aod,és s-healt van offolva teljesen... hja, és sok progi van, xposed, gravitybox, app disabler,rootcloak..stb..
-
vohanyi
senior tag
válasz
Yogibear974 #46506 üzenetére
Jól mondod,de teszt előtt a progi rákérdez,hogy formázhatja-e, de egészségesebb formázottat adni neki ...
-
Yogibear974
senior tag
válasz
Yogibear974 #46506 üzenetére
Ja, látom a x.h2w file kiterjesztés adja meg a valós teleírt mértet. Virtuálisan. Amennyiben törlöm, felszabadul a valós tárhely.
-
vasi89
őstag
válasz
Yogibear974 #46496 üzenetére
pl 32 gigás kártyán csak 8gb írható, de ezt látod a h2w test-ben. Viszont, ha tudja a gyári adatokat akkor ez a program sem tudja megmondani h tényleg a samsung gyártotta vagy sem.
-
vohanyi
senior tag
válasz
Yogibear974 #46496 üzenetére
Írási/olvasási teszt végén jelzi, illetve a hamis kártya hiába mutatja a "valós" méretet, ujrairva van ráhamisítva,tehát nem tudja teleírni a teszt, az elejét ujra akarja irni... egyszerű kínai trükk... de futtasd le tesztet teljesen, megéri ...
-
h_benjamin
aktív tag
válasz
Yogibear974 #46485 üzenetére
-
h_benjamin
aktív tag
válasz
Yogibear974 #46479 üzenetére
milyen progival lehet lefuttatni ezt?
-
Cry0
őstag
válasz
Yogibear974 #46479 üzenetére
az íráson én is meglepődtem hogy milyen lassú, viszont mindig 4k-ba videózok valamikor 30-60 percet is de sose döccent még meg ez miatt.
-
bendegruz
őstag
válasz
Yogibear974 #46456 üzenetére
ohh, köszi
azt hittem egyszerűbben fel lehet rá varázsolni -
thedivision2
aktív tag
válasz
Yogibear974 #46457 üzenetére
A rendszerhangokat le kell venni (amúgy is minek pittyeg feleslegesen érintéseknél, meg visszalépéseknél) és meg is szűnt a zárhang.
-
bendegruz
őstag
válasz
Yogibear974 #46441 üzenetére
szia,
ez milyen téma?
-
vohanyi
senior tag
válasz
Yogibear974 #46441 üzenetére
-
vohanyi
senior tag
válasz
Yogibear974 #46439 üzenetére
Dualos S7E-n csc pont xsg.. azon van kamera beállításban zárhaang opció !
-
vohanyi
senior tag
válasz
Yogibear974 #46432 üzenetére
Phone info+ - egyáltalán nem ír személyes infóban semmit akksiról ! Crackelt verzió.. a sima phone info írja csak ki. Viszont mindkét verzió a Firmware böngészőt nagyon pontosan jelzi !
De ahogy megfigyeltem, sok minden csc függő dolog.. jelenleg xeh romot használok,de csc-t át kellett írnom xeo-ra, camera beállitás miatt-is- ! Itt van kamera zárhang opció pl., xeh-ben nincs ! -
vohanyi
senior tag
válasz
Yogibear974 #46370 üzenetére
Nekem nincs volte /voda/, szinte ugyanaz .. csak kísérleteztem, ugye nekem rootolt,és twrp is rajta van,így hiába "okosságok", elvben ellenőrzi frissítést, de nem frissíti rendszert, ezért raktam amugy rá mindkét telóra a legfrisseb xeh romot, de minden ugyanaz amúgy./sőt, kamera beállításban xeh-ben nincs zárhang szabályzás/
-
OCTAMD
őstag
válasz
Yogibear974 #46368 üzenetére
Akkor neked is a CSC kódod : OJV XSG
Oké
-
OCTAMD
őstag
válasz
Yogibear974 #46351 üzenetére
Nekem G935FD OJV XSG re jött pár napja
Nálad mi a CSC ?
-
vohanyi
senior tag
válasz
Yogibear974 #46351 üzenetére
Duosra jó egyébként a sima mezei xeh rom is, símán lekezeli
-
OCTAMD
őstag
válasz
Yogibear974 #45860 üzenetére
pl.OJV XSG règen frissült
-
OCTAMD
őstag
válasz
Yogibear974 #45856 üzenetére
FD-re sok helyen jött ki idén is
-
Keem1
veterán
válasz
Yogibear974 #45840 üzenetére
OIS mindig van, az kikapcsolhatatlan.
Ne külső appot tölts le, hanem a gyárihoz a sport plugint. A gyári appnál csak a ~4000 forintos Filmic Pro jobb, a többit a gyári állva hagyja.
Topikgazdi, milyen gimbalod van?
-
gerner1
nagyúr
válasz
Yogibear974 #45840 üzenetére
Erre nehéz tanácsot adni. Az FHD-60fps -ből jó "lassított" készíthető utólag, de minden apró rezgést is rögzít a felvétel (kivéve ha van egy jó gimball), amelyek kevésbé jelennek meg 30fps esetén. Nekem néhány éve van gimball, és én például mindent UHD -ben rögzítek. Aztán ha kell, akkor készítek belőle FHD változatot, PC -n.
-
vohanyi
senior tag
válasz
Yogibear974 #45634 üzenetére
Azt nem tudom enyém rootolt,és leírás szerint is tökéletes a fizetős ingyenessé tétele is.
-
no more
veterán
válasz
Yogibear974 #43314 üzenetére
Nekem is hasonló eredményeket produkált a telefon, dettó ugyanez a memóriakártyám mint neked. Telekomos neked?
-
gerner1
nagyúr
válasz
Yogibear974 #43314 üzenetére
Nincs root. Gyári XEH ROM (7.0), exFAT -ra formázott microSD (2016-ban vettem). Semmi felesleges app. Nem tiltok semmit. Készülék Teljesítmény üzemmódban.
-
Jag
senior tag
válasz
Yogibear974 #42891 üzenetére
A mélységélesség az kicsi, vagy nem, nem hol van.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Yogibear974 #42891 üzenetére
Na igen, a dual kameraval max annyi a plusz, hogy az elmosott teruletek erosseget lehet allitani, illetve 50cm felett is mukodik.
Ezt nem kell letolteni kulon, hanem foto modban balra huzod a kepernyot es ott a szelektiv fokusz mod. Ezzel allithatod utolag a hatter vagy eloter elmosottsagat. -
mistar
tag
válasz
Yogibear974 #42516 üzenetére
-
gerner1
nagyúr
válasz
Yogibear974 #42296 üzenetére
Az, a szervíz menü...
-
válasz
Yogibear974 #42241 üzenetére
jaaa nem utólag valahogy...a gombnál oda lett ütve a telefon
-
gerner1
nagyúr
válasz
Yogibear974 #41834 üzenetére
Vizuálisan észrevehetően semmi. A Bluetooth biztonsági rés lett befoltozva, és a szokásos egyébb -főleg- biztonsági frissítések.
-
kutyek
senior tag
válasz
Yogibear974 #41153 üzenetére
Galaxy Apps -> jobb felül három pötty -> My apps -> Update...
-
NandorHUN
addikt
válasz
Yogibear974 #41078 üzenetére
Xiaomi 1000mAh szerintem a legjobb jelenleg. Megbízható és olcsó kb. 4-5 ezer Ft.
Csak vigyázz, mert sok a hamisítvány.
Meg azt is számold bele, hogy a 1000mAh az 2A-van számolva, szóval ez effektíve olyan 2 töltésre elég igazából. - bár ezzel az összes powerbankos cég trükközik. -
kkdesign
senior tag
válasz
Yogibear974 #41102 üzenetére
Nekem viszonylag időben ideért. Első hegy ami hozzá járt azóta is rajt van. nekem tökre jól szuperál, bár ritkán használom. Én telómon nincs fólia. ellenben míg lenovo miix 310em volt addig fóliával is és anélkül is ugyanolyan volt
(sz@r) de az a tablet miatt. kevés volt a tollnak az 1280x 768. de ennél magasabb felbontésion semmi baj vele.
-
válasz
Blitzwolf, 15600mah azt hiszem, akciós volt mikor vettem
De a xiaomi is nagyon ajánlott, 5ezer körül van a 1000mah, 2 usb kimenet is van rajta
-
Keem1
veterán
válasz
Tudom, nem engem kérdeztél, de van egy tuti tippem
Xiaomi Mi Power Bank 10.000 mAh (2. gen).
Nagyon tuti, vékonyított kiadás, 10Ah a kapacitása cellafeszültségen (3,7V), ami a kimeneti feszültségen (5V) 6,9Ah-t jelent. Stabil, gyors, megbízható. Ugyanolyan gyorsan feltölti a telefont, mint a gyári töltőjével (normál és gyorstöltés is van). Különböző védelmi funkciók (rövidzár, túlmelegedés, stb.) védik mind a töltőt, mind a töltött eszközt. Én legközelebb is csak ezt venném.
Itthon ne vedd sehol, mert túl drága. Vagy Eustock, vagy megbízható kínai webshop (Gearbest, Banggood) javasolt. Viszont Ali, eBay kerülendő, mert előszeretettel hamisítják. És egy hamisított akksi, töltő nyilvánvaló, milyen bajt tud okozni.Remélem, topikgazda úr eltekint az off miatt, és a célt (segítő szándék) fogja inkább figyelembe venni.
-
no more
veterán
válasz
Yogibear974 #40646 üzenetére
Aktív használatnál tényleg nagyon... Reméljük az Oreo jó lesz.
-
no more
veterán
válasz
Yogibear974 #40634 üzenetére
Egyszer megcsináltam Google Mapsben, mert kérte és azóta nem.
-
no more
veterán
válasz
Yogibear974 #39667 üzenetére
Néhány napja a Facebook és a Messenger app zabálja az aksit valamiért...
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Yogibear974 #39661 üzenetére
Nálam az óra is frissült.
Ráadásnak az itt linkelt s8 tw-t használom,így full s8 filing van😎 -
gerner1
nagyúr
válasz
Yogibear974 #39256 üzenetére
A SiM -et a készülékbe helyezve, tudsz hívást kezdeményezni ? Egy másik -hívott- készülék, kiírja a számot? A saját szám küldésének beállítását, alcapone386 leírta.
Esetleg, az eredeti kérdésedben -ez- segíthet .. -
alcapone386
őstag
válasz
Yogibear974 #39256 üzenetére
Arra gondolsz, hogy ha hívsz valakit megjelenítse a számod neki? Nyisd meg a tárcsazót, jobb felső saroban 3pötty,beállítások,egyéb beállítások,saját hívószám megjelenítese,saját szám megjelenítése.
-
killzone1987
senior tag
válasz
Yogibear974 #39160 üzenetére
Köszi,h írtál!
A hosszútávú gyorstöltés egyértelmű,h hamar rontja az akkumulátor élettartamát,ezért is használok 1 Amperes töltőt a dobozban mellékelt helyett,ha kábellal töltök.
De viszont a töltőpad a felvett 2 amperből ~ lead 1-et,a teló meg úgy is annyit vesz fel,amennyi kell neki,így nyugodtan tudnám használni a gyári Quick Charge töltőfejet töltőpaddal.
Engem az érdekelne,h pl 30-35 C° on tartja órákig az akkut,az károsítja-e? -
meszipeti
aktív tag
válasz
Yogibear974 #39119 üzenetére
XEH-re is jött egy 18MB - os frissítés.
-
válasz
Yogibear974 #39119 üzenetére
32mb az semmi
-
killzone1987
senior tag
válasz
Yogibear974 #39064 üzenetére
Á,nem,csak füles nélkül beakartam kapcsolni...
Nem tudtam,h csak fülessel lehet.A bluetooth fülesnél gondolom komolyabb fülessel aktiválható...
De ezt nem tudom,biztosan van,aki már tapasztaltabb etéren... -
Joe.36
addikt
válasz
Yogibear974 #37504 üzenetére
Hazaérek és 2 naponta töltőm, a gyári vezeték nélküli gyors töltővel, de lefekvésre fel is tölti, éjszaka nem hagyom rajta, főleg ebben a melegben, fő a biztonság...
Általában langyos ebben a melegben. De csak töltés közben, használat közben sohasem. -
KTibxx
aktív tag
válasz
Yogibear974 #37092 üzenetére
Ezért próbálkoznék magát az office appot -amit használsz- frissíteni, hogy ne csak a TC hanem a gyári fájlkezelő is megnyissa, hátha csak átmeneti probléma adódott a registriben. Így ha ez megoldja nem kell reset sem.
De ez csak tipp, hátha. -
KTibxx
aktív tag
válasz
Yogibear974 #37065 üzenetére
Szia!Esetleg másik dokumentum kezelő?Én a wps office-t használom pár éve -bár sok reklám lett benne az utóbbi időben- gond nélkül működik a legutolsó frissítéssel együtt (Tkom) Fontos nálam is , hogy ne legyen ilyen gond.
-
Yogibear974
senior tag
válasz
Yogibear974 #36753 üzenetére
Odáig jutottam, hogy az sd-n lévőéket nem nyitja meg! Amennyiben visszamásolom a belsőre rögtön rendben! Nem tudom melyik frissítés óta csinálja, de nem volt gond. Tárhely engedélyek rendben. Egyéb ötlet. Frissítés eltávolítás?!
-
gerner1
nagyúr
válasz
Yogibear974 #36958 üzenetére
A régi SIM -ről a telóval átmented az üzeneteket, és a névjegyeket (ha van ilyen is, ami kell) a telódra, vagy a google fiókodra, és már meg is oldottad.... Mi az, ami még ezeken kívül van rajta, illetve, ami számodra fontos lehet ?
-
gerner1
nagyúr
válasz
Yogibear974 #36371 üzenetére
Nem megy a ventill, ha nincs rajta teló. Az akkor kapcsol be, ha rajta van, és gyorstöltésen van a készülék, vagy azt a hőfokot eléri aktív indukció közben, amelynél az áramkör bekapcsolja.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Yogibear974 #35868 üzenetére
Telekomos rom. Legfrisebb, majusi bizt.javitassal. Nem dualos. De nem nagyon izgat. Nem nyitom meg az oldalt es kesz.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Yogibear974 #35835 üzenetére
Szinten meghal a linkre kattintva.
-
Levente07
tag
válasz
Semmi baja...
-
bandi0000
nagyúr
válasz
5s és be is töltötte
-
Deck
titán
válasz
Nekem pár mp alatt betöltötte az egészet.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Yogibear974 #35062 üzenetére
esetlrg van kedved próbáld ki, 1,5 m ről a betonra pofával, kíváncsi vok megvédi e a tok, de az enyémmel nem akarok kísérletezni
-
sniper112
aktív tag
válasz
Yogibear974 #35014 üzenetére
Csak 7 es droidon csinálja, 6 son nem.
-
Keem1
veterán
válasz
Yogibear974 #35010 üzenetére
Google billentyűzettel még nem.
-
enemi
senior tag
válasz
Yogibear974 #34804 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Witcher topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- SSD kibeszélő
- Linux kezdőknek
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Ink SL GPS, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple Watch 10,Jetblack, 46mm, + Midnight Loop, új, 1 év apple garancia
- Apple Watch SE 2nd Gen. 44mm Midnight Aluminium Cellular, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Garanciális
- eladó CES újdonság - egészségügyi okosóra Rollme Hero M5 Ultra
- Apple Watch 10,Silver, 46mm, + Midnight Loop, új, 2 év apple garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest