Hirdetés
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
Én nagyon régóta nem használom már sem az üzenetküldőjüket, sem az applikációjukat. Utoljára talán az Atrixomon volt fent, már azt is zabálta. Viszont most rá lettem kényszerítve a Messenger-re, böngészőből már nem megy az üzenetküldés. Egyelőre az rendben van, bár minden értesítés ki van kapcsolva, napi 4-5 alkalommal szoktam csak felnézni rá.
Ennél talán fontosabb: Spigen-nel is ugyanúgy szar a telefon. Ma mentem egy kört Bp-en, közben végig telefonálnom kellett és navigálni. A beszélgetést 3x eldobta, kétszer repülőbe kellett rakni. Szánalmas...főleg mivel munkaeszközről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- OTP Bank topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- AliExpress tapasztalatok
- Jogász topic
- Minden ami hőszivattyú
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm, WiFi) with Nereides strap + gifts
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch SE 2nd Gen. 44mm Midnight Aluminium Cellular, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Garanciális
- Samsung Galaxy Watch Ultra fehér + Spigen Modern Fit 316L fém szíj - beszámítás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest