- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Apple MacBook
- Steam Deck
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
simi811118
aktív tag
válasz
Nerazim #2466 üzenetére
(((Ugyanezt kérdeztem én is pár sorral lejjebb...)))
Nemrég vettem ebay-ről NFC-s gyári cimkés akksit (3Eft), de még kaotikusabban működik mint a régi gyári. Hirtelen kezd esni a töltöttsége, és ugyanugy 1 napot bír (sőt, sztem kevesebbet, mert az ünnepek alatt csak 1x volt bekapcsolva a mobilnet - ez eszi nálam igazából az akksit, szóval sztem még annyit sem bír, mint a gyári)
Pont ma néztem lefekvés előtt 30% felett volt, de reggelre kikapcsolt a teló. Semmi program nem futott a háttérben, se wifi, se mobilnet, se hasonló...
Most megint nézegetem én is az új akksikat, valszeg beruházok egy "noname" ezer forintos kínai akksiba próbaképp (2850mAh-3500mAh közötti kapacitást írnak, de gondolom ezek bőségesen túl vannak 'specifikálva')
Egyik kollégámnak régebben volt spéci, ultramegagiga kapacitású akksija hozzá, amihez már nagyobb hátlap is kellett....kb 2x olyan vastag volt mint a gyári, de tölteni is csak 2-3 naponta kellett, na, azt lehetett nyúzni....
///asszem ilyen volt///
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Magisk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple MacBook
- Másfél évtizedre kitiltották a BOE-t Amerikából
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest