Hirdetés
- Akciókamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
murrencs11
csendes tag
Barki barmit mond a lolli-rol (BTU, BOA3), nekem eddig bejon, 2 napja van fent, szepen belaktam mar. Szerintem gyorsabb simulekonyabb a rendszer, az ujlenyomat olvaso lenyegesen jobb, Az uzemido is sztem jobb lett, persze van min javitgatni, de nekem eddig nem volt vele bajom.
-
murrencs11
csendes tag
Lolli-ba hol lehet bekapcsolni hogy lezart kepernyonel az uzeneteknek megjelenjen az elonezete, es az hogy rejtett tartalom?
mar megvan bocsi...
-
murrencs11
csendes tag
Sziasztok.
Par napja meghulyult a telefonom. Volt egy camera daemonom, amit par restartal megszuntettem, de azota alvo allapotbol sok masodperces laggal ebredunk, ami eleg idegesito, valamint az akksi a kep tanulsaga szerint energiatakarekos modban is ilyen gyorsan merul. Nem telepitettem semmit, igazabol elmeletileg semmit nem csinaltam ami ezt kivaltana. Gondolom factory reset lesz a vege, de akkor mar felrakom az BTU lollit is.
-
murrencs11
csendes tag
Hello!
Tom hulye kerdes, de egy fuggetlen ITV romra odinnal ra tudom tenni siman a ma kijott BTU-t?
-
murrencs11
csendes tag
Sziasztok, arra otlet, hogy miert csinalja azt a telefon, hogy nincs bedugva fulhallgato, de o meis ugy erzekeli. Reggel meg csak neha csinalta, most mar allando a problema.
-
murrencs11
csendes tag
Sziasztok, Arra tudtok megoldast, hogy ha a telefonon az S Planner-be letrehozok esemenyeket, azokat le kene szinkronizalnom google naptarra, hogy mas eszkozon is lathato legyen?
Koszi
-
murrencs11
csendes tag
Akkor en nem panaszkodom, 4g LTE 2giga nettel korlatlan text es perc £12.99 Atszamolva 5000ft kb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest