- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Epson nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Intel q8200
senior tag
Sziasztok! Valaki próbálta már esetleg az lg smart diagnosis programot a telefonon? Engem kidob a program a felvétel elkészülte után.
-
Intel q8200
senior tag
Sikerült már valakinek a zsebben való életre kelésre megoldást találni?
-
Intel q8200
senior tag
Visszaraktam a kitkat-et.
Szupeeer!!! -
Intel q8200
senior tag
Hosszú idő után megunva a hülye minták huzogatasat es a kesztyűben dolgozas miatt az ujjlenyomatos képernyőfeloldast elvetve, ujra sima huzasos feloldasra allitottam be tegnap.
Mindegy, hogy kitkat vagy lollipop ez szar. Tomerdek képernyőkép mentest csinált a telefon magától. Elég szomorú, hogy tudom ez a legjobb telefon a piacon, mégis szivem szerintem eladnam a fenébe. -
Intel q8200
senior tag
válasz
Adorjanksz #13653 üzenetére
Nekem ugyanez és tökéletes.
-
Intel q8200
senior tag
Valaki tudja mi változott ebben az új BOA3 romban? Nemrég frissitette le magat a telefon, de semmi változás sincs.
Lehessen már némítani... -
Intel q8200
senior tag
Most frissítettem le és most sincs némítás.
-
Intel q8200
senior tag
Sziasztok! Ismer valaki olyan recovery programot, ami felismeri a telefont usb-vel a gephez csatlakoztatva?
-
Intel q8200
senior tag
A néma módot én sem találom. Persze lehuzom az összes csúszkát, de akkor rezgore megy, ami nem egyenlő a némával.
-
Intel q8200
senior tag
Lollipopnal rajott mar valaki, hogy lehet némára tenni a telefont, mert csak rezgésre tudom és normálra.
-
Intel q8200
senior tag
Most jon nekem is a frissites a lengyel lollihoz. 371.33 MB
Remelem jobb lesz, mert eddig eleg harmat.... -
Intel q8200
senior tag
Pár napja felraktam a lollipopot. Én nem ajánlom senkinek még. Lassú és sokszor beakad nekem. Kompatibilitási problémák is vannak pl facebook es skype...
-
Intel q8200
senior tag
Nekem is megy az aktuális playrol letoltott face, de időnként kifehéredik a kép.
-
Intel q8200
senior tag
Nektek megy a Samsung Gear az 5.0-n?
-
Intel q8200
senior tag
válasz
csattila01 #10148 üzenetére
Megéri!!!! Én S4-rol valtottam S5-re. Először bántam, hogy sok újdonság nincs..., de aztán rajottem, hogy mégis van pl akkumulátor simán bírja estéig, vízálló ( a kislányom már letesztelte), én használom az ujjlenyomat olvasót bill zárnak, hátlapja sokkal kellemesebb és jobban tapad a kezemben, nem gyűjti az ujjlenyomatokat...
-
Intel q8200
senior tag
Jopar hét után újra vissza próbáltam térni a húzásos képernyő feloldáshoz. Rajottem, hogy ez a legjobb nekem. Viszont a zsebemben való önálló életre kelése még mindig meggatol, hogy a számomra legkemenyebb feloldasi stílust hasznaljam. Vajon megoldhatja ezt a gondot egy frissítés?
-
Intel q8200
senior tag
Én az angol 3-as szolgáltatónal vagyok és nekem sem jött még ez a frissítés. Az elozenel az elsők között kaptuk, de lehet, hogy ez most ki is marad.
-
Intel q8200
senior tag
Nekem is jo a telefon!
Recseg a hatlap es zorog a kamera... A telefon a zsebemben eletre kel, de ezek azt hiszem tipus hibak.
Es engem a recseges es a kamera nem zavarnak. Az onallo eletet eles viszont megengedhetetlen lenne egy ilyen kategorias telefonnal. Na olyankor legszivesebben kidobnam es vennek ujra egy S4-et. -
Intel q8200
senior tag
-
Intel q8200
senior tag
válasz
Yogibear974 #4123 üzenetére
A kék előlapja fekete. Csak a hátlap kék.
-
Intel q8200
senior tag
Úgy befagyott a telefon, hogy csak az erintogombok kapcsoltak fel, de a képernyő nem. Ki kellett vennem az aksit. 👹😠
-
Intel q8200
senior tag
-
Intel q8200
senior tag
válasz
anjani182 #3406 üzenetére
Ujjlenyomattal nem old fel. Csak, ha húzás feloldasra van állítva.
Munkában már én is ujjlenyomatra állítom. Ma például elfelejtettem és a Feleségem hívott, hogy kerestem, felvette, de nem szóltam bele. Gondolta szól, hogy a telefonom megint akciózik. Volt S3-am, note 2-m és S4-em. A feleségemnek note 3. Egyik sem csinált ilyet eddig.
Mi lehet a megoldás erre?
Vajon szoftveresen meg tudják oldani? -
Intel q8200
senior tag
válasz
trickyy #3362 üzenetére
En S4-rol valtottam.
Akkor azonnal visszacsereltem volna, ha tehetem.
Most mar megszoktam az S5-ot es jo telefon.
Uzemidoben nagyon veri az S4-et, ami elegge eszreveheto kulonbseg, csepp - es porallosag viszont az S5 nekem es meg par embernek eletre kel a zsebemben es kepernyofotokat, hivasokat es sms irast kezdemenyez. Ujjlenyomotozni meg, hogy felolodjam? Francnak van kedve mindig szarakodni azzal... -
Intel q8200
senior tag
Sziasztok!
Tudtok valami olyan programot, amivel tudom figyelni mi szivja az akksit, mert a regi programok azt irjak, hogy a kitkat rendszernel mar nincs engedely arra, hogy figyeld a programokat.... -
Intel q8200
senior tag
En is tok nelkul hasznalom. Mar megvan tobb, mint masfel honapja es semmi serules sincs rajta.
A kislanyom hordozza, neha eldobja, de semmi baj sincs vele.
Folia viszont van rajta, mint minden telefonomon.
S4-em volt elotte es az akksi sokkal erosebb az S5-ben.
Az S4 nekem 2,5-3 ora kijelzoidot birt, az S5 ugyanilyen hasznalat mellett 4,5-5 orat bir. -
Intel q8200
senior tag
válasz
Yogibear974 #3204 üzenetére
Nekem sem fagyott még le ennyire. Van, hogy beakad egy darabig és észhez tér és van olyan, hogy befagy és a home gombbal visszatér.
-
Intel q8200
senior tag
válasz
maxim01 #3122 üzenetére
Ertesitesi panelra rakhato az iranyito vezerlo. Ott 5 gomb elerheto nekem. Kikapcsolas es bekapcsolasra szolgalo power gomb, hangero fel es le, csatorna fel es le. Az S4-nel volt egy 6. gomb, amivel a taviranyito programba lephettel be, ha nem volt eleg ez az 5 gomb. Vagyis a 6. gombbal egy erintesre feljott a taviranyito program. Ezt nagyon hianyolom, mert ha mondjuk a source gombra lenne szuksegem hirtelen, nem kell menube keresgelni az ikont, hanem csak rabokok a power gomb mellett egy masikra es feljon a program.
-
Intel q8200
senior tag
válasz
Intel q8200 #3075 üzenetére
Nektek sincs olyan gomb S5-nél, mint ami S4-nél volt ott?
-
Intel q8200
senior tag
Sziasztok! Kiraktam az értesítési panelra az irányítót, de nincs ott olyan gyors gomb, amivel belepjek a programba vagy csak én nem látom? Az S4-nél volt ilyen.
-
Intel q8200
senior tag
Jó estét mindenkinek! Ma kiraktam az irányítót az értesítési panelhoz, de nem látok watch on gombot, amivel egy gombnyomással belephetek a programba, hogy ne csak hangerot és csatornát tudjak valtani.
-
Intel q8200
senior tag
Sziasztok!
Ma kaptam a Felesegemtol egy Gear-t a telohoz.
Tudtok esetleg ajanlani valamit, amit erdemes felrakni ra playstore-rol? -
Intel q8200
senior tag
-
Intel q8200
senior tag
-
Intel q8200
senior tag
Atallitottam ujjlenyomatra meg alakzatos feloldásra a képernyő feloldást. Hát mit ne mondjak. Nagyon szokatlan.... A húzóshoz vagyok szokva, de asszony hivott munkába, hogy a telefonom gmailon hívta. Mekkora szar. Csalodok es csalodok. A vegen visszacserelem S4-re. Beakad a böngésző és leáll. Ezért fizettem ennyit. Szégyen!
-
Intel q8200
senior tag
válasz
baszenszejj #2138 üzenetére
Véleményem szerint még gyenge ez a telefon. Sokszor beakad és gondolkodik. Ugyanez volt az S4-nél is. Kellett jopar frissítés, mire telefon lett belőle.
-
Intel q8200
senior tag
Sziasztok!
Nektek nem szokott a telefon önálló életet élni a zsebetekben?
A képernyőzáram húzásra van állítva, mint az s4-en volt, de ez a telefon Képernyő fotókat készít és az sms-hez már piszkozatot ír a zsebemben. Nagyon idegesítő! -
Intel q8200
senior tag
Kicsit en is elhultem, hogy USB2-es kabelt adnak.
Felesegem Note 3-hoz, amit tobb honapja vettunk mar USB 3-as van... -
Intel q8200
senior tag
-
Intel q8200
senior tag
Sziasztok! Vegre sikerult vennem egy S5-t. Kicsit furcsa még nekem az S4 után. Bal alsó érintőgomb ugye megvaltozott es a beállitásokat mindig ott akarnám keresni. Amik elsőre furcsák nekem, hogy a töltő dugajnál van, de a jack dugónál nincs fedél a vizállóság miatt. A másik, hogy a toltő, már a dupla uj fajta ajzatát kapta, mint pl a note 3, de a töltő kábelem a régi fajta, mint az s4-e volt. Es amit nagyon hiányolok...ha szöveget irok, be lehet állitani, hogy a billentyűzet felett ott legyenek a szó ajánlások, hogy ne kelljen mindig végig irni őket, hanem ugye a sűrűn hasznal szavak előjönnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Netflix
- Renault, Dacia topik
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged