- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- CPU léghűtés kibeszélő
- Projektor topic
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Hisense LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
-
Rinocerosz
őstag
válasz stvrbll #5820 üzenetére
Szia!
Van azért 1-2 dolog amit megtehetsz, hogy jobban működjön.Első dolog a beolvasásnál kezdődik. Szerintem a legjobb metódus ha elkezded az ujjad közepénél és mész jobbra balra. Utána az ujjbegyed felső és alsó részénél is ugyan így (közép-jobbra-balra). Ezt követően kicsit oldalasan is be kell ugyan így olvasni. Lényegében abban a pozícióban ahogy a telefont tartod.
Második dolog, hogy kiveszed az energiatakarékos módból.
Alkalmazások --> (jobb felső sarok 3 függőleges pont) Speciális hozzáférés --> Akkumulátorhaszn. optim. --> Nem optimalizált alk.ok --> kiválasztod a Mind-et --> (jobb felső sarok kereső) --> Elkezded beírni: "Biometrics" --> "com.samsung.android.biometrics.app.setting" a teljes neve --> Kikapcsolod.
Talán segítenek valamit. -
jacis
nagyúr
válasz stvrbll #5823 üzenetére
Gyári fóliába én sajnos belekaptam így le kellett vennem mert felvált a sarka. Egyébként soha nem vettem volna le. Az elöző telefonomon (S10+) mai napig rajta van és egy-két pici karcot leszámítva tökéletes.
Magát az ujjlenyomat felismerését nem befolyásolja. Mondom ezt úgy hogy nekem most nincs fent semmi.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
veterán
válasz stvrbll #5823 üzenetére
Gyári fólia amúgy se jó kb semmire. Egy vékony műanyag darab. Bár nekem azzal is működött rendesen (fizikai munkát végzek én is), 10/7 körül. Mióta lecseréltem ClearPlex re 10/9 a találati arány. 4 különböző ujjam van regisztrálva.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
jacis
nagyúr
válasz stvrbll #5820 üzenetére
Első körben azt le lehet szögezni hogy a száraz ujjat nehezebben ismeri fel. Ez tény. Ezen nem lehet változtatni.
Annyit tudsz csinálni hogy jobb legyen hogy az ujjad a felismertetés közben 360 fokban forgatva ismerteted fel.
Továbbá javaslom hogy mind a négy ujjlenyomat regisztrációnál ugyanazt az ujjad add meg.
Nekem a fent leírtakkal nagyon jól működik.
Egyébként az S20 széria ujjlenyomat olvasója jobb lett szerintem mint az S10-é volt.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest