- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjMcMaster
tag
Na, postázták már a telefonom, úgyhogy idő kérdése!
Viszont azt mondja meg nekem valaki, hogy miért lényeg a kártyára telepítés? Annó amikor 300 mega volt egy telefon belső memóriája, akkor megértem, de mostanság? Régi telefonokon én is használtam, de pl. a TAB-omon ami szintén 16 GB már nem, mert minek? (Szerintem!)
-
DjMcMaster
tag
Köszönöm szépen az útbaigazítást! Ma rendeltem eBayről (59k) egy NEO-t, remélem hamarosan megjön. Számlát már megkaptam!
Én nagyon sok telefont végigjátszottam, de (nem hazudok) állandóan az lett a vége, hogy veszek egy Samsungot. Eddig egy i9001-et (Galaxy másfelet) gyepáltam, azán rendeltem az említett klónt, ami megy vissza és most megint eljutottam oda, hogy veszek egy normálisnak tekinthető Samsungot. Ha van rá kredit, akkor mindenképpen ajánlom, ha nincs, akkor nem tudok tanácsot adni! Érdemes nézni a emag.hu-t mert sokszor akcióznak 69900 Ft (asszem ma 68900 Ft) S3-at, és másnapra a küszöbödön van szállítási díj nélkűl, fizethetsz a futárak, stb. Én már sokmindent vettem onnan, többek közt a Barátnőm is egy S3-at. Korrekt csapat!
Ha akcióznak akkor tényleg jó áraik vannak, érdemes figyelni őket.
-
DjMcMaster
tag
Valaki tudja a számozások rejtelmeit?
i9300 - Ez a sima s3
i9301 - Ez a NEO
i9301l - ?
stb, stb.Mag a fene tudja még mik. Tudja valaki a különbégeket?
-
DjMcMaster
tag
Sziasztok!
Mivel kisérletező ember vagyok, rendeltem egy S5 klón telefont. Az első (fő) probléma az volt, hogy nem azt küldték (gyengébbet) amit rendeltem és a szoftvere teljesen el van cseszve. Hiába rakok rá frissítést ugyanazokat a hülyeségeket csinálja, így most megy vissza a feladónak!
Amiért ezt leírtam, hogy most egy kicsit alább hagyott a kísérletező kedvem és azon gondolkodtam, hogy veszek egy S3 vagy S3 Neo-t. A kijelző üvegéről tud valaki valamit, mert minden jel szerint nem Gorilla Glass.
Köszi előre is!
Bocsi, a válaszra nyomtam ÚJ helyett!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Opel topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- E-roller topik
- MIUI / HyperOS topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged