Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
lucifer15
üzenetére
Jó helyen tetted fel a kérdést, mivel ez a neo fóruma.
Én is gondolkodtam az s4 minin, de a nagyobb méretű és nagyobb felbontású kijelző, és a 4 magos proci miatt végül a neot választottam. Nekem bejön ez a nagyon lekerekített forma is (főleg az LG L7 után, az nagyon szögletes volt). Viszont sokan panaszkodtak már a melegedés miatt, és őszintén szólva, az enyém is melegszik erős igénybevétel során... a teljesítményt ez még nem befolyásolta, és remélem, nem okoz majd más problémát sem.
Az s4 mininél nem tudom, van-e ilyen probléma. Üzemidőben viszont egyik sem bajnok, ez és a melegédés, ami visszalépés az L7-hez képest, egyébként nem bántam meg. Fekete színben szerintem gyönyörű ez a telefon (főleg élőben), a hd amoled kijelző szintén. A lényeg, hogy ez egy nagyon jó készülék, az s4 mini-t még nem próbáltam, de teljesítményben nem sok különbség lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Metal topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vírusirtó topic
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung kuponkunyeráló
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- iPhone 17 Pro 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Fold 6 256GB Navy Blue
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én is gondolkodtam az s4 minin, de a nagyobb méretű és nagyobb felbontású kijelző, és a 4 magos proci miatt végül a neot választottam. Nekem bejön ez a nagyon lekerekített forma is (főleg az LG L7 után, az nagyon szögletes volt). Viszont sokan panaszkodtak már a melegedés miatt, és őszintén szólva, az enyém is melegszik erős igénybevétel során... a teljesítményt ez még nem befolyásolta, és remélem, nem okoz majd más problémát sem.