Hirdetés
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
Toobee #10536 üzenetére
De, a Mi5 volt a kezemben, az Oneplus 3 pedig nemrég (igaz, addigra megvettem az enyémet), a Nexusokat meg ismerem.
És inkább a Samsung mellett, sem mint a többiek ellen döntöttem. Inkább arra gondoltam, hogy nem bántam meg az S7-et, úgy sem, hogy valamelyest megnézegettem a többieket is. -
Joe.36
addikt
-
Toobee
veterán
Na, ez elég király cucc. Veheti mindenki nyugodtan, alukerettel együtt is simán belefér. Viszont az USB-s töltő rövid lett (Espace), esetleg nem kell valakinek? Csak kibontottam, új ár alatt
-
Galahed
senior tag
Én az Aliról szoktam újabban rendelni, ott is annyi, valamint ingyen szállítják, de mire ideér az egy hónap...
ki tud annyit várni....
-----------------------------
De legalább már ideért a QI töltőm, 12000mhA akksival egybeépítve. Érdekes szerkezet, eddig 3x töltöttem vele. Az hogy gyorstölt-e nem tudom. ( 2 napja van itt, mindig csak rátöltöttem elvileg igen, mivel az output 2 A az USB-n. A QI -ra azt írják hogy standard.)
Én 37USD-ért vettem, ne a jelenlegi árat nézzétek.
-
Galahed
senior tag
Valami rejtélyes oknál fogva olcsóbb a gyorsboltban a spigen, mintha kintről rendelném.
-
Galahed
senior tag
Röviden összefoglalva (nem kitérve mindenre):
Ha 4G-t ir ki a telefon akkor ha bejövő kimenő hívás van akkor a hanghívás idejére visszateszi a telefont 3G vagy 2G-re. Ez a magyarországi szolgáltatókra igaz , a Telekom most küzd azzal, hogy a hanghivást átteszi 4G-re. (ezt egy hónapja olvastam vhol...)
Szóval lehet, hogy olyan helyeken jársz ahol van 4G de 3G nincs, és akkor bizony levált 2G-re hanghívás idejére ahol csak EDGE és GPRS van. (én ilyen helyen élek, ezért én is ezt tapasztaltam más telefonnal is , nem csak az S7-el.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- EA Sports WRC '23
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Path of Exile 2
- Projektor topic
- Ford topik
- Blu-ray lejátszók
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2022 2Gen. 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4103
- Samsung Galaxy Watch Ultra fehér + Spigen Modern Fit 316L fém szíj - beszámítás!
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- OnePlus Watch 2 Vadi Új, Bontatlan, 2 Színben
- Apple Watch 10,Jetblack, 45mm, Gps+Cellular, garanciális, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest