Hirdetés
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Milyen egeret válasszak?
- SONY LCD és LED TV-k
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Bevásárolná magát az Intel Foundry-ba a TSMC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Blu-ray lemez tapasztalatok
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Keem1
veterán
Na ez tök jó. Az első render/szivárogtatott képekhez képest messze szebb az S8 igaziban.
Bár, ahogy látom, az S8 esetén a hasznos képernyőterület kb. ugyanakkora (nyilván a plusz esetén már nagyobb). Megnyugodva konstatáltam, hogy egy év után sincs szégyenkezni valója az S7e-nek. -
gerner1
nagyúr
Az én aspektusomból, nekem nem villant annyi többletet az S8, ami érdekelté tenne a váltásban. Én megvárom a Note8 -at, a dupla kamerával. Bár, eddig mindig a páratlan szériából vettem, de majd eldől.
Azért Grat a készülékhez! ... -olvasni fogom az S8/S8+ topicot is, mert kiváncsi leszek a tapasztalatokra. -
-
-
-
gerner1
nagyúr
Az alkalmazásokban plö, összevonom a Samsung -os dolgokat egy icon -ba, és adok neki egy tetszőleges nevet. Így már, közvetlenül nem kalapálja a szemem. A redőnyt lehúzod, majd a jobb felső sarokban a három pötty (a fogaskerék mellett) --> Szerkesztés. Utána, az ikonját, a keretből, lehúzod alulra, az inaktív ikonok közé. Majd jobb felül, a KÉSZ érintése.
-
-
Keem1
veterán
Mivel OTA-n az aktuális CSC szerint kapod a frissítést, így igen, maradni fog.
leslien:
Egy másik, régebbi samsung modell topikjában valaki beszúrt egy Samsung HU "hivatalos" véleményt, miszerint a nem a hazai régiónak szánt szoftverfrissítés garanciamegvonással jár. Ez persze a gyakorlatban nem feltétlenül van így, ám egy 200k-s telefonnál senki sem reszkírozná, inkább bölcsebb hazai CSC-vel beadni gariba.
Értem én, hogy tök mindegynek kéne lennie, de hivatalosan nem hivatalos rom van a telódon, mert nem hazai piacra szánták, tehát támadási felületet adsz. -
bandi0000
nagyúr
nem-nem, egyáltalán be sincs kapcsolva a mobilnet, az tény hogy van, hogy nincs térerőm, de ettől még nem kéne nem hívnia, vagyis inkább azt mondom, hogy ha vissza jön a térerő, akkor hívni tudom kéne, olyan mintha lecsatlakozna a hálózatról és vissza se akarna menni
szerintem semmi extra alkalmazásokat nem használok ami ilyen lenne
-
-
zbence
aktív tag
Köszi, nekem is az van 7 éve, és tudom miről beszélek!
Mindkettőt nyomkodom 6 órán keresztül, az egyik lemerült a másik meg nem. Az Applen alkalmazásfrissités kikapcsolva, zene nem ment, csak a nyers használat egy délutánon keresztül.Teljesen mindegy, hogy a tesztek mit mutatnak, én is elhittem, én is bíztam benne, ámítás, ennyi.
-
Jack Oneill
veterán
Ez nekem nagyon furcsa. Pont az a lenyege,hogy valtson nem? Tehat nem a valtas meriti,hanem ha a szar terereju halozaton marad. Igy mindig maga donti el,melyik a jobb minoseg. Nekem pont az jon le,hogy ha fixre allitom es szar a terero,akkor merul max jobban,ahogy ti is mondtatok. De ha magatol atvalt egy szamara jobb minosegre,az miert meritene jobban?
-
leslien
nagyúr
Egy időben nálunk is elég gyenge volt a térerő (telekom) 4G hálózaton (1-2 vonal) pedig 3. kerület és ezért minden telefonomat egy időben 3G -n használtam (full térerő) de szerintem valamit javítottak az elmúlt időszakban mert mostanában már a 4G is full térerő van itt nálunk !
-
katona.jozsi
aktív tag
Köszönöm a segítséged. A Google-s dolgok legtöbbjét tiltottam, pont ezért. Igaz, a helymeghatározás be van kapcsolva, a többi tiltva. A térerőm nem valami acélos (2 csík). A cella készenlétben, ha ez összefügg vele, kb 3. a fogyasztó listán.
A tanácsod megfogadom és kipróbálom 3g-n, hátha...
-
-
w333
félisten
-
-
smidipeti1
tag
18.kerületben lakok kb. 300 méterre van a legközelebbi adotorony.. Nem egy telefonom, tabletem volt már de ilyen gyenge vétel egyikben sem volt. E téren csalódás az s7e számomra, 4 napos csucskészüléktől ilyet nem vártam. Igaz hívást emiatt még nem mulasztottam, mindenki elért elsőre és amúgy tényleg nagyon jó és szerethető a telo.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- PlayStation 5
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Milyen egeret válasszak?
- Kuponkunyeráló
- SONY LCD és LED TV-k
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Videó stream letöltése
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2022 2Gen. 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4103
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Ink SL GPS, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm, WiFi) with Nereides strap + gifts
- Apple Watch Se 2, ( 2022 ) Starlight , 40mm, karcmentes, Gps
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest