Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Egérpad topik
- Hobby elektronika
- Feltűnt Kínában az AMD Radeon RX 9070 XT referenciadizájnja
- Lip-Bu Tan az Intel új elnök-vezérigazgatója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyga
senior tag
Akinek nem az elvártnak megfelelően merül a telefonja az megtenné, hogy listában felsorolja, hogy milyen programokat telepített a készülékére?
Hátha kizárásos alapon rátalálunk a bűnös programra. Azt ami alapból fent van azt külön irjátok
Téma: Forestofillusion
én telepítettem:
Ac3 player
aillis:Sunset
aillis:toy
Animált Gif
Baumit
Call recorder
Crome
Deezer
Drive
Ds Cloud
DS file
DS note
Dual kamera
Duolingo
EAhub
Fordító (goolgle)
Gömbpanoráma
Hátsó önarckép
heroes
Igo szülinap
Lightup
Mekorama
MXplayer
My telenor
realracing 3
retro
Skyview free
Smartswitch
smooth calendar
sport
swiftkey
számológép (asus)
széparc
tigáz
traffihunter
trafik térkép
viber
video szerkesztőrendszer része
android system webview
aod service
applinker
beacon manager
beállítások
com.facebook.appmanager (tiltva)
deezer
dictionary
drive
easy setup
english language pack
excel
facebook (tiltva)
fényképező
fotók (google)(tiltva)
galaxy apps
galéria
game laucher
game tools
gamemode
gb english language pack
gr vr service (nem lehet tiltani) 24% fogyasztás
gmail
google alkalmazás
google play áruház
google play filmek (tiltva)
google play zene
google play-szolg
google szöveg felolvasó
hangouts
hangrögzítő
időjárás
instagramm
internet
jegyzet
knox 24% fogyasztás
logging service
névjegyzék
Om costumize (ezt jó lenne tudni mi ez) 24% fogyasztás
one drive
óra
partner jelzés a széleken
powerpoint
rcpcomponents
s health
s tervező
s voice
saját fájlok
samsung gear
samsung mirror link 1.1
samsung print service
samsung push srevice
samsung számla
sim eszköztár
sim eszköztár
Skype (tiltva)
számológép (tiltva)
témaáruház
térkép
üzenetek
voice wake up
whatsapp
word
youtube -
D4ni
őstag
válasz
Telefonőrült #8995 üzenetére
Az android rendszert
-
Keem1
veterán
válasz
Telefonőrült #8995 üzenetére
Háát, 60 alkalmazás van most épp tiltva, kicsit nehéz lenne felsorolni, de otthon felteszem a Package Disabler Pro exportját, ha érdekel.
-
Keem1
veterán
válasz
WinstonWolf #8992 üzenetére
Hát ez tényleg fura. Úgy tudtam, a független verziók előbb jönnek ki, mint a szolgáltatósok.
#8993: Telefonőrült: azt írták páran, hogy meg, de nekem eddig se volt gondom az üzemidővel. Azt azért hozzá is tenném, hogy a sokadik androidos telefon után nem vagyok átlagfelhasználó, amennyire a KNOX engedi, kitakarítom a telefont, meg a gyári energiagazdálkodást is beállítgatom az én használati szokásaimnak. Elvem az, hogy amire nincs szükségem, az ne is legyen ott (vagy Samsungnál tiltva legyen). Én még a Nexusom gyári, tiszta rendszerét is rootoltam és kitakarítottam a számomra felesleges cuccokat. Az S7e-n is majd az összes Samsungos app le van tiltva. Sajnos azzal adják a telefont, pedig elfogadnám a samus szarok nélkül is, de túl jó az S7e, hogy csak a szoftveres hülyeségek miatt ne azt válasszam (viszont magad uram, ha szolgád nincs)
-
Keem1
veterán
válasz
Telefonőrült #8990 üzenetére
Felteheted a Telekomosat is, csak akkor a telódon lesznek a magentás hülyeségek. XEH-ből nincs APEQ (még)? Azzal járnál a legjobban.
-
Telefonőrült
tag
Megéri fel rakni az új APEQ romot?
Én Vodafone-os vagyok.Szerintetek lesz valami ha a T mobilost rakom fel? -
Keem1
veterán
válasz
WinstonWolf #8988 üzenetére
Szerintem nem egyszerre gurítják ki a frissítéseket, legyetek egy kis türelemmel, meg fog érkezni.
Aki esetleg nem tud várni addig, az tegye fel odinnal a sammobile-ról. -
Nekem továbbra sem jön a T-s frissítés. Melyik lenne az, mi a neve?
most 6.0.1 van és g935fxxu1apd1Az akkuhoz: 50%-át a fogyasztásnak a google adja, 5 órát marad ébren, és ezek:
Fiókkezelő, Google backup transport, szolgáltatások keretrendszer és play szolgáltatások. -
limahl 11
tag
nem sok az,csak a 4 órás kijelzöidömböl(ami most van),3 óra a játék.,órákat játszok vele,ha még az se lenne.
-
limahl 11
tag
nálam.
-
Jacksonrodeo
csendes tag
válasz
james008bond #8976 üzenetére
Szia,
Nekem le van tiltva a Samsung Gear, illetve a Skype.
Találtam valamit hogy a Gear az használná a com.samsung.cmh -t.
Nem lehet hogy ez lesz a gond?
Jackson
-
Helltak
őstag
válasz
Tiltsd le a CMH provider-t. Akkor el fog tűnni a fogyasztók közül.
-
Keem1
veterán
válasz
Nálam nincs is 30% fölötti fogyasztó, csak a kijelző. Minden más alatta van (az Android van még 20-22% körül, átlag fél - 1 óra CPU-val).
Lehet, a betűtípusodat nem szereti
Bocs, nehogy megsértődj rajta, nem annak szántam. Viszont ne haragudj, de nagyon ronda... -
james008bond
őstag
válasz
Jacksonrodeo #8966 üzenetére
-
törölt tag
válasz
MartOOn #8973 üzenetére
Mégis többeknek a fb letörlése segít, meg az újra indítás minden töltés után, sőt valakinek programok is alig vannak rajta mégis merül nekik! Azért szerintem egy kicsit függ a telótól is! Nagyon kevesen vagyunk akik soha nem panaszkodtunk!
Más: Van egy Huawei G8-am és a topikja ezer párszáz hozzászólásnál tart és már régóta van összefoglaló! Nekünk nem lesz? Csak kiváncsiságból kérdezem bárkitől! -
törölt tag
Felénél van az akksim és mindjárt 5 óra SOT! Facebook van egész nap és Wi-Fi is! Android ébrenlét 10 perc. Azt hiszem én nagyon jó telót fogtam ki és az APEQ-val még jobb lett! Soha nem indítom újra és Facebookom is van! Nem panaszkodhatom!
Fényerő állandó 55% körül, 23 órától 7-ig éjszakai óra is van!
-
norbi93
senior tag
Nekem a merülést megoldotta a beállítások/speciális funckiók/ intelligens jelzés kikapcsolása még a t-s apeq update előtt. Azóta is minden rendben van.
-
vadászcsiga
félisten
Én péntek este frissítettem, lehet hogy rosszul érzem de mintha az akksi még jobb lenne. Az automata fényerő viszont nem reagál ugy mint előtte. Szinte minden fényviszonyban 50%-on van.
-
Jacksonrodeo
csendes tag
válasz
james008bond #8961 üzenetére
Szia,
Es minek kellene lennie szerinted az elsonek es mennyi szazalekkal?
-
SuPeSoft
tag
Na. Szeretném veletek megosztani az eddigi tapasztalataimat az s7 edge-el kapcsolatban. Lassan megvan 1 hete és eddig minden OK. Amit negatívumként tartok az az üzemidő. Az előző telefonom bőven kijött a 8-9órás SOT(Lumia 640 XL). Itt nagyon nehezen akar összejönni az 5óra is. :/ Pedig nekem az android rendszer 10% a kijelző pedig 30% és AOD offolva van, 50% fényerő, fekete téma. Tehát az 1. helyen kijelző 30% második hely android rendszer 10%. Ha nem nyúlok a telefonhoz akkor óránként 1%. Mobilnet bekapcsolva ráadásul, facebook, messenger és chrome böngészőt is használom. Úgyhogy nemtudom miért a kijelző a legnagyobb fogyasztó. Azt értem hogy sAmoled QHD meg 534ppi. De ez akkorse oké, mert másnak a kijelző 20% vagy az alatt 6óra feletti SOT-al autómata fényerőn.
-
Alexios
veterán
válasz
james008bond #8963 üzenetére
Dehogy hw hiba, próbaképp én is letöröltem a fb-ot, bár sejtettem, hogy nem lesz változás, és nem is lett. Amúgy nekem is független
-
james008bond
őstag
válasz
vadászcsiga #8962 üzenetére
Ja lehet. Na majd jövő hét közepén lesz szerintem egy teljes törlés. Aztán majd meglátom. Lehet előveszem S6E+-t. Es nem frissítem. Biztos ami biztos. Mondjuk az is elég gáz "kedves" Samsung, hogy gyári független készülékre még nem sikerült kitolni OTA frissítést.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
james008bond #8961 üzenetére
Tiétek már hardveres probléma
-
james008bond
őstag
Napok óta nincs fent FB app, csak a gyári böngészőből használom, de a rendszer fogyasztása így is extrém magas arányaiban, azon belül is a com.samsumg.cmh: CMH folyamat aránya a legmagasabb. Szóval szerintem egyre inkább az a gyanum, ezt Samsung baxta el.
-
Locsi
senior tag
Nem vagyok biztos benne, de mintha láttam volna egy olyan funkciót, hogy az értesítéseket mennyi ideig ismételje. Ez percben volt megadható, de most az istennek se találom. Valaki nem tudja merre van, ha van egyáltalán. Előre is köszi.
-
Jano_023
őstag
Nekem az új Ts rommal is ébren marad a telefon. Csak az újra indítás segít. De utánna renben van.
Hogy tudom kideríteni mi az ami beakad? Köszi -
lacuska74
tag
4k-s videót hogyan tudok feltölteni Youtubera?
Ha átmásolom tabra(Tab S 10.5 ), akkor egyik lejátszó se boldogul vele akadásmentesen.
Gondoltam felteszem Youtubera és onnan szépen meg lehet nézni, de nagyon lebutítja a felbontást.
Próbáltam a videót asztalai gépről is felrakni, de ott is ugyanez a helyzet. -
GáborG
tag
Sziasztok,
Van mód valahogy hogy ne kis körként jelenjenek meg a névjegyek hanem normálisabb nagyobb képként (zöld háttér helyett) amikor hívnak vagy hívok valakit? S6-on másnál úgy láttam.
köszi,
-
Zolika08
tag
-
Cole86
senior tag
válasz
vadászcsiga #8941 üzenetére
Akkor az lehet a gáz, ami ébren tartja.. folyamatosan van kint óra vagy kép a kijelzőn, nem feketedik el soha...
Nekem egy bmw körvonalai, elképesztően jól néz ki , halványban!
-
Cole86
senior tag
válasz
vadászcsiga #8938 üzenetére
energia gazdálkodás be van lőve neked ? aktív kijelző? (most megint merült nekem sajnos úgy ,h kilőve és minden funkció normálon.
-
DrJaka
aktív tag
18óra 53 perc akkumulátor használatból 28% android rendszer (16óra 47 ébren maradás)
-
lukoz
aktív tag
válasz
vadászcsiga #8933 üzenetére
Tényleg. Sorry
-
lukoz
aktív tag
válasz
Remekelek28 #8929 üzenetére
Az elvileg alapból benne van. Kapcsold be az always on display-t. Majd válaszd ki, hogy ne az órát mutassa hanem képet /megjelenítendő tartalom/. És ott megtalálod a képet
-
SütiGTi
senior tag
A telekomos frissites ota nem megy a batman-es tema a package disable modszerrel :-(
Legalabbis nalam. -
D4ni
őstag
válasz
Remekelek28 #8927 üzenetére
Nem értem teljesen, de ha másik telefonon szeretnéd látni érdemes letölteni a zedge nevű appot, hátha abban benne van.
-
D4ni
őstag
válasz
Remekelek28 #8925 üzenetére
Always On Display, beállítások/kijelző/alway on d./
először válaszd ki a megjelenítendő tartalom/háttérképet
utána:háttérkép -
D4ni
őstag
válasz
Remekelek28 #8923 üzenetére
3:30- vasember qi töltő , a kép pedig AOD kép
-
Remekelek28
őstag
Üdv
[link] itt 5:20-nál van egy szép háttérkép nem tudjátok,ez rajta van aalapból a telefonon? Letölthető valahonnan?
És 3:30 nál az milyen töltő?ráteszi valamire és tölti a telefont? -
pepetech
őstag
válasz
majestic #8920 üzenetére
Én arra írtam hogy ha valaki azonal akarja eladni. Én 160-ba hírdettem de mivel annyira fos a kijelzője hogy lett rajta hajszálkarc a semmitől ezért 145-ért tudtam eladni...miskolcon gyári függetlent hírdettek 150-ért. Bár lehet ezek direkt kerülnek fel üzlet rontás képp hogy lejebb menjen az ára.
Mondjuk már nem bánt mert megvan a huawei p9 és s7esge után meg vagyok elégedve vele. A vízálóságon és kijelzőn kívül semmiben sem rosszab napi használatban a papír forma pont nem érdekel
-
Locsi
senior tag
Megoldva. Banális.
-
Locsi
senior tag
Nincs erre valami megoldás? Hiába van bekapcsolva az edge képernyőn a tájékoztató hírcsatornán a nem fogadott hívások, és még pár dolog, ha végighúzom az ujjam, csak a következő üzenet jelenik meg "nem lehet megjeleníteni az értesítéseket". Megoldást eddig nem találtam. Hátha valaki igen. Előre is köszi.
-
pepetech
őstag
válasz
WinstonWolf #8904 üzenetére
Én most adtam el 145 ezerért a telekomos de függetlenített telefonomat. Egy gyári független szerintem 170 körül lehet eladni de lehet hírdetni 200-ért is.
-
szpajk
tag
Sziasztok,
Esetleg valaki talált valami megoldást a Batman témával kapcsolatban, hogy ne csal Trial verziós legyen?
Hiába lövöm ki a Package Discabler Pro-val a a Témaáruházat és a Témákat, 5 perc után visszavált az eredetire. -
Locsi
senior tag
Ezt az appot azoknak ajánlom, akik utálják az alkalmazások különböző helyein megjelenő reklámokat. Hasonló az AdAway nevű programhoz, de root nem szükséges. Block This!
-
Risard
aktív tag
Az lehet hogy a note 4 töltője ugyanaz mint az s7 edgejé?Mert az vagy 30 cm el hosszabb!Ha jól néztem ugyanazok a paraméterei!
-
Gabmami
tag
válasz
Armatura #8903 üzenetére
Szia! Sms hangot és bármilyet pl email, figyelmeztető hangok stb.meg tudsz változtatni nagyon egyszerűen. A gyökérkönyvtárba a "notifications" könyvtárba másolod a megfelelő hangokat és utána kiválasztod a telefonon. A csengőhangot természetesen a "Ringtones" könyvtárba kell másolni. Nem kell semmi mókolás. Egyenesen dropboxból beleteszed a megfelelő helyre és már szól is!
-
WinstonWolf
senior tag
Szerintetek mennyiért lehet eladni egy Gyári független fekete S7 edge-t 21 hó garival, és billentyűzetes tokkal, meg led-es tokkal? Mennyire fog esni az ára mondjuk 2 hónap múlva?
-
Armatura
tag
Sziasztok,ha vlakit érdekel hogy lehet sms hangjelzést változtatni annak ez segíthet.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- 2+1 akció minden Apple Watch szíjra! Minőségi Apple Watch szíjak verhetetlen áron.
- OnePlus Watch 2 Vadi Új, Bontatlan, 2 Színben
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Ink SL GPS, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple Watch 10,Jetblack, 46mm, + Midnight Loop, új, 1 év apple garancia
- Apple Watch SE 2nd Gen. 44mm Midnight Aluminium Cellular, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest