-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
beldeczki #36841 üzenetére
Ez egy 4.3-as rom ami most rajta van. Ha rám hallgatsz, nem rakjátok fel a 4.4-es Kitkatet, csak az egyel előbbi magyar 4.3-ast. De akkor a 4.4.Kitkat-re fog frissíteni, ha engeditek és nem tiltjátok le a frissítést.
Ha pedig azt rakod fel amit linkeltél, és bármi miatt nem tetszik, vagy nem válna be, már nem tudsz visszatérni 4.3-as romra. Részemről nem ajánlott a 4.4 felrakása, bár van akiknek fent van és szeretik, de többen szidják sokkal. Olvassatok vissza egy kicsit a topikban, nagyon sokaknál hibákat generál a 4.4 , glonass-t nem használja a gps-nél, és eléggé sok bugja van. Ha magyar csc-s romot akartok, szerintem inkább a legutolsó 4.3-at tegyétek fel és ne frissítsétek még a 4.4-re.
Én nem bántanám azt a telefont egyelőre a helyetekben, ha jól megy, de ez egyéni döntés kérdése. Ha mindenképpen magyar kiadású rom kell, akkor én a I9505XXUEMKF -et javaslom. A 4.3-ak nagyon szépen futnak, minden probléma nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest