Hirdetés
- Hobby elektronika
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TiMoN
senior tag
Még nem resetelik a google accountoba meg tudod nézni ha a GPS megy, hogy hol használták utoljára.
Na meg ha be vagy lépve samsung accountal akkor ott is meg tudod nézni hol volt van a telefonod.
Természetesen a reset mindezt kikapcsolja.
IMEI szám alapján kérhető a szolgáltatónál a tiltás úgy tudom. Akkor nem tudják használni. -
-
geza844
aktív tag
Custom ROM-okkal nem szeretnék szórakozni. Csak legyen rá gyári android 6, és én nem akarom azt piszkálni. Újan akarom venni, mert visszakapom az ÁFA-t. De ha van még érv a G900F mellett, akkor azt szívesen veszem! Nagyon nem akarom vásárlást követően azt gondolni, hogy "a p.csába, a másikat kellett volna..."! Szóval körbe akarom járni a témát, hogy mivel járnék a legjobban.
-
rappit4
őstag
-
rappit4
őstag
aha megvan köszi!
ezt nem értem:
"0. get new devbase, BL, CP
- rename the main devbase to: "G900FXXS1BPC7_DevBase_v3.0_initd_xposed.zip" (to get init.d, Xposed and root)"
ez tulajdonképpen mihez is kell? meg most éppen szedem a BOD3-at de csak azért mert a BPC-7-hez nem találtam kernelt csak modemet. valamit elnéztem vagy tényleg nincs? ha nem kell nem pazarolnéék el még 1 órát míg leszedi a bod3-at.
illetve még ez sem világos:
"- Reboot: Download mode
3. take out battery, wait 15 secs, put it back, then restart it in download mode: Vol_down+Home+Power key"
ha download módba bootolja flash után akkor minek szedjem ki az akksit. vagy mikor kell kiszedni? -
ngabika92
tag
Igen, én is néztem aliexpress-en hogy 0,32 dollár az "üveg", a fém keret és hozzá a ragasztó, de azt mondtam hogy itthon én nem tudom úgy pormentesen, ujjlenyomat mentesen stb.... megcsinálni, és tényleg csak a széléből egy 1-1.5mm pattant le (alig észrevehető), ami nem befolyásolja a kamera képét (továbbra is gyönyörű képet készít a teló), így azt mondtam hogy inkább nem nyúlok hozzá.
-
warezxts
senior tag
Egyébként ha lesz*rom a knox-ot (nincs már rajta gar úgysem), akkor is az Alexandr romját ajánlanád? Jó aksiidő, eredeti rendszerre hajazó (S-health, meg van s-view tokom) gyors romot keresek. Most a bevezetőben ajánlott kitkat van fent. Egyenlőre a 6.0-ás, meg CM vonal kilőve.
Egyébként az ebayes s-view ezerpárszáz ft-os tokot ajánlom mindenkinek, mert a kiálló home gomb folyamatosan benyomódott a zsebemben és hívtam boldog-boldogtalant. Most a google cardboard miatt vissza raktam ideiglenesen a gyári hátulját, gyorsan eszembe jutott miért is kellett másik tok, miután visszahívott rokonom hogy miért kerestem és nem szóltam bele
-
-
Pocak89
senior tag
Óvatosan majd az Xposeddel. Gondolom te is úgy akarod majd. Én ma csináltam meg de már szétrobban az agyam. ROM flottul felment majd ment az xposed aztán nyekk. Nem bootolt be a teló utána. Vissza kellett raknom az ANE2-es romot factory resettel és mivel csak vmi régi titanium mentésem volt jól beszoptam. Aztán láttam, hogy van új verziós xposed nekiindultam előröl most működik a teló de kb meg van hülyülve. Play-ről van amit nem tud telepíteni és ennek hatására újraindul a teló.
Szal ha nekifutsz mindenképp csinálj mentést. -
Y72
aktív tag
Sok légnyomásmérő app van de ahol igazán használható az amikor túrázás közben track-eled az útvonalat és a magassági adatokat nem a GPS-ből veszi, mert az sokat téved az összértékeknél.
Vagyis a konkrét magassági adatokban jobb a GPS de a megtett össz emelkedés/lejtésben csak a barométer használható (van katonai, földmérő GPS ami jól mér de az embertelen drága).Oruxmaps-ot használok, be lehet állítani hogy a barométer adataiból számítsa a magasságot (és teljesen ingyenes / reklámmentes app).
Van sport-specifikus magasságmérős készülékem is és ugyanazok az adatok jöttek ki.
Ismerős 120e Ftos Suntoo órája is ugyanazt mutatta legutóbbi túrán.
Szóval az S5-tel megspórolható egy 60-120e Ft-os kiegészítő kütyü, nem beszélve az ANT+ -os lehetőségekről: pulzus és hőmérővel kiegészítve már igazi mindenes.Amúgy Magyarországi túrára már nem is viszek papír alapú térképet mert az oruxmaps-on rajta van minden, a telefon akkuja meg simán bír 1-1.5 nap folyamatos trackel-ést és térkép nézegetést
-
Austin F.
tag
Köszönöm megtisztelő felkérésedet, lehet, hogy összeütök valamit. Az általános alapokkal kapcsolatban igen jó tutorialok vannak, azt valószínűleg csak linkelni fogom valamelyik fotós oldalról.
Most viszont írtam a Logoutra egy cikket arról, hogy milyen profi lehetőségeket kínál az S5 a fotózás-videózás terén:
Samsung S5 fotó és videó 1.: manuális beállítások?
"...utánanéztem, ilyen téren hogyan teljesít az S5 kamerája, milyen haladó lehetőségei vannak.
A rövid válasz: jelenleg sajnos siralmasak, csapnivalóak a haladó fotós lehetőségek az S5-ben, de a küszöbön álló 5.1.1 frissítés lehet, hogy hatalmas áttörést hoz."
Folytatás... -
embe
nagyúr
Mint írtam rootolt teló kell hozzá. Rendszer alkalmazás eltávolító Készít automatikusan backupot, abból visszaállatható a letörölt alkalmazás. Ja és utána egy dalvik chace ürítés is ajánlott.
-
embe
nagyúr
Nem törlődik.
Mint korábban írtam a rootolást követően ezt az intelligens vackot is töröltem. De megmaradt a beállítások között a hagyományos akkumulátor menüpont.
kengyel: - Persze, ezt én is így gondolom. Csak azért a tavalyi csúcsmodellre azért jobb supportot várnék/várok.
-
Bigyo13
őstag
Remélem ezt nem rám értetted: "nincs osszeturkalva valaki altal, aki azt allitja, hogy tudja mit csinal, " én nem szoktam összeturkálni a ROM-okat
Amúgy meg nem ezt kellett volna cáfolni, hanem ha annyira egyezik szerinted a két BOH4 ROM alapja, akkor lehet tesztelni, hogy működik-e rajta a visszafele rakott 4.4.2 -
Bigyo13
őstag
Te meg olvastad, hogy nem értelmezhető mit szeretnél
Talán azért nem elég a XEH CSC átállítása, mert az még nem oldja meg a XEH modem beállítások pótlását stb.A kód átállítása önmagában nem elég... multi CSC ide vagy oda... a CSC kód az csak a sales kódot takarja, nem lesz tőle XEH ROM-od!
És te sem válaszoltál a kérdésemre, de szerintem be is fejezhetjük itt! -
Bigyo13
őstag
Na nem így van azért... és elég erős sarkítás... rendszeres használatra találták ki a régiós ROM-okat, nem pedig pár nap használatra!
Nem csak a HÁLÓZATI BEÁLLÍTÁSOKRÓL beszéltem, de örülök, hogy a F. tag máris rácuppant erre a +1-ével
A MULTI CSC NEM tartalmazza a TMH a VOD és a PAN CSC-t!!!
Tessék már megérteni! A XEH önmagában nem megoldás, hogy benne van, de nem érdekel! -
Bigyo13
őstag
-
szabakaa
aktív tag
Már most lecseréltem. Közel sincs kész sajnos, nagyon siettették a készítőt. A launcher akad egyes folyamatoknál, azt leszámítva nagyon gyors a rom. Az ujjlenyomat-olvasó nagyon bugos. Grafikai bugok vannak egyes gyári alkalmazásoknál. A mobilnet és a hálózat erőssége eléggé kuka egyelőre. Van még mit fejleszteni. Addig is CM-re térek vissza, de az a sejtésem ennyi idő után, hogy geiti sosem fog teljesen hibátlan romot kiadni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Mit játszottál végig utoljára?
- Hobby elektronika
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 8th: Ezt is megéltük gyerekek
- E-book olvasók
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vallás
- Elden Ring
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest