Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
2x írtam Telekomos rom visszarakással kapcsolatban és nem igaz, hogy senki nem tudott volna segíteni...
-
Bferibörs
addikt
válasz
vadászcsiga #8896 üzenetére
Szépet ,viszont! Köszönöm !
-
Bferibörs
addikt
válasz
kakuk100 #8880 üzenetére
samsung cuccaimon - más típuson nem mindegyiken- egy idő után vissza pakolja magát a letiltott alkalmazás, itt elsősorban a samsung és a google cuccaira értem. Play könyvek, film,zene stb stb , persze csak a saját rendszerrel tiltom le nem használok külön appot hozzá.
-
Bferibörs
addikt
Sziasztok!
Olvasom a topikot, elég sokat írtok az akksi merüléséről.
A tapasztalat az , hogy , pár hete sok típusú telefon jobban merül mint előzőleg. Olvasgatva azt találtam, hogy a google követett el valamit ami miatt jobban merülnek az akksik ( a saját telómon is ezt tapasztalom).Az s7 edgével dualosban most szemezek, nincs jelenleg ilyen telóm-ezért olvasom az írásaitokat ami hasznos számomra. -
-
kakuk100
őstag
válasz
vadászcsiga #8881 üzenetére
Oké. Köszi, megpróbálom úgy.
-
D4ni
őstag
Érdemes megnézni,gyönyörű felvételek: [link]
-
SuPeSoft
tag
válasz
kakuk100 #8877 üzenetére
Nekem most reggelre apd1 rommal 5%-ot merült 6 óra alatt.
Wifi és éjjeli óra bekapcsolva. Ja, viszont kiütöttem a felesleges programokat a peckage diabler pro-ban, emellett facebook és messenger is fent van a google chrome-al egyetemben. Viszont ahogy elkezdem használni a telefont, az akksi el kezd brutálisan merülni. Kb. 5perc alatt 1% :/ Pedig 50% fényerő... Ha zsebbe van a telefon vagy nem nyomogatom, semmi. Az akksinál is a kijelző a legnagyobb fogyasztó majd 50%-al... Ez mi a franctól lehet? :/ Android rendszer a 2. 18-al. Ha gépközelbe leszek feltöltöm a screenshotot.
-
Lala6
őstag
Jelentem a frissítés után megszűnt az akku merülés.
Eddig éjszaka volt, hogy 15-20%-ot is képes volt merülni, ma reggelre 2%-ot csökkent a töltöttségi szint -
törölt tag
Linkelne valaki egy magyar Telekom romot?Előre is köszi
-
SuPeSoft
tag
Rátettem az apd1 frissítést. De nekem nem az android rendszer eszi az akksit, hanem a kijelző. Pedig a fényerő 50% alatt van
Érdekes..
-
Toobee
veterán
válasz
vadászcsiga #8866 üzenetére
Pattintós. Felrakod a tokot, aztán a keretet rá kell pattintani.
-
Joe.36
addikt
-
mtm800
senior tag
válasz
vadászcsiga #8858 üzenetére
Majd találnak más kifogásolni valót.
-
Cole86
senior tag
Új t-mob rommal most tökéletes a telefon úgy látom, nem akad össze semmi és alszik szépen, nem merül közben.. remélhetőleg ez már így is marad, bármit kapcsolhatok neki!
-
Jano_023
őstag
Más: Note telefonon volt hang alapú asszisztens " Hello Galaxy "
Itt is van valami Google asszisztens de az nem beszél hozzám.
Van valami megoldás hogy úgy működjön mint a régi, hogy ha kérdezek valamit akkor válaszoljon is.Köszi
-
ForRedGlory
félisten
Páran kérdezték, hogy miket tiltok, hogy "jó" legyen az üzemidőm. Nincs kedvem mindenkinek privátban válaszolni, így tessék: [link]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
vadászcsiga #8848 üzenetére
Nekem bekerül, ilyen 15-20 perces CPU összesen idővel.
-
Varszegig
veterán
válasz
vadászcsiga #8832 üzenetére
De a fb app akkor is meríti amikor nem használod
-
SuPeSoft
tag
Sziasztok! Meglett az s7 edge. Azt szeretném kérdezni, hogy ti milyen védőüveget használtok? Illetve az SGP Case Rugged Armor tok jó? Válaszotokat előre is köszönöm.
-
Keem1
veterán
válasz
hackeeeee #8843 üzenetére
Még az előző készülékemhez vettem meg a Cinema FV-5 appot, gondoltam, talán az S7 gyári kamerája mellé már nem kell, de mégis
Nagyon szép videókat csinált az S4-gyel, de most az S7e esetén is maradok annál, olybá' tűnikAz FV-5 beállításaiban van bitráta (többek között), 30-ra van állítva, és a videóban is tényleg annyi van. Leginkább ott érhető tetten a nagyobb bitráta, hogy diffúz felületeken igencsak kockásodik a gyári app felvétele, míg a magas rátával ez nem, vagy csak minimálisan látszódik. Bizonyára ez nem sok embert zavar, de mivel hozzászoktam a nagyobb adatmennyiséghez, bizony most is kiütközött a dolog.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Bitrátát külön nem enged állítani, csak FHD, és FHD 60FPS, illetve QHD, és 4K.
Én 60FPS-sel szoktam videózni, normális fényviszonyok között rendben van.
Este sem rossz azért.
Most próbálgatom a Camera MX appot, fotózásra, most megnéztem, de abban is csak annyi van, h FHD, bitráta nincs.
-
Keem1
veterán
válasz
hackeeeee #8841 üzenetére
De, lehet, hogy 60 fps volt
Nem stock app engedi nekem is feljebb csavarni a bitrátát, gondoltam, talán a gyári is tudja. 30 megabittel szemet gyönyörködtető a mozi, a stock kamera app 16 Mbiten látványosan elmarad tőle. Azt hittem, a gyári is rávehető a magasabb bitrátára. -
Keem1
veterán
Nem tudja valaki, hogy lehet a gyári kamera app videófelvételénél a bitrátát feljebb tornázni? A tesztben, meg máshol láttam huszon megabites (FHD) felvételeket, de nálam csak 16 a max.
-
spanglee001
addikt
nálam a hívás bug összesen 2x jelentkezett előrendelés óta megvan, viszont hívás közbe hívástartásra áll magától, kb minden 3-4 hívásnál random megcsinálja
és csak annyit veszek észre, hogy nem válaszolnak
akkor ránézek a telóra, hogy mivan és szürke a kép és kivan írva hogy tart
-
törölt tag
Melyik romot kell visszaraknom, hogy tudjak megint frissíteni Telekomos romot?
-
Toobee
veterán
válasz
vadászcsiga #8835 üzenetére
Valószínűleg nem egyszerre kapja meg mindenki. Biztos sokatoknak volt már Androidos készüléke és emlékeztek rá hogy annak a fórumában is olvashattátok, hogy valakinek megérkezett már, valakinek még nem. Ha nem gond, akkor ne írja be mindenki, hogy nekem nem jött, mié nem jött, szemét Samsung.
-
Nekem sima gyári telekomosra nem jelzett, és a Sidesync sem talál ( nem is tudok keresni vele...) semmit.
-
Toobee
veterán
Én nagyon régóta nem használom már sem az üzenetküldőjüket, sem az applikációjukat. Utoljára talán az Atrixomon volt fent, már azt is zabálta. Viszont most rá lettem kényszerítve a Messenger-re, böngészőből már nem megy az üzenetküldés. Egyelőre az rendben van, bár minden értesítés ki van kapcsolva, napi 4-5 alkalommal szoktam csak felnézni rá.
Ennél talán fontosabb: Spigen-nel is ugyanúgy szar a telefon. Ma mentem egy kört Bp-en, közben végig telefonálnom kellett és navigálni. A beszélgetést 3x eldobta, kétszer repülőbe kellett rakni. Szánalmas...főleg mivel munkaeszközről van szó.
-
D4ni
őstag
válasz
vadászcsiga #8827 üzenetére
A Facebook alkalmazása alapvetően szar androidon , ios en ugyan úgy. Ezért hanyagolom.
-
Zolika08
tag
válasz
WinstonWolf #8822 üzenetére
Rendben! Köszönöm szépen!
-
D4ni
őstag
válasz
WinstonWolf #8820 üzenetére
Amióta tiltottam a Facebook alkalmazást azóta kevesebbet eszik maga a rendszer is
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
WinstonWolf #8820 üzenetére
Pl. Nekem ez sem volt még eddig... Bár most ezt leírtam, szinte biztos, hogy lesz, mármint a hívásindítós bug.
Indításkori SD kártya csatolás értesítés megszűnt.
-
WinstonWolf
senior tag
válasz
hackeeeee #8819 üzenetére
"...A merülés érdekes dolog, van akinél előjön, van akinél nem..."
Szerintem érdemes lenne azoknak akiknek merül, és azoknak akiknek nem leírni kinek milyen programok vannak telepítve/tiltva.
Előbb-utóbb ki kellene jönni mi (mik) okozzák az eltéréseket. Nekem speciel az új rommal nem merül semmivel se jobban, mint azzal, amivel kijött. Ámde a hívásindítási bugba már kétszer belefutottam, ami eddig soha nem volt. Tényleg, ilyenkor engem sem tudnak hívni?
Amúgy valaki elmagyarázhatná nekem, mert nem értem... Hogy a fenébe van az,. hogy a gyári függetlenre később jön Samsungéknál a frissítés, mint a Telekomosra??? Mert az enyémre nem jött semmi....
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
#08132608 #8817 üzenetére
Oh.. ~300MB, fel is dobom gyorsan! Köszi az infót!
Joe.36: üdv itt.
Használd egészséggel! Én is még régen vettem meg, azt hiszem az S3 idején, azóta is használgatom. Igaz, manapság ritkábban, mert főként di.fm appal webrádiózom.
Poweramp-ban esetleg érdemes jelentkezni teszternek, sokat javult az új változat, ha gondolod próbáld ki.A merülés érdekes dolog, van akinél előjön, van akinél nem, és nem nagyon tudtunk rájönni eddig, hogy mi válthatja ki. Vagyis, ötletek vannak, de ezek nem mindenkinek hoztak megoldást.
-
Joe.36
addikt
válasz
hackeeeee #8810 üzenetére
Köszönöm az infókat
Jó lesz a PowerAMP még régen megvettem annó.
Tegnap kaptam meg a Telefont + VR , Tmobiltól mert lejárt a 2 év.
Legfrissebb T-s rom van rajta, szép, gyors, nagyon jó kamera. Tegnap délután feltöltöttem kikapcsolva teljesen, majd belaktam, rengeteg nyomkodás. Appok frissítése.
Nem merül mint a Titanic... most van 77% on
Eddig jó
Szép telefon tényleg olyan mint egy Fabergé tojás erre nagyon kell vigyázni
Nem vagyok Samsung Fan... De ez tényleg jó lett nagyon.
Marley91
Hoppá most tényleg egy frissítés!
-
Grafy12
aktív tag
Kint van egy halom új rom....
-
törölt tag
-
Joe.36
addikt
Még csak ismerkedünk... Rég volt Samsung telefonom aszem Galaxy Ace 1
Most S7 Edge lett...
Hülye kérdés, ezen tényleg nincsen gyári zene lejátszó csak a google ?
Ha nincs nem baj felrakom akkor a PowerAMP-t.
-
SlayR
senior tag
válasz
vadászcsiga #8807 üzenetére
Ennyi erővel szinte minden az
-
SlayR
senior tag
Pont ez az....ez a bizonyos csusszanást nem hiába írom csusszanásnak mert NEM kijelzőre....NEM az oldalát érintve a kijelzőt ért földet hanem a tokot érintve...nem hiába témázok ezen ott álltam mellettemindent láttam...normális esetben telefon nem sérül így!
Viszont végre izgalmas újdonságot látok! http://android.hu/lenyugozo-lett-a-moto-z-es-a-moto-z-force amit az LG elég gyerekcipőben oldott meg Motoéknak profiszinten megy?!
-
utomi
senior tag
Egy kérdés és nem csak neked de mégis neked címeztem mert látom otthon vagy a témában. Letöltöttem az XEF ROMot és ugye fel is akarom tolni DE nem akarom , hogy a data partitiont piszkálja ergó nem akarom, hogy újra kelljen húzni a telefonom. Ilyenkor mi a célszerű?
Mert vagy az Odinnal csak az AP-t küldöm fel!?
Vagy pedig meg a CP és a BL is de akkor ugye be kellene adnom egy HOME_CSC-t ami van is egy XEH-s ROMból csak kérdés, hogy ez nem zavarja össze a dolgokat? Ilyenkor garantáltan nem formázza a telót? Tapasztalat kinek mi? Köszi előre is. -
Zolika08
tag
válasz
Dr.FantastiK #8799 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Futás, futópályák
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RAM topik
- Politika
- 3D nyomtatás
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 (45mm, GPS + Cellular)
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch SE 2nd Gen. 44mm Midnight Aluminium Cellular, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Garanciális
- Apple Watch 10,Silver, 46mm, + Midnight Loop, új, 2 év apple garancia
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm, WiFi) with Nereides strap + gifts
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest