Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz nederlanden #21613 üzenetére

    akkor az imei elktérés miatt nem is kellene tovább erőlködnöd, athanád is vissza a telefont, mert az erősen problémás állapotban van, még akkor sem kellene úgy használnod, ha amúgy minden rendben lenne vele szoftveresen.
    a telefonon lévő firmware nagyon régi, azt biztos nem frissítették.
    a töltési problémát okozhatja hibás/nem megfelelő usb kábel vagy töltőfej, azért kérdeztem, hogy milyet kaptál hozzá, azt érdemes lenne a telefonhoz alapban járó gyárival kipróbálni, de akár akkumulátoros probléma is lehet, illetve végszükség esetén telefonos hardveres hiba is.
    lehet felhhúzni rá friss firmware verziót, én azt mondanám, hogy egyelőre az xxubmga (3+1+1 állományos, re-partition kipipálással) kellene csak rá, az alatt bármi probléma nélkül módosítható, mert még nem korlátozott bootloader értékű.
    a gombok világításának a beállítását megnézheted az általan korábban leírt beállításban, ott van lehetőség módosításra.
    budapesten fizikálisan is segítenék, de csak lesz valaki aki ott a környéken is ránéz, és nem húz le 3 ezressel úgy, hogy frissítést mond, pedig régi firmware marad a telefonon... :(
    amennyiben megtalálod az eladót, úgy akár az imei eltérésre hivatkozva próbáld visszacsinálni az üzletet, mert ebből szélsőséges esetben rendőrségi ügy is lehet!

    lefkosia; egy beállítást érdemes lett volna ellenőrizni 4.3 alatt, ami 4.2.2 alatt nem adott ilyen szinten; wifi -> menü -> speciális -> keresés engedélyezése mindig (a google helymeghatározási szolgáltatása és más alkalmazások számára a hálózatkeresés engedélyezése még kikapcsolt wifi mellett is)

    lajki7; nem tettem még fel, és bár nincsenek húzósan védendő cuccok a telefonomon, de kipróbálom majd.

Új hozzászólás Aktív témák