- Házi erősítő építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
lucifer15 #717 üzenetére
Jó helyen tetted fel a kérdést, mivel ez a neo fóruma.
Én is gondolkodtam az s4 minin, de a nagyobb méretű és nagyobb felbontású kijelző, és a 4 magos proci miatt végül a neot választottam. Nekem bejön ez a nagyon lekerekített forma is (főleg az LG L7 után, az nagyon szögletes volt). Viszont sokan panaszkodtak már a melegedés miatt, és őszintén szólva, az enyém is melegszik erős igénybevétel során... a teljesítményt ez még nem befolyásolta, és remélem, nem okoz majd más problémát sem.
Az s4 mininél nem tudom, van-e ilyen probléma. Üzemidőben viszont egyik sem bajnok, ez és a melegédés, ami visszalépés az L7-hez képest, egyébként nem bántam meg. Fekete színben szerintem gyönyörű ez a telefon (főleg élőben), a hd amoled kijelző szintén. A lényeg, hogy ez egy nagyon jó készülék, az s4 mini-t még nem próbáltam, de teljesítményben nem sok különbség lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi erősítő építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Könyvajánló
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hardcore café
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest