Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Androidos fejegységek
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PedroPascal
őstag
válasz patyi1989 #6608 üzenetére
Samsung nem veszi észre hogy a telefonja zabálja az aksit? Évek óta ez megy minden telefonján, normál használat mellett napi 2 töltés kell.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
Rocker1
tag
-
veterán
válasz patyi1989 #5643 üzenetére
TODI1111 linkelte appot. Működik.
Érzésre nem veszek észre romlást 120hoz képest. Akksiról még nem tudok nyilatkozni.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
mrThomi
addikt
válasz patyi1989 #5632 üzenetére
Mire gondolsz ? FR Adroid verzió frissítése után ? Nekem ez alap, mert bár igen, már régen volt, de a SGS 5, után nem csináltam és hamar kijött, hogy nem úgy működik mint előtte... FR után minden rendben ment. A mai telóknál nem lehet tudni, hogy mikor akadsz bele valami bug-ba, vagy amibe, aminek normálisan kéne működni, így nálam ment az fr. Hard reseteltem amit kikapcs, power + volume up button, factory.data reset, majd whipe data reset követett. Gondolom lehet a menüből is simán visszállítani, bár az és amit én csináltam mi a különbség azt nem tudom ??! Lényeg hogy én ajánlom, csak nem voltam benne biztos , hogy előtte is kell e
-
viewdetails
addikt
válasz patyi1989 #5390 üzenetére
Az akkuidő nekem sima S20-on pont az mint sima S9-en volt, ugyanazok az appok, ugyanaz a használat. Ugyanúgy nem nyomkodáskor, hanem készenlétben merül. Éjszaka, repülőmódban 2%-ot veszít, pont mint az S9. SOT-ban még nem sikerült 3 óra fölé menni egyikkel sem. Van wireless töltőm mindenütt.
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
veterán
válasz patyi1989 #5354 üzenetére
Meg is rendeltem futárt visszaküldéshez. Mi t írtam éjjel ráér toltődni, de egy gyorstöltőnek nevetett töltő ne csak 5W al töltsön, ha már teló is tudja. Ráadásul nekem nagyon nem tetszik ez a folyamatos töltés be-ki. Grafikonon látszik hogy 100%nál ki, 99% nál meg bekapcsol töltés. Kábelen ilyet nem csinál.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
silvergod
őstag
válasz patyi1989 #5244 üzenetére
Ezt többször leirták itt,hogy az s20 sajnos ilyen, több probléma van vele ,mint a nagyobb testvéreivel.....de persze gondolom, azért van akinél jó minden....de alapból kerültem én is...az s20+ al semmi gondom...
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
Hauzer
tag
válasz patyi1989 #5244 üzenetére
Hát isten hozott a klubban.. Jobb lesz idővel egyébként. Megszokod,vagy vissza adod. Sajna én vissza nem tudtam adni. Egyébként egy jó telefon ez,csak vagy az akku vagy szotfver nem partner ebben. Azt vettem észre,nagyjából tök mind1,hogy használom a telefont,vagy csak asztalon pihen..ugyan úgy merül..Ki tudtam hozni belőle(na jó a gyerek) 4 órás képernyő időt is..Én jobbára telefonálok rajta, pici munka,zenét hallgatok,youtube,és fotók. Így az átlag képernyő időm 1óra 30 perc... Be van kapcsolva minden szar ami állítólag az akkut kíméli,de sokat nem használ..illetve akkor használ,ha kilő minden létező programot amiért okos is a telefon.Akkor egész jól bírja Fotói jók bár meg kellett tanulni vele fotózni.Mert full felbontásban hajlamos totál homályosat fotózni.Ezért ha vmi olyat fényképezek amit biztosan szeretnék még megnézni később,azt inkább kétszer fotózom le.A videó szép,hangja jó. Kurva gyors valóban,bár a 120hz nálam is el van már engedve. A cégünk felvette a kapcsolatot a Samsungal,hogy mennyire normális ez,és hát azt mondták teljesen..Nem rendeltünk többet...így csak 3an "szenvedünk" ezzel
Nem akartam apple terméket,de most lehet jobban jártam volna. Félre értés ne legyen,nem sírok, elengedtem a dolgot ez ilyen kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen házat vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- PlayStation 5
- Androidos fejegységek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val