Hirdetés
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyb00
aktív tag
Valaki arulja el hogy hova lett a nemitas lehetosege, ugye nem olyan idiota a google, hogy ezt kivette mint a szerencsetlen almasoknal?
-
$IceTea$
csendes tag
Gmail fiókba csak akkor szinkronizálja be a névjegyeket, ha a telón vannak? Sim kari van beállítva a nézetben és onnan nem látnám, hogy betenné a névjegyeket a gmailbe.
Sms-t ha írok és kiválasztom a címzettet, akkor minden név duplán szerepel. Holott a névjegyzékben, csak a gmail fiókban vannak a számok!
Valaki tud rá válaszolni vagy csak a romolás megy, mint minden droid topikban?!
-
MartOOn
addikt
ezt a BOA3 UK lollit felrakta mar valaki? mi a kulonbseg? illetve masik kerdes:
ubuntus gép van csak a kozelemben most azon hogy indul az odin?
(rejtély h a 60 feletti keresztszuleim miert hasznalnak ubuntut...)
-
takric
tag
Egy kérdés az 5.0-val kapcsolatban:
eddig kit kat alatt ha smst kaptam két három rövidet rezgett csak a telefon, de ez az 5.0 telepítésével módosult egy hosszúra, holott nem állítottam semmit sem.
Hogyan tudnám ezt visszaállítani? -
demeterf2
tag
válasz
murrencs11 #11773 üzenetére
Én simán felraktam a Kit kat romomra. Egyedül ugye a root ugrott, de minden más megmaradt. Ha gond lenne akkor majd csinálok factory resetet. Knox is 0x0 maradt.
-
Petyb00
aktív tag
válasz
murrencs11 #11773 üzenetére
nem
-
murrencs11
csendes tag
Hello!
Tom hulye kerdes, de egy fuggetlen ITV romra odinnal ra tudom tenni siman a ma kijott BTU-t?
-
Petyb00
aktív tag
Van akinek van már hivatalos 5.0-ja. Azt tudom, hogy a google megengedi hogy leszedjük az alkalmazásaikat, ezen változtatott valamit a Samsung, vagy ugyan úgy leszedhetetlen a sok vackuk?
-
FrankMonzano
őstag
Udvozlet ! Samsung protective cover + tokot hol tudom a legolcsobban beszerezni? Valakinek nincsen otlete ?
-
Anulu79
addikt
Az USB csatlakozót fedő kis "pöcökről" tudnátok nyilatkozni? Mennyire jó a minősége? Nem kell félni tőle, hogy letörik egy idő után? Egyre jobban szemezgetek a készülékkel de ez valahogy "bántja" a csőröm.
-
GerOli
csendes tag
válasz
Adorjanksz #11763 üzenetére
Igen, ezt is láttam, de nem értek belőle sokat, amit meg Google fordít, azzal sokra nem megyek
-
GerOli
csendes tag
válasz
Adorjanksz #11761 üzenetére
Találtam egy oldalt, ha tudsz angolul. ..én nem
[link] -
Adorjanksz
tag
válasz
GerOli #11762 üzenetére
https://community.verizonwireless.com/thread/810076?start=10&tstart=0
Úgy néz ki, hogy ezekért felelős:The Unified Daemon is Unified Daemon application for Weather, Stock , News app.
It shows the total data usage from ‘Accuweather.com’ and ‘Yahoo Finance and Yahoo News’,
and the data is requested by Alarm / Desk Clock / S Planner / Camera / Briefing app.Data usage will be different according to setting of each user.
For example, data usage depends on how many you set the city in Weather app, how many you set the
Stock or Category in Yahoo finance and news.
If you want to reduce data usage by those apps, Set the suitable refreshing period (None/1h/3h/6h/12h) in
setting of each application because refreshing needs additional data usage.Hogy miért "most" jelentkezett, az egyenlőre rejtély marad
-
GerOli
csendes tag
válasz
Adorjanksz #11761 üzenetére
Még esetleg a Google -s időjárás, ha be van kapcsolva. Több ötletem nincs
-
Adorjanksz
tag
válasz
GerOli #11760 üzenetére
Nem tudom, megnézem..azért furcsa nekem, mert mondom, mióta 2 hete megvan, azóta ugyanúgy használom a készüléket, a feles appokat vagy letöröltem, vagy letiltottam, szóval ez az egy időjárásos dolog lehet...ma egész nap villogott a GPS, újraindítás után minden alkalommal frissíti az időt-dátumot, illetve Hely adatoknál ott van az unified daemon...
-
GerOli
csendes tag
válasz
Adorjanksz #11757 üzenetére
Geoinfóhoz nem lehet köze?
-
GerOli
csendes tag
válasz
Adorjanksz #11755 üzenetére
Ez nekem is van, ha jól olvastam az időjárás apphoz és még 1 valamihez van köze. Pontosan nem tudom mi ez, csak ennyit találtam róla
-
Adorjanksz
tag
válasz
Adorjanksz #11755 üzenetére
-
Adorjanksz
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre volna szükségem. Beállításokon nem változtattam semmit, új program sincs, alap szinten használom a készüléket. Azt vettem észre, hogy jóformán egész nap villog a GPS jel a bal felső "status bar" részen, vagyis lokalizálja a helyzetemet. Hely (Google play szolgáltatások, google alkalmazás, majd itt a csavar....megjelent az időjárás : intenzív, illetve egy unified daemon: intenzív..) Az időjárás appon belül nem változtattam, 6 óránként frissít magától, egyebet nem kértem tőle..mi a másik..illetve mi lehet a gond? Válaszokat előre is köszönöm!
ui: mód: csak GPS, de ez így is volt..
Krisz
-
GerOli
csendes tag
[link]
Amúgy én ezt az oldalt nézem folyton. Remélem jól linkeltem. -
Jack Oneill
veterán
Elegge beindult a frissitesi gepezet. Par naponta jonnek a regiok. Szoval aki izgul,a magyar fuggetlen is csak kozte lesz nem sokara.
-
GerOli
csendes tag
Először is, köszönöm, észre vettél
..és valóban ennyit "vettem " az egészből, hogy telepítés előtt nem árt gyári vissza állítás.
Nők azok táborát erősítem, akik megszerelik a csapot, serszelepet, de de ezzek a root dolgok már magasak, meg hát őszintén, nem ezen a telon kéne gyakorolnomMaga a frissítés ugye megy, csak az zavart be, hogy itt írták, hogy nem árt előtte mindent meg még valamit.
Tehát akkor csak a gyári vissza. .nem elég? -
modd3r
őstag
Nem tudja valaki, hogy a mai UK Lolliban van-e magyar nyelv?
-
chros
őstag
válasz
gorog67 #11741 üzenetére
Wooow, es a build is ujabb! (Bocs, nem frissitettem az oldalt
)
(#11495) mycso: megerositem, mukodik ez a towelroot-os kernel cserelos megoldas
Lasd lentebb.
(#11729) GerOli: "Az az egy rész stimmel, hogy gyári beállítások visszaállítása.
"
Biztos?!Csak viccelek
Sajna egyaltalan nem trivialis, lasd lentebb, s ha van kedved, akkor ess neki(#11717) Rascally81: koszi ismet a valaszt, sikerult is felraknom Alexndr BL9 5.0-ajat [link] , CSC valtassal BTU-ra. Itt van nagyjabol, hogy hogyan.
0. Ez alapjan jartam el, ahol volt valtozas, ott irom (ha nem felejtek el valamit
) http://forum.xda-developers.com/galaxy-s5/development/rom-ane4-kitkat-4-4-2-multi-csc-t2813628
Nekem NH6 TMH rom volt alapbol.
1. BN9-es devbase-t, CP-t es BL-t toltottem le. (supersu beta nem kell)
2. ez alapjan rootolni kell a telot: [link] , itt termeszetesen az NH6-os kernelt toltottem le es a root kernelt.
- a beta supersu-val nem kell vacakolni BETA-SuperSU-v2.39.zip, ujabb van a playen: v2.40, ezt kell felrakni
- a supersu nem tudta kikapcsolni a knox-ot, befagyott, igy csak ujrainditottam a telot
3. aroma installerben: bekapcsoltam mindent: CSC-t BTU-ra, es meg letoroltettem az internal sdcard-ot is
- az install ugyan jol lement, de a vegen, mikor kiirta, hogy vegzett es nyomjak Next-et, akkor befagyott. Igy aksi ki es be.
- majd download mode-ban ujrainditva (Vol_down + Home + Power buttons) a CP es BL fileokat Odinnal felrak: az Autostart elol a pipat kivettem.
-- itt nekem nem volt semmi gond, problema nelkul flashalte be oket. 5 percet vartam (nem tudom kellett-e), majd aksi ki, majd betesz, s :
4. ujraindit recovery modban (Vol_up + Home + Power buttons): itt ugyan nekem is kiirta, hogy sikeres CSC applikalas, de maradt TMH (ez kesobb megoldodott magatol)
5. es a tobbit is vegigcsinalni, amit mond.
- miutan a vegen ujrainditottam, a Phone Info BTU CSC-t irt mindenhol, s a recovery is BTU CSC-t jelez marNo nagyjabol ennyi. Remek szorakozas volt
-
chros
őstag
válasz
mediumgecso #11732 üzenetére
Ez engem is erdeklelne, hatha szukseg lesz ra egyszer, mint neked most.
(#11707) nfsu17: melyik kit-kat rom-ot hasznalsz, ami ilyen szuper? (nekem ANH6-os TMH rom volt rajta egy rovid ideig, de volt FC is
)
Koszi!(#11735) Vagaba: nem kell fizetni erte, csak lehet
(#11736) WuuWuu: UK-be csak vodafone-ra jott ki. Itt latod mindig: http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G900F/
-
WuuWuu
tag
sracok nalam a telon nemjelez semmi féle 5.0s frissitést. pedig mobilporton irnak rola hogy elvileg megjött.
UKben vettem a telot
-
maxim01
aktív tag
válasz
mediumgecso #11732 üzenetére
Neked sem jött be a Lollipop? Ezek után már egyre jobban elgondolkodok rajta, hogy frissítsem-e majd...
-
mediumgecso
őstag
Skacok!
Tudom, már valaki írta, hogy lehet visszamenni lollipopról kitkatra knox ugrás nélkül.....szóval egyszerűen odinba beillesztem a legfrissebb 4.4.2-t és start, és vissza is megy?? Vagy nem lesz ilyen egyszerű??
Köszönöm ha válaszoltok.
-
GerOli
csendes tag
Sziasztok, nagyon új vagyok és ennyire nem jártas a témában és a "szakkifejezésekben", mint Ti. Én igyekeztem mindent elolvasni, de talán,mert nőből vagyok vagy nem tudom, nem igazán értettem a lépéseket Lollipop telepítése előtt.
Szóval, ha Valaki leírná-szőke nő módjára - , azért nagyon hálás lennék!
Az az egy rész stimmel, hogy gyári beállítások visszaállítása. 😄 -
Kacsabox
tag
Sajnos megadta magát a zene alkalmazás és nem nagyon tudtam orvosolni a dolgot meg még itt se kaptam rá választ, ezért valaki ajánlana nekem tuti zenelejátszó programot?
Ha lollipoppal se oldódik meg, csak akkor fogok resetelni. -
$IceTea$
csendes tag
Sms-t ha írok és kiválasztom a címzettet, akkor minden név duplán szerepel. Holott a névjegyzékben, csak a gmail fiókban vannak a számok!
-
AndrewTdi
addikt
Srácok!
Magyar független telóra érdemes megvárni a magyar független Lollyt vagy jobb a Nordic Countries?
-
Dazsar
aktív tag
[link]
O. o? -
sacsabi69
csendes tag
Abban tudnátok segíteni, hogy mi lehet a probléma, hogy ha normál módon beszélek a telefonnal ( tehát a kezemből), akkor alig hall a másik fél. Ha kihangosítom, vagy bluetooth-os kihangosítón, fülesen, stb. nincs semmi probléma. Most kaptam vissza a Samsung központi szervizéből ( garanciálisan javították, kicserélték állítólag az osb lapot, hátlapot) , de így is jelentkezik a probléma.
Lehet, hogy valamilyen beállítással szopok... ????
-
$IceTea$
csendes tag
Gmail fiókba csak akkor szinkronizálja be a névjegyeket, ha a telón vannak? Sim kari van beállítva a nézetben és onnan nem látnám, hogy betenné a névjegyeket a gmailbe.
-
Imii
tag
S5-mön lezárt képernyőn totál fals hőmérsékleti értéket ír, mint valójában. Mitől lehet? Frissítettem az időjárási adatokat...
-
Intel q8200
senior tag
Lollipopnal rajott mar valaki, hogy lehet némára tenni a telefont, mert csak rezgésre tudom és normálra.
-
nfsu17
veterán
annyira jól szórakozom rajtatok, hogy így a lolli, meg úgy, meg mikor jön frissítés, meg ez van, az van, én meg jól elvagyok kitkattel 0, azaz zéró hibával, úgyhogy semmi okom frissíteni, de továbbra is olvaslak benneteket.
-
takric
tag
Felraktam az 5.0-t.
Egy kérdésem lenne:
amiket kapok értesítéseket azt a zárolt képernyőre egy ilyen kis fehér címke formájába kiteszi.Ez rendben is van, de azt írja mindre hogy tartalom elrejtve.
Hogyan tudnám előhozni, hogy mutassa az adott értesítést hosszabban? -
chros
őstag
válasz
Rascally81 #11633 üzenetére
Koszi a valaszt, a Towelroot-ra gondoltam. Es az otletet is, megneztem az Alexndr romot, s lenne par kerdesem, mert egyaltalan nem trivialis igy elsore a folyamat.
(Most kaptam kezhez egy fuggetlen, eredetileg TMobilos keszuleket, amit kulfoldon hasznalnek, build: G900FXXU1ANH6 , CSC : TMH. Csak turelmesen banjatok velem, ez az elso Samsung-os droidom)
0. akkor 4.4.2-en rootolom a telot, majd Alexndr romjat rakom fel az ott leirtak szerint.
1. CSC : mit befojasol, ha ezt lecserelem? Csak a t-mobilos es magyar appok tunnek el? Szamit valamit a telo alap-mukodeseben, hogy milyen CSC van rajta? BTU-t jelolnek be.
2. custom recovery-t nem lehet meg Knox 0x0 megtartasa mellett feltenni?Koszi!
-
segesdil
csendes tag
válasz
FrankMonzano #11701 üzenetére
kaptam egy céges IPhone-t 😂
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Vicces képek
- Asztrofotózás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest