Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Apple asztali gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Lip-Bu Tan az Intel új elnök-vezérigazgatója
- A komplett platformot kínáló cégeknek kedvez Donald Trump vámpolitikája
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
Üdv Urak!
Egy kedves hölgy ügyfelem notiját javítom, sikálom. Közben felmerült a kérdés mely szerint ..... - az S7 edge gyári SMS író programja beállítható-e úgy, hogy sms írásakor már az első karakternél látszik a 160-as számláló, és a számláló aktivitása ???? Mert hogy, most megjelenik ugyan maga a számláló, de kb csak akkor, amikor már 15-20 karakter van vissza a 160-as limitből.....
Érdekes, hogy pölö az S5 -ösöm v6.0.1 -el, teljesen normális ilyen szempontból.....
Szóval, erre létezik valami, amit én sem tudok, és a tulajdonos sem vett még észre?? ...- vagy csípőből ajánljam neki a GoSMS Pro -t, mert arról biztosan tudom, hogy ilyen szempontból teszi, amit kell ...
Egyéb ötlet ?
Előre is köszönök minden építő tapasztalatot !
-
Zolika08
tag
Még egy kérdésem hadd legyen Uraim. Kerestem már mindenhol de egyik fórum se írt róla. OM Costumize? Ez mi lehet? 10% zabál az akssimból. Tiltható szerintetek?
-
Zolika08
tag
válasz
Dr.FantastiK #8795 üzenetére
Köszönöm!
-
Timeola
aktív tag
Kijelző védővel kapcsolatban kérdeznék.. szerintetek ez is parasztvakítás?
Nincs benne tapasztalatom, azért kérdezem..http://www.xprotector.hu/termekeink/mobiltelefonok/samsung/samsung-s7-edge/tempered-glass-full-3d-gold-3/
-
Zolika08
tag
Egy kis segítséget kérnék. A Knox zabálja az akksimat mint a szemét. Ha letiltom azzal nem kavarok be a telefon működésébe? Meg amúgy is mi a fenére jó a Knox? Köszönöm előre is!
-
Varszegig
veterán
Ha eltalálja egy kavics a szélvédődet egy előtted haladó autóról, akkor is kb. a szerencse kérdése, hogy törik-e az üveg. Nekem már tört be laza 50-es tempónál is, mert olyan rossz szögben verték fel a követ. Minap meg jóval nagyobb tempónál is csak lepattant, nyoma sem maradt.
A telefon, ha esik, akkor sok múlik pl. azon melyik pontja ér földet először. Ha a sarkán, akkor a legkisebb ütés is elég. -
Risard
aktív tag
Egy kis téma indító!
Ki milyen témát használ?Jöhetnek a képek is!
S észrevettéttek hogy jópár témánál a menüben az óra nem a pontos időt mutatja mint a gyárinál? -
Keem1
veterán
Szerintetek van reális esélye annak, hogy az AOD támogatni fog külső appokat? (gmail, fb, hangouts, ...)
Jó lenne, de amennyi támogatottsága volt az S4 samsung fícsörjeinek, nem reménykedem.Az S4 kibontásánál is leesett az állam (húú, ez milyen frankó), aztán hetek alatt eltűnt a süllyesztőben az összes, addig nyálcsorgató extra funkció, kikapcsolgattam, mert csak gyári galériával, videolejátszóval, stb. működtek.
-
laci0530
senior tag
válasz
spanglee001 #8782 üzenetére
Kicsit árnyékolhat, meg nem tudom.. szerintem vastagítja kicsit a telefont.
-
Toobee
veterán
Ehhez a telefonhoz létezik valami dokkoló, amivel számítógépként tudom használni, tehát külön monitort és billentyűzetet köthetek rá. Azt már álmomban sem merem elképzelni, hogy olyan jó sorom legyen, mint az Atrix2 idején Lapdock-kal.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
viewdetails #8773 üzenetére
Kicsit lötyög a gomb, jah.. De nem zörög.
madgie: Így van. Akinek ez fontos, kössön rá biztosítást (mint az autónál..)
-
MK VII
veterán
Ehhez a törés témához...
Érdekes dolog ez. Kell a telefonba QI töltés viszont az nem megvalósítható fém készülékháznál. Csinálják üvegből. Az üveg köztudottan rohadt sérülékeny cucc, de nem baj, van QI töltés legalább..
Ehhez még hozzájön a negyed milliós árcédula, és, ha rottyan akkor a 100 ezres kijelzőcsere meg a huszon x ezer forintos hátlap csere.
Hardverileg jó telefon, jó képességekkel megáldva. Viszont mint egy Fabergé tojásra, úgy kell rá vigyázni.
Őszintén megvallva, szerintem ezt direkt csinálják már lassan a készülékgyártók.. Nem is telefon eladásokból élnek, hanem az alkatrészeladásokból. -
SlayR
senior tag
válasz
Varszegig #8774 üzenetére
Van telefonboltos ismerős ott megcsinálják...az meg hogy valami eséstől törik vagy olyantól aminek köte sincs konkrét eséshez az meg más téma. Volt már olyan hogy kiverték a kezemből másik telefont csattant több mint egy méterről mégsem volt baja....akárhogy nézzük ez nem normális és ezt már máshol is felhozták. Olyan meg hogy nincs, hogy ne ejtsd el én sem szoktam ez sem konkrétan leesett. Lecsusszant köze nem volt egy olyan eséshez ami sérüléshez vezethet. De átlag használatban teli van olyan helyzetekkel amikor leeshet. ...ja és a vizállóság meg nem érdekel...
-
Varszegig
veterán
válasz
MartOOn #8769 üzenetére
Mondtam én ugye, hogy Facebook app...
(#8763) SlayR: Ja, megrendeled külföldről, és ki fogja kicserélni? Vagy megcsináltatod valahol olcsóbban, és vízálló lesz? Attól meg, hogy GG4 ne ájuljunk már el. Törés ellen nem véd, max karcok ellen. De az ellen sem tökéletes, mivel a porszem a zsebedben szarrá karcolja. Az meg, hogy mi van a videókon, tökmindegy. Tudomásul kell venni, egy ilyen telefon ha esik, akkor térdre imához. Bármelyik ekkora méretű okostelefon üvege betörik, ha rosszul esik. A szerencsén múlik mi lesz, összetörhet 20 cm-ről esve, vagy túlélhet 1 m-t is. Jó tanács: ne ejtsd el! Nekem már nem is tudom hányadik okostelefonom, de még egyet sem törtem el. (kopp, kopp)
-
viewdetails
addikt
Az ujjlenyomatolvasónál tapasztalt valaki "lötyögést"? Tökéletesen működik mind gomb, mind olvasó szinten, csak a bal felére helyezve az ujjam a fedlapja hallhatóan zörög.
-
MartOOn
addikt
Az eddigi legjobb foliam samu s7 edge-re. Pikkpakk fent van. Ultra vékony, tok sem tolja fel. Nem olcso de legalább drága...
viszont jó.
Szerencsém volt, bontatlan csomagban ebayen vettem full body kiszerelésben £15-ert,ami pont féláron volt. Beregisztraltam Limited Lifetime warranty-ra barmit is jelentsen a limited benne.
Szoval ha talaltok (mert honlapján épp kifogyott) akkor én ezt javaslom. -
MartOOn
addikt
Ugy nez ki Facebook kigyomlalasa utan helyreallt a brazil APER ROM.
Ma egész jól teljesitett, gyorsnak eddig is gyors volt de most ban 15 ora bekapcsolva ebbol mondjuk csak 1,5 ora SOT es 70%-on vagyok.
Ebben siman benne van a 2 nap 4ota SOT ami jó.
Nem melegszik a telo, a facebook törlése/tiltasa elott előfordult, gondolom akkor ragadt be valami rendszer cucc amit a facebook hivott meg.
Szóval nalam ismét a Facebook volt (lehetett) a hibás. Most megint böngészőből hasznalom. Chrome igy is értesít szoval annyira nem nagy nyűg max fotók megosztasakor kenyelmetlenebb kicsit. -
D4ni
őstag
Na ja, egyet megtanultam az s4 óta , mégpedig amiben snapdragon van az forró lesz , mindegy hogy Samsung Lg Sony vagy htc ... Ez az első exynosos telefonom, max a screenmirrioringal tudtam melegíteni , bármivel játszottam nem sikerült . Kamerában ez a császár ( szerintem és főleg sötétben) illetve az ip védettség is elég magasan hozzá járul a "biztonság érzetemhez"
-
SlayR
senior tag
Ismerősömnek is most lett P9-e nem tűnik rossznak,d e valahogy most az elműlt pár napban gondolkodtam én is lecserélem az Edge-t, de nincs olyan amire cserélném, vagy ha megtenném megbánnám, mert még mindig jobban tetszik, mint bármi más mostani készülék...csak ott vannak a bajok, hogy ez a a parasztvakítás igen szemét húzás...videók sokaságában kalapáccsal püfölik és sokadjára törik a kijelző, a samsung helyi szervizpontján meg a jóember meg gond nélkül mondta, hogy a karcolások ellen van csak a Gorilla Glass...pofátlan dolog így átcseszni az embereket...
-
MK VII
veterán
Hivatalos szervizbe mindig rohadt drága.. Emlékszem még mikor Galaxy S1-em volt.. 1 hónap után reccsent a kijelző. Samsung szervizben 52 ezerért cserélték ki.. Megrendelhettem volna már 40-ért is akár..
A Gorilla Glass 4 meg parasztvakítás.. Elvileg fejlődnek vele.. Keményebb meg mifene..
Anno a Nokia N8-on ami üveg volt, azt képtelenség volt összetörni.. Olyan kemény és karcálló volt, hogy nem hittem a szememnek. Nagyon sokat kapott nálam.. 3db is volt belőle.. Mikor már az alu váz ütött kopott volt, az üvegen még mindig egy hajszál karc sem..
Egyre drágábbak a telefonok és biztonsági szempontból egyre kevesebbet nyújtanak..
Meg tudom érteni a felháborodásodat..
Én most vettem egy P9-cet.. Eddig elég jól viseli a mindennapokat.. Bár mindenképp kell rá valami kemény védelem, mert annak ellenére, hogy jól össze van rakva és keményebb aluból van, szerintem simán törik...
P9 topikban egy fórumtárs picit koccolta a kamera lencse előtti üveget és azonnal tört neki. -
SlayR
senior tag
Szerintem a Samsung csessze meg garanciástól mindenestől a kijelző csináltatását nekem 92ezret mondtak rá, de kintről rendelve is 60ezerért már van kijelző...van olyan hely ahol 72ből megcsinálják...teszem hozzá nem egy helyen felmerült már, hogy éppenséggel igen selejtesen sült el sok készüléken a Gorilla Glass mivel a videós teszteken is sokkal többet bír, mint amit a valóságban a legtöbb készüléknél....persze ezt sosem fogja a gyártó sem elismerni, ha így is van...
-
GuruZone
őstag
lemaradt a link
Ezek a drágaságok,
ez meg a kínai olcó. -
szpajk
tag
Sziasztok,
Kérdésem, hogy ki milyen kontrollert használ?
Erről valakinek tapasztalata, érdemes ilyen drágát venni?:
[link]
Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv -
tothl
addikt
válasz
kakuk100 #8756 üzenetére
Francia igen...mondjuk 4 fajlos leven a xeh csc-vel hasznalom amit ateditaltam igy nem csibal resetet telepiteskor...persze az inditaskori pin kod kerest szigorua n be kell kapcsolni.
Egyelore semmi erdemleges.... az utolso ket rom mar eleg jo akkut hozott igaz telepites utan par nap es beall...gyors mint allat...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hogy áll az OTA-s frissítés, van valami infó róla, hogy itthon valakinek jött-e már OTA-n update?
-
Toobee
veterán
válasz
vadászcsiga #8749 üzenetére
Már vagy 1 éve eladtam, mikor megkaptam a céges S5-öt. Azt hiszem 85-ért ment el, mondjuk az S5 egy kritikán aluli telefon, utáltam nagyon...
-
Ákkk
addikt
válasz
vadászcsiga #8749 üzenetére
A sima neo hybrid nem árnyékol mert műanyag a kerete és jól véd.
-
Toobee
veterán
válasz
vadászcsiga #8746 üzenetére
Ebben a percben raktam fel a Spigen-t. Holnap szerintem kiderül. Egyébként elég robosztus, elveszi a telefon kecsességét, de amit a G2 is kibírt a Spigen tokkal...Karcmentesen adtam el, 3M autófólia + Spigen tok, de betontól kezdve mindent látott szerencsétlen.
-
Toobee
veterán
válasz
vadászcsiga #8744 üzenetére
Még nem jött meg ez a tok, kellett rá valami. Egyébként itt, Budapesten nincs vele gond. Csak ha kimozdulok a városból, akkor ciki. Tegnap Szegeden navigáltam, telefonáltam. Aztán leraktam és fel akartam hívni a nem fogadott hívásom, na az már nem ment.
-
w333
félisten
válasz
Silent77 #8740 üzenetére
Akkor már sokkal ... olcsóbb itthon (és nem kell heteket várni)
-
Toobee
veterán
Spigen Rugged Armor akcio az ebayes oldalukon. 11,99$ az ara.
-
kakuk100
őstag
Sziasztok!
Meg szeretném nézni, hogy mi a száma a Camera szoftverének ami a telefonomon van. Nem tudja valaki hogy milyen kóddal tudnám megnézni?
Köszi -
MartOOn
addikt
válasz
ateszapa748 #8723 üzenetére
Nekem átlátszó van a fekete telohoz és nem sargult (még) be.
-
Galahed
senior tag
Valaki használ ZAGG premium tempered glass képernyővédőt? Tapasztalatok milyenek vele?
-
600700
senior tag
válasz
Az átlátszó besárgul pár hónap alatt.
-
tothl
addikt
Van új ROM : APF2
Pont tegnap tettem fel az APES -t.. :/
-
Keem1
veterán
Megvan a hiba: valójában nincs fent az Office csomag, a Samsung áruházból akar települni, ám (szándékosan) szinte az összes Samsung szemetet letiltottam, ezért nem indult el nálam a Word. Mivel sajnos a Knox miatt nem tudom kipucolni a romot, marad a tiltás, de a sok Samu hülyeségre abszolút nincs szükségem.
A OneDrive +100 GB-ra viszont igenis szükségem van, ezért kerülőúton telepítettem a Word-öt, leszedtem az APK-t.
A "nem kompatibilis" jelző pedig inkább a Samu-Google hidegháborújának eredménye lehet. -
Sziasztok!
Én Nillkin tokot használok a telefonhoz,cimborámnak és öcsémnek az S6 Edge+ telefonjukon láttam anno,akkor tetszett meg. Cimborám egyszer az autó tetején hagyta a telóját,onnan esett le és azt kibírta neki,igaz a tok sarkai durván sérültek,és a telefonnak a kijelzőjén lett néhány kisebb karc,de nem tört össze.
Én ugyanezt vettem meg az S7 Edge-re. Az elején idegesített,hogy csúszott kicsit,de már "bekopott" most már. -
Keem1
veterán
-
Keem1
veterán
Srácok, valaki megnézné ezt?
Nekem azt írja, nem kompatibilis. Nektek is?
Nexus 7 tableten és S4 telefonon is fent van pedig... pont az S7e ne lenne kompatibilis?Előre is köszi annak, aki lecsekkolja.
-
leslien
nagyúr
válasz
kb 2 hónapja,de nem is venném észre mivel a brown vettem a gold telohoz...
-
Pyroo89
tag
Nekem ilyen tokba van, csak kékbe jól néz ki benne, nem vastag tok, és nagyon jól mutat benne, belülről mikroszálas mindkét oldala, és nem ér hozzá a kijelzőhöz fedlap, ugyanugy mint a gyárinál. Igaz én Aliról rendeltem jóval olcsóbban
de van ilyen szilikontokom is elég masszív ahoz képest és jól áll neki
-
Ákkk
addikt
válasz
takacsbotond #8712 üzenetére
Előtedd valaki már járt így neki 108 000 volt a múlt héten. Olvass vissza pár oldalt. De az ár ennyi ha nem a szakszervíz cseréli a garancia is ugrik.
-
Varszegig
veterán
válasz
takacsbotond #8712 üzenetére
Ha azt akarod, hogy vízálló, és garanciális maradjon, akkor samsung szerviz.
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok! Adott egy fekete Samsung Galaxy S7 Edge aminek berepedt a kijelzője a bal alsó sarkában. Hol érdemes cseréltetni, és mennyibe kerül?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Zolika08
tag
Nem tudja valaki mi az az OM costumization (szürke sim kártya a logoja)? Szokta zabálni az akksit. Package disablerrel ki tudom lőni de nem tudom mit is lövök ki.
-
Joe.36
addikt
Használ valaki [ilyen tokot] és [ilyen fóliát] mennyire jók ezek ? Vagy mi az ami nagyon bevált ebben a stílusban?
-
Joe.36
addikt
válasz
ForRedGlory #8707 üzenetére
Köszi az infót
szóval be lehet nyugodtan frissíteni.
-
Joe.36
addikt
válasz
ForRedGlory #8701 üzenetére
Szia a legfrissebb rom van fent ?
-
-
600700
senior tag
Én 3 nap alatt 6 szor töltöm ha keményen használom. Ha használod merül. Kis fényerő full lebutitva fagyasztva jönnek ezek a mesés teljesítmények.De aktiv használattal is kibír egy napot.. ha merül meg tölteni ennyi...
Mondjuk én kihasználom okostelefon mivoltát.Azért van. -
ForRedGlory
félisten
Okes gyerekek, reg irtam ide, mivel semmi gond nincs a telefonommal.
Olvasgatom ezt az uzemidos dolgot es nagyokat pislogok, mert nekem semmi gond nincs vele.
Csak erdekesseg: 3 nap es 10 ora utan 4 ora 28 perc kijelzo idom van es most vagyok 14%-on. (Android rendszer 14%-ot kajalt) 30 hivas es nagyon max 30 perc youbue video. A robbi bonegszes. Hasznaljatok a gyari bongeszot, Chrome felejtos.
Nincs fent minden szar akku zabalo program. Ennyi a titok. Akku zabalo programok egyenlo kozossegi appok (facebook, twitter es tarsai)
Persze, package disabler programmal fagyasztok mindent, ami nem kell. Kb 90 folyamat van jeg alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- HDD probléma (nem adatmentés)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mutatós dizájnnal várható a Realme első Ultrája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- LEGO klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch 6 44mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4104
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Se 2 ( 2024 ) 40mm, Midnight, új , karcmentes, 2 év Alza garival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest