Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tesoro billentyűzetek topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
leslien
nagyúr
-
marquuard
veterán
Samsung szerviz után megmarad a készülék vízállósága?
-
SÖ
addikt
válasz
Howkeddlee #8192 üzenetére
Ha így felvagy vertezve akár külső DAC+Powert is vehetsz hozzá. Elvileg van case kivitelben is.
Neutron nagyon sokrétű ne lepődj meg ha fogja a vasat -
eprespite
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítség vagy tanács kellene. Samsung S7 Edge telefon. A gond csak annyi, hogy ha egy bizonyos ideig nem használom a telefont tehát csak le van rakva bekapcsolt állapotban akkor nem indítható kimenő hívás és SMS küldés. A bizonyos idő nem tudom mennyi mert még nem sikerült pontosan lemérnem, de kb. fél óra. Furcsa módon az internet működik és tud is fogadni a telefon hívást és SMS-t is tehát a telefon a hálózatohoz kapcsolódik, ennek elenére hívásindításkor azonnal megszakad a folyamat. Nem ír semmit, nem jelez hibát. Elindítom a hívást és csak annyit jelez mint amikor "leteszem" a telefont. Az egész olyan mintha be lenne kapcsolva egy energiatakarékos üzemmód és ezért csinálja ezt. Tehát lehet csak én bénázok, de ha esetleg valaki tudna ebben segíteni vagy találkozott ilyesmivel kérem írjon, hogy mit kellene tennem. A jelenségnek akkor van csak vége ha újraindítom a telefont vagy átkapcsolom repülő üzemmódba majd vissza.
Ami esetleg még érdekes lehet, hogy visszavittem és azt mondták nem tudják mi lehet, de szerintük garancia.Köszönöm előre is ha valaki tud segíteni!
-
Szia!
Fülesből két típust használok,attól függ hogy hosszabb távon utazok,vagy csak a városban tömegközlekedem. Városban egy Sennheiser Momentum In Ear fülest (118dB) használok,vonaton illetve autóban pedig egy Sennheiser IE80-at (125dB) mégis mindegyikkel halk(abb) mint mondjuk a galaxy s4-em volt,az LG G4-et meg aztán már ne is említsem,mert az még nekem is hangos volt,de (csak) ezért szerettem annyira.
A gyári zenejelátszót amúgy nagyon nem szeretem,és emiatt nem is használom!
Köszi az ötletet,kipróbálom még a neutron zenelejátszót. -
Something_
őstag
Mi a tokom az a kepernyofedveny es hol lehet kikapcsolni? Beallitasok/Alkalmazasokat ir, de ott nincs ilyen......
-
SÖ
addikt
Sokan szidják a gyári lejátszó. Kipróbálás a Neutront és minden javítási lehetőséget. Jitter elnyomás, audiophill mód, 64bit, simitas, stb. Ezek a beavatkozások megették vagy a közepeket vagy a magasokat. Én a gyári lejátszórá szavazok. Nálam az szól jól és remélhetőleg a saját tervezésű DAC-jukra van optimalizálva.
-
SÖ
addikt
válasz
Howkeddlee #8174 üzenetére
Ha a fülésed 100 dB alatt van akkor az lehet az oka. Nálam olyan hangos mint az iPhone 6 volt. Igaz a sima S7.
-
válasz
Galahed #8176 üzenetére
Pont ez az érdekes,hogy a poweramp-nál sokkal kevésbé torzít (eleve van benn egy olyan limiter,ami ezt meggátolja ha bekapcsolod) mint a másik 3-4 zenelejátszónál,amiket kipróbáltam. (saját gyári lejátszó,aimp,pi music player,jetaudio)
Skacok,akik korábban itt mondtátok hogy a ti telefonjaitok biztos hangosabb mint a korábbi S5 vagy Note3/4 telefonjaitok,ti megnéztétek az S4 vs S7 Edge összehasonlító videómat?
-
Risard
aktív tag
Always on Displaynél az óra ugrálni szokott vagy ha bejön akkor egyhelyen marad?
-
GáborG
tag
Sziasztok,
S7 Edge vásárlás esetén mire érdemes figyelni? Mit kell ellenőrizni a telefonon?
A Knox 0x0 legyen a CSC legyen rendben, de még miket és hogyan érdemes?Köszönöm a válaszokat előre is!
Üdv,
-
Galahed
senior tag
válasz
WinstonWolf #8173 üzenetére
Nem követtem az eseményeidet az elejétől ezért kérdezem: Próbáltad más app-al is, vagy csak a PowerAmp-al? (Nekem zavaróan torzit a PowerAmp magasabb hangerőnél - amin bár úgyse hallgatnám de létezik, mig más zenei app-nál ez nem jön elő ennyire.)
(más op. rendszer- alacsonyabb verzószámú Android van a korábbi Samun?)
-
válasz
Galahed #8159 üzenetére
Szia!
Nagyon köszi a válaszod! A videókon szerintem tökéletesen hallatszik,hogy a korábbi csúcsmodell jóval hangosabban szól mind fülhallgatóval,mind kihangosítva,mint a S7 Edge. Ez azért szerintem eléggé meglepő!
Mivel használok EQ-t zenelejátszáskor (enélkül nem is hallgatok zenét) ezért kell az,hogy hangerőszabályzáskor túlvezérlés nélkül (hangerőszabályzó még a kék részben) legyen megfelelően hangos. Mivel nem szeretnék sem külön zenelejátszót,sem másik telefont használni,és számomra elég fontos a zene,ezért zavar ennyire,hogy halkan szól... -
WinstonWolf
senior tag
Na egy valamire jó ez a szerviz...
Kaptam cseretelefonnak egy S6 edge-t. Úgy használom, mint az S7Edgem, sőt, még egy rahedli alkalmazást nem is tettem rá. Az S7edge éjjel 2-re 30-40%-ig szokott lemerülni az S6 edge ma délután hatkor feladta...
Szóval megtanulom értékelni a telefonom... Bár ha még egyszer beszarik megy a levesbe...
-
marquuard
veterán
Veszprémi márkaszervizpont van legközelebb, holnap beviszem, aztán kiderül.
-
fjanni
tag
Na ma nekem is megjött az S7E garanciális kijelző cseréről (vibrált), múlt hét csütörtökön adtam le. Akkut is cseréltek, jó munkát végeztek, olyan lett mint az új.
-
fairi
őstag
válasz
maximilian4 #8161 üzenetére
szabad szemmel jól látható, nem kell ide VR.
sötétben szépen világít.
brutális fényereje van ezeknek a pixeleknek. mikor meghalt könnyen észrevettem sajnos. Este mikor fényerő lecsökken határozottan világít.
Dead pixel jobb lenne,kár hogy nem létezik módszer ami a beragadt alpixelt dead pixellé lehetne konvertálni...kérdés maradt gariban intézik jól látható pixelhibát vagy sem?
-
marquuard
veterán
Gorilla betört, kijelző meghalt, felvillan és ennyi volt. Nyilván garancia így kiesett, valaki cseréltetett már kijelzőt? Kb. mekkora összegre számíthatok? A telefon reagál mindenre, elég nagy valószínűséggel csak a kijelző szenvedett kárt.
-
spanglee001
addikt
válasz
maximilian4 #8161 üzenetére
a vr ben látszik nekem is van 3 db belőle
elég zavaró, de ha majd lesz megfelelő védelem a telóra (temperedglass) akkor majd biztosításra kicseréltetem a telót
-
fairi
őstag
Majd 3 hét elteltével előjött nálam is egy s7-re jellemző hiba. Egyik kék alpixel beragadt.
Ezt a hibával a samsung egyáltalán foglalkozik vagy ennyi még teljesen normális és nem garanciális probléma?
Barátok azt mondták nem is érdemes foglalkozni samu úgyse javít.. -
Galahed
senior tag
válasz
Howkeddlee #8154 üzenetére
Szia.
Kezdem az elején, soha nem foglalkoztam zenehallgatással telefonon. (kivéve futás közben)
Szóval futáshoz BT fülest Shennheiser MM100-at használok. Nálam a hangerő teljesen megfelelő, kb 75% -on használom, vagy az alatt. Hangosabbra állítva már bántja a dobhártyám. Persze nem vagyunk egyformák, vagy a telefonok nem egyformák...
(a poweramp nálam felhúzva torzit, a sima Zenék- nevü alkalmazás viszont teljesen jó....)
-
leslien
nagyúr
válasz
james008bond #8157 üzenetére
Google lesz a hibás... jöhetne a 6.0.2....
-
lacuska74
tag
Sziasztok!
No,beléptem én is a klubba ☺.
Rögtön lenne is egy kérdésem, nagyon tetszik az Edge képernyő, beállítottam ,hogy ha elhúzom akkor megjelenítsen névjegyeket, de csak sajnos 5-öt tudok beállítani.
Hogy tudom azt megcsinálni, hogy mégegyszer elhúzom akkor megint lássak 5 új névjegyet?
Remélem érthető voltam -
Ákkk
addikt
válasz
vadászcsiga #8153 üzenetére
Persze a ragasztó☺
-
Sziasztok!
Készítettem két kis összehasonlító "hangerő videót" (bocs a kivitelezésért és az ügyetlenkedésemért,de a lényeg szerintem látható és hallható) az öregecske Galaxy S4 telefonom,és az S7 Edge között. A fülhallgató egy kollégámé,ettől én márkásabbat használok,de ide erre a célra most megfelelt.
Minden beállítás,minden EQ ugyanarra beállítva mindkét telefonnál. A telefonok egyike sincs romolva/rootolva,minden gyári rajtuk. Ugyanaz a két zene is,kb ugyanott a részlet is belőlük.
Nagyon tartok attól,hogy ez nem telefonhiba lesz,hanem tényleg csak ennyit tudhat az S7?!
Kíváncsi vagyok a véleményetekre.A videókat itt tudjátok megnézni: Kihangosított és fülhallgatóval.
-
vadászcsiga
félisten
Megőrjít ez a a orientáció. Tenyleg nincs valami kalibrácio erre a szervízmenüben?
-
GáborG
tag
Sziasztok,
Galaxy S7 Edge DRE (Ausztria) CSC kóddal lehet problémám itthon?
My Samsungba ugyanúgy beregisztrálható valamint bármilyen garancia érvényesíthető rá itthon is?Valamint hol érdemes rá venni tokot ami csak körbeöleli egyszerű fekete stb?
Köszönöm!
Üdv, -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
maximilian4 #8143 üzenetére
Okaj, igaz.. Viszont csak úgy próbára berendelni sajna nem feltétlen éri meg.
-
maximilian4
addikt
válasz
hackeeeee #8108 üzenetére
Mondjuk egy 1000 ft-os kínai vackot nem hasonlítanék a zagg-hoz (kövezzetek meg érte, de az xprotectort sem). A zagg azért már igencsak rég a zsakmában van és minőség a védjegyük. Valószínűleg tanulmányozták a jelenleg piacon lévő üvegeket is S7 edge-re és kiküszöbölték a hibákat. Mindenesetre addig kár lenne bármit mondani amíg nincs valami beszámoló róla.
(#8111) lukoz
Jelenleg a legtöbben az IQ Shield® és a Skinomi® fóliákkal vannak megelégedve (USA-ban). (Amazon visszajelzések, yt videók, írásos tesztek, xda alapján).
-
válasz
entoni1989 #8141 üzenetére
Az exynos-os S7-ben nincs FM modul.
-
entoni1989
tag
Nem tudtok valami olyan FM Rádió appot esetleg (ha van) ami nem online módban működik, hanem rendesen a a headsetet használja antennaként?
-
envagyok
veterán
Érdekes a mai nap.
Apd szofttal 7 óra készenlét bt-s Gear fittel kapcsolódva plusz always display on, és 90% még az akku.
Lehet vmelyik app frissült? -
válasz
envagyok #8135 üzenetére
"Valakinek van Gear vr?" Van!
"Melyikkel kompatibilis az s7edge?" Amit hozzá adtak"3d filmeket nasról lehet vele játszani?
Dual Ac-s wifi sebesség elég bd ripekhez?
Hangot van lehetőség kitolni házimozira?
3d mvc is megy, vagy csak sbs?
Mennyire folyamatosan játszik 23.97, és 24 p filmeket?" Wut?"Alapjaiban milyen moziélményt nyújt?" 1x jó buli, a kép eléggé pixeles és kicsit homályos is lehet. Nem egy IMAX
-
envagyok
veterán
Valakinek van Gear vr?
Melyikkel kompatibilis az s7edge?
3d filmeket nasról lehet vele játszani?
Dual Ac-s wifi sebesség elég bd ripekhez?
Hangot van lehetőség kitolni házimozira?
3d mvc is megy, vagy csak sbs?
Mennyire folyamatosan játszik 23.97, és 24 p filmeket?
Alapjaiban milyen moziélményt nyújt?Köszönöm
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #8127 üzenetére
Mi baj a hosszával?
Legyen inkabb 0.5m-es?
-
válasz
Howkeddlee #8033 üzenetére
Sziasztok!
Bocs skacok,de nagyon nyomaszt ez a zenei hangerő téma,így szeretnék kipróbálni egy másik S7 Edge telefont, zenelejátszás terén. Több zenelejátszót kipróbáltam már (poweramp,aimp,pi music player,jetaudio) de mindegyiknél nagyon halkan szólt,és amint a hangerőt a "normál hangerő" rész fölé (narancssárga rész) emeltem,már torzított is.
Nincs Zuglóban valaki,aki esetleg erre jár vagy itt lakik,és ráérne kb 5percre,hogy kipróbáljam a telefonján a zenelejátszást? (Ha még esetleg a poweramp is fentlenne a telefonján,annak különösen örülnék)
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bulikavagyok #8121 üzenetére
Ha valaki megcsinálja rendes minőségben, Én bevállalom, csak a hecc kedvéért.
-
Zolika08
tag
Szerintetek mikor fog a PE9 magyar Telekom romra megérkezni? Mik a tapasztalatok mennyit csúszik nálunk ez? Illetve külföldi oldalon olvastam hogy az always on displayen finomítottak valamit. Erről tud valaki valami infót?
-
törölt tag
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bulikavagyok #8118 üzenetére
A kamera körül még jól mutat, de a gomb körül kicsit érdekes..
A tok nagyon bejön, ha esetleg lesz külön, lehet szerzek is egyet.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bulikavagyok #8116 üzenetére
Ó, ez a téma remélem felkerül az áruházba.
Az a tok!
-
lukoz
aktív tag
Akkor ha jól értelmezem: gyakorlatilag nincs még jó alternatíva fóliában a Screenknight-on kívül?
-
D4ni
őstag
válasz
james008bond #8109 üzenetére
A kiváló doze... Remélem minél hamarabb kijön hivatalos magyarra a frissítés, nem akarok belenyúlni.
-
james008bond
őstag
Tegnap merült megint mint állat. Az Androidot írta megint nagy fogyasztónak. Ez egyre gázabb és kezd kaotikus is lenni. Mi értelme volt kiadni a 6-os verziót? Szarabb, mint az előző volt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
maximilian4 #8103 üzenetére
Valaki próbált már itt valami hasonlót, és nem volt túl jó véleménnyel róla.
-
tomas01
aktív tag
Sziasztok. Msa kaptam az s7edgehez egy ledes flip tokot. Csodát nem vártam mert a Note 4-hez is volt kb ugyanazt tudta. Nah de, hogy ez vezetéknélkül9 áram és adat átvitel van. Ez szuper. De, hogy még mindíg nem írja ki az időjárást ez botrányos
-
KissQkta
csendes tag
sziasztok!
Vett már valaki ilyen zagg tempered glass képernyővédőt? Milyen? Érdemes befektetni rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CPU léghűtés kibeszélő
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nintendo Switch 2
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch 10,Silver, 46mm, + Midnight Loop, új, 2 év apple garancia
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm, WiFi) with Nereides strap + gifts
- OnePlus Watch 2 okosóra 46 mm Nordic Blue Edition AKCIÓ!
- Apple Watch 10, Jet Black, 42mm, + Black Solo Loop, új, bontatlan, 1 év apple garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest