Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
válasz WNorbert85 #5898 üzenetére
[Itt] azt írja egy fórumtárs, hogy kipróbálta de nem működik.
-
TODI1111
veterán
Akik feltették az android 11-et azoktól kérdezném, hogy nálatok is megszünt ma reggelre az akku statisztika? Note 20 ultránál és S20 FE készülékeknél igen. Arra lennék kiváncsi, hogy általános samsung, android 11 hiba vagy csak néhány készülék érintett? Note 20 ultrán ilyen [link]
[ Szerkesztve ]
-
TODI1111
veterán
Nagyon oda kell majd figyelni vásárlásnál. Például az eMAG is sok gyártónál hivatalos viszonteladó de a gyári hivatalos garancia csak akkor érvényesíthető ha az eMAG forgalmazza az adott készüléket. Egy példa telefonra:
eMAG oldalán árusitott de nem általuk forgalmazott samsung készülék: [link]
eMAG oldalán árusitott és általuk forgalmazott samsung készülék: [link] -
d.beni
aktív tag
válasz TODI1111 #5892 üzenetére
Hamarosan ki fog derülni. Bár ha "Kis Béla GSM" boltba vásárolt telefont számlával kötelesek lesznek szervízben is elfogadni közvetlenül, akkor azt valószínüleg nem fogják nagyon hírdetni mert kinyírná a hivatalos forgalmazókat az áraik miatt.
Valószínűnek azt tartom amit te mondtál, mert ha úgy lenne ahogy én gondolom akkor a hivatalos samsung partnerektől csak nagyon kevesen vásárolnának.
Ezalól a nagy szolgáltatók természetesen kivételek, ott ezek után is ugyanúgy fognak vásárolni az előfizetések és a kamatmentes hitelek miatt.
-
veterán
Nem azt mondom hogy mindig minden készülék, de ez egy ismert iPhone betegség (legalábbis 5-6-7-8). Sok van belőlük a családban.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
kisdobos0111
aktív tag
Eddig működött a hívás és üzenet más eszközön funkció. Tab s5e-vél használtam. Most nem megy csak az üzenet jön át a hívás nem. Mi lehet a gond? Valami big az új androidnál?
-
TODI1111
veterán
Én úgy tudom a samsung is ezt fogja alkalmazni (és minden gyártó)
"
Természetesen a fentiek továbbra is kizárólag hivatalos vásárlás esetén érvényesek, tehát a “3 év garanciát” az Apple-től csak olyan esetben kapjuk meg, ha hivatalos helyről vásároltuk.
Ha viszont “Kis Béla GSM boltjában” vásároltuk meg a készüléket, akkor vételártól függően ott is érvényes ránk a 3 év jótállás, de ebben az esetben nem fordulhatunk az Apple-höz garanciális ügyintézéssel, hanem a GSM boltba kell bevinnünk, és náluk kell érvényesíteni a problémánkat." -
d.beni
aktív tag
Ezt úgy is lehet értelmezni, hogy samsung szervízben is kötelesek elfogadni számlával a garanciáztatni kívánt készüléket függetlenül attól hol lett vásárolva magyarországon belül:
A fogyasztó dönt, hova fordul javításért
A 2021. január 1-et követően vásárolt, kötelező jótállás alá tartozó termékek esetében a fogyasztó a kijavítás iránti igényét választása szerint a vállalkozás székhelyén, bármely telephelyén, fióktelepén és a vállalkozás által a jótállási jegyen feltüntetett javítószolgálatnál közvetlenül is érvényesítheti. -
veterán
válasz norbe74 #5873 üzenetére
Nem utolsó sorban, hidd el, ha valaki tudná konkrétan a választ, már megkaptad volna. Oké, s20 topic, neked is az van, de arra már sokkal kevesebb az esély hogy rajtad kívül másnak is van honor kiegészítő. Annak pedig szintén nem sok értelme van hogy mindenki beírja hogy "nem tudom" aki olvasta. Nekem is volt olyan kérdésem amire nem született (itt) megoldás, pedig S20+ ról szólt. Mégse álltam neki hisztizni. Szakmai fórum igen. De itt emberek vannak akik saját szabadidejükben, önkéntesen vannak jelen többnyire segítő szándékkal, és nem pedig Samsung/Honor hivatalos ügyfélszolgalata. A 2 gyártó ügyfélszolgálatát felkeresni, neadjisten a Google felkeresése -tapasztalat/megoldás hiány esetén- pedig szintén nem fórumtársak dolga -HELYETTED-. Ha olyan kérdés van amiről nemrég volt szó, igen olvass vissza lesz a válasz. Persze hónapokkal senki nem.fog visszaküldeni, de pár napon belül senki nem fogja ugyanazt X+1 szer leírni.
PerceKedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
viewdetails
addikt
válasz norbe74 #5859 üzenetére
"ha a GPS be van kapcsolva, akkor csatlakozik magától" A helyzetmeghatározás biztonsági szempontból egy engedélycsoportba tartozik a bluetooth-val.
"Folyamatos GPS-t meg nem szeretnék, mert zabálja az aksit." Sokadik android főverzió óta úgy működik, hogy csak akkor kéri le a helyadatokat ha valami app meghívja, egyébként 0 a fogyasztása.Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
jacis
nagyúr
Leszek én akkor a nagyon "okos"
A topikot nem az minősíti, hogy Neked jön-e válasz vagy sem.
A problémáddal kapcsolatban meg nem jó helyen tetted fel a kérdést. Ha a kínai karkötöd topikjában sem tudtak segíteni akkor itt a Samsung TELEFONOS topikban mire számítottál?[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
silvergod
őstag
Valószínüleg azért nem kaptál választ ,mert senki nem használja honor-al...így nem is tudjuk a megoldást..mint ahogy ezek szerint a másik topikban sem... Szerintem a két márka vagy a program, nem kompatibilis annyira egymással..ez lehet a gond.
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
atomka78
tag
Szerintem itt mindenki nagyon sajnálja,hogy nem tudták/tudtunk kielégíteni a vágyaidat. Szerintem elég csúnya módon nyomod itt, mert brühhü nem tudtál mégegyszer kérdezni ha kell valami segítség. Ha megnézted szerencsére pörög a csoport és lehet éppen más miatt nem lett válasz a te életbevágó kérdésedre. Valóban, igen menjél szépen vissza oda ahonnan jöttél. Van itt már elég kritikus.
-
norbe74
csendes tag
Igazán nem akarok senkit megsérteni, de ez is egy nagyon "komoly" fórum. Volt egy problémás kérdésem, amire semmilyen választ nem kaptam. De az ilyen jellegű kérdésekre, hogy milyen tokot vegyek, milyen fóliát, melyiket vegyem, mikori gyártású ( ami a dobozon is rajta van, talán fogyatékosok is vannak itt), stb., sorolhatnám a szakmai kérdéseket, persze vannak válaszok.
És még mielőtt valami nagyon "okos" megmondaná, hogy olvassak vissza, vagy átirányítana a karkötő fórumba, ott kezdtem először.
Oneplus volt előtte, sokkal értelmesebb kérdésekkel, válaszokkal.
Most majd jön a "menjél vissza oda".
Megoldást szerettem volna, kaptam semmit.
Még egyszer, senkit nem akartam megbántani, de ez a fórum "0". -
Teaway
veterán
-
-
-
d.beni
aktív tag
Sziasztok!
A 2021-től érvényes új garancia/jótállásról szeretnék kérdezni.
A kérdésem pedig az lenne, hogy már minden magyar boltból vásárolt samsung telefonra köteles lesz a gyártó megadni az adott garanciaidőt? Vagy esetleg úgy lesz mint most, hogy csak a hivatalos samsung partner üzletekből származó telefonok esetében lesz köteles biztosítani az új garanciaidőt a gyártó?Azért érdekel a dolog mert a hivatalos samsung partnerek mint pl.: SE Store, MM stb. Általában drágábbak mint más nem hivatalos forgalmazók.
Szóval a kérdés lényege: Ha jövőre veszek egy 250k feletti samsung telefont az árukeresőn talált legolcsóbb boltból. Akkor megkapom a 3 év garanciát. Ezt közvetlenül a samsungnál is tudom garanciáztatni?
Jó lenne ezt tudni, nem szeretnék úgy járni mint a tur.ado vásárlói....
-
DaDa
senior tag
válasz werszomjas #5867 üzenetére
Páromnak sima S20 van ő szereti nagyon, nekem s10+ én is szeretem. Ha a 120hz valamint a +1 főverzió váltás nem releváns akkor nagyon nem érdemes az S20 az én véleményem szerint. Nekem mondjuk a 120hz sem tűnik jobbnak mikor néha kézbe veszem az övét. Az akku ideje átlagos napon elég 1 napra bőven. Ha túrázni megyünk vagy fotózni kell sokat akkor folyamatos power bank kell ez valószínű az s10hez is kell. Sebességre és minden másban én nem láttam különbséget. De ahogy írtam ez az én véleményem.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
werszomjas
addikt
Sziasztok,
Jött valaki sima S20-ra, sima S10-ről?
A kettő között vacilálok, egyikből sem a plusz, sem az FE nem érdekes, csak a sima alap verzió a méret miatt.
Melyik a jobb választás?
S20 megéri a felárat? Azt olvastam eléggé melegszik, ráadásul az S20 akkuja még az S10-nél is gyengébb?[ Szerkesztve ]
üdv
-
sly160
csendes tag
Sziasztok. Az értesítési buborék helyzetét lehet változtatni? Áthúzom balról jobbra, de legközelebb megint bal oldalon van. A 10nél ott maradt ahová utoljára húztam.
-
iceQ!
addikt
válasz alcapone386 #5860 üzenetére
Hol lehet megnézni a gyártás időpontját?[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
veterán
válasz alcapone386 #5860 üzenetére
Ezen én is meglepődtem. Nem tudom mennyire töltik gyártás során. De én 37%-al bontottam ki (pontosabban 37% volt mire eljutottam odáig hogy látom a töltöttséget pontosan), 8 hónapot pihent mielőtt 11.24.-én kibontottam.
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
alcapone386
őstag
válasz MadMancs #5856 üzenetére
Én nemrég vettem s20plus Euronicsban, és 2020.01.30. a gyártás időpontja. Jó sokáig feküdt a polcon, de eddig kopkop bírja az üzemidő is, meg nulla probléma vele. Egyedül az akksitól féltem, hogy alapjáraton romlik, de samsungban azt mondták, hogy ha nincs használva, akkor no problem :)
-
norbe74
csendes tag
Ja sima S20. Még valami, ha a GPS be van kapcsolva, akkor csatlakozik magától, ha nincs akkor meg nem. Folyamatos GPS-t meg nem szeretnék, mert zabálja az aksit.
Továbbá, ha a telefont újraindítom GPS nélkül, akkor is kapcsolódnak egymáshoz automatikusan.
Xiaomi telefonnal nincs ilyen probléma, ott magától csatlakozik.[ Szerkesztve ]
-
norbe74
csendes tag
Sziasztok!
Honor Band 5 okoskarkötő leválás után nem csatlakozik újra a telefonhoz automatikusan, manuálisan kell párosítani.
Közeli eszközök keresése be van kapcsolva, illetve amikor a Bluetooth-t bekapcsolom, a telefon nem is látja az eszközt, csak a Huawei alkalmazáson belül.
Valaki tud rá megoldást, mert ez így nem f@sz@? -
turbulencia8
őstag
Lement nagyon az s20 tokok ara, igy vettem a tesztben is lathato bortokot: nagyon szep eloben! A telo sarkain pont annyira all ki, mint a korabbi Nilkin szilikontok. Turazashoz persze nem a bortokot fogom vinni, de irodaba pont megfelelo es elegans.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ujjlenyomat valóban ultrahangos. Működik rendesen AOD alatt is (ki kapcsolva grafika) ahol aztán semmi fény. Hangminőségről végképp nem tudok nyilatkozni, hisz valószínűleg nem ugyanaz a két modem már csak sub6/mmVawe támogatás miatt sem. Egyebként nem tudom mikor kezték gyártani, enyém 2020.03.21 készült.
Egy próbát megér, hátha szoftveres valóban a gond nálad, és 11 javította, ha nem akkor marad a szerviz. Megértem csalódottságod hogy nem erre számít az ember egy felsőkategóriás telónál.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
jacis
nagyúr
"A Mate20Pro beolvasáskor max. fényerőt ad a beolvasási felületre, ezt szoftveresen beállíthatnák a Samsung fejlesztői is, hátha jobb lesz." - nem lesz/lenne jobb. Az ultrahangos olvasonak mindegy milyen fényerőn van a kijelző. Az optikai esetében már nem.
-
krazo
csendes tag
válasz MadMancs #5846 üzenetére
MadMancs, Rinocerosz, patyi1989 köszi a válaszokat.
Amikor leadtam a szervizes ügyintézőnek, mondta, hogy a cégnél sokan küldték javításra a kapott S20-akat, valószínűleg a legelső szériából kaptunk, ami még nem sikerülhetett acélosra.
60Hz nekem bőven elég, viszont repülőgépes üzemmód kizárva, gyakran kell rendelkezésre állnom 0-24 órában két SIM-el. Lefekvéskor szoktam töltőre dugni a telefonokat és reggel veszem le. Reggel 7-től este 11-ig jó lenne ha kibírná egy töltéssel. Nálam a beszélgetés ideje jóval több mint Patyinál(~neki 20 perc), akkor nincs a kijelző bekapcsolva, mivel a fülemnél van, így a duma nem növeli a SOT-t ha jól gondolom(viszont merít).
Amikor májusban megkaptam Smart Switch-el raktam át sok alkalmazást, ezek nagy része folyamatosan lefagyott, leállt. Azóta minden appot nulláról rakok fel, ezért inkább kérdezek mielőtt nekiállok az átköltözésnek.
Az oké hogy az aksi ennyit tud(Exynos nagyban hozzájárul), ujjlenyomat azonosítás nélkül is lehet élni, de ki fogom próbálni Rinocerosz ajánlását. A Mate20Pro beolvasáskor max. fényerőt ad a beolvasási felületre, ezt szoftveresen beállíthatnák a Samsung fejlesztői is, hátha jobb lesz.
Amikor utoljára használtam az S20-at szinte minden nap probléma volt a beszéd minőséggel(akár meg is szakadt), szerintem ez már nem fér bele. Ezt letesztelem, ha még mindig tapasztalom megy vissza javításra.Többfunkciós kávéfőzők: www.hibrew.hu | Olasz kávék Nápolyból: NES,DG,ESE POD és szemes: www.hibrew.hu/olaszkave | www.hibrew.hu/Outlet-termekek
-
jacis
nagyúr
válasz Rinocerosz #5850 üzenetére
Csodálom hogy még senki nem koppintotta le. Tényleg nagyon hasznos dolog.
-
patyi1989
tag
Én itt is, arukeresőn is nagyon lehúztam a telefont az elején, aztán abszolút átbillent pozitívba a mérleg. Először a Swift key is szaggatott, úgy merült az akksi, hogy én ilyet még nem láttam ezelőtt, melegedett, szóval szar volt. Vissza is akartam küldeni.
Aztán beállítottam mindent, amiket itt írtak(bixby routinok használata, alkalmazások mélyalvása, éjszakai ütemezett repülőgépes üzemmód, helyadatok csak alkalmazás közbeni engedélyezése egy két kivételt eltekintve, offline keresés kikapcsolása, android 11 is hozott rajta sokat szerintem). Jelenleg 96 Hz es beállítással használom, így bír nálam úgy egy napot, hogy este 9 körül veszem le 100 %kal a telefont, fél 11 től reggel 6ig repülőgépes üzemmód, utána este 6 körül szokott lenni 20%-on úgy, hogy 3 óra a kijelző idő és minimum egy órát hallgatok rajta saját hangszórón rádiót. Dual sim, WiFi, mobil net vegyesen. KB 20 perc beszélgetés is van benne.
A 96 Hz nálam nem is kompromisszum, nem látok különbséget a 120 Hz hez képest.
Nem a legacélosabb persze, vannak ennél jobbak üzemidőben, de én meg vagyok vele elégedve. Vettem hozzá egy xiaomi vezeték nélkül is töltő power bankot arra az egy két kivételes alkalomra, ha mégis kellene a szufla, ezt leszámítva egy átlag napon teljesen mindegy, hogy 20 % marad az akksiban vagy 40, úgyis rátölt az ember este /reggel. De az egy nap nálam mindig kijön.LG OLED CX 55 | PlayStation 5 | Samsung S20
-
Rinocerosz
őstag
A One Ui 3.0-val megint javult az üzemidő. Érdemes lehet rápróbálni megint, hogy most kielégítő-e a telefon.
Az ujjlenyomat olvasónál már írtam pár dolgot amit érdemes lehet kipróbápnod. [link] feletted írtam 2 hszel.Az üzemidőnnél javíthatsz azzal, hogy a nem használt alkalmazásokat beteszed Mély alvásba vagy amikre nem mindig van szükség altatod.
Nekem a sima s20 most 120hz-n 4 órát hoz... nyilván ennél lehetne jobb is, de ha beéred a 60hz-el akkor lehet 5 óra is.
Talán egy Gyári adatok visszaálítást csináljál és akkor a tuti. -
veterán
Értem.
Nekem nem áll szándékomban meggyőzni, nekem S20+ van, nincs tapasztalatom S20 al. Itt is, illetve máshol is olvastam, hogy S20 és S20+ között jelentős különbségek adódhatnak, első körben üzemidőben. Most hiába mondom hogy nekem tökéletesen működik S20+, ha neked S20 nem. Azt se elképzelhetetlen hogy valami gyári nyavajája van neked. Bár nem ismerem a történeted teljesen hogy honnan indult és mi is a baj vele.
(Mate 20 pedig bitang jól sikerült teló )Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
krazo
csendes tag
válasz MadMancs #5843 üzenetére
Samsung tévéim vannak, Samsung órám van szeretem őket mert teszik a dolgukat hiba nélkül. Az S20-nak több esélyt is adtam, de mindig cserben hagyott. A legnagyobb hibát azzal követtem el, hogy leálltam jacissal vitatkozni, a végén még "legyőz a rutinjával". Ezt többé nem teszem.
Többfunkciós kávéfőzők: www.hibrew.hu | Olasz kávék Nápolyból: NES,DG,ESE POD és szemes: www.hibrew.hu/olaszkave | www.hibrew.hu/Outlet-termekek
-
veterán
De Jacis-nak S20+ van. Nem szeretet kérdése, félig meddig samsung fan ként én is megmondom ha sza.r. volt már rá példa. De jelen esetben S20+ ra egy rossz szó nem lehet. Akksi jól bírja, és szépen teszi a dolgát. Nem összehasonlítandó S20-al, mert pl az akksi se ugyanakkora. 500mAh nagyon is sokat számít. Nekem is + van, de hiába is írnám le kérdéseidre a választ hogy minden tökéletes, nem lenne releváns.
Dani46, Igen, de ez nem teló hiba. Egyszerűen Facebook app hulladék.
[ Szerkesztve ]
-
Jappán
tag
válasz rigoberto #5836 üzenetére
FR = FactoryReset
Minden programot,adatot , beállítást töröl és visszaállítja a készüléket a gyári állapotára. Szőr új készüléknél nem szükséges dolog. Nagyobb frissitések után érdemes végrehajtani, hogy az összekuszált dolgokat helyrerázza. Igaz a mostani készülékek nem feltétlenül igénylik. Ahány user annyi szokás.
S22 Ultra /Watch 4 Classic 46mm /Galaxy Buds+ /JBL Xtreme2/
-
rigoberto
őstag
Hi!
Most tervezek S20at venni.
Nem volt még Galaxym, így egy bugyuta kérdéssel nyitnék.
Olvasgattam a topicot, amíg a szemem ki nem folyt.
Sok hsznál találkoztam az FR rövidítéssel, de nem találtam meg mi az és hogy pontosan mire jó?
Illetve kell-e ilyet a belakás előtt is ennél a telónal csinálni?
Thx![ Szerkesztve ]
-
krazo
csendes tag
Mint írtam előző hozzászólásomban tudjuk, hogy Te elégedett vagy a telefonoddal, ezt sokszor leírtad. Az objektív 'sima S20' tulajoktól szeretnék választ a kérdésemre.
A gondolatmenetedet nem tudom követni, ne haragudj. Nem olvasol kínai eszközökkel foglalkozó írásokat, de tisztában vagy vele, hogy "ami kínai az szemét" csak az a jó amit te kedvelsz.
Én sem olvasom a Mate20 topikot, mert nincs gondom azzal a telefonnal(ha lesz majd olvasom). Ide néha benézek, mik az újdonságok, hátha lehet segíteni az S20-on, hogy használható legyen számomra.Többfunkciós kávéfőzők: www.hibrew.hu | Olasz kávék Nápolyból: NES,DG,ESE POD és szemes: www.hibrew.hu/olaszkave | www.hibrew.hu/Outlet-termekek
-
-
Dani46
tag
Hali, más is tapasztalta hogy görgetéskor pl face,120 hz en van a kijelző,mégis csomószor beszaggat a kép pont ugy mintha 60 ra leesne.Majd úgy gondolja 10 poszt után megint gördülékeny mint ahogy 120hz en lennie kell.Ez megvolt android 10 en is,és most a 11 en is.
-
krazo
csendes tag
Én is kidobnám az ősrégi kínait, de az S20 nem közelíti meg üzemidőben, beszéd közbeni megbízhatóságban(S20:szakadozott, gyenge térerő, VOLTE használhatatlan), ujjlenyomat azonosításban.
A 2.5 UI megjelenésénél sokan írtátok mennyit javult az S20. Akkor visszaköltöztem rá, de még mindig nem bírt az aksi egy napot, ujjlenyomat olvasó javult 10-ből 3 helyett 10-ből ötre, de a beszédminőség nálam romlott(beszédmegszakadás, 'robothang', ...). Volt szervizben, de nem nyúltak hozzá, visszaküldték. Ezek után már nem költöztem vissza rá.
Azzal szerintem mindenki tisztában van, jacis mennyire szereti ennek a koreai csodának pluszos változatát. A sima S20 tulajoktól kérdezném. Hozott az android 11 annyi javulást, hogy érdemes lehet újra ráköltözni? Beszédminőség, üzemidő, ujjlenyomat érdekelne.
Vagy maradjak a kínai "szemét" Mate 20 Pro-nál, ami teszi a dolgát mindenféle mókolás nélkül? Köszi előre is a válaszokatA S20 céges nem adhatom el, de kár lenne porosodni hagyni.
[ Szerkesztve ]
Többfunkciós kávéfőzők: www.hibrew.hu | Olasz kávék Nápolyból: NES,DG,ESE POD és szemes: www.hibrew.hu/olaszkave | www.hibrew.hu/Outlet-termekek
-
stvrbll
csendes tag
Köszönöm a válaszokat. Megnézem a javasolt beállításokat.
-
Rinocerosz
őstag
válasz stvrbll #5820 üzenetére
Szia!
Van azért 1-2 dolog amit megtehetsz, hogy jobban működjön.Első dolog a beolvasásnál kezdődik. Szerintem a legjobb metódus ha elkezded az ujjad közepénél és mész jobbra balra. Utána az ujjbegyed felső és alsó részénél is ugyan így (közép-jobbra-balra). Ezt követően kicsit oldalasan is be kell ugyan így olvasni. Lényegében abban a pozícióban ahogy a telefont tartod.
Második dolog, hogy kiveszed az energiatakarékos módból.
Alkalmazások --> (jobb felső sarok 3 függőleges pont) Speciális hozzáférés --> Akkumulátorhaszn. optim. --> Nem optimalizált alk.ok --> kiválasztod a Mind-et --> (jobb felső sarok kereső) --> Elkezded beírni: "Biometrics" --> "com.samsung.android.biometrics.app.setting" a teljes neve --> Kikapcsolod.
Talán segítenek valamit. -
jacis
nagyúr
válasz stvrbll #5823 üzenetére
Gyári fóliába én sajnos belekaptam így le kellett vennem mert felvált a sarka. Egyébként soha nem vettem volna le. Az elöző telefonomon (S10+) mai napig rajta van és egy-két pici karcot leszámítva tökéletes.
Magát az ujjlenyomat felismerését nem befolyásolja. Mondom ezt úgy hogy nekem most nincs fent semmi.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
veterán
válasz stvrbll #5823 üzenetére
Gyári fólia amúgy se jó kb semmire. Egy vékony műanyag darab. Bár nekem azzal is működött rendesen (fizikai munkát végzek én is), 10/7 körül. Mióta lecseréltem ClearPlex re 10/9 a találati arány. 4 különböző ujjam van regisztrálva.
-
jacis
nagyúr
válasz stvrbll #5820 üzenetére
Első körben azt le lehet szögezni hogy a száraz ujjat nehezebben ismeri fel. Ez tény. Ezen nem lehet változtatni.
Annyit tudsz csinálni hogy jobb legyen hogy az ujjad a felismertetés közben 360 fokban forgatva ismerteted fel.
Továbbá javaslom hogy mind a négy ujjlenyomat regisztrációnál ugyanazt az ujjad add meg.
Nekem a fent leírtakkal nagyon jól működik.
Egyébként az S20 széria ujjlenyomat olvasója jobb lett szerintem mint az S10-é volt.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
stvrbll
csendes tag
Üdv!
Előre is elnézést , tudom hogy már volt olyan kérdés ami az ujjlenyomat olvasóról szólt, de nekem nem sikerül megbarátkoznom vele. S7 ről váltottam, de visszasírom. Csak a gyári fólia van rajta (S20) de 10 bol kb 3 szor ismeri fel. Az igazsághoz hozzá tartozik hogy sokat dolgozok a szabadban és teljesen kiszáradnak az ujjaim ellenben az S7vidáman beolvassa így is. (vizes kézzel is) . Olvastam hogy más elven működik de fényévekkel jobb volt az. Másnál is van hasonló probléma?
-
veterán
válasz viewdetails #5817 üzenetére
Valószínűleg tartom hogy tok közelség érzékelőt használ nem mágnest, amit eltakarva egyedi felületet hoz létre, amin az értesítésekhez, egyéb infók megjelenéséhez mindenféle engedély szükséges hogy hozzáférjen. Nem tartanám túl veszélyesnek, de azért fenntartásokkal kell kezelni, nem biztos hogy én használnám. Gyári Clear View tok 16ezer (volt három hete), de tuti biztonságos, mert CW felület alapból rendszerszinten megkap minden engedélyt, illetve samsung nem jut olyan plusz infóhoz amihez alapból nem fér hozzá ha akar. Mérlegelni kell biztonság vagy design. :)
-
67tuareg
tag
Sziasztok!
Kellene nekem valami tárcsázó, hívó alkalmazás, eddig a True Phone Dialert használtam, de minden baj van vele droid 11 frissítés óta. Ebben mindent be tudtam állítani, ami érdekelt, az mondjuk furcsa nála, hogy amíg nem állítom be alapértelmezett hívóalkalmazásnak addig nem akar működni, de ez csak apróság. Ti mit használtok?[ Szerkesztve ]
-
alcapone386
őstag
válasz viewdetails #5799 üzenetére
Háátt. Lehet hogy valami a háttérben pörgette neked a procit. Lőttem soksok képet és nemhigazán melegedett a telefon. Furcsa jelenség :(
Meg van egy ideje, de ilyet még nem tapasztaltam :( (igaz videózáskor kicsit melegedett, de ott a proci dolgozott, azért volt) -
emeron
tag
Sziasztok!
Bátyám kapott S20-hoz egy kínai "okos" tokot. Én még soha nem hallottam róla. Egy QR kód van mellékelve hozzá, ami erre a linkre mutat. Kicsit furcsa, hogy innen kell letölteni és jó pár engedélyt kér. Szerintetek mennyire megbízható, használja valaki esetleg?
-
veterán
válasz polonic #5808 üzenetére
De kárt se okoz. :) Legalábbis nem annyi időn belül amíg egy ember egy telót használ (almákat leszámítva, ott természetes a 25-30% kapacitás vesztés évente). Az elmúlt sok sok évben (mióta beépített aksis telóim vannak) egyiket se akksi miatt cseréltem. Nagyon minimális volt az üzemidő vesztés évek után is. Pl A50 újkorában lazán hozott 8-10 óra SOT, most mikor 1 év után cserére került 8-9 még mindig megvolt. P20 Lite előtte újkorában 5-6 órát (LCD, okos tok szóval hiába clear view az egész kijelző be volt kapcsolva). 2 évesen mikor elejándékoztam 5órát stabilan hozta, de a mai napig nem szóltak hogy gond lenne vele, pedig lassan 3 éves. Mindegyik így volt hogy alvás fel, ébredés le.
-
veterán
Igazából csak akkor van értelme ha sos kell tölteni (60perc 0ról 100ra, 30perc 0ról 70re), még nem kapcsoltam ki ez a default.
-
veterán
válasz bozsozso #5800 üzenetére
Szia.
Vezeték nélkülit visszaküldtem, így vezetékkel. Gyári beállítás, szupergyors töltés. Reggel leveszem, lefekvés előtt felrakom. Nappal nagyon ritka amikor rá kell töltenem délután. Az hosszabb utazás előtt pl.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest