- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mini-ITX
- Dell notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Videószerkesztés
-
PROHARDVER!
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Callisto
őstag
Kicsit OFF, vásárlás előtt vagyok és két kiszemeltem van: Galaxy 4 mini (ez már picit előbb), és most képbe került a Nexus 4 is. Melyik legyen azok szerint akik mindekttőt ismerik?
-
Agi70
aktív tag
válasz
[DE2JAY] #1187 üzenetére
Nagyon jó ötlet.
Csak annyit tennék hozzá, hogy nekem a telefon memóriában (tehát nem SD kártya) alapból volt egy olyan mappa hogy "Ringtones" ide kellett rakni a csengőhangokat, és egy olyan hogy "Notification" ide pedig az SMS, az ébresztő és a többi jelzőhangot, és a kellő helyen kiválaszthatóak voltak.
-
[DE2JAY]
senior tag
Készül valami
Végre belekezdtem
1.hsz
-
Agi70
aktív tag
válasz
[DE2JAY] #1184 üzenetére
Mindig tanul az ember.
Én is SGS2-öt mókoltam utoljára, és az nem mostanában volt. De úgy rémlik volt egy program a Play áruházban, amivel le lehetett menteni az efs mappát. (Fehér alapon piros futó emberke, a neve nem jut eszembe, és hiába keresem, eltűnt) Nem ismerős valakinek? -
lac0211
tag
Ma megakartam tapizni a telefont a Győri Media Marktba.
megyek be az Árkádba nézek körül ...
és leesik h minden csak 9 kor nyit ... (ez volt 8 : 40 kor)én meg inkább mentem vissza a pályaudvarra mert ment 9 : 25 kor a buszom és még vissza kellett sétálnom ... kár érte ... pedig kiváncsi voltam rá ... majd valamikor legközelebb
-
|AP|
veterán
Valami jó tokot vett már rá valaki?
Elmondom, hogy nekem mi a jó tok, ilyesmit keresek:
Mivel a telefon mérete tökéletes, csak a hátlappal nem vagyok kibékülve, ezért nem a védelem a legfontosabb, hanem hogy minél vékonyabb legyen, minél kevésbé növelje a telefon méretét, de kellemes tapintású legyen, és véletlenül sem fényes
Ilyenekre gondoltam:
tok1
tok2Valaki vett már hasonlót? Vagy más alternatíva?
-
carlosca
tag
Nem tom mennyire számít vagy próbáltad e, de én tegnap éjjel, reseteltem a linkelt rommal amihez pit et is mellékeltél. azóta nincs efs mappa tartalmam, És factory módban indul a telefon. Akár hányszor állítom vissza gyári állapotra mindig oroszként indul, hiába a csc módosítás újra oroszként bootol be, volt már wipe meg minden. Üres az efs mappa, ez még nem is lenne gond de azt hittem már van mentésem, hát nincs! mert a másik s4 em é van csak meg. :-(
Van Imei számom is van netem tudok telefonálni, müxik minden csak a kikapcsoló menü/képernyőzár nem, és a factory képernyő kikészít.Hiába pit meg gyári rom. :-(
Keresek másik pit-et de eddig semmi. -
carlosca
tag
Ha van valakinek független s4 minije, és hozzáfér az EFS mappához, legyen szíves csomizza már be és küldje el nekem, emailcímre.
Az emailcímemre. -
nggabi
félisten
hali. kis csemege:
================================================
Galaxy S4 mini i9195 gyári rom, unbrick, repart: [link]
================================================soha ne legyen rá szükség
-
TODI1111
veterán
Ha valaki nem tudná!
Fejlesztői beállítások előhívása: Menü>Beállitások>Egyebek>Az eszköz névjegye>Build száma>itt 7szer rákoppintani! Többek között itt lehet beállitani az usb hibakeresést! -
Rage47
veterán
Megnyomogattam ma MM-ban a telefont, lenyűgöző, elég sokat fejlődött az Android a Galaxy 3-am óta
Gondolkozom, hogy leváltom a Lumiámat... Szerintetek mennyi idő alatt lesz olcsóbb az S4 Mini? Nem vagyok otthon androidos/samsungos fronton már egy ideje...
-
David4411
csendes tag
Sziasztok nem tudja valaki azt hogy hol találhatom meg a tesztben szereplő hátteret?
bejövős
-
Callisto
őstag
Elhatároztam, hogy veszek, mert tetszik, meg kompakt. Felbontás nem izgat. Aztán megtudtam hogy nincs notification led rajta.
Valami hasonló kompaktot mit tudtok ajánlani?
-
jofiucska
tag
Hello
Telo vásárlás előtt állok. Leadtam a rosz nexus s-emet a Samsungnak amiért kaptam egy 85 ezres csereutalványt, melyet csak Samsung boltba tudok felhasználni, ahol 140 jelenleg az s4 mini. Az s3 130. Szerintetek melyikkel járnék jobban? Az s4 minihez 55, az s3 45-öt kellene ráfizetni... -
TODI1111
veterán
Jól értelmezem, ha ezt odinnal feldobom akkor rootolt lesz a telcsi?
-
TODI1111
veterán
Beléptem a táborba én is!
Segítség kellene a rootolással kapcsolatban! (lehetőleg magyarul) Hogyan kell úgy rootolni a telcsit, hogy utána ne bombázzon állandóan figyelmeztetéssel! -
TODI1111
veterán
Sziasztok!
Ennél a telcsinél hogyan lehet elővarázsolni a "kedvenc névjegyek" widgetet?
Az alkalmazáskezelő "mind" részénél azt mutatja, hogy a telcsin van, de a widgetek között nincs! -
carlosca
tag
Nagy tesóra itt a 4.3 Google edition Remélem mi is kapunk.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@botosil: Ha esetleg rootolnád akkor van megoldás.
Idézet!
"
Ha esetleg valaki keveselli a hangerőt. Egy saját kis hack rá I9195.
S4mini_volume_hack_carlosca.zip : http://www.speedyshare.com/9RgR7/S4mini-volume-hack-carlosca.zipFigyelem! A túl hangos zene hallgatás, halláskárosodást okozhat!!!
A művelethez root szükséges.
Ajánlott program rootexplorer vagy Xplore.
Tesztelve: Samsung Galaxy s4 mini I9195Módosítás:
Csengés, telefonálás, zene, FM rádió, stb, fülhallgató és speaker egyaránt.1.
A snd_soc_msm_MOD mappából a snd_soc_msm_2x fájlt másold át a
system/etc/snd_soc_msm/ Mappába, felülírva az eredeti fájlt.
2.
Állítsd át a fájl jogosultságait. rw-r--r--
3.
Restart és használd.Vissza állítás.
--Ugyan ez a teendő csak az snd_soc_msm_Eredeti mappából a snd_soc_msm_2x fájlt másold át.
" -
botosil
csendes tag
Sziasztok!Csak kérdezem nektek akinek van s4 minie.Nem érzékeltétek hogy kicsit halk a csengőhangok max ra állitva is????tudtok ajánlani valami megbízható progit amivel lehet kicsit növelni a hangerőt!!!Köszönöm
-
daniel909
addikt
válasz
-HajTömeg- #1141 üzenetére
vót. szerettem.
-
carlosca
tag
válasz
-HajTömeg- #1141 üzenetére
háá, jogos a kérdésed én sem kérdezhettem volna jobban :-)
Amúgy meg tényleg, nem is értem miért, mert persze hogy nem kötelező sem s4 minit sem mást venni de hogy minek izgulnak rá egy fakó kijelzős ólom nehéz mobilra, még nem jöttem rá.
Az ár? hmm inkább még árában is mást keresnék. -
daniel909
addikt
egész király kis telefon lett, de én inkább SP-t vennék akkor már. valamiért az bejövősebb.
-
er2es
tag
egyébként az mikor hogy következik mint pl s3 mini esetén hogy a fórum elején van egy összefoglaló a telefonról, nem mintha hiányozna csak kíváncsi vagyok mi módja/útja hogy az odakerül a fórum elejére (sok kérdés/népszerű telefon/egy lelkes user vagy mi határozza meg hogy egy olyan létrejöjjön)
-
David4411
csendes tag
Sziasztok!
Ma kaptam meg a "kicsikét" és meg kell mondjam eddig nagyon tetszikSokkal jobban mint az S3 úgyhogy egyáltalán nem bántam meg. A kijelző nagyon szép a kamera rendben van, bár én annyira nem használom..
A teló simábban működik mint az S3 (pl: névjegy,widgetek pakolászása), kicsit úgy éreztem hogy melegszik de nem zavaró.. a mérete pedig tökéletes
Aki még vacillál próbálja ki ezt és rögtön el tudja dönteni melyik kell..Nem tud valaki egy megbízható oldalt ahonnan olcsón lehet tokot és fóliát venni?
-
sxxorp
őstag
válasz
[DE2JAY] #1130 üzenetére
Nőnek is van, kardnak is a borsó is ilyen - ezek közül melyik rossz?
Mi a baj a HÜVELLYEL??
Komolyan.
Egyébként is (ezt nézzétek): [link]
A P6 egy műremek lett (nekem csak ott bukik el, hogy túl hosszú, a vékonyság jóval kevésbé érdekel - pl. ez 4 HÜVELYkes (
) verzióban ütné az Iphone-t is). Aki a név miatt nem veszi meg, hát, kicsit túlzottan a külvilág hü(ve)lyeségeire hallgat...
-
carlosca
tag
válasz
fogtunder #1126 üzenetére
Értem.
Bár ez egyéni lehet, kinek milyen vagy kinél hogy áll.
Tegnap voltam t-nél direkt ezért kicsit meg cirógattam, asszony is féltékeny lett, meg tudnám szokni, maga a név az ami el riaszt, azért egy samu 2év+2hó prémium garit bedobni egy huaweire :-). Akkor jó ha mind a 2 meg lehetne, de most kicsit másra kell.ui: mellékesen megsúgom, a minimet mellé rakva, úgy mintha 10x fényesebb lett volna a huawei IPS-e.
és ezt úgy mondhatom hogy nekem minim-van. De egymás mellé rakva hát hogy is mondjam sőt ki se mondom :-(
Ez szimplán a minit nézve fel sem tűnik. Csak ne rakj mellé ilyen kijelzőket :-D .Nah mindegy lehet ehhez(huawei) már én is bátortalan vagyok :-D
-
carlosca
tag
Hát én ma meg kínoztam egy Huawei P6 ot , nagyon nagyon tetszik(6,5mm), ki kellene próbáljam de nem merem a minim be áldozni :-)
Pedig huaweinél nagyon be keményítettek. és alig nagyobb a mini nél de 4,7" 2GB ram, IPS HD, 4x1,5Ghz
Hát volt egy fény ereje. :-D -
tbajusz
tag
Annyit olvastam már a kameráról...
Én nem szoktam használni a gyári progit, valaki nem próbálná hozzá ki
bármelyik ( pl. Zoom fix ) másik letölthető alkalmazást?? Azzal is ilyen az
auto fókusz??Egyyébként még a vásárlás előtt állok, de ezt fogom megvenni, csak várom, higy
a hűségidő lejárjon....
Amúgy van egy olyan érzésem, hogy befutó lesz az S4 mini és egy kisebb esés után tartani fogja
az árát, úgyhogy csodára nem számítok... 80-90 ezer körül ugranék!
Addig olvasgatom a fórumot, jó kis csapat van itt -
tomi5244
őstag
Valószínű én vagyok a béna de ezt a vezetési módot nem tudom előcsalogatni. A legördülőmenüben bekapcsoltam azt a kis ikont de nem változott semmi. Nem kéne előjönnie egy olyan - nagy ikonos - menünek, hogy ha az autóban ülök akkor könnyebben kezeljem az adott alkalmazásokat?!
Én valami ilyesmire gondolok mint amit a HTC is használ [link]
Mit csinálok rosszul?
Köszi előre is!
T -
[DE2JAY]
senior tag
Holnap remélem találok hozzá tokot
-
gabancs
addikt
Az S3 topicban olvastam, hogy sokan szenvednek a memória kezeléstől. Nincs Samsung telefonom, csak tervbe van véve, ezért kérdezem. Ezek a memória hibák meg vannak még?
-
gabancs
addikt
válasz
[DE2JAY] #1111 üzenetére
Se az alakjával, se a hátlapjával nincs gondom. Én csak a maximális fényerőben csalódtam, meg az LG Nova kijelző után egy picit fura a színezete. Kellemes telefonnak tűnik, csak 2 gondom van vele. Nyilván nem ismerem, lehet, hogy akkor több lenne :-)
1; Az utcán ilyen napsütésben félek, nem látnék semmit a kijelzőn
2; Nagyon drága -
[DE2JAY]
senior tag
válasz
tzsolesz #1102 üzenetére
Én is S3 LTE mellett döntöttem volna, de a kis kezem miatt képtelen méret az S3 nálam
gabancs: Nekem S2ről váltva (2 évig markoltam) nagyon fura volt az alakja, meg féltem h elejtem a hátlap miatt, de mára már teljesen megszoktam, komfortosnak érzem.
sxxorp: a fehér színt még meg is dobja, nekem az lett
-
sxxorp
őstag
Megnéztem. Első benyomás:
+ az eddigi legszebb Samsung mobil (bár ez nem azt jelenti, hogy szépségdíjas, de bőven vállalható)
+ valóban kompakt & hiperkönnyű
+ sok apró funkció, ha csak egy része hasznos, akkor plusz
0 a fényes hátlap ezzel a textúrával elviselhető, nem lett negatívum (sötét verzió)
0 belenéztem a Touchwiz-be: semmiképp nem előny, de rosszabbra számítottam
- a kijelző relatíve fakó, és max. közepes a fényereje (nem az S4 mellé kellene rakni a márkaboltban...)
- drága -
Cruzolka
aktív tag
Nem találtam semmi kézzelfoghatót, hogy mikor is érkezik az S3 lte-re a 4.2.2-ha érkezik...
...és hát a Mini mégiscsak Fresh-ebb! -
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az S III kistestvére nem volt rossz ötlet, de túl sok kompromisszumot kellett kötnie a vásárlónak. A S4 apróbb kiadása viszont irgalmatlanul jól sikerült.
- BestBuy ruhás topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Napelem
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Formula-1
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest