Hirdetés
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothl
addikt
Az uj lollira folmegy a face a playrol gond nelkul.
-
winss
tag
Mitől lehet az, hogy nem tudom a règebbi romot feltenni a telefonra? Odinnal rápakolom majd állandóan bootloop-ol induláskor. Toltam előtte persze hard resetet is. Amint visszateszem a frisset minden működik. Rootoláshoz pedig kène a règi. Ja és g900h. Régiókód mennyire számít?
-
pelikan69
tag
Sziasztok!
Csak új Dropbox-fiókhoz jár az 50 GB-os tárhely, vagy a meglévő kis ingyenes fiókot is megnöveli, ha azzal jelentkezem be az új S5-re? -
Jack Oneill
veterán
Arrol van valami info,hogy magyar regios 5.0 OTA update mikor jon?
-
modd3r
őstag
válasz
kodoboy #10688 üzenetére
Ami első blikkre feltűnt frissítés után:
- indítás után a kezdőképernyő is "kártyakánt" jön be, vagyis animációt kapott
- az akkufedél figyelmeztetés ablak kékes árnyalatot kapott
- lehet placebo, de én sokkal fürgébbnek érzem a telótAmi viszont baromi idegesítő, hogy a Gear Fit csatlakozását jelző értesítést nem lehet törölni a zárolt képernyőről...
-
kodoboy
tag
A lengyel lollihoz lekapott egy több mint 300 megás frissítést, nektek tapasztalat?
-
tothl
addikt
En max a note 4 re cserelnem de inkabb megvarom a kovetkezo generaciot.
-
kengyel
nagyúr
válasz
Yogibear974 #10684 üzenetére
Nálam megy most frissített.
-
Yogibear974
senior tag
Időjárás widget megy nektek rendesen?Mert jelenleg csak az óra jelenik meg.
-
törölt tag
válasz
yodamester10 #10677 üzenetére
Amennyire hivatalosan bírja a strapát... Bár vannak jó tokok, ha épp frusztrálna az IP dolog.
Nekem sehogy nem futott két napot. -
Rascally81
aktív tag
Van új Lengyel 5.0 (BNL7)!
-
gergotakacs
tag
válasz
Jack Oneill #10666 üzenetére
Csinaltam egy gyari resetet...
-
törölt tag
válasz
Maranello74 #10675 üzenetére
Tervbe volt a HTC One M8. De letettem róla, mert sok dologgal nem tudtam megbékélni.
Kilátásba lett helyezve egy LG G3. De az meg nyavalyog...
Aztán gondoltam egy merészet és OnePlus One-t szemeltem ki. De azt meg nehéz esetek árusítják. Így kimaradt.
Végül ma bevállaltam, hogy egy Note 3-at megcélzok. Aztán mivel igen jó ajánlattal hirdette az illető, így lecsaptam rá. És már túl is vagyunk a cserén! -
törölt tag
válasz
bendegruz #10671 üzenetére
Ha valami nem tetszik valakinek, értelmes ember módjára nem foglalkozik vele. Te látom szerelmes lettél belém...
Engem vádoltak hozzászólásvadászással. Holott akik eltűrik, hogy hagy kérdezzen emberek kismilliószor, meg még válaszolnak is rá copypaste alapon, azok tuti nem gyúrnak rangra...
Lehet kedves lenni, meg lehet tárgyilagosnak. A kedvességet meghagyom Teréz Anyának. Nekem nem fizetnek érte!
A tárgyilagosságot pedig magamnak. Aztán a sok kis tini hagy hüppögjön, hogy jaj milyen stílusa van a bácsinak.Tudod oltári különbség van aközött, hogy valakinek van egy egyéni, egyedi stílusa és aközött, hogy például trollkodik. Én érdekes módon nem köpködöm az android után az iOS-t és fordítva. Bár lehet el kellene kezdenem, mert az olyan menő! Vagy ahogy itt írták már, hogy mennyivel cuncibb az iPhone 6...
-
2ofthem
aktív tag
válasz
gergotakacs #10663 üzenetére
Beállítások - fiókok - google - google accountra ráböksz és ott kiveszed a pipát a google play dolgok után
-
törölt tag
válasz
Maranello74 #10668 üzenetére
Nem bánom!
Kamera nyilván kisebb felbontásra. Viszont az emberen is sok múlik. Láttam elég gáz tesztképeket ahhoz képest, hogy mennyit ki lehet hozni a készülékből.
Üzemidőben ég és föld! Ahogy én használom a készülékeimet ott már az S5 is minimum kétszer volt töltve egy nap. De volt olyan, hogy ötször is!
Jelenleg elnézve a Note 3-at ezt maximum egyszer fogom tölteni.Méretbe 5,7" nekem kényelmes. Pedig nincs hatalmas lapát kezem.
-
bendegruz
őstag
factory reset óta az 5.0 működik hibátlanul
remélem marad is így -
Jack Oneill
veterán
válasz
gergotakacs #10663 üzenetére
Fiokbeallitasok. Google. Azon belul ahol kell, kiveszed a pipat. Vagy egyszeruen letiltod az alkalmazasokban ezeket.
-
zx6r
aktív tag
válasz
Jack Oneill #10660 üzenetére
Beàllìtàsok/kisegìtő lehetősègek/kèzügyessèg ès műveletek/èrintès nèlküli êbresztès
-
törölt tag
Eddig tartott az S5 mizéria. Lett helyette Note 3!
-
Arween
senior tag
Gyári képernyőzárnál az normális ha jön sms-em /vagy van nem fogadott hívásom hiába érintem meg az értesítést nem történik semmi,fel kell oldanom a kijelzőt csak utána tudok ezekhez hozzáférni. Csak a sima kijelző zár van nincs biztonsági zár.
-
zx6r
aktív tag
válasz
Jack Oneill #10656 üzenetére
Próbàt megèr
-
Jack Oneill
veterán
Lehet tenyleg a play filmek,zenek,konyvekhez lesz koze,ahogy mar irtak elottem. En ezeket pl letiltottam,nincs is semmi ilyen gondom.
Maranello 74: Megvettem a spigen slim armor tokot a speedshopnal. Baromi jol nez ki,nagyon tetszik, es az uzlettel is meg voltam elegedve. Koszi a tanacsot.
-
zx6r
aktív tag
Nàlam is előjött a mediaszerver dolog......nem lehet,hogy az xposed okozza?Nàlam előtte sose fordult elő,csak mióta hasznàlom.
-
RockCNC
őstag
Akit érdekel a Modern Combat 5 most 225 huf
-
2ofthem
aktív tag
válasz
gergotakacs #10640 üzenetére
Nekem úgy oldódott meg hogy a google szinkronizálásnál kikapcsoltam az összes google play szinkronizálást (filmek, könyvek, zene, újságos). Azóta nincs ilyen gond, remélem segít.
-
NGH
újonc
válasz
cousin333 #10644 üzenetére
Ohhh... akkor így már minden világos. Hát akkor ez, ahogy szokták volt mondani, csak a "parasztvakítás" része. Kár, pedig rápörögtem, de akkor van még mit kitűzniük a fejlődés útján.
Köszönöm a megvilágosító választ, azt hiszem azért ez miatt még nem cserélek iPhone-ra
-
törölt tag
Hamarosan érkezik a CM12! Akiknek problémázik a camera meg egyéb démon, annak jól jön. Persze lehet a Knox ugrik...
-
törölt tag
Sziasztok Találkozott-e már valaki olyan problémával, hogy zárolási képernyőnél a feloldási effektust nem lehet megváltoztatni? Képernyő lezárása -- Képernyőzár:minta -- Feloldási effektus viszont ki van "szürkülve"
-
Maranello74
aktív tag
válasz
Jack Oneill #10645 üzenetére
Bár nem használom, de ott vettem (akcióban) és ajánlom.
-
mediumgecso
őstag
válasz
Jack Oneill #10645 üzenetére
Ajánlott, de sokminden drága, persze jó akciók szoktak lenni....
-
Jack Oneill
veterán
A speedshop-ot mennyire javasoljátok? Valakinek tapasztalata? Spigen slim armor tok miatt kérdezem.
-
cousin333
addikt
Azt, hogy ez sajnos így van. Jelenleg az iPhone 6 sokkal jobb ezen a téren. Nemcsak a 240 fps, hanem annak minősége miatt is.
Az S5-ben a legnagyobb lassítás 120 fps, ami - ha belegondolsz - igazából 4-szeres (120/30) normál sebességen nézve. A 8x úgy jön ki, hogy csak 15fps-el játssza le, ezt láttad te is. A másik baj valóban az, hogy a minősége elég tré, de semmiképp sem 720p. Nekem az jön le, hogy ilyenkor egyfajta 720i120-at vesz fel, tehát 120 félképed van csak, ebből lesz 60 egész.
Tehát összegezve - mert ez egy kicsit zavaros lett - szerintem 720i120-at vesz fel (a 720p120 helyett), amire 15 fps-ként hivatkozik, így a lejátszók is akként értelmezik és így jön ki a 8-szoros lassítás, gyengébb képminőség mellett. Szóval a 720p@120fps eléggé marketing-ízű.
Ja, és saját tapasztalatom alapján a 4k sem 30fps, hanem változó, néha beesik 15-re is. Ettől még remekül néz ki - ha van elég fény - csak a mozgások nem elég folyamatosak. Oda a "gördülékeny mozgás" opció kell, ami 1080p60. Vagy 1080i60...
-
Maranello74
aktív tag
válasz
De én nálam is felütötte a fejét.
-
MartOOn
addikt
válasz
Kopp kopp kopp nem. De ne is emlegessuk...
-
törölt tag
válasz
Én biztosan nem.
-
gergotakacs
tag
Ti nem küzdötök a Mediaszerver akksifohyasztasaval? En 2 napja szivok vele es nem tudom mitevo legyek. Mar a gyari visszaallitason gondolkodom. :-(
-
NGH
újonc
válasz
MartOOn #10635 üzenetére
Igen, a makro próbálgatásánál én is észrevettem, hogy néha beugrik egy éles kép, de nem fixálja ott, vissza ugrik homályba. Tehát fizikálisan akkor képes lenne rá, csak szoftveresen van még vele kis bibi. És akkor ezek szerint majd frissítésekkel remélhetőleg javul ez a dolog.
-
NGH
újonc
válasz
cousin333 #10621 üzenetére
Köszönöm a választ!
Igen, ezt a beállítás én is megtaláltam. Ezzel több gondom is van. Az egyik, hogy lejátszva nem normál sebességgel, hanem alapból lassítva nézhetem vissza, illetve iszonyatosan elromlik a minősége a felvételnek. Ráadásul a MediaPlayerClassic-ban megnézve 14.917fps-t ír ki rá, ami mondjuk nem tudom hogyan lehetséges.
Ez az egész azért is fura nekem így, mert mindenhol azt írják, hogy 4k felbontáson 30 fps, 1080p felbontáson 60 fps, 720p felbontáson 120 fps-el is tudunk venni. Viszont a lassított beállítással eleve elvész a felbontás beállításának lehetősége, és minden esetben 1280x720 felbontáson vesz, ezzel a fura 14.917fps értékkel. Így tehát nem is értem, hogyan lehetséges ezeket a számokat produkálni.
Mit gondolsz erről?
-
MartOOn
addikt
Egyszerű. Ennyit tud (jelenleg) az S5 ezen a téren. Az hogy vkinek 3 centirol sikerült Egyszer fokuszalnia zoom használatával
azt hagyjuk is...
amúgy teljesen korrekt a fényképezője mobilos téren. Ha nagyon makro kell, vegyél plusz lencsét hozzá.
Ami nekem furcsa ebben, hogy amikor közelre akarsz fokuszalni de az istennek se megy, akkor figyeld meg hogy amikor keresi a fokuszt egyszer elkapja es éles lesz a keresőn a kozeli kép is de nem tartja meg. Ugyhogy remelem sw problem es a nyaloka javitja.
Nyalokasok! Javitottak a makrot? Vki megnezne nekunk? -
Kékes525
félisten
válasz
Burt1793 #10630 üzenetére
A programok közül igazából a Runtastic adatainak lenne fontos, de azt gondolom a szerveréről szinkronizálni tudja.
A Google szinkronizációra gondolsz? Mert az nálam ki volt kapcsolva, de most szinkronizáltam. Akkor ugyanezt megteszem az S5-ön is és akkor a személyi adataimat (telefonkönyv, sms, napló stb) letölti, az alkalmazásokat is fel fogja ismerni és újra letölthetem az alkalmazásaim közül a használt programjaimat a Google playről az S5-re? -
Burt1793
veterán
válasz
Kékes525 #10629 üzenetére
Szerintem a programokat rakd fel újra, hogy ne legyen gubanc. Esetleg azt állítsd be, hogy a google fiókodat állítsa vissza az s5-ön, így felrakja azokat az appokat, amit s2-n is fent voltak és felmenti a google-ba mentett névjegyeidet, jelszavaidat, könyvjelzőidet. Én így csinálnám.
-
bendegruz
őstag
-
Kékes525
félisten
válasz
N.otorious #10625 üzenetére
Köszi, ahogy nézem ez jó, csak az applikációk és azok adatait, beállításait nem viszi át, ha jól értem.
-
törölt tag
válasz
N.otorious #10625 üzenetére
Kies.
-
Yogibear974
senior tag
Regg'!
Eltűnt az időjárás widget. Gear azt üzeni, hogy érintsem meg a mobileszközön a helymeghatározást. Az be van kapcsolva.Widgetet raknám a főképernyőre, de már ott van a teló szerint. Újraindítás is megvolt, de nem látható. Mi lehet a probléma?!
-
Kékes525
félisten
Tudtok valamit javasolni az S2-ről S5-re való gyors, hatékony, biztonságos költözködésre? A Titanium Backupra gondoltam, de ha tudtok jobbat, azt megköszönném.
-
cousin333
addikt
-
gergotakacs
tag
Ma lecsekkoltam az akksihasznalatot. Mi a sz@r az a mediaszerver??? Nekem az evett a legtöbbe...
-
NGH
újonc
Sziasztok!
Még új vagyok itt, mint ahogy egy újdonsült tulajdonosa is egy S5-nek.
Eddig megvagyok vele elégedve, de pár kérdéssel fordulnék hozzátok, ha valaki szívesen segítene értékes válaszaival, azt nagyon megköszönném.
1. Hogy lehet 120fps-el felvételt készíteni? Úgy, hogy rendes sebességgel tudjam lejátszani, csak ha lassítani szeretném videoszerkesztő progival, akkor szépre be tudjam lassítani? Ahogy nézem, rendes felvételnél mindig csak 30fps-el vesz fel, de nem találtam ezzel kapcsolatos beállításokat.
2. Nekem a kamerafókusz makro módja nem valami közeli képeket tud készíteni, gondolok itt arra, hogy kb 5-6 cm-es távolságról élesedik ki a kép, a több cikkben is feltüntetett 3cm körüli távolság sehogyan nem akar összejönni. Nektek ez működik 3cm környékéről is?
3. 64GB-os SDXC (XC!) memóriakártyát is felismerne? (ez lehet egy evidens kérdés volt, de nem vagyok nagy guru, hátha mégsem)
4. Ti nem keveslitek a 2GB memóriát? Ahogy nézem, simán elfért volna benne 3GB is, eléggé a határon mozog állandóan...
Előre is nagyon köszönöm, ha valaki veszi a fáradtságot, és tömör, érthető válasszal segíteni tud
-
papsoka
aktív tag
válasz
Jack Oneill #10614 üzenetére
Köszi! Magamtól nem jöttem volna rá, pedig sokat kisérleteztem!
-
nfsu17
veterán
válasz
horvii96 #10607 üzenetére
most sosincs fullon, vagy csak az új sim-mel?
ahol olyan a 3G/4G térerő, hogy nem fullos, akkor ott nem fog minden pálcikát mutatni...ha minden pálcikát akarsz látni, akkor költözz torony mellé, vagy tedd át 2G-re, ott majdnem biztos minden pálcika meglesz, lesz mobilneted is, de csak edge.Jack Oneill
de auto alapból.
de nekem nem kell mobilnet, mert kevés a keret, és mindig wifi mellett vagyok. -
2ofthem
aktív tag
Sziasztok!
Tettem fel mp3 formátumú zenéket a telefonra, de se a Zene, se semmilyen lejátszó nem látja őket.
Mi lehet a gond, illetve a megoldás?Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Vicces képek
- Asztrofotózás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest