- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
válasz
prannk #33929 üzenetére
Akkor szerviz vagy szolgáltató! Ne hagyd annyiban, amíg meg nem csinálják!
Azt pedig nem árt, ha mindenki tudja, hogy a szervizben töltött idővel megnő a garanciális időszak!Én rákérdeznék a szolgáltatónál, hogy mit látnak, mi lehet a hiba. Elképzelhető, hogy a telefonról elmegy az üzenet, és a szolgáltatónál van valami gond.
-
no more
veterán
válasz
prannk #30861 üzenetére
Messenger írás közben
Az mindenkinek szar... Az egész Facebook csapat egy halom szerencsétlenből áll! Amióta ez a "napom" izé benne van, azóta katasztrófa. Egy ideiglenes fixet fedeztem fel: Beállítások -> Alkalmazások -> Messenger és itt törlöd az adatait. Akkor újra be kell jelentkezned, stb és jó lesz, nem lesz akadás, se semmi... egy darabig. Ha szerencséd van pár napig, utána újra elromlik, megint törölsz mindent és így tovább...
-
lukoz
aktív tag
válasz
prannk #20153 üzenetére
Semmit
30másodperc? jó nekednekem kb azonnal.
Nem segít semmi, se adatok törlése, semmiWhiteman0524: 40ezer a keret, csak a keret
Leslien: ugye azt rebesgetik, hogy az S7 olcsóbb lesz mint az S6 induló ára, így feltételezem kicsit csak lejebb megy majd az S6 edge +, ráadásul az S7 edge + később jelenik meg, így akkor az lesz a csúcs és legdrágább samu. No mindegy is, reménykedek az pici áresében. Van egy olyan sejtésem, hogy egyáltalán nem lesz nagy tudásbeli különbség az S6-S7 között, sőt...
-
-
válasz
prannk #18512 üzenetére
Nekem csak annyi bajom van a gyors-töltéssel, h két töltőt kell használnom a telefonhoz. Többnyire egy S4 töltőt használok, mert általában nincs szükségem arra, h 1 óra alatt feltöltsem a telómat, és szeretném kímélni az akkut. Így januártól (vagy februártól) elég lesz egy töltő is!
-
Maxtreme
addikt
válasz
prannk #17288 üzenetére
Én ilyenből spájzoltam be párat.
katt
Jó minőségű és nagyon jól illeszkedik a kijelzőre. Kb 3-4 hónapja van fent, még 1x nem vált le róla.
Haver vásárolt valami hiperszuper márkás fóliát (4-5k-ba került) 1:1 ugyanez az anyagszerk: Ja hogy neked nem edge kell? akkor nem szóltam.
Ettől függetlenül nem törlöm, a hsz-t, hátha valakinek hasznos lesz. -
Kékes525
félisten
válasz
prannk #17314 üzenetére
A tiltásokat lehet két lépésben is csinálni. Elsőre, amit sgeza is javasolt, hogy csak olyanokat tilts le amiről biztosan tudod, hogy micsoda, miért felelős. Második körben, pedig azokat egyesével, amiről csak gyanítod, hogy mi a feladata. Itt a lényeg, hogy egyesével, azért, hogy ha mégis valami probléma adódik, akkor tudod, hogy mit kell visszakapcsolnod. Ez a folyamat lassú, mert a tiltás után tesztelgetned kell a telefont, hogy van e valami funkció kiesés, hiba. Ha nincs jöhet a következő jelölt.
(#17316) trixi78: Melyik verziójú package disabler volt? A visszaállítás után csináltál wipe cache partitiont? Ilyen esetekben ez sokszor használ.
-
-
Markizmark
addikt
válasz
prannk #17286 üzenetére
Szerintem inkább a TPU. Nem tudom melyik véd jobban, van pro-kontra. Az alu azért véd jobban mert kemény, a TPU meg azért mert rugalmas.
Szerintem. Ha az alu egyszer leesik akkor annak tuti nyoma marad, a TPU-n nem fog annyira meglátszani. Ráadásul az nem rejti el annyira a telefon szépségét.
Lehet, hogy az alu árnyékol is egy kicsit. -
Kékes525
félisten
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A dél-koreai gyártó csúcsmodellje hardveresen szinte minden eddigi okostelefont felülmúl, elképesztően jó lett a kijelző és a kamera, ám az üzemidő sajnos nem túl hosszú.
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest