-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mati12
senior tag
Győr is kiesett.. már csak 3 helyen van az országban. Az előbb beszéltem a központal mert a hűségpontjaimra szerettem volna venni egyet,és az online felület sehol sem ajánlotta fel a pontok beváltásának a lehetőségét. Az ügyintéző utána nézett a dolognak és arra a megállapításra jutott,hogy azért nem ajánlja fel a beváltás lehetőségét mert nem központi raktáron vannak ezek a töltők hanem csak abban a négy üzletben ami az online felületen is látszik. Ott viszont nem tudnám már így beváltani a pontjaimat,ezért gondoltam megrendelem kp-ra,mire újra próbálkoztam volna már Győr nem volt a listában,gondolom elfogyott nekik.
Ennyit simán megért volna,de nem bosszant annyira a dolog mert az S4-hez való vezeték nélküli töltőt már megvettem náluk néhány hónapja,és ott betudtam váltani a pontjaimat is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó csúcsmodellje hardveresen szinte minden eddigi okostelefont felülmúl, elképesztően jó lett a kijelző és a kamera, ám az üzemidő sajnos nem túl hosszú.
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest