Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Steam Deck
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjMcMaster
tag
Köszönöm szépen az útbaigazítást! Ma rendeltem eBayről (59k) egy NEO-t, remélem hamarosan megjön. Számlát már megkaptam!

Én nagyon sok telefont végigjátszottam, de (nem hazudok) állandóan az lett a vége, hogy veszek egy Samsungot. Eddig egy i9001-et (Galaxy másfelet) gyepáltam, azán rendeltem az említett klónt, ami megy vissza és most megint eljutottam oda, hogy veszek egy normálisnak tekinthető Samsungot. Ha van rá kredit, akkor mindenképpen ajánlom, ha nincs, akkor nem tudok tanácsot adni! Érdemes nézni a emag.hu-t mert sokszor akcióznak 69900 Ft (asszem ma 68900 Ft) S3-at, és másnapra a küszöbödön van szállítási díj nélkűl, fizethetsz a futárak, stb. Én már sokmindent vettem onnan, többek közt a Barátnőm is egy S3-at. Korrekt csapat!
Ha akcióznak akkor tényleg jó áraik vannak, érdemes figyelni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- 3D nyomtatás
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen monitort vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 10 Pro 256GB, fekete + Pixel Watch 4 45mm LTE + Ajándék: Google Pixel Buds Pro 2
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ha akcióznak akkor tényleg jó áraik vannak, érdemes figyelni őket.