- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Vízpart, vakáció és hardverek
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- OLED monitor topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- RAM topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjMcMaster
tag
Köszönöm szépen az útbaigazítást! Ma rendeltem eBayről (59k) egy NEO-t, remélem hamarosan megjön. Számlát már megkaptam!
Én nagyon sok telefont végigjátszottam, de (nem hazudok) állandóan az lett a vége, hogy veszek egy Samsungot. Eddig egy i9001-et (Galaxy másfelet) gyepáltam, azán rendeltem az említett klónt, ami megy vissza és most megint eljutottam oda, hogy veszek egy normálisnak tekinthető Samsungot. Ha van rá kredit, akkor mindenképpen ajánlom, ha nincs, akkor nem tudok tanácsot adni! Érdemes nézni a emag.hu-t mert sokszor akcióznak 69900 Ft (asszem ma 68900 Ft) S3-at, és másnapra a küszöbödön van szállítási díj nélkűl, fizethetsz a futárak, stb. Én már sokmindent vettem onnan, többek közt a Barátnőm is egy S3-at. Korrekt csapat!
Ha akcióznak akkor tényleg jó áraik vannak, érdemes figyelni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Villanyszerelés
- Yettel topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Google Pixel topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Vízpart, vakáció és hardverek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest