Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Philips LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen notebookot vegyek?
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
-
válasz
kaisers #34963 üzenetére
8 év iPhone után váltottam, azt sem tudom, hogy mi az a PDP, de nem nyúltam semmihez, szűz rendszer van rajta.
Este jó volt, reggel már nem, a kettő közt csak a frissítés volt. Most nem tudom mit tegyek, mert 2 hét múlva megyek USA-ba, addig meg szerintem nem tudják megjavítani. Vagy egyáltalán mi van ilyenkor, de az hótziher, hogy nagyon megbántam már a megvételét. -
válasz
kaisers #33418 üzenetére
Ok, így értem
Nekem van elöl-hátul fólia, de szilikon tok nélkül nehéz megfogni a készüléket, túl vékony, volt is, hogy kicsúszott a kezemből. Persze lehet, hogy idővel megszoknám, de így biztonságosabbnak tűnik, plusz legalább az oldala is védett. Igaz nem néz ki olyan jól...
-
-
-
-
-
gerner1
nagyúr
válasz
kaisers #29575 üzenetére
Azt lehet, bár ez nem egy media player app ... A fő funkcióját ellátja, ami a telóval készült tartalmakat érinti, és könnyedén, gyorsan létrejön a kapcsolat. AVI -t lejátszik, szóval, lehet, hogy egy későbbi frissítéssel menni fog az mkv is. Ugynakkor, könnyen lehet, hogy van, ami ezt is tudja már, csak nem ismerjük még...
-
gerner1
nagyúr
válasz
kaisers #29532 üzenetére
Ez valóban érdekes, mert nálam ment eddig is. A SamFirm -ről egyet kell tudni, az pedig az, hogy nem az OTA -szerverről tölt, hanem valamelyik public szerverről. Az OTA -ról általában 1-4 nap, mire átkerül valamelyik public -ra a kiadott firmware, ahonnan tölteni tudja. Tehát ezzel kalkulálni kell.
Tehát letöltés legtöbbször 3 ok miatt ad hibát:
- Nincs mit letölteni (mert OTA -ról, még nem került át a public -ra)
- Valamilyen hiba miatt, az USB -n felcsatlakozott telót, automatára állítva nem tudja azonosítani.
- Manualt pipálva, csak a két felső mező (vagy azok se) van kitöltve.Manualhoz a kódokat pedig simána adja a google, csak be kell írni, hogy "galaxy s7 edge firmware PDA CSC Phone ....
-
-
-
-
Kasya
nagyúr
válasz
kaisers #29344 üzenetére
Sajnos en mast nem tudok. En visszamentem MM-re.
(#29343) kaisers : root utan most is van ilyen. Nem tudom az E robot tud e ilyet es megy e root nelkul. Nezd meg esetleg.
Amugy nincs nagy kulonbseg a 2g es 3g fogyasztas kozott...a 4g eseten mar lehet "nagyobb" difi, mert sok helyen gyengebb meg a terereje. -
Kasya
nagyúr
válasz
kaisers #28773 üzenetére
Próbáld meg ezt esetleg. LG tv esetén bevált.
(#28774) Lacno: ki kell kapcsolni a frissítest, vagy tiltani.
-
Keem1
veterán
válasz
kaisers #20787 üzenetére
Hivatalosan ugyebár gond, viszont az is igaz, hogy egy kijelzőcsere esetén nem épp a béta szoftver lenne a legégetőbb probléma. Ha szeretnéd magad esetleges magyarázkodásoktól, felesleges köröktől megkímélni, szerintem inkább tedd fel a függőségének megfelelő romot.
#20789 kaisers: Az a baj, hogy Magyarországon hivatalosan nincs 7.0 béta.
Nézd, nem mondom azt, hogy biztos bajod lenne, de én inkább pesszimista vagyok ilyenkor. Francnak se hiányozna, hogy egy kekeckedő szervizes áthúzza a garipapírt, hogy nem hivatalos rom (ebben a régióban persze), ezért nuku gari.
-
marquuard
veterán
válasz
kaisers #18339 üzenetére
Óvatosan vele, én egyetlen sötét témát találtam (Dark Mint), ami nem okozott bootloop-ot. Persze ez sem azt jelenti, hogy tökéletesen fog működni, erre egy figyelmeztető ablak fel is hívja a figyelmedet majd. Elvileg az inkompatibilis témarészeket nem alkalmazza a rendszer.
-
leslien
nagyúr
-
Andralin
aktív tag
válasz
kaisers #14079 üzenetére
Megnéztem jobban a holnapjukon, ezek is csak 1 év garit adnak + 1 év "szoftergarancia", ahogy a többi GSM shop is. A hivatalosak viszont drágábban, de 2 év Samsung garanciát adnak, azért nem mindegy. Azért köszi a linket.
Gear VR szemüveggel kapcsolatban is lenne egy kérdésem, mert olvastam, hogy sokan kaptak itt a topiklakók közül ilyet az elején.
Van rá lehetőség, hogy nem virtuális tartalmat is nézzen vele az ember? Tehát pl. a kedvenc sorozatomat utazás közben tudnám nézni ezzel a szemüveggel? Felbontás ilyenkor nem jobb mint a VR tartalomnál? -
laci0530
senior tag
válasz
kaisers #14061 üzenetére
Az árcsökkenés idővel természetes, akik a megjelenéskor vették meg, hivatalos gyártói garanciával - ahogy én is - 269.990,- forintot fizettünk érte.
Nemrégiben kezdődtek a nagyobb áruházláncoknál is akciók, pl. a mediamarkt rendszeresen kínálja egy-két hónapja 12%-20% körüli kedvezménnyel a Samsung termékeket, de kisebb gsm boltokban vagy online értékesítő webshopokban, esetleg szürkeimportos forgalmazásból sokkal olcsóbban is meg lehet venni jelenleg már valóban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Watch SE 2nd Gen. 44mm Midnight Aluminium Cellular, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Garanciális
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch Se 2 ( 2024 ) 40mm, Midnight, új , karcmentes, 2 év Alza garival
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm, WiFi) with Nereides strap + gifts
- Apple Watch 6 44mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4104
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest